• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

cumartesi biraz serbest gün ama ben yine de toparlama günü ilan ettim kendime. 10 bin adım+20 dk fitness yaptım evde, çocuk oyalama fitness ı 😂😂
yemeğimi de yazmıştım sabah serpme kahvaltıya gittim üstüne de kahve yanında bir pastayı dilim 4 kişi bölüştük 😂 sonra kapanış 🩷 bu hafta hedefim spor ödülünü kazanmaya uğraşmak olcak bakalım başarabilir miyim, P Purple58 in adımları geçmem zor ama bu hafta hedefim bu 😂😂 saygılar herkese iyi yarışlar 🩷
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 arke arke

ay ben çok fena gaza geldim 😂😂🩷
İşte beklediğimiz bu harikasın 💕
cumartesi biraz serbest gün ama ben yine de toparlama günü ilan ettim kendime. 10 bin adım+20 dk fitness yaptım evde, çocuk oyalama fitness ı 😂😂
yemeğimi de yazmıştım sabah serpme kahvaltıya gittim üstüne de kahve yanında bir pastayı dilim 4 kişi bölüştük 😂 sonra kapanış 🩷 bu hafta hedefim spor ödülünü kazanmaya uğraşmak olcak bakalım başarabilir miyim, P Purple58 in adımları geçmem zor ama bu hafta hedefim bu 😂😂 saygılar herkese iyi yarışlar 🩷
Menü çok iyi olmasa da spor harika canım, Purple ı yenmek pek mümkün görünmüyor ama denemekten zarar gelmez 🤩

Alırız tabiki
Nasıl heyecanlı ya:KK36:

Afiyet olsun kaptanım

Tebrikler kaptanım

Canım alırız tabiki sen de etiketlemeyi unutma

Tebrikler kaptanım:KK200:

Tebrikler harikasın :KK200:
Ufak hatırlatma yapayım. Tartı üstüne nikimizi tarihi yazıyorduk unuttun mu :KK66:

Hoşgeldin takımlara :KK36:

Tebrikler canım. Tamam öyle yapalım.
Hemen al ama yarış heyecanı yarım kalmasın :KK200:
Insallah bebegimm

Hoşgeldin canm tekrar 😘

Teşekkür ederim kaptanım perşembe çok daha güzel sonuç almıştım ama sağlık olsun💙

Olsun canm sonuç itibariyle eksidesin

Gayet güzel canm 💙

Tebrikler canm 🥰 ben yeni aldım sadece dijital ama pek memnun değilim

Tebrik ederim kaptanım💙

Gayet güzel canm regle rağmen harika 👏👏😁

Tebrik ederim💙

Menülerdeki istikrarlı duruşundan belliydi canm güzel bir sonuç geleceği 🧿🧿🧿🥰tebrik ederim

Yok canm moralimi bozmuyorum perşembe daha güzel bir sonuç görmüştüm o yüzden haftaya daha fazla eksi geleceğini biliyorum 😘

Tebrik ederim canm haftaya daha güzel bir sonuç alalım inşallah 🥰

Yeni başlangıcın hayırlı olsun canm💙

Teşekkür ederim canm💙🥰

@gezegenfeza abla alıntı yaptım ama silinmiş bence başlamalısın yoksa gittikçe üzerine koymaya devam edersin 😘💙
Kocama bi el attırem şu tartıyı bakem😅

Sağlık olsun kaptanım, tebrik ederim. Regl şişkinliğine rağmen artıya geçmemişsin.

Başlangıcın hayırlı olsun canım.

Tebrik ederim kaptanım, buna da şükür dediğin gibi.

Bence harikasın canım, onca hareketsizlik ve babanın yoğun beslemelerine karşın çok az artı gelmişsin. Tebrik ederim.

Tartı bozulmasını da hiç sevmem, inşallah güzel bir tartı alırsın kuşum.

Tebrikler kaptanım.

Tebrikler canım, demek bir de regl olmasan ne eksiler gelecekmiş senden.
Arada bi yamukluk ediyodu 7 sene iyi dayandı habire basa basa 🤣🤣🤣

Kızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmam 🤣🤣 yürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.

Ellerine sağlık kaptanım 💕 P Purple58 kaptanım seni ve tüm takımımızı çoookkk tebrik ediyorum 👏👏

Kabul ederim kuşum, lazım olurum diye bekliyordum zaten.
Tebrik ederim kuzum sizim sayenizde 👏
Ellerine sağlık kaptanım, P Purple58 kaptanım spor birinciliğin için çok tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım ❤️
Hadii hayırlı olsun 💙
Gittti gitti kaçırdın beni yaa nasi kaçırırsın 🤣
Gittiiiii gittiiiiiiiiii P Purple58 :mad::mad::mad:

Ayni takımda olamadık uhuuuuu🥲
P Purple58
@Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
@bnnu

Sevgili mavi boncuklarım, bu hafta birlikteyiz inşallah, hareketli, keyifli, sağlıklı, çoooookkkçaaaa yağ yaktığımız bir hafta bizimle olsun 💙😍
Hayırlı olsun kaptanim güzel bir hafta olsun bizim için
Ben de biraz uzanmak istiyorum gece küçük kızım çok rahatsızlandı uyuyamadık şimdi azıcık dinleneyim
Boncuk2307 Boncuk2307 😍
Cok geçmiş olsun canim yaa
Çok güldüm buna çünkü her hafta ben de bunu yaşıyorum. Bu sabah tartıdaki eksiyi görünce beyaz ekmek ve patates kızartmasını hak ettiğimi düşündüm. Sonra dedim ki hem oranım iyi hem de kişi sayısı az, kaptanlığın biri yine bana kalabilir (boncuk kaptanım bana ittiriyor (burda boncuğuma takılıyorum) :KK70: ) o yüzden çıldırma dedim. Ara öğünde kek yerim en kötü ihtimalle diye düşündüm. Lafın kısası ben yoldan çıkmadım kahvaltıda, desene 1-0 öndeyim kaptanım :KK49:
Kizzzz sorma eve yeni geldim neler yedim neler bugün varya ödül öğünü değil resmen ödül günü oldu benim için
Kızlar bugün benim doğum günüm, akşam ailece dışarda yiyeceğiz, o yüzden kahvaltıyı hafif tuttum 👍🏼
Yaa doğum günün kutlu olsun canimm nice mutlu senelere 🎂
Yaa bu hafta adım lari yollamayim bence yaa yada gaza geliyorsaniz atim bilemedim . Ama bu hafta evde attığım adım harici biseler yapmak istiyorum yaa
İşte beklediğimiz bu harikasın 💕

Menü çok iyi olmasa da spor harika canım, Purple ı yenmek pek mümkün görünmüyor ama denemekten zarar gelmez 🤩
Bu hafta atmayım diyorum ya adım larimi yada spor yapmaya zorlayın beni ne olurr
Kızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmam 🤣🤣 yürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Hayr olsun canimm inşallah ❤️❤️

Kızlar kizlar anca geldim eve hem öğlen hem akşam oturmasiydi gorumceme gittik bugün abarttım kabul ediyorum yeme işini

Sabah
Patatesli yumurta
Peynir zeytin
Tahin pekmez

Ogle
Baya salata çeşitleri vardı hepsinden yedim ama hamur yemedim poğaça filan
İncirli kremalı kek 1 dilim

Akşam da salatalar dan atistirdik yine 🥴

Bugünü saymiyorum valla yarın dan itibaren yine duzenime dönerim inşallah

Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84

Ben az once 20 dk egzersizimi yaptim:21:aslinda 45 dk diye basladim ama 20 dk yeter diye bitirdim:KK45:7100 adimim da var.
Sensiyeni al , yagmur çizmelerini giy çık hadi:KK49:

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
B Beklenen2 tomrs tomrs nerdesiniz😅 beklenen beni de arada etikeykeyin diyip dururdu hey gidi günler (Takimda degilim diye sizi de etiketliyim dedim😁)

Spor: 7100 adım + 20 dk egzersiz
diyet OMAD yaptim.
tek ögun ama uzuuuun suren bir tek öğün 😊 saglikli seylerden cokca yedim 😅

Back