Başın sağolsun Başak'cim. Anlayamam tabi ama derinden hissettim acınıAllah dayanma gücü versin canım Umarım bir daha öyle acılar yaşanmaz artık ülkemizde
çok sağolun kızlarım <3Kuzum başınız sağolsunAllah'ım daha öyle bir acı göstermesin kimseye
tabiki vazgeçmiceksin toparlıyoruz sabit kalmak bile gayet güzel bişey değil mi, sonra hareket ederek ateşlicez metabolizmayı sonra bi bakmışsın ki 90'lar ligi hoşgeldin sonra 80 70 diye gidecek artıkYaa harikasın ben tartilmayacaktim ama dayanamadım yine aynıyım sabit resmen tartı benimle dalga geçiyor. Vazgecmeyecem ama böyle devam edecem napim başka bise gelmiyor elimden
Öyle oluyor valla canım bende tekrardan cumartesi başladımÇok teşekkür ederim özlemişim kk nu zaman buldukça uğramayı eksikliğini yaşadım
İyiyiz teşekkür ederim. Bu evde hiç hissetmemiştim baya kötü sallandık. Bana kal geldi dondum kaldım mutfakta. Eşim çocuklara koşunca bende peşinden gidebildim. Sonra gündüz dışardaydık ama akşam eve girdik mecburenAmine Busra siz nasılsınız Büşracım?
Aynen aynenn oyle oluyoo
Spor yapıyorsun ya ondandır. Güzel ayrılar dıye düşünüyorum tabı çok canın yanmıyorsa canın yanıyorsa gecmış olsun canımBeth18 dünden beri boynum tutuldu kaptanım dün menüyü yazamadım bu akşam hem dünü hem de bugünü yazıcam tatlım kusuruma bakma
Güne gıdılmış sanıyorum23 nisan biraz cıs dolu menü
09.30 2 yumurta ile yeşillikli ve lor peynirli omlet, 7 zeytin, 1 dilim ekmek
13.30 1 kase ton balıklı salata
14.30 yarım porsiyon magnolia
16.00 3 kasık kısır, 3 kaşık havuç tarator, 4 lahana sarması, 1 dilim börek
18.30 1 kase çorba
3 litre su 8.400 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18 Eki Görüntüle 3581773
Teşekkürler canım
Spor yapıyorsun ya ondandır. Güzel ayrılar dıye düşünüyorum tabı çok canın yanmıyorsa canın yanıyorsa gecmış olsun canım
Gün değilde plansız bir gezme işi çıktı kaptanım yoksa magnolia sonrası akşam tavuklu salata veya kabak yapıp kapatacaktım günü evin yolunu bulamayınca işler karıştı birazGüne gıdılmış sanıyorum
Afıyet olsun o zamanGün değilde plansız bir gezme işi çıktı kaptanım yoksa magnolia sonrası akşam tavuklu salata veya kabak yapıp kapatacaktım günü evin yolunu bulamayınca işler karıştı biraz
Teşekkür ederim canm sende hosgeldinÖyle oluyor valla canım bende tekrardan cumartesi başladım
burası ayrı bir motivasyon veriyor insana gelmene çok sevindim
Hoşgeldin ilk sayfadaki formu doldurup katilabilirsinmerhabalar ben de zayıflamak istiyorum yeni keşfettim bu başlığı :) 170 boy 76 kiloyum doğumda kilo almayıp doğum sonrası alanlardanım kurtulamadım
Tomris sen de hoşgeldinTeşekkür ederim canm sende hosgeldin
Şuana kadar güzel gitti bugün akşam da güzel geçer diye umuyorumAfıyet olsun o zaman
Önemli olan dengelemek
Bugün dengelersen kilo aldırmaz bence 1 günlük kaçamak
Benım de öyle sabredelim bıraz ya valla benım verecegım 6 kilo kaldı tam 60 olursam rahatlayacağım senın kaç kilon var?Şuana kadar güzel gitti bugün akşam da güzel geçer diye umuyorum
23 nisan menüm
Sabah
Peynir zeytin yumurta cay
15.00 öglen
Patates kizartmasi
Hamburger
Kola
Aksam yemegi yemedim
Çilek 4 tane
Su 1.5 lt
Öğlen yediysen akşamı evet güzel form olurr ama acıkırsan yoğurt kürü ye mutlaka
Ben daha fizik tedaviye gidemedim ki fırsat bulup gidemiyorum. Teşekkür ederim ama çiçeğim.Boncuğum cokk geçmiş olsun fibromiyji bende de var fizik tedavi bölümünden algolojiye alan açtırıp o bölüme de görünmeni tavsiye ederim bende çok gittim çünkü bu rahatsızlık için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?