ŞUan bak smoothie içiyorumm kaptoşKırmızı takımın kırmızı gülleriyarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
@arke
@bnnu
Jou
@sibel_84
@Ilyusa
@Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun
Harika menü yarın eksi olursun inşallahBugün menüsünü yazmak istiyorum
Kahvaltı
1 latte
1 Activa yoğurt
9 fındık
Akşam (17 gibi )
1 büyük kase haşlanmış fasulyeli salata
1 bardak kefir
Ellssa Boncuk2307
umarım bir süredir kilo aldım ;((Harika menü yarın eksi olursun inşallah
eklem kas ağrılarım devam ediyor ama ilk zamanki gibi değil. Hala randevu alamadımGünaydın canım, demek eve dönüş vakti geldi. İnsan üzülüyor aile evinden ayrılırken ama dediğin gibi kendi evini düzenini de çok özlüyor. Şikayetlerin nasıl, tamamen düzeldin mi.
Yaş pasta makarna ekmek resmen karb. kombinasyonu olmuşKaptanım dün akşam feci cozuttumtartı öncesi keşke olmasaydı ama keşkenin de bi faydası yok bana
bugün inşallah inşallah eritmiş olurum
10.01.2025 Perşembe
14.00
1 kase düğün çorbası
4 yk makarna
19.30
1 dilim yaş pasta
21.00
6 yk makarna
2 elma
1 dilim ekmek
spor: 50 dk yoga ve 9.592 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3534710
inşallah kaptanımm bugünü güzel kapatacağımYaş pasta makarna ekmek resmen karb. kombinasyonu olmuşbu gün akşam tavuk/balık/ köfte hangisi olursa salata yap hafifçe günü bitir canm
ayyyy nasıl tatlı bir dede maşallahAnnemi çok çok severim anne kız değil arkadaş gibiyiz ama annem çok olgun bir kadın çok fazla sevgisini gösteremez , biz onunla konuşmadan bakışarak dertleşiriz. Onunda benimde yaşanmışlıklarımiz çok fazla biraz içine kapanık. Babam çenebaz haraketli yapıda gırgır şamata bir adam. Benim cocuklarimda annemi çok sever, ama dedeleri için deliriyorlar. Annem uzaktan dokunmadan içinden sever. Babam mesela sırtına alır atcılık oynar ,evcilik oynar oturup koca adam.Bugün mesela beraber bale yaptılar . Baktım Babam annemin dantelli masa örtüsünü kendine tütü yapmış
teşekkürler kaptanımmAfiyet olsunyine güzel bir spor menüdeki kurabiye de kalmamıştır erimiştir zaten
kaptanım çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım
Günaydın canım
Günaydınlar
yarına güzel sonuçlarla geliriz inşallah kaptanımEvet mavi takımın güzellikleri geldik köprüden önce son çıkışalalım gardımızı yarın tartı var
@rockandroll
Jasminium84
Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
@Tesnim1903
-Murphy-
Yarın sende tartilcan demi tatlımKızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek 2 dilim peynir Domates salatalık sogus 1 kaşık bal 4 dilim kuru et
Ara ıhlamur cennet hurması
Ara 2 tane cennet hurması komşuya gittik annemle resmen bahçesi hurma cenneti gibiydi dibine vurdum
Akşam 16.00 tarhana çorbası içtim 1 dilim kızarmış ekmek ile
Gece 21.00 1 bardak süt içerim
Su 2litre
Yarın sende tartilcan demi tatlım
Aynen odemdir kuzum o bence hemen eve gidince Dukan içeceği yap çok iyi gelir icebilirsenYa sorma canım her halde +3 4 kg var gibi . Çünkü bugün komşuya giderken pantolonum çok dar geldi . Yeniden 90 li seriye geçtim %100. Yapacak birsey yok. Çabuk gelen çabuk gider diye ümit ediyorum
Afiyet olsun canımİyi akşamlar menumu yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Yeşillik
Bi kaç tk tahin pekmez
Ara
1 avuç fıstık
1 avuç leblebi
Akşam
Ton balıklı yesil salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Süpersin canım9 Ocak menü
Kahvaltı yok
Öğle 2 tabak erişteli yeşil mercimekli çorba
Akşam 2 activa yoğurt çeyrek muz , 4 böğürtlen
Sporum
Ektedir:
Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanımÇarşamba menü yazmayı unutmuşum
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz roka dereotu
13.30 6 kaşık zeytinyağlı kereviz
16.00 2 galeta 1 dilim peynir
18.30 yoğurtlu ayva salatası
3 litre su 7200 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Eki Görüntüle 3534199
Herkese hatırlatırken bu sefer kendim yazmayı unutmuşum
Kıymetini bil böyle ortamın. Ne kadar imreniyorum gıpta ediyorum bilemezsinKizlarcjm bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 parça peynir 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kaşık arı sütü polen bal karışımı ( babam yemezsen kavanozu camdan atarim dedi)
Ara kefir
Öğle 5 dilim kurutulmuş et 2 grisini çay
Ara 2 avuç fıstık . Çok tazeydi gözüm döndü
Akşam 4 tane zargana balığı, bol salata ,1 dilim ekmek , 1 kaşık fırında helva ceviz fındık karisimi ( babam ant verdi)
Son 2 gün 100kilo olmadan acil eve gitmem lazım
Ne tatlılar yaa. Bol bol izle mutlu ol gerisi boşAnnemi çok çok severim anne kız değil arkadaş gibiyiz ama annem çok olgun bir kadın çok fazla sevgisini gösteremez , biz onunla konuşmadan bakışarak dertleşiriz. Onunda benimde yaşanmışlıklarımiz çok fazla biraz içine kapanık. Babam çenebaz haraketli yapıda gırgır şamata bir adam. Benim cocuklarimda annemi çok sever, ama dedeleri için deliriyorlar. Annem uzaktan dokunmadan içinden sever. Babam mesela sırtına alır atcılık oynar ,evcilik oynar oturup koca adam.Bugün mesela beraber bale yaptılar . Baktım Babam annemin dantelli masa örtüsünü kendine tütü yapmış
Allah kolaylıklar versin canım. Ben de az önce sapasağlam döndüm evimeAyy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalk, peynir
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti, koca kase ssalata ( canım çekmiş baya yedim)
2 lt su
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Çok az oldu bugün adım yoğun bir gündü.
Konuşuruz canımAaaaa kaptanım Allah korumuş o zaman çok merak ettim müsait zamanda anlatırsan çok sevinirim nasıl olduğunu
Afiyet olsun kaptanimm
Aifyetler olsun canım
Yaa Allah rahmet eylesin canım Allah korusun sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman ha
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunGünaydın kızlar
Dün değil önceki gece acildeydim
Öksürükten boğuldum apar topar acile gittik
Antibiyotik verdi toparlamaya çalışıyorum
P Purple58 kaptanım menülerimi yazamadım hemen yazayım
9 ocak perşembe
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
3/4 kase mercimek çorbası
2 yk kadar et haşlama (+pişmiş havuç 2-3 dilim)
1 kase yeşil salata
Ara:
1 tadelle bitter (eyvah regl gelio 5 gün sonra)
Akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Su:2.5 lt
8 ocak çarşamba
Sabah :12 civarı
1 avuç içi kadar kaşarlı tost(siyezli ekmekten)
3 yumurtadan omlet
Salatalık -kapya biber
Akşam 19.30 civarı
1 p et döner
Yarım p basmati pilavı
Su:2 lt
Ellssa
Canan karatayın konuşmasını dinledim. Hiç mamografi çektirmemiş. Mecbur etmişler hatta çektirmiyor diye maaşıntan kesintisi cezası almış.Geçmiş olsun kaptanım
Vefat eden kişiye de Allah'ım rahmet eylesin
Maalesef ki çok arttı bazen düşünüyorum ülkece komploya mı gidiyoruz diye bizden sürekli kanser taramaları isteniyor ben hastalarıma bilgi verip ısrar etmiyorum resmen insanlara her an kanser olabilirsiniz diye psikolojik baskı yapılıyor taramada da tonla radyasyon yaptırmasan da gözden kaçıp ilerleme riski var iki ucu da sıkıntı
geçmiş olsun. vefat edene de Allah rahmet eylesinİyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?