• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kırmızı takımın kırmızı gülleri 🌹🌹 yarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz 🤭🤭 menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
@arke
@bnnu
Jou Jou
@sibel_84
@Ilyusa
@Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun
ŞUan bak smoothie içiyorumm kaptoş

Canım kol
Günaydın canım, demek eve dönüş vakti geldi. İnsan üzülüyor aile evinden ayrılırken ama dediğin gibi kendi evini düzenini de çok özlüyor. Şikayetlerin nasıl, tamamen düzeldin mi.
eklem kas ağrılarım devam ediyor ama ilk zamanki gibi değil. Hala randevu alamadım

Kaptanım dün akşam feci cozuttum 🥹 tartı öncesi keşke olmasaydı ama keşkenin de bi faydası yok bana :(

bugün inşallah inşallah eritmiş olurum

10.01.2025 Perşembe

14.00
1 kase düğün çorbası
4 yk makarna

19.30
1 dilim yaş pasta

21.00
6 yk makarna
2 elma
1 dilim ekmek

spor: 50 dk yoga ve 9.592 adım

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307

IMG_9051.jpeg

Kaptanım dün akşam feci cozuttum 🥹 tartı öncesi keşke olmasaydı ama keşkenin de bi faydası yok bana :(

bugün inşallah inşallah eritmiş olurum

10.01.2025 Perşembe

14.00
1 kase düğün çorbası
4 yk makarna

19.30
1 dilim yaş pasta

21.00
6 yk makarna
2 elma
1 dilim ekmek

spor: 50 dk yoga ve 9.592 adım

Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3534710
Yaş pasta makarna ekmek resmen karb. kombinasyonu olmuş ☹️ bu gün akşam tavuk/balık/ köfte hangisi olursa salata yap hafifçe günü bitir canm 😘

Kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek 2 dilim peynir Domates salatalık sogus 1 kaşık bal 4 dilim kuru et

Ara ıhlamur cennet hurması
Ara 2 tane cennet hurması komşuya gittik annemle resmen bahçesi hurma cenneti gibiydi dibine vurdum

Akşam 16.00 tarhana çorbası içtim 1 dilim kızarmış ekmek ile

Gece 21.00 1 bardak süt içerim
Su 2litre

Annemi çok çok severim anne kız değil arkadaş gibiyiz ama annem çok olgun bir kadın çok fazla sevgisini gösteremez , biz onunla konuşmadan bakışarak dertleşiriz. Onunda benimde yaşanmışlıklarımiz çok fazla biraz içine kapanık. Babam çenebaz haraketli yapıda gırgır şamata bir adam. Benim cocuklarimda annemi çok sever, ama dedeleri için deliriyorlar. Annem uzaktan dokunmadan içinden sever. Babam mesela sırtına alır atcılık oynar ,evcilik oynar oturup koca adam. 😄 Bugün mesela beraber bale yaptılar . Baktım Babam annemin dantelli masa örtüsünü kendine tütü yapmış 🤭😄
ayyyy nasıl tatlı bir dede maşallah :nazar: :KK60:

Afiyet olsun🥰 yine güzel bir spor menüdeki kurabiye de kalmamıştır erimiştir zaten 😘
teşekkürler kaptanımm :KK68:

İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz♥️♥️♥️
kaptanım çok geçmiş olsun :KK200:

vefat eden tanıdığınıza da Allahtan rahmet diliyorum :dua:

Afiyet olsun canım
teşekkürler kaptanım :KK68:

Günaydın canım🥰🥰
:KK68:

:KK60:

Evet mavi takımın güzellikleri geldik köprüden önce son çıkış🌼 alalım gardımızı yarın tartı var 🤓
@rockandroll
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
@Tesnim1903
@-Murphy-
yarına güzel sonuçlarla geliriz inşallah kaptanım :KK60:

Kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek 2 dilim peynir Domates salatalık sogus 1 kaşık bal 4 dilim kuru et

Ara ıhlamur cennet hurması
Ara 2 tane cennet hurması komşuya gittik annemle resmen bahçesi hurma cenneti gibiydi dibine vurdum

Akşam 16.00 tarhana çorbası içtim 1 dilim kızarmış ekmek ile

Gece 21.00 1 bardak süt içerim
Su 2litre
Yarın sende tartilcan demi tatlım

Kızlar günü kapattım yarın tartı var diye erkenden kapatmak istedim menumu yazayım

Sabah 9 30
Menemen
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez

Ara 14 00
1 avuç fıstık
1 barsak kefir

Akşam 16 30
4 sivas köfte
Salat ve 1 kase yoğurt

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250110_163959.jpg
    20250110_163959.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 2
Yarın sende tartilcan demi tatlım

Ya sorma canım her halde +3 4 kg var gibi . Çünkü bugün komşuya giderken pantolonum çok dar geldi . Yeniden 90 li seriye geçtim %100. Yapacak birsey yok 🙄. Çabuk gelen çabuk gider diye ümit ediyorum 🤲

Ya sorma canım her halde +3 4 kg var gibi . Çünkü bugün komşuya giderken pantolonum çok dar geldi . Yeniden 90 li seriye geçtim %100. Yapacak birsey yok 🙄. Çabuk gelen çabuk gider diye ümit ediyorum 🤲
Aynen odemdir kuzum o bence hemen eve gidince Dukan içeceği yap çok iyi gelir icebilirsen

İyi akşamlar menumu yazayım

Sabah
2 yumurta ile omlet
1 dilim tb ekmeği
Biraz peynir
3 zeytin
Yeşillik
Bi kaç tk tahin pekmez

Ara
1 avuç fıstık
1 avuç leblebi

Akşam
Ton balıklı yesil salata

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canım
9 Ocak menü

Kahvaltı yok

Öğle 2 tabak erişteli yeşil mercimekli çorba

Akşam 2 activa yoğurt çeyrek muz , 4 böğürtlen

Sporum
Ektedir 😀:

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Süpersin canım
Çarşamba menü yazmayı unutmuşum
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.00 2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir maydanoz roka dereotu
13.30 6 kaşık zeytinyağlı kereviz
16.00 2 galeta 1 dilim peynir
18.30 yoğurtlu ayva salatası
3 litre su 7200 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Eki Görüntüle 3534199
Herkese hatırlatırken bu sefer kendim yazmayı unutmuşum 🙈
Afiyet olsun kaptanım
Kizlarcjm bugünkü menüm

Sabah sirkeli su
2 haşlama yumurta 2 parça peynir 1 dilim ekmek 6 zeytin 1 kaşık arı sütü polen bal karışımı ( babam yemezsen kavanozu camdan atarim dedi🙄)

Ara kefir

Öğle 5 dilim kurutulmuş et 2 grisini çay

Ara 2 avuç fıstık . Çok tazeydi gözüm döndü

Akşam 4 tane zargana balığı, bol salata ,1 dilim ekmek , 1 kaşık fırında helva ceviz fındık karisimi ( babam ant verdi 🙄)

Son 2 gün 100kilo olmadan acil eve gitmem lazım
Kıymetini bil böyle ortamın. Ne kadar imreniyorum gıpta ediyorum bilemezsin :KK36: :KK36:
Annemi çok çok severim anne kız değil arkadaş gibiyiz ama annem çok olgun bir kadın çok fazla sevgisini gösteremez , biz onunla konuşmadan bakışarak dertleşiriz. Onunda benimde yaşanmışlıklarımiz çok fazla biraz içine kapanık. Babam çenebaz haraketli yapıda gırgır şamata bir adam. Benim cocuklarimda annemi çok sever, ama dedeleri için deliriyorlar. Annem uzaktan dokunmadan içinden sever. Babam mesela sırtına alır atcılık oynar ,evcilik oynar oturup koca adam. 😄 Bugün mesela beraber bale yaptılar . Baktım Babam annemin dantelli masa örtüsünü kendine tütü yapmış 🤭😄
Ne tatlılar yaa. Bol bol izle mutlu ol gerisi boş :KK200:

Ayy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalk, peynir
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti, koca kase ssalata ( canım çekmiş baya yedim)
2 lt su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Çok az oldu bugün adım yoğun bir gündü.
Allah kolaylıklar versin canım. Ben de az önce sapasağlam döndüm evime En Büyük KK
Aaaaa kaptanım Allah korumuş o zaman çok merak ettim müsait zamanda anlatırsan çok sevinirim nasıl olduğunu o_O
Konuşuruz canım:KK66:
Afiyet olsun kaptanimm💙

Aifyetler olsun canım ❤️

Yaa Allah rahmet eylesin canım Allah korusun sana da çok geçmiş olsun dikkat et kendine aman ha

Afiyet olsun canım ❤️
:KK200::KK200::KK200:
Günaydın kızlar
Dün değil önceki gece acildeydim
Öksürükten boğuldum apar topar acile gittik
Antibiyotik verdi toparlamaya çalışıyorum
P Purple58 kaptanım menülerimi yazamadım hemen yazayım

9 ocak perşembe
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
3/4 kase mercimek çorbası
2 yk kadar et haşlama (+pişmiş havuç 2-3 dilim)
1 kase yeşil salata

Ara:
1 tadelle bitter (eyvah regl gelio 5 gün sonra)

Akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt

Su:2.5 lt

8 ocak çarşamba
Sabah :12 civarı
1 avuç içi kadar kaşarlı tost(siyezli ekmekten)
3 yumurtadan omlet
Salatalık -kapya biber

Akşam 19.30 civarı
1 p et döner
Yarım p basmati pilavı
Su:2 lt

Ellssa Ellssa
Afiyet olsun
Geçmiş olsun kaptanım 🌼
Vefat eden kişiye de Allah'ım rahmet eylesin 🤲
Maalesef ki çok arttı bazen düşünüyorum ülkece komploya mı gidiyoruz diye bizden sürekli kanser taramaları isteniyor ben hastalarıma bilgi verip ısrar etmiyorum resmen insanlara her an kanser olabilirsiniz diye psikolojik baskı yapılıyor taramada da tonla radyasyon yaptırmasan da gözden kaçıp ilerleme riski var iki ucu da sıkıntı 😔
Canan karatayın konuşmasını dinledim. Hiç mamografi çektirmemiş. Mecbur etmişler hatta çektirmiyor diye maaşıntan kesintisi cezası almış.
Amerikada iken. Şimdi geri ödeme yapıyorlarmış.
Zaten sonuçlar da yanlış çıkabiliyormuş artı aldığın radyasyon telafisi yokmuş.
Allah korusun kızlar boşuna almayın dikkat edin kendinize.
Akşamı kılayım. Sonra görüşürüz:KK36:

İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz♥️♥️♥️
geçmiş olsun. vefat edene de Allah rahmet eylesin

Back