Teşekkür ederim canım.Canım çok çok geçmiş olsun. Umarım sabah ağrısız uyanmışsındır.
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Gerçekten aşılar yüzünden korkar olduk, bu kadar sık olması tedirgin ediyor.
Sen de mi kriz geçirmiştin, Allah korumuş gerçekten. Dikkat et sen de kendine.
Ne zaman müsait olursan o zaman yaz canım biz sıkıntı yapmayızDünkü menum
Sabah 11:00
Menemen
Şekersiz çay
2 dılım tb ekmek
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pılavı
Yarım kase yogurt
Su
Yeşil çay
bluegreeneyes
(Kaptanım ben evde iş alıp yapıyorum o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman girip menü yazabılıyorum inan sıcak çay bıle ıcmek nımet bana kusuruma bakma önem vermemek olarak algılanmasın)
Unutmadan yazayım hemenKırmızı takımın kırmızı gülleriyarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
arke
@bnnu
@Jou
@sibel_84
@Ilyusa
@Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun
HarikaBugün menüsünü yazmak istiyorum
Kahvaltı
1 latte
1 Activa yoğurt
9 fındık
Akşam (17 gibi )
1 büyük kase haşlanmış fasulyeli salata
1 bardak kefir
Ellssa Boncuk2307
Böyle bir patlama bekliyordum senden ama tartı öncesi kötü olmuş. Bugün telafi edersin canım üzülmeKaptanım dün akşam feci cozuttumtartı öncesi keşke olmasaydı ama keşkenin de bi faydası yok bana
bugün inşallah inşallah eritmiş olurum
10.01.2025 Perşembe
14.00
1 kase düğün çorbası
4 yk makarna
19.30
1 dilim yaş pasta
21.00
6 yk makarna
2 elma
1 dilim ekmek
spor: 50 dk yoga ve 9.592 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3534710
Merakla bekliyorum tartı sonucunu senden de çok belkiKızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim kızarmış ekmek 2 dilim peynir Domates salatalık sogus 1 kaşık bal 4 dilim kuru et
Ara ıhlamur cennet hurması
Ara 2 tane cennet hurması komşuya gittik annemle resmen bahçesi hurma cenneti gibiydi dibine vurdum
Akşam 16.00 tarhana çorbası içtim 1 dilim kızarmış ekmek ile
Gece 21.00 1 bardak süt içerim
Su 2litre
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımayyyy nasıl tatlı bir dede maşallah
teşekkürler kaptanımm
kaptanım çok geçmiş olsun
vefat eden tanıdığınıza da Allahtan rahmet diliyorum
teşekkürler kaptanım
yarına güzel sonuçlarla geliriz inşallah kaptanım
Harikasın kaptanımKızlar günü kapattım yarın tartı var diye erkenden kapatmak istedim menumu yazayım
Sabah 9 30
Menemen
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ara 14 00
1 avuç fıstık
1 barsak kefir
Akşam 16 30
4 sivas köfte
Salat ve 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Teşekkür ederim Allah razı olsungeçmiş olsun. vefat edene de Allah rahmet eylesin
Ne ettin tartı öncesi yememişsindir şaka yapmışsındır diye düşünüyorum. Tam kola olmamış dicektim yiceklerini okudum. Yapma canım olan yine bize oluyor kendine kötülük yapma. Yarın tartıda sen üzüleceksin10 ocak cuma
saat 1de 1 sandviç
aksam 19.30da fırında hamsi, salata , 1 bardak kola
birazdan da 1 dilim gelin pastası 1 kasikta un helvası yicem:)
bugün diyetisyene gittim artık ona göre yiyeceğim yarından itibaren
2 lt su 8.478 adım
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
canım kaç gündür nasıl un ve irmik helvası çekiyor anlatamam10 ocak cuma
saat 1de 1 sandviç
2 lt su 8.478 adım
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
Güzel bir menü bekliyorum o zamaninşallah kaptanımm bugünü güzel kapatacağım
İnşallah canm ödemsiz eksi dolu bir sabah bekliyoruzayyyy nasıl tatlı bir dede maşallah
teşekkürler kaptanımm
kaptanım çok geçmiş olsun
vefat eden tanıdığınıza da Allahtan rahmet diliyorum
teşekkürler kaptanım
yarına güzel sonuçlarla geliriz inşallah kaptanım
Kaptanım harikasınKızlar günü kapattım yarın tartı var diye erkenden kapatmak istedim menumu yazayım
Sabah 9 30
Menemen
1 dilim süzme peynir
3 zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ara 14 00
1 avuç fıstık
1 barsak kefir
Akşam 16 30
4 sivas köfte
Salat ve 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Süpersin canım
Afiyet olsun kaptanım
Kıymetini bil böyle ortamın. Ne kadar imreniyorum gıpta ediyorum bilemezsin
Ne tatlılar yaa. Bol bol izle mutlu ol gerisi boş
Ben mecburen eğitim veriyorum bizden sürekli hastaları tarama konusunda ısrarla davet etmemizi bekliyorlar ama içim rahat etmeyerek davet ediyorumAllah kolaylıklar versin canım. Ben de az önce sapasağlam döndüm evime
Konuşuruz canım
Afiyet olsun
Canan karatayın konuşmasını dinledim. Hiç mamografi çektirmemiş. Mecbur etmişler hatta çektirmiyor diye maaşıntan kesintisi cezası almış.
Amerikada iken. Şimdi geri ödeme yapıyorlarmış.
Zaten sonuçlar da yanlış çıkabiliyormuş artı aldığın radyasyon telafisi yokmuş.
Allah korusun kızlar boşuna almayın dikkat edin kendinize.
Akşamı kılayım. Sonra görüşürüz
Yeni listenin heyecanıyla tatlı jübilesini yapıyorsun herhalde canm ama keşke bu gün olmasaydı yarın da tartı var10 ocak cuma
saat 1de 1 sandviç
2 lt su 8.478 adım
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
Afiyet olsun kaptanım zaten yeterince yorulmuşsundur dinlen birazTeşekkür ederim canım.
Yok kriz geçirmedim daha farklı kötüsünü geçirdim geçti gitti. Yenilendim daha iyi olucam
Ne zaman müsait olursan o zaman yaz canım biz sıkıntı yapmayız
Unutmadan yazayım hemen
Dün menüm
11:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan
12:00
1 portakal
18:45
1 kase kuru fasulye
yeşil soğan turp tere
Nasıl yedim anlamadım baş ağrısından
Bugün menüm
7:30
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
yeşil soğan tere
16:00
Lahmacun
ayran
süsbiberi maydanoz
18:45
1 kase yoğurtlu dövme mısır çorbası
1 kase etlı kuru fasulye
yeşilsoğan turp tere
Spor yok gün boyu ayakta bekledik. Camide ayrı mezarlıkta ayrı. Allah rahmet eylesin
P Purple58Boncuk2307
Harika
Böyle bir patlama bekliyordum senden ama tartı öncesi kötü olmuş. Bugün telafi edersin canım üzülme
Merakla bekliyorum tartı sonucunu senden de çok belki
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Harikasın kaptanım
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne ettin tartı öncesi yememişsindir şaka yapmışsındır diye düşünüyorum. Tam kola olmamış dicektim yiceklerini okudum. Yapma canım olan yine bize oluyor kendine kötülük yapma. Yarın tartıda sen üzüleceksin
Teşekkürler. Pratik gayetKaynar halde kavanozluyorum ben 2-3 hafta içinde tüketiyorum dolapta bekletiyorum daha uzun süre de de bişey olacağını sanmıyorum ama yine de çok da bekletmemek lazım
Evett tam da ordaydim. 4. takımı çok severdim. Özge vardı hatırlıyor musunbizim kaptanÇok teşekkür ediyorumben de sizin adınızı hatırlıyor gibiyim
4. Takım cuma yarışmasındaydım hamilelikten sonra bi 3 sene kadar önce , oralarda mıydın
Evet inanılmaz zor oluyor 60 dan yukarı çıkmama da bu durum sebep oldu zaten yoksa ben çok değil 1-1.5 sene önce 59-60 lardaydım . İş değiştirdim bu sürede , şimdiki işim evime çok uzak eve varmak uzun sürüyor :)
Ne yalan söyleyeyim kaptanım ben de bekliyordum bunu çünkü 2 haftadır çok zorlanıyorum motivasyonumu zor topluyorumBöyle bir patlama bekliyordum senden ama tartı öncesi kötü olmuş. Bugün telafi edersin canım üzülme
Amin kaptanımm cümlemizdenTeşekkür ederim Allah razı olsun canım
Oldu oldu güzel oldu kaptanımGüzel bir menü bekliyorum o zaman
Teşekkürler arke'daşımTeşekkür ederim canım, çok şükür geçti sayılır, gayet iyiyim bugün.
Dökülmen iyi oldu bence, çünkü içimizdeki tuttuklarımız da sonra bir anda patlıyor. Canımız sıkılınca da bizim durumumuzda en iyi seçenek yemek yeme oluyor. Belli bir yaştan sonra metabolizma ister istemez yavaşlıyor yapacak bir şey yok, bende ayriyeten haşimato var ve hormonlu spiral kullanıyorum (bunların hepsi kilo vermeyi zorlaştırıyormuş o yüzden yazdım).
Öyle haklısın ki, birçok şeye yetişmeye çalışırken hep kendimizi erteliyoruz ama yanlış yapıyoruz. Gerekirse işlerin bazılarını erteleyip önce kendimiz için bir şey yapalım, ben bir süredir bunu yapıyorum mesela. Bu sabah uyanınca hiçbir işi yapmadan 1 saat sporumu yaptım, şimdi kalkıp yetiştirebildiğim kadarıyla da işleri yapacağım. Yetişmediği yerde kalan kalsın ne yapayım.
Öğrencilerin tabiki bilinçli yapmamıştır ama insan başkasından duyunca üzülüyor haliyle. O kadar erken tartılmak doğru sonucu vermez zaten, cumartesi tartılıp gerçek kilonu görürsün ama sakın gördüğün hiçbir rakam yüzünden kendini üzme, hele sakın hiç ağlama. Moral bozukluğu da kilo aldırıyor unutma
Kaptanım sen benim dünkü güzel haberimi görmemiştin galiba dimiKırmızı takımın kırmızı gülleriyarın tartı günümüz inşallah güzel sonuçlar alırız veee biz birinci oluruz menüler çoğunlukla geldi eksikleri olanlari çok takip edemedim kusuruma bakmayın lütfen ama eksiginiz varsa tamamlayın ki takıma girmede sorun olmasın canlarım. Hepinizi seviyorum ..
arke
@bnnu
@Jou
@sibel_84
@Ilyusa
@Tutku44 canım sen özellikle hiç bildirim yapmadin iyi misin bir sorun mu var girmiyorsun
Hangi şehirdeydin canım neden bu kadar sorunlu randevu işi.Canım kol
eklem kas ağrılarım devam ediyor ama ilk zamanki gibi değil. Hala randevu alamadım
Aynen öyle canım, evine ve düzenine döndüğünde hızlıca eksiye geçmeye başlarsın.Ya sorma canım her halde +3 4 kg var gibi . Çünkü bugün komşuya giderken pantolonum çok dar geldi . Yeniden 90 li seriye geçtim %100. Yapacak birsey yok. Çabuk gelen çabuk gider diye ümit ediyorum
Geçmiş olsun çok.İyi geceler kızlar.
Bugün 14:30 dan bu yana korkunç baş ağrısı ile cebelleştim resmen. Hiç gözüm açılmadı. Allah kimsenin başına ağrı vermesin.
Yeni yeni geçti hamdolsun. Duş aldım yatıcam şimdi. Duş almaya bile korktum düşer kalırım diye.
Yarın menümü yazarım.
Yarın da cenazemiz var arkadaşın kardeşi kalp krizi geçirmiş. Ya bu a$ılardan sonra ne kadar çoğaldı böyle gençlerde kalp krizleri. Ben de hamdolsun o badireden geçtim. Göreceğim günler varmış nasip etti Rabbim.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım.
Allah'a emanetsiniz
Güzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önceAyy bu hafta inanılmaz yoğun geçti benim için yaa , geceden geceye girebiliyorum sayfaya. Bugün sabahın köründe kombiyi tamire geldi adam. 4 saatlik uykuylayım, gecenin beşinde anca uyudum, inanılmaz yorgun hissediyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, salatalk, peynir
Akşam Yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti, koca kase ssalata ( canım çekmiş baya yedim)
2 lt su
Ellssa bluegreeneyes P Purple58
Çok az oldu bugün adım yoğun bir gündü.
Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.Günaydın kızlar
Dün değil önceki gece acildeydim
Öksürükten boğuldum apar topar acile gittik
Antibiyotik verdi toparlamaya çalışıyorum
P Purple58 kaptanım menülerimi yazamadım hemen yazayım
9 ocak perşembe
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
3/4 kase mercimek çorbası
2 yk kadar et haşlama (+pişmiş havuç 2-3 dilim)
1 kase yeşil salata
Ara:
1 tadelle bitter (eyvah regl gelio 5 gün sonra)
Akşam:
4 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Su:2.5 lt
8 ocak çarşamba
Sabah :12 civarı
1 avuç içi kadar kaşarlı tost(siyezli ekmekten)
3 yumurtadan omlet
Salatalık -kapya biber
Akşam 19.30 civarı
1 p et döner
Yarım p basmati pilavı
Su:2 lt
Ellssa
Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin banaDünkü menum
Sabah 11:00
Menemen
Şekersiz çay
2 dılım tb ekmek
Akşam 18:00
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık bulgur pılavı
Yarım kase yogurt
Su
Yeşil çay
bluegreeneyes
(Kaptanım ben evde iş alıp yapıyorum o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman girip menü yazabılıyorum inan sıcak çay bıle ıcmek nımet bana kusuruma bakma önem vermemek olarak algılanmasın)
Herkes benzer şeyleri yazdığı için yorumumu sildim canım, keşke yapmasaydın demiştim ben de.10 ocak cuma
saat 1de 1 sandviç
2 lt su 8.478 adım
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
Moralimizi her zaman yüksek tutuyoruz Filizim, ayrıca yüksek motivasyonla içimizde yeni umutlar filizlendiriyoruzTeşekkürler arke'daşımyazdıklarını okumak iyi geldi bana. Haklısın olabildiğince pozitif kalmak lazım. Hasimato son zamanlarda çok duyduğum bir rahatsızlık, çok geçmiş olsun. Beslenmeyle hafifletilebiliyormuş di mi etkileri? Her şeyin mi ucu beslenmeye çıkıyor ne
Bu sefer hepimiz umarım hayat felsefesi haline getirebiliriz sağlıklı yaşamıbunu çok gönülden diliyorum.
Ne yalan söyleyeyim kaptanım ben de bekliyordum bunu çünkü 2 haftadır çok zorlanıyorum motivasyonumu zor topluyorum
Amin kaptanımm cümlemizden
Oldu oldu güzel oldu kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?