Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim canım.
Yok kriz geçirmedim daha farklı kötüsünü geçirdim geçti gitti. Yenilendim daha iyi olucam
Ne zaman müsait olursan o zaman yaz canım biz sıkıntı yapmayız
Unutmadan yazayım hemen

Dün menüm

11:00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 yeşil soğan

12:00
1 portakal

18:45
1 kase kuru fasulye
yeşil soğan turp tere
Nasıl yedim anlamadım baş ağrısından

Bugün menüm

7:30
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
yeşil soğan tere

16:00
Lahmacun
ayran
süsbiberi maydanoz

18:45
1 kase yoğurtlu dövme mısır çorbası
1 kase etlı kuru fasulye
yeşilsoğan turp tere

Spor yok gün boyu ayakta bekledik. Camide ayrı mezarlıkta ayrı. Allah rahmet eylesin

P Purple58 Boncuk2307

Bugün menüsünü yazmak istiyorum

Kahvaltı
1 latte
1 Activa yoğurt
9 fındık

Akşam (17 gibi )
1 büyük kase haşlanmış fasulyeli salata
1 bardak kefir

Ellssa Boncuk2307
Harika
Böyle bir patlama bekliyordum senden ama tartı öncesi kötü olmuş. Bugün telafi edersin canım üzülme
Merakla bekliyorum tartı sonucunu senden de çok belki
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Harikasın kaptanım
geçmiş olsun. vefat edene de Allah rahmet eylesin
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne ettin tartı öncesi yememişsindir şaka yapmışsındır diye düşünüyorum. Tam kola olmamış dicektim yiceklerini okudum. Yapma canım olan yine bize oluyor kendine kötülük yapma. Yarın tartıda sen üzüleceksin

canım kaç gündür nasıl un ve irmik helvası çekiyor anlatamam

inşallah kaptanımm bugünü güzel kapatacağım
Güzel bir menü bekliyorum o zaman
İnşallah canm ödemsiz eksi dolu bir sabah bekliyoruz
Kaptanım harikasın
Afiyet olsun canım

Süpersin canım

Afiyet olsun kaptanım

Kıymetini bil böyle ortamın. Ne kadar imreniyorum gıpta ediyorum bilemezsin

Ne tatlılar yaa. Bol bol izle mutlu ol gerisi boş
Teşekkür ederim kaptanım
Ben mecburen eğitim veriyorum bizden sürekli hastaları tarama konusunda ısrarla davet etmemizi bekliyorlar ama içim rahat etmeyerek davet ediyorum
Yeni listenin heyecanıyla tatlı jübilesini yapıyorsun herhalde canm ama keşke bu gün olmasaydı yarın da tartı var
Afiyet olsun kaptanım zaten yeterince yorulmuşsundur dinlen biraz

Abooo kaptanım eve gitmesem mi ?

Evett tam da ordaydim. 4. takımı çok severdim. Özge vardı hatırlıyor musunbizim kaptan
Sevindim canım seni gördüğüme.

Mirabaa herkese. Buz gibi havada yürüyüşteyim şu an kızlar. Parmaklarım donuyor bu mesajı yazarken ama olsun beni izlemeyin diye iki çiziktireyim dedim
Menüm berbat ötesi. Yine de yazayım mi? Bari dedim yürüyeyim de aldığım sekiz bin on beş kalorinin 15i gitsin

Böyle bir patlama bekliyordum senden ama tartı öncesi kötü olmuş. Bugün telafi edersin canım üzülme
Ne yalan söyleyeyim kaptanım ben de bekliyordum bunu çünkü 2 haftadır çok zorlanıyorum motivasyonumu zor topluyorum

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Amin kaptanımm cümlemizden

Güzel bir menü bekliyorum o zaman
Oldu oldu güzel oldu kaptanım

Teşekkürler arke'daşım yazdıklarını okumak iyi geldi bana. Haklısın olabildiğince pozitif kalmak lazım. Hasimato son zamanlarda çok duyduğum bir rahatsızlık, çok geçmiş olsun. Beslenmeyle hafifletilebiliyormuş di mi etkileri? Her şeyin mi ucu beslenmeye çıkıyor ne

Bu sefer hepimiz umarım hayat felsefesi haline getirebiliriz sağlıklı yaşamı bunu çok gönülden diliyorum.

Sporum Boncuk2307

Bugün 800 kal yedim
Bazal metabolizmam çok düşük 1200 kal filan

Sporla gün içi hareketle 1800 yakmışım

800-1200 =-400
-1800-400=-2.200

matematik hesabına göre

1 kg 7000 kal ise
2200 kal kaç kg 0.300 kg

-0.300 gr vermem lazım yarına

Kaptanım sen benim dünkü güzel haberimi görmemiştin galiba dimi

Ya sorma canım her halde +3 4 kg var gibi . Çünkü bugün komşuya giderken pantolonum çok dar geldi . Yeniden 90 li seriye geçtim %100. Yapacak birsey yok . Çabuk gelen çabuk gider diye ümit ediyorum
Aynen öyle canım, evine ve düzenine döndüğünde hızlıca eksiye geçmeye başlarsın.

Geçmiş olsun çok.
Güzel menü olmuş canım. Yazmamişsin ama çay kahve mi cok iciyorsun acaba uykusuzluktan kurtulursun umarım bir an önce
Geçmiş olsun, antibiyotik kullananlara pre-probiyotik alın diyorlar, hatırlatayım dedim canım.
Cok az geldi beşiktaşlim yediklerin bana

Herkes benzer şeyleri yazdığı için yorumumu sildim canım, keşke yapmasaydın demiştim ben de.

Son düzenleme:
Moralimizi her zaman yüksek tutuyoruz Filizim, ayrıca yüksek motivasyonla içimizde yeni umutlar filizlendiriyoruz

Haşimatoda beslenme önemli canım, guatrojenik denilen besinler var, onları mümkün olduğunca tüketmemek lazım ama o kadar çoklar ki ve diyet için gerekli besinler ki insanı cidden zorluyor.

Ömür boyu diyet yapmamak için ideal kilolara gelince dengeleme işini başarmamız lazım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…