• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar selam,
Bugün hem ilk hem de garip menümle karşınızdayım;

Sabah 9da bir fincan filtre kahve

Sonra 10:30 küçük boyutlu bı köfte ekmek (Ekmek içi alınmış içinde de iki anne köftesi vardi) kahvaltı için bişeyler alamadim yanıma aceleyle çıktım..bunu aslında dün akşam, yarın öğlen yerim diye hazırlamıştım çantama attım çıkarken.

Saat 4te dışardan aldığım kızartma balık. 150 gr kadar yemisimdir.

5 buçukta bir kase kakaolu pudding.

Çok su içtim diyemem. 1 litre ancak olmuştur
2 fincan bitki çayı (nane limon)

Spor yapmadım. Yorgundum. Ama sınıfta çok yürüdüm sayılır mı 😂

Spor demişken bir salona üye olmuştum ama baktım gidemiyorum iptal ettirdim en son Ekim sonu gittim oraya. Şimdi yeniden spor yapmak istiyorum çünkü bırakınca pantolonlar dar gelmeye başladı söylemesi ayıp 😅
Ama kronik yorgunluk var resmen. Hiç canım istemiyor spor yapmak. Müzik dinleyip yürüyüş mü yapsm bir süre, yoksa sizce gözümü karartıp yine spora mi yazilayim. Ya gidemezsem yine🥲

Spor demişken bir salona üye olmuştum ama baktım gidemiyorum iptal ettirdim en son Ekim sonu gittim oraya. Şimdi yeniden spor yapmak istiyorum çünkü bırakınca pantolonlar dar gelmeye başladı söylemesi ayıp 😅
Ama kronik yorgunluk var resmen. Hiç canım istemiyor spor yapmak. Müzik dinleyip yürüyüş mü yapsm bir süre, yoksa sizce gözümü karartıp yine spora mi yazilayim. Ya gidemezsem yine🥲
Bence başlangıç olarak yürüyüş daha mantıklı. Evde leslie vesaire yapabilirsin ip atlayabilirsin. Bir dereceden sonra kilo vermem durdu dediğin noktada yazılırsın ağırlık antrenmanı gibi şeylerle tekrar çalıştırırsın metabolizmanı:super:

@rockandroll canm sen cumartesiden beri hiç ses vermemişsin haliyle bütün günler eksik menü
Boncuk2307 Boncuk2307 canm kaptanım senin de pazartesi eksik
@Cicekbocekkaktus 🧿🧿
@Jasminium84 🧿🧿
Lavinia_98 Lavinia_98 cumartesi ve salı eksik
Tesnim1903 Tesnim1903 cumartesi, pazar ve salı eksik
-Murphy- -Murphy- cumartesi eksik
Kızlar gün gün yazdım ki biliyorsunuz 2 gün ve üzeri kural gereği liste dışı 😉 hatırladığınız kadarıyla yazarsanız eksiği tekde bırakmış oluruz 😘😘😘
Habire menü diye darladığım için benden bıkmış olabilirsiniz son 3 gün az kaldı sonra benden kurtuluyorsunuz 🤣🤣🤣
Salı menü(yazdım zannettım)
Sabah12:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım tabak bezelye(bıtsın dıye yedım)
2 dilim ekmek
Şekersız çay 2 tane zeytin bıraz peynır
Akşam20:00
3 sıkım çiğköfte
Biraz marul
Çarşamba sabah12:00
1 haşlanmış patates
Peynir zeytin
1 küçük dilim börek
Şekersiz çay
Akşam 18:00
1 kase şehrıye corbası
1 tane kurabıye
Yeşil çay

Bence başlangıç olarak yürüyüş daha mantıklı. Evde leslie vesaire yapabilirsin ip atlayabilirsin. Bir dereceden sonra kilo vermem durdu dediğin noktada yazılırsın ağırlık antrenmanı gibi şeylerle tekrar çalıştırırsın metabolizmanı:super:
Sağol canım oneriler için. Leslie eskiden bir ara yapmıştım. Kilo almamistim en azından vermemiştim de 😂 yürüyüş hoşuma da gidiyor aslında müzik dinleyerek yürürsem. Her gün çıkamam belli ama haftada 3 yurusem yine iyi.
Senin nasıl geçti günün boncuk hanimcim. İyi mi çocuklar? Kosturmacadir kesin ☺️ bir de birşey sorucam sen if mi yapıyorsun. Dikkatimi çekti ilk öğünün saat 1de.

Sağol canım oneriler için. Leslie eskiden bir ara yapmıştım. Kilo almamistim en azından vermemiştim de 😂 yürüyüş hoşuma da gidiyor aslında müzik dinleyerek yürürsem. Her gün çıkamam belli ama haftada 3 yurusem yine iyi.
Senin nasıl geçti günün boncuk hanimcim. İyi mi çocuklar? Kosturmacadir kesin ☺️ bir de birşey sorucam sen if mi yapıyorsun. Dikkatimi çekti ilk öğünün saat 1de.
AAAA grupta birçok kişi leslie falan yapmış çok iyi sonuçlar da alındı. Yürüyüş dediğin gibi müzik eşliğinde olursa çok hoşuma gidiyor benim de.
Yok aslında if yapmıyorum ama kalktığım gibi yiyemiyorum bulantım falan çok oluyor her sabah. :confused: Vallahi bugün çok yoruldum ne yalan söyleyeyim. Temizlik yaptım, yemek sonra çarşı işim vardı oğlanın ayakkabıları küçük geldi yenisini aldık, yeni market açılmış evin aşağısına dolandım durdum bacağı kırık köpek gibi :KK71:Geldim eve börek yaptım eşim istedi diye bu ara boğazı öttü adamın bir sürü şey isteyip duruyor. Daha sonra oğlanı tıraş ettik birlikte. Tabi banyo ettirdik, banyoyu temizledim. Amaaaan ne çok şey yapmışım yoruldum yazarken. :uykucu:

AAAA grupta birçok kişi leslie falan yapmış çok iyi sonuçlar da alındı. Yürüyüş dediğin gibi müzik eşliğinde olursa çok hoşuma gidiyor benim de.
Yok aslında if yapmıyorum ama kalktığım gibi yiyemiyorum bulantım falan çok oluyor her sabah. :confused: Vallahi bugün çok yoruldum ne yalan söyleyeyim. Temizlik yaptım, yemek sonra çarşı işim vardı oğlanın ayakkabıları küçük geldi yenisini aldık, yeni market açılmış evin aşağısına dolandım durdum bacağı kırık köpek gibi :KK71:Geldim eve börek yaptım eşim istedi diye bu ara boğazı öttü adamın bir sürü şey isteyip duruyor. Daha sonra oğlanı tıraş ettik birlikte. Tabi banyo ettirdik, banyoyu temizledim. Amaaaan ne çok şey yapmışım yoruldum yazarken. :uykucu:
Hakkatten ne çok şey yapmişsin. Enerjine maşallah diyorum canım. :nazar: çoktan haketmişsin uykuyu sen ☺️☺️

Menüm

11:00
5 siyah zeytin
1 dilim peynir
1 yeşil soğan

12:30
1 Kars ketesi
2 tane midye tatlı

16:00
1 porsiyon kuru dolma
1 kase yoğurt

17:45
4 kaşık dövme çorbası

Spor
100 ip

su
3 litre

P Purple58 Boncuk2307 Boncuk2307
Kaptanım iki gündür dolma kete tatlı görüyorum menüde bu gün yeme bari biliyorum bi başlayınca bitinceye kadar yemek istiyoruz ama artı gelince de motivasyon düşüklüğü yaşiyoruz hemen bir mod yükseltmesi yapıp iki günü daha dikkatli geçirelim 😘😘
Kızlar baş agrım geçmiyor, ilaç falan da fayda etmiyor. Erkenden uykuya geçiyorum belki sabah iyi uyanırım.
Geçmiş olsun canm yoğun bir kıvamda filtre iyi gelebilir bir de suyu artır yeni bir diyet sürecine başladın ilk günlerde uyum sağlarken ağrı olabilir kendi düzeninden ister istemez ufak tefek değişiklikler oluyor 😘
8 Ocak Çarşamba menüsü
11.00 kahvaltı
Kahvaltıdan hemen önce zerdeçal, karabiber ve limonlu ılık su.
3 kaşık lor, 1 domates, 1 salatalık, yarım avakado, marul ve maydanozlu salata, 1 dilim ekmek.

13.30 ara
Ananaslı yeşil çay

14.15 ara
Orta boy muz

18.30 akşam
3 parça tavuk parmak bonfile, yoğurtlu koz biber, 1 dilim ekmek

19.30 cay, fındık ve kuru üzüm..

Su 1.5 lt
Spor 4185 adım.
Başım ağrıdığı icin ekstra spor yapamadım bugün. Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Eki Görüntüle 3533655
Afiyet olsun💙 dediğim gibi şu biraz daha artmalı 😘
Menümü yazmayı unutuyorum bazen annem bende olduğu için de aktif giremiyorum.
Kahvaltı 13.00
2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, salatalık, 1 yumurtadan omlet
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva
Ara Öğün 17.30
Yarım muz
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak patatesli pırasa yemeği, 1 üçgen dilim pırasalı ıspanaklı börek ( o_O ) , brokoli salatası zeytinyağlı limonlu
1 bardak ayran

2 Lt su 4433 adım
Afiyet olsun canm patates de karb börek de eğer dilimi küçükse sıkıntı olmaz 😘
Kızlar selam,
Bugün hem ilk hem de garip menümle karşınızdayım;

Sabah 9da bir fincan filtre kahve

Sonra 10:30 küçük boyutlu bı köfte ekmek (Ekmek içi alınmış içinde de iki anne köftesi vardi) kahvaltı için bişeyler alamadim yanıma aceleyle çıktım..bunu aslında dün akşam, yarın öğlen yerim diye hazırlamıştım çantama attım çıkarken.

Saat 4te dışardan aldığım kızartma balık. 150 gr kadar yemisimdir.

5 buçukta bir kase kakaolu pudding.

Çok su içtim diyemem. 1 litre ancak olmuştur
2 fincan bitki çayı (nane limon)

Spor yapmadım. Yorgundum. Ama sınıfta çok yürüdüm sayılır mı 😂
Bu gün daha planlı ilerlersen olacak bu iş 🥰
Salı menü(yazdım zannettım)
Sabah12:00
2 haşlanmış yumurta
Yarım tabak bezelye(bıtsın dıye yedım)
2 dilim ekmek
Şekersız çay 2 tane zeytin bıraz peynır
Akşam20:00
3 sıkım çiğköfte
Biraz marul
Çarşamba sabah12:00
1 haşlanmış patates
Peynir zeytin
1 küçük dilim börek
Şekersiz çay
Akşam 18:00
1 kase şehrıye corbası
1 tane kurabıye
Yeşil çay
Afiyet olsun💙 akşamları daha zengin içerikli şeyler eklersen daha güzel olur 😘 sebze yemekleri salata yoğurt vs

Kaptanım iki gündür dolma kete tatlı görüyorum menüde bu gün yeme bari biliyorum bi başlayınca bitinceye kadar yemek istiyoruz ama artı gelince de motivasyon düşüklüğü yaşiyoruz hemen bir mod yükseltmesi yapıp iki günü daha dikkatli geçirelim 😘😘

Geçmiş olsun canm yoğun bir kıvamda filtre iyi gelebilir bir de suyu artır yeni bir diyet sürecine başladın ilk günlerde uyum sağlarken ağrı olabilir kendi düzeninden ister istemez ufak tefek değişiklikler oluyor 😘

Afiyet olsun💙 dediğim gibi şu biraz daha artmalı 😘

Afiyet olsun canm patates de karb börek de eğer dilimi küçükse sıkıntı olmaz 😘

Bu gün daha planlı ilerlersen olacak bu iş 🥰

Afiyet olsun💙 akşamları daha zengin içerikli şeyler eklersen daha güzel olur 😘 sebze yemekleri salata yoğurt vs
Benim canim sıkıldı kaptanim yaa sabah sabah keşke tartilmasaydim artı geldim hemde baya tursudan mi acep

Günaydın kızlar mutlu sabahlar. Dün yediklerimin sonucunda resmen bir günde 5 kilo almış gibi elim yüzüm şişti. Gram gram gidiyor melet kilo kilo geliyor. Sirkeli suyumu içtim . Cumartesiye son 2 gün .:KK17:. Yanlız evdekileride strese soktum hatta teyzeler bile tartı sonucumu bekliyor 😄. En son 88.20 idim benim tahminim 90kg 🤲

Turşu ödem yapar bebeğim bol su iç gider
Ya can sıkıntısından tahin pekmez yedim kahvaltıda bi kaç kaşık 🤣🤣 nasi bi can sikintisiysa
Günaydın kızlar mutlu sabahlar. Dün yediklerimin sonucunda resmen bir günde 5 kilo almış gibi elim yüzüm şişti. Gram gram gidiyor melet kilo kilo geliyor. Sirkeli suyumu içtim . Cumartesiye son 2 gün .:KK17:. Yanlız evdekileride strese soktum hatta teyzeler bile tartı sonucumu bekliyor 😄. En son 88.20 idim benim tahminim 90kg 🤲
Yaaa sorma sorma anında geliyor hemde kilo olarak bizim de kaderimiz bu be canım

Back