Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemde kahvaltı ederken yaa bizde gdc kahvaltı etcektik eşim işyerine gitti elemanlara birsey gostermeye sonra geldi 10da kahvaltı ettik uyudu 2 saat kestireyim dedi nese oglanida uyuttum haberler ebaktim tvde silivri sallandi dedi hic hissetmedik 11 demiydi neydi sallanmış 12den sonra bakıyodum habere bi baktım ufak ufaktan gelmeye başladı koltukta sallantı bianda şiddetlendi baya sallandik ya avize bi oyana bi buyana 🥲🥲🥹
Biz de duymadık canım ilkini. Okulun bahçesindeydik. 23 Nisan gösterisi vardı. Bir haber de almadık deprem oldu falan diye. Gösteriden sonra eve geldik, çok acıkmıştım, hızlıca kahvaltı hazırladım. Sonra olan oldu. Gerçekten çok şiddetliydi. 13 saniyeymiş. İnsana ne kadar uzun geliyor. :( Rabbim bir daha yaşatmasın :KK200:

yazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.

sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Canım benim çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun. İnan ki diyecek bir şey yok, ne desem teselli olmaz. Allah hepimizi kazadan beladan afetten korusun inşallah.

ay çocuk sebebiyle derken kaç yaşında bu çocukkk? çok mantıklı hareket ben de çok elime almamaya çalışıyorum ama ucu kaçıyor maalesef illaki
12 yaş canım, erkek. Ergenlik sorunları başladı ister istemez. Teknolojik aletlere hep sınır koyduk hala da öyleyiz ama büyüdükçe gizli saklı yapmaya başladı. Elinden bırak deyip biz sürekli elimizde telefonla gezince de olmuyor. Önce kendimiz örnek olmalıyız yoksa bize karşı olan tepkilerini büyütmüş olacağız. Benimle ilgilenmiyorsunuz falan da diyor o yüzden evdeki zamanı ona ayırmaya başladım. Ödevlerini yaparken bile yanında duruyorum çünkü diğer türlü sallayıp geçiyor, okul başarısı bile düştü. Seneye LGS var maalesef, şimdiden bir sistem oturtmamız lazım. Dün bütün gün birlikte çalıştık, bana matematik (geometri konuları açılar vs.) öğretmiş oldu, çok hoşuna gitti. Bundan sonra böyle devam edeceğiz.

Seninki kaç yaşında canım, valla elinden geldiğince dikkat etmeni öneririm. Biz yapınca onlar da kendilerinde hak buluyor mantıken.

Çok iyi ediyorsunuz yaa bi sebepsiz gece kızım şiddetle ağlamaya başladı neymis telefon istiyorum diyo gece gece ergenemi girdin naptın yavv bıraktırsamda birşskilde elimize alıyoruzz zaten 2 sene sonra okullu olcak ozaman unutur
Canım küçük yaşlarda biz çok güzel koruyabiliyorduk. Telefon tablet vs. alışkanlığı hiç olmadı. Oturduğumuz evlerde hep bahçemiz vardı, müstakildi. Öyle olunca vakit de farklı şekillerde geçiyordu. Şimdi siteye geçtik, hem evde hem de sitedeki arkadaşlarıyla bir araya gelince hemen telefona odaklanıyor çocuklar. Büyüdükçe bu anlamda işler zorlaşıyor, bir sürü şeyi denemeye çalışıyor (tiktok vs.). Biz de elimizden geldiğince zararlı içeriklerden korumaya çalışıyoruz.
Okula gidince tabiki günün çoğunu telefonsuz geçirmiş olacak zaten, siz de evde dikkat ederseniz alışmaz belki.

Kabak detoksu 1. Gün

Kızlar 73.8den cts 74.7 ye çıktım +0.9
Dedim regl gelecek normal
Salı 76 çıktım, +1.3
dedim geç saatte yedim o yüzden
Çarşamba 100 g gitti
Bu sabah 76.9 🙄 +.09 daha. Geldikçe geliyor ve regl olmadım

Önceliğim 2 günde 74.7 nin altına düşmek yani -2.2 kg

Bakalım yapabilirsem cumartesi de devam edip 73lu kiloma dönmek istiyorum.

Motivasyon için anlık menü bildirimi yapayım

1000018389.webp

Canım benim çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun. İnan ki diyecek bir şey yok, ne desem teselli olmaz. Allah hepimizi kazadan beladan afetten korusun inşallah.
canım benim çok teşekkür ederim :KK200:
12 yaş canım, erkek. Ergenlik sorunları başladı ister istemez. Teknolojik aletlere hep sınır koyduk hala da öyleyiz ama büyüdükçe gizli saklı yapmaya başladı. Elinden bırak deyip biz sürekli elimizde telefonla gezince de olmuyor. Önce kendimiz örnek olmalıyız yoksa bize karşı olan tepkilerini büyütmüş olacağız. Benimle ilgilenmiyorsunuz falan da diyor o yüzden evdeki zamanı ona ayırmaya başladım. Ödevlerini yaparken bile yanında duruyorum çünkü diğer türlü sallayıp geçiyor, okul başarısı bile düştü. Seneye LGS var maalesef, şimdiden bir sistem oturtmamız lazım. Dün bütün gün birlikte çalıştık, bana matematik (geometri konuları açılar vs.) öğretmiş oldu, çok hoşuna gitti. Bundan sonra böyle devam edeceğiz.

Seninki kaç yaşında canım, valla elinden geldiğince dikkat etmeni öneririm. Biz yapınca onlar da kendilerinde hak buluyor mantıken.
ya çocuklar aslında çok basit, tek istedikleri şey ilgilenilmek. kompleks hale getiren biziz gibi hissediyorum. çok güzel bir yol geliştirmişsin, ellerine sağlık. benimki 3.5 yaşında tam youtube ile susturularak bağımlı hale getirilen çocuk yaşı. ben elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum ama tek başına yetmiyor maalesef, herkes o kadar kolaya alışmış ki hemen çocuğa telefon ulaştırılıyor. hangi bir insanla kavga edeceksin ki o da olmuyor. elimden geldiğince dikkat ediyorum, gereken yerde tartışıyorum da açıkçası. bakalım işte.
sana da bolcaaa sabır diliyorum valla, sınav senesi de zor.

Biz de duymadık canım ilkini. Okulun bahçesindeydik. 23 Nisan gösterisi vardı. Bir haber de almadık deprem oldu falan diye. Gösteriden sonra eve geldik, çok acıkmıştım, hızlıca kahvaltı hazırladım. Sonra olan oldu. Gerçekten çok şiddetliydi. 13 saniyeymiş. İnsana ne kadar uzun geliyor. :( Rabbim bir daha yaşatmasın :KK200:
Tabi tabii 13 saniye benim ömrümü aldı😔😔

Hiç hevesim yok ama iki günlük menüleri yazayım.

22 Nisan Salı menüsü
12.30 öğle
Tabakta tavuk döner, salata, turşu.

18.00 akşam
2 tavuk baget fırında, yarım lavaş, domates soğan söğüş.

Su 2 litre

23 Nisan Çarşamba menüsü
2 tane yulaflı fit poğaça (1 tanesi 1 kaşık ölçüsüyle yapıldı), 2 tane sahanda yumurta, birkaç dilim domates.

18.00 ara
3 ceviz

18.30 akşam
1 tavuk baget, 2 avuç kadar lavaş, domates soğan.

19.00 ara
Şekersiz çay, 2 adet kuru kayısı, 2 adet ceviz, 1 fit poğaça.

Su 2 litre

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Canım küçük yaşlarda biz çok güzel koruyabiliyorduk. Telefon tablet vs. alışkanlığı hiç olmadı. Oturduğumuz evlerde hep bahçemiz vardı, müstakildi. Öyle olunca vakit de farklı şekillerde geçiyordu. Şimdi siteye geçtik, hem evde hem de sitedeki arkadaşlarıyla bir araya gelince hemen telefona odaklanıyor çocuklar. Büyüdükçe bu anlamda işler zorlaşıyor, bir sürü şeyi denemeye çalışıyor (tiktok vs.). Biz de elimizden geldiğince zararlı içeriklerden korumaya çalışıyoruz.
Okula gidince tabiki günün çoğunu telefonsuz geçirmiş olacak zaten, siz de evde dikkat ederseniz alışmaz belki.
Evettt ister istemezde elimize alıyoruz işte

Selam kızlar dünki menüm

Kahvaltı klasik omlet peynirli kahvaltı

Öğlen latte küçük çikolata ,1 dilim kek

Akşam 1,5 balık ızgara bol salata az turşu 2 parça beyaz ekmek

Spor yoktu biraz şiş hissettim ;( bugün spor su daha dikkat edeceğim

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Şişlik varsa yapma spor canımm maydanoz suyu iç

Vallahi kaptanım 48 saati geçiktir asla hafiflemeyen migren ağrım var. Aşırı yordu beni hala ağrıyor. Bir de üstüne bulaşık makinem bozuldu hunilik yani durumum
Geçmiş olsun boncukcum. Bu gün nasılsın?
yazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.

sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Başın sağolsun Başak'cim. Anlayamam tabi ama derinden hissettim acını 🫂 Allah dayanma gücü versin canım 🙏 Umarım bir daha öyle acılar yaşanmaz artık ülkemizde 🤍
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz. Eve girdik gece, hava çok soğuk, oğlum var, eşim sabah işe gidecek mecburduk yani. Ama hiç uyuyamadım desem yeridir. Evimiz yüksek ama bu evi alırken en önemsediğimiz şey depreme dayanıklı olmasıydı. Önce Allah'a güveniyoruz, sonra tedbirlere güvenmeye çalışıyoruz diyeyim :KK200: Rabbim saklasın hepimizi.

Ahh canım, çok zor, gönlüne ferahlık dilerim :( Ben de 1999 Gölcük depremzedesiyim. Hiç unutulmuyor. 6 Şubat'ta aynı duygular geri geldi. Günlerce ağladım. Dün evden çıkarken bütün şehri yıkılmış bulcağım sandım. Üzerinden 25 yıl geçmiş ben sanki dün gibi her şeyi hatırlıyorum :(
Zaten İstanbul'dan göç etme kararı almıştık. İyice perçinlendi kararımız. Okullar kapanınca gideceğiz inşallah. En ufak bir sıkıntıda şehir kitleniyor. Dün trafik kitlendiği için eşim eve çok zor ulaştı ki işi de eve 10 km mesafede. Benzin istasyonlarında kuyruklar oluşmuş, millet bidonla benzin alıyormuş. Benzin bile alamadık. Bu çılgınlığa katlanmak çok zor. Allah hepimize kolaylık versin :KK200:
Geçmiş olsun, Gölcük ten bir yakın arkadaşım vardı o depremi yaşamış. Biz yolda yürürken bile hep karşıdan gelenin gözünün içine bakarız, bir umut acaba sevdiğimiz/ailemizden biri mi diye' demişti.. o kadar çok kayıp diye geçen insan olmuş ki, bir umut acaba o mu diye kontrol etmek içinmiş. İçim sizlamisti o bunları söylerken.
Bence de durmayın canım İstanbul'da. Çok yoğun bir şehir orasi. Umarım işinizi gücünüzü ayaralar ve taşinirsiniz.

arke arke canm geçmişe bakamadım ama üstte mesajlarda gördüğüm kadarıyla aynı dertlerden muzdaribiz sanırım 🌼 11 yaş benimki de ergenlik tripleri fazlasıyla başladı hunili gezecez sanırım bir süre 💚 biz de mümkün olduğunca teknolojiden uzak tutmaya çalıştık ama bu sene ortamı değişti ortaokula başladi maalesef sınıfta birçok arkadaşında akıllı telefon var onlarla oynadığı zaman akşam evde bir curcuna görmen lazım :KK11: sınırlı ve kontrollü olarak sadece hafta sonunda veriyoruz ama tabiki her zaman fazlasını istiyor bakalım direnmeye ve öğretmenleriyle işbirliği halinde süreci yönetmeye çalışıyoruz Allah'tan bütün öğretmenlerimiz bu konuda hem onlara sürekli telkinde bulunuyor hem bizlere destek oluyorlar :KK36::KK36:

Kuzum başınız sağolsun 🌼 Allah'ım daha öyle bir acı göstermesin kimseye 🤲🤲

Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz. Eve girdik gece, hava çok soğuk, oğlum var, eşim sabah işe gidecek mecburduk yani. Ama hiç uyuyamadım desem yeridir. Evimiz yüksek ama bu evi alırken en önemsediğimiz şey depreme dayanıklı olmasıydı. Önce Allah'a güveniyoruz, sonra tedbirlere güvenmeye çalışıyoruz diyeyim :KK200: Rabbim saklasın hepimizi.

Ahh canım, çok zor, gönlüne ferahlık dilerim :( Ben de 1999 Gölcük depremzedesiyim. Hiç unutulmuyor. 6 Şubat'ta aynı duygular geri geldi. Günlerce ağladım. Dün evden çıkarken bütün şehri yıkılmış bulcağım sandım. Üzerinden 25 yıl geçmiş ben sanki dün gibi her şeyi hatırlıyorum :(
Zaten İstanbul'dan göç etme kararı almıştık. İyice perçinlendi kararımız. Okullar kapanınca gideceğiz inşallah. En ufak bir sıkıntıda şehir kitleniyor. Dün trafik kitlendiği için eşim eve çok zor ulaştı ki işi de eve 10 km mesafede. Benzin istasyonlarında kuyruklar oluşmuş, millet bidonla benzin alıyormuş. Benzin bile alamadık. Bu çılgınlığa katlanmak çok zor. Allah hepimize kolaylık versin :KK200:
En iyisini yaparsınız canım bana İstanbul çok korkutucu görünüyor gezip görülüp gelinecek yermiş gibi hiç yaşayamam sanırım orada. Allah beterinden korusun inşallah
çok sağolun kızlar 💞
belmayne belmayne travmalarımız iyileşmiyor maalesef, o kadar basit şeylerden tetikleniyor ki, gerçekten bir deprem yaşanınca tekrardan açığa çıkmaması mümkün değil. sana da çok geçmişler olsun. zaten imkanı olan, gidebilen kalmamalı İstanbul'dan, bu kararı verebilmek de kolay değil ama toplanma alanlarının durumu, insanların sokaklara sığmayışı. gördüğüm her bir fotoğrafta, videoda benzer şeyleri düşündüm. evet istanbul fırsatlar şehri ama bu kalabalığı görmek ruhunu daraltıyor insanın işte... çok geçmiş olsun tekrardan 💞
Yaa sorma o kadar insan resmen izdiham olur kuzum kıyamet günü gibi Hatay depreminde bu küçücük sivas bile öyleydi İstanbul u düşünemiyorum
Kızlar günooooo:halay::halay::halay:

Deprem meprem bu ne neşe demeyin 🫣
Neşemi paylaşmak istedim:KK36:
Mesajları okuyunca üzülsem de öncesinde Fatih Altaylı Celal Şengör birazcık da Şener üşümezsoy izlemiş biri olarak olayı kafamda çözdüm 😅 Tedbir alırken Celalci , deprem anında Şenerci olmak lazim:KK47:
Nasıl böyle Zıt fikirler ortaya atabiliyorlar şaşırıyorum 🤨

Neysem bugün de kilomda artış vardii:halay:guzel olan kısım şu kabak detoksuna başlıyorum:halay:son 2 günde en az 2 kilo vermem lazim

Canım yap bakalım kabak detoksu seviyorum ben aslında kabak olsa sana katılırdım yada ben metabolizma seyisine yapmasam daha iyi 🤣
Tarçınlı kahvemi içiyorum

30 dk sonra 2 yumurta, peynir, 5 zeytin, ( varsa 7 badem yoksa 2 ceviz) ve söğüş sebzeleriyle kahvaltı yapacağım

Eki Görüntüle 3581672 Eki Görüntüle 3581673
Çiçekler harika görünüyor afiyet olsun canım ❤️
Kuzenim iyi ama asistanı düşerken bir arabanın üstüne düşmüş kırıkları varmış ama hayatta çok şükür
Allah iyiliğini versin canım çok geçmiş olsun yaa böyle durumlar da çok panik olunca da başına kötü şeyler gelebiliyor insanın yaa
bugün sabah tartıda beni çok mutlu edecek bir sayı gördüm, cumartesi tartısına kadar böyle giderse çok iyi puan alıcam 🤭😝
Yaa harikasın ben tartilmayacaktim ama dayanamadım yine aynıyım sabit resmen tartı benimle dalga geçiyor. Vazgecmeyecem ama böyle devam edecem napim başka bise gelmiyor elimden

Valla örnek anne baba harikasınız keşke hepimiz yapabilsek . Elimden düşmüyor telefon resmen e çocuklar da doğal olarak görüyor istiyor kesinlikle bizimde yapmamız lazım bunu
Kabak detoksu 1. Gün

Kızlar 73.8den cts 74.7 ye çıktım +0.9
Dedim regl gelecek normal
Salı 76 çıktım, +1.3
dedim geç saatte yedim o yüzden
Çarşamba 100 g gitti
Bu sabah 76.9 🙄 +.09 daha. Geldikçe geliyor ve regl olmadım

Önceliğim 2 günde 74.7 nin altına düşmek yani -2.2 kg

Bakalım yapabilirsem cumartesi de devam edip 73lu kiloma dönmek istiyorum.

Motivasyon için anlık menü bildirimi yapayım

Eki Görüntüle 3581730
Afiyet olsun canım inşallah faydasını görürsün bi ateşleme olur eksilerine

23 nisan biraz cıs dolu menü 🙈
09.30 2 yumurta ile yeşillikli ve lor peynirli omlet, 7 zeytin, 1 dilim ekmek
13.30 1 kase ton balıklı salata
14.30 yarım porsiyon magnolia
16.00 3 kasık kısır, 3 kaşık havuç tarator, 4 lahana sarması, 1 dilim börek
18.30 1 kase çorba
3 litre su 8.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18 1000028744.webp

Back