- 5 Haziran 2021
- 4.593
- 19.902
- 158
Evet işte hani ben farklı bir şekilde aklımdan geçirir yazarım sen farklı okursun karşıdaki algıda farklı olur benim çoğu kez başıma geldi sırf insanlari kirmamak için şimdi emoji kullanıyorumKatılıyorum buna. Yazı dili çok farklı algılayabiliyor. Bir keresinde okuldaki müdür yardımcısı bana küsmüştuü whatsapp yüzünden... Sonra ben de ona küstüm
İyi gecelerBen aslında fazla konuşkan biri de değilim amabu akşam yazı yazarak kalori harcadim resmen. İyi geceler herkese.. yarın uyanınca biraz daha düzleşmiş bir karın diliyorum herkese efem
Ben de seviyorum ama Allah'tan evde öyle hamurişi yap da yiyelim diyen yok bi büyük oğlum çok seviyor o da arada yapıyorum yesinler diye yoksa ben senin yerinde olsam çok çok zorHaksiz sayilmazsin bunu kendime sık sık hatirlatayim. Dun gec saaytlerde pizza yaptim. Bugun ikindiye bir hamur birakmistim onu yaparken bir can cekmesi geldi kendimi zor kurtardim.
Dun aksam cep telefonu yuzunden oglanla kapistim. Oncesinde pizza yaparmisin demişti ben de makinede hamur hazırlamıştım. Güya bana yardim edecekti. Sonra kavga edince ortalik karıştı. O arada ben hamuru actim pisirdim malzemesini hazırladım. Toplam 4 orta boy pizza yaptim ( 1ini bugun pisirdik). Şunu keşfettim. Öfke insana enerji veriyor
Hamur isi pisirmeyi de seviyorum. Yemesi ayri guzrl de yapmasi da guzel sanki . Manti ve sarma yapmayi sevmiyorum
Kusura bakmayın gözden kaçan şeyler olabiliyor zaten gün içi çocuklar(3tane) iş ev koşturmacası sonrası kafa kalmayabiliyor eğer sorun çözüldüyse mutlu olurumteşekkür ederim benim yerime güzel açıklama yapmışsın tam da bu şekilde anladımEllssa
Özürlük bir durum yok olabilir gözden kaçırmış olabilirsin etikenseydin aslında en baştan bunlarda yaşanmazdı. öyle olunca çocuğu uyutunca dünün ve bugünün menusunu paylaşıp etiketlerim seni
Ellerine sağlık boncuğumSevgili Masterfit ailesi
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 12.30 en geç 13.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak.
Kaptanlar bildirimlerini bana göndersinler please
Öpüyorum sizii
Masterfit 145.Etap
KIRMIZI TAKIM 04.01.2025 07.01.2025 FARK P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı 104.80 ORAN arke 85.50 @bnnu 65.30 @sibel_84 73.70 Ellssa 71.90 @Jou 69.40 @rockandroll 68.70 @Tutku44 84.70 MAVİ TAKIM bluegreeneyes Mavi Takım Kaptanı 66.80 ORAN I Ilyusa 78.00 Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus 76.80 @Jasminium84 63.05 Lavinia_98 64.80 @Tesnim1903 75.90 -Murphy- 76.90 HAZIRLIK @Mthn83 76.60 @Lotus1234 - @malahit 51.80 @Goklerce 71.20
Canım çok geçmiş olsun, ne desek boş şimdi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah, Allâh yanındaki yavruna uzun ve sağlıklı ömür versin.kızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Senin kayıpların için de çok üzüldüm canım, Allâh her şeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah.Çok geçmiş olsun benımde 3 hamılelıgım bu şekilde sonuçlanmıştı Allah sabır versin daha büyük ımtıhanlar vermesin
Bugunki menume ekledim kaptanimAfiyet olsun canmiftarda etli/tavuklu sebze veya kurubaklagil yemeği de eklesen çok çok güzel olur
Allah kabul etsin
Insalalh canimGünaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar. Sirkeli sular içildi. Ben güne hazırım 2024 yılınıda şişman olarak bitirdim. 2025 yılını fit olarak bitireceğim .
Cok gecmis oldun canimkızlar bebeğimi kaybettim. kalbi durmuş geçen hafta. kürtajdan çıktım şimdi. birkaç gün toparlanayım, bomba gibi geliyorum geri. bekleyin beni.
haberi ilk sizinle paylaşmıştım, o yüzden size haber vermek boynumun borcu gibi hissediyorum. kendinize iyi bakın.
Afiyet olsun canim guzel menuKızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 09.00 2 haşlama yumurta ,1 dilim k.ekmeği 2 dilim beyaz peynir , 6 zeytin , 1/2 salatalık 1 kaşık fıstık ezmesi( şekersiz %100)
Ara 12.30 1 çay bardağı kefir , 1 galeta 5 fındık
Ara 15.00 yesil çay / 1 fellas protein bar
Saat 19.00 1 tabak zeytinyağlı pırasa 1 kase yoğurt yerim
Saat 21.00 1 çay bardağı süt 1 galeta yerim
Su 2litre
Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissinBugün ki menüm
Öğleden sonra 14.00
Kavurmalı yumurta
Peynir
1 avuç kuru üzüm
2 tane karabuğday patlağı
Eki Görüntüle 3532400
Arada 2 kaşık yayla çorbası tadına baktım
Saat 18:00
Şekersiz sütlü kahve
Eki Görüntüle 3532401
Su 1.5 litre
Adım 9200
Aksam saati cok gec degil aslindaGirmişken menü de yazım bari
Sabah
1.5 haşlama yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates yeşillik
Ara
1 avuç fıstık
1 elma
Akşam
Tavada mısır unlu istavrit çok az yağlı
Sanırım biraz fazla yedim balığı yaa bide geç yedim her zaman 4 30 5 gibi kapatıyorum şimdi 6 oldu yarın artı gelmesem iyi
Bolca salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Boncugum yarin kime tarti fotosu atacam ben bluegreeneyes
afiyet olsun guzel menu cnmbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Pazartesi
Sabah
9
2 yumurta ve yesillik ile salata yaptim az da yag ekledim
Yarim dilim peynir
2 zeytin
12
8 yk barbunyali brokoli
1 yk yogurt
5 kabuklu fistik
21 antep fistigi
16.30
Mercimek corba
8 yk barbunyali brokoli
4 minik tavuk kanat
Ayran , salata
Spor
300 ipsiz ziplama
adiyet olsun canimBundan sonra düzenli menü paylaşmaya çalışacağım ve duzgun beslenmeye dikkat edeceğim
06.01.25
08.30
1 haşlanmış yumurta,az peynir, 9 zeytin, 2 ceviz ,küçük muz
12.30
2 tabak madımak yemeği, avokado salatası,yarım dilim ekmek
16.00
Yarım ayva, çiğ fındık
19.00
Peynirli tost ve çay ( midem bulandı yemek vardı ama bunu yiyebildim )
Şu:1.5 lt
Ellssa Boncuk2307
2 ara ogun fazla olmus sqnki canimBugünkü menümü yazayım
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle:12.30
1 kase tavuk çorbası
1 p etsiz bomboş bir kuru fasulye
1 kase yeşillik
Ara 14.30
Doymadım tabi 1 adet züber kırmızı meyveli
Ara 16.30 civarı
3 ince wasa üzerine şekersiz fıstık ezmesi
Akşam 20.15 civarı
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
P Purple58
Afijet olsun canim06.01.2025 Pazartesi menüm
13.30-15.30 arası
3 çiğ köfte
1 kase Rende havuç
3 yk zeytinyağlı taze fasulye
4 yk pilav
6 yk et sote
1 armut
19.30
2 kivi
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 10.775 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3532499
Insallah cnmUmarım hedeflerine ulaşır herkes. Fransada mi doğdun yoksa sonradan mı gittin peki? Ben de birazcık meraklı miyim nesonradan olunca alışması zor oluyor da o yüzden sordum. Tecrübeyle sabit
Afiyet olsun canim guzel.menu5 ocak pazar
Sabah 10da omlet , kasar peyniri , 1 dilim ekmek
15.00da 4 kaşık kısır 4 kaşık patates salatası
2 lt su
6 ocak pazartesi
Sabah 10da patatesli omlet
ara öğün 1 muz
15.00da 4-5 kaşık kısır
ara öğün yarım elma
2 lt su
bluegreeneyes Ellssa
Kusura bakmayın gözden kaçan şeyler olabiliyor zaten gün içi çocuklar(3tane) iş ev koşturmacası sonrası kafa kalmayabiliyor eğer sorun çözüldüyse mutlu olurum
Hemen yazayım o zman yoksa yine uyuyacam yazışmaları bitiripİyi dinlenmelero zmn. Tanişma borcun oldu
Tammdır o zaman canm henüz menü yorumlarına geçemedimBugunki menume ekledim kaptanim
Insalalh canim
Cok gecmis oldun canim
Rabbim bidaha yasatmasin
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissin
Aksam saati cok gec degil aslinda
afiyet olsun canim
afiyet olsun guzel menu cnm
adiyet olsun canim
nerelisin madimak gordumde menunde
2 ara ogun fazla olmus sqnki canim
aksamda gec olmus sanki
Afijet olsun canim
Bence guzel menu
Insallah cnm
12 yasilda geldim annem babam kardeslerimle aile birlesiminden
sonra burda evlendim
Kucukken geldigim.icin cok sıkınti cekmedim
Afiyet olsun canim guzel.menu
O zaman güzelce tartı gününe odaklanıp takılmadn devam ediyoruzYanlış anlaşılma olmuş bir sorun yok bence . Bu aralar benimkide aşırı huysuz tek çocukla baya zorlanırken helal olsun sanaAllah kolaylık versin . Sen üzerine alınma lütfen bu durumu, sadece dediğim gibi yanlış anlaşılma olmuş geçti gitti değil mi Ellssa kaptanim:)
Teşekkür ederim canımCanimm çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kaptanımYaa inanmiyorumm canım çok ama cok uzuldum inan kalbimden uzuldum cok gecmis olsun Allah başka göstermesin inşallah. Hayırlısı olsun
Cok geçmiş olsun canim benim
Afiyet olsun kuzum benim bide 1. Sinif bebesi oğlum var malesefilk zamanlar coook zordu ama şimdi okumaya geçti rahatladık şükür bebeklerle de daha bi zor tabi
Evettt bende direkt fıstık olarak yiyorum baya tok tutuyor
Çok teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canm
Afiyet olsun canm06.01.2025 Pazartesi menüm
13.30-15.30 arası
3 çiğ köfte
1 kase Rende havuç
3 yk zeytinyağlı taze fasulye
4 yk pilav
6 yk et sote
1 armut
19.30
2 kivi
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 10.775 adım
Ellssa bluegreeneyes Boncuk2307
Eki Görüntüle 3532499
Çekilme yoksa hep kötüye gider en azından tartı gününe kadar az da ols frenlersin kendiniMenüm çok kötü bugun söz vardı
Sbah bir haşlama
Akşam 4 kaşık makarna slata
İki dilim baklavavallahi bu hafta hafta yarışmadan cekilsem ayıp plur galiba çok kötü gidiyor iki haftadır galiba duzeltememde öyle görünüyor sdace son 5 kilo vermek için sacmaladifim şeylere bakın
Ellssa
bluegreeneyes
Boncuk2307
Afiyet olsun5 ocak pazar
Sabah 10da omlet , kasar peyniri , 1 dilim ekmek
15.00da 4 kaşık kısır 4 kaşık patates salatası
2 lt su
6 ocak pazartesi
Sabah 10da patatesli omlet
ara öğün 1 muz
15.00da 4-5 kaşık kısır
ara öğün yarım elma
2 lt su
bluegreeneyes Ellssa
Afiyet olsun canmIyi geceler
6 ocak pazartesi
Sahur yok
Iftar
Tavuklu salata
Yarim kase corba
1 acuc findik
18.30
5 6 tane lahana sarmasi
1 catal tatli
Su 1.5l
6.100adim
Ellssa Boncuk2307
bluegreeneyes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?