Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm çok kötü bugun söz vardı
Sbah bir haşlama

Akşam 4 kaşık makarna slata

İki dilim baklava vallahi bu hafta hafta yarışmadan cekilsem ayıp plur galiba çok kötü gidiyor iki haftadır galiba duzeltememde öyle görünüyor sdace son 5 kilo vermek için sacmaladifim şeylere bakın
Ellssa
bluegreeneyes
Boncuk2307

Katılıyorum buna. Yazı dili çok farklı algılayabiliyor. Bir keresinde okuldaki müdür yardımcısı bana küsmüştuü whatsapp yüzünden... Sonra ben de ona küstüm
Evet işte hani ben farklı bir şekilde aklımdan geçirir yazarım sen farklı okursun karşıdaki algıda farklı olur benim çoğu kez başıma geldi sırf insanlari kirmamak için şimdi emoji kullanıyorum

Ben de seviyorum ama Allah'tan evde öyle hamurişi yap da yiyelim diyen yok bi büyük oğlum çok seviyor o da arada yapıyorum yesinler diye yoksa ben senin yerinde olsam çok çok zor Allah'ım sana irade versin mantı sarma benlik de pek değil

Kusura bakmayın gözden kaçan şeyler olabiliyor zaten gün içi çocuklar(3tane) iş ev koşturmacası sonrası kafa kalmayabiliyor eğer sorun çözüldüyse mutlu olurum

Ellerine sağlık boncuğum

Canım çok geçmiş olsun, ne desek boş şimdi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah, Allâh yanındaki yavruna uzun ve sağlıklı ömür versin.
Çok geçmiş olsun benımde 3 hamılelıgım bu şekilde sonuçlanmıştı Allah sabır versin daha büyük ımtıhanlar vermesin
Senin kayıpların için de çok üzüldüm canım, Allâh her şeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah.

Afiyet olsun canm iftarda etli/tavuklu sebze veya kurubaklagil yemeği de eklesen çok çok güzel olur
Allah kabul etsin
Bugunki menume ekledim kaptanim

Günaydın kızlar mutlu sağlıklı sabahlar. Sirkeli sular içildi. Ben güne hazırım 2024 yılınıda şişman olarak bitirdim. 2025 yılını fit olarak bitireceğim .
Insalalh canim
Cok gecmis oldun canim
Rabbim bidaha yasatmasin
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissin
Aksam saati cok gec degil aslinda
afiyet olsun canim
afiyet olsun guzel menu cnm
adiyet olsun canim
nerelisin madimak gordumde menunde
2 ara ogun fazla olmus sqnki canim
aksamda gec olmus sanki
Afijet olsun canim
Bence guzel menu
Umarım hedeflerine ulaşır herkes. Fransada mi doğdun yoksa sonradan mı gittin peki? Ben de birazcık meraklı miyim ne sonradan olunca alışması zor oluyor da o yüzden sordum. Tecrübeyle sabit
Insallah cnm
12 yasilda geldim annem babam kardeslerimle aile birlesiminden
sonra burda evlendim
Kucukken geldigim.icin cok sıkınti cekmedim
Afiyet olsun canim guzel.menu

Kusura bakmayın gözden kaçan şeyler olabiliyor zaten gün içi çocuklar(3tane) iş ev koşturmacası sonrası kafa kalmayabiliyor eğer sorun çözüldüyse mutlu olurum

Yanlış anlaşılma olmuş bir sorun yok bence . Bu aralar benimkide aşırı huysuz tek çocukla baya zorlanırken helal olsun sana Allah kolaylık versin . Sen üzerine alınma lütfen bu durumu, sadece dediğim gibi yanlış anlaşılma olmuş geçti gitti değil mi Ellssa kaptanim:)

İyi dinlenmelero zmn. Tanişma borcun oldu
Hemen yazayım o zman yoksa yine uyuyacam yazışmaları bitirip
33 yaşında hemşireyim 3 oğlum var(11-5-1) yaşlarında. Daha önce cuma takımlarında da çok güzel kilo vermiştim 6.takım olarak burayı oluşturmuştuk ilk sayfa etiketle çağırılan listede görünüyor yani hep bi çabam varmış hamilelikler ve düzensiz beslenme beni bozuyor aslında 60 civarlarında mutlu oluyorum.. Yarişmaci arkadaşlara başarılar diliyorum

Tammdır o zaman canm henüz menü yorumlarına geçemedim

O zaman güzelce tartı gününe odaklanıp takılmadn devam ediyoruz

Canimm çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim kaptanım
Geçmiş olsun canm
Çok teşekkür ederim kaptanım

Afiyet olsun canm menüde spor da güzel ilk bakınca çiğ köfte pilav çok gibi görünüyor ama zaten sabah yok ve o arada zamana yayarak yemişsin
Çekilme yoksa hep kötüye gider en azından tartı gününe kadar az da ols frenlersin kendini yarını mümkün olduğunca hafif ve sebze ağırlıklı geçirmeye calış
Afiyet olsun biraz daha sebze ve akşama protein eklesen daha iyi olur
Iyi geceler
6 ocak pazartesi
Sahur yok

Iftar
Tavuklu salata
Yarim kase corba
1 acuc findik

18.30
5 6 tane lahana sarmasi
1 catal tatli

Su 1.5l
6.100adim
Ellssa Boncuk2307
bluegreeneyes
Afiyet olsun canm Allah kabul etsin sadece suya biraz daha dikkat etsen daha iyi olur

6 aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta, 2 dilim peynir, yarım avakado, yeşillik, 1 dilim tb ekmek
14.30 3 kaşık yoğurt içine, yulaf tahin kakao yaban mersini
18.30 90gr hindi, yeşil salata, 1 bardak ayran 2 wasa
20.00 2 kuru incir
3 litre su 8.900 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Menüleri yazalım bakalım.
4 ocak cumartesi menüsü
13.30 kahvaltı
3 tane pişi (tek lokmalik), 1 dilim peynir, mantarlı yumurta, domates salatalık, bolca halhali zeytin, domates biber kavurması.

15.00 ara
Küçük kase kuruyemiş, çay.

18.30 akşam
Yarım lavaş tantuni, turşu

Su 2 lt
Spor

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…