Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5 ocak pazar menüsü
13.00 kahvaltı
1 parça lavaş pizza (avucum kadar), halhali zeytin, domates salatalık, 1 dilim peynir, 2 kaşık patatesli yumurta, çay.

18.00 akşam
3-4 parça haşlanmış brokoli, yoğurtlu ve zeytinyağı-limon soslu.

19.30 ara
Çay ve küçük kase kuruyemiş

Su 2 lt
Spor
bu adımları 10.000 kabul edelim, 1500 civarı diğer sporu yaparken eklendi çünkü (mutlaka takip ediyorum)
pilates 65 dk

Ellssa Boncuk2307 P Purple58

haklısın aşırı saldım geciştirip duruyorum toparliyacagim inşallah

6 ocak pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
Sucuklu yumurta (2 yumurta, yarım sucuk), 2 çatal peynir, yarım haşlanmış patates, 1 dilim ekmek.

20.00 akşam
1 kase eristeli tavuk çorbası.

20.30 çay ve üzüm-findik (1 avuç)

Su 2 litre
Spor
pilates (sürekli matta yatarak, adım sayımı artırmadı)
tüm adım puanlamaya dahil.
Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Ayy ben de Sütlücede oturuyordum evlenene kadar. Annemler hala orada tabii. Böyle hemşehri gibi oluyor insan bir mutlu oluyor yaa. Enerjin de çok hoş geldi iyi ki geldin aramıza buluşursak falan salata yeriz smothie içeriz anca ne yapalım
Hahahaha kaptanım kopya çekmişsin ama olmuyor böyleee
Kaptanlarım hepinizden özür diliyorum hafta sonu ve bugün giremedim, menüler gecikmiş oldu ama özellikle sporuma dikkat ettim. Şu andan itibaren yine günlük düzenli yazmaya devam ederim.
Aaaaa ablacım ne kusuru girdin yazdın işte. Sporlar da tamamlanmış harikasın aslında herkesten beklediğimiz bu.

Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canimm
Kaptanlarım hepinizden özür diliyorum hafta sonu ve bugün giremedim, menüler gecikmiş oldu ama özellikle sporuma dikkat ettim. Şu andan itibaren yine günlük düzenli yazmaya devam ederim.
Ne demek girmiş yazmissin her günü tek tek valla süpersin iyi hatırladın maşallah teşekkür ederim

Aaaaa ablacım ne kusuru girdin yazdın işte. Sporlar da tamamlanmış harikasın aslında herkesten beklediğimiz bu.
Teşekkür ederim boncuk kaptanım
Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun canimm

Ne demek girmiş yazmissin her günü tek tek valla süpersin iyi hatırladın maşallah teşekkür ederim
Not almıştım canım kaptanım o yüzden sıkıntı olmadı
Günaydın kızlar
Bakalım tartı sonucu ne gösterecek hepimiz için güzel olsun inşallah genelde salı tartısı hep artı oluyoruz
İnşallah güzel sonuçlar gelir kaptanım, bende regl öncesi şişkinlik var bakalım ne olacak.

Günaydın kızlar
Bakalım tartı sonucu ne gösterecek hepimiz için güzel olsun inşallah genelde salı tartısı hep artı oluyoruz

Sirkeli suyumu aldim bekliyorum. Çarşıya gidip eczaneye gidip tartilmamak icin zor tuttum kendimi. Utanmasam giderdim o kadar çok merak ediyorum

Aslında 2 ara yapmam ama öğlen yemek yok denecek kadar azdı.
Akşam mecbur eve en erken vardığım saat o , ama yoğurt çorba yaptım kayda değer birşey de değil :))
Az az sık yemişim dün :)

Sirkeli suyumu aldim bekliyorum. Çarşıya gidip eczaneye gidip tartilmamak icin zor tuttum kendimi. Utanmasam giderdim o kadar çok merak ediyorum
Evet demi insan o kadar emek verip dayanınca sonucu da görmek istiyor
Bizim ofis yine kır pidesi söyledi kahvaltı için ama ben ı ıhhh diyorum her seferinde
Şimdi onlar yicek bne pc ye dalıcam

Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…