- 7 Ağustos 2016
- 4.581
- 17.256
- 208
Afiyet olsun canmmenüde spor da güzel ilk bakınca çiğ köfte pilav çok gibi görünüyor ama zaten sabah yok ve o arada zamana yayarak yemişsin
Çekilme yoksa hep kötüye gider en azından tartı gününe kadar az da ols frenlersin kendiniyarını mümkün olduğunca hafif ve sebze ağırlıklı geçirmeye calış
Afiyet olsunbiraz daha sebze ve akşama protein eklesen daha iyi olur
Afiyet olsun canmAllah kabul etsin sadece suya biraz daha dikkat etsen daha iyi olur
Ayy ben de Sütlücede oturuyordum evlenene kadar. Annemler hala orada tabii. Böyle hemşehri gibi oluyor insan bir mutlu oluyor yaa. Enerjin de çok hoş geldi iyi ki geldin aramızaBalıkesir'de Altıeylüldeydik. İlk zamanlar Çarşamba pazarına yakın oturduk. Sonra diş hastanesinin oralara taşındık. Güzel zamanlardi çok. Yazları annem Çanakkaleye gidiyor genelde İzmir'e uğramıyorum böylelikle. Ama eğer İzmir'e ugrarsam why not?Diyet şeyler yeme buluşması olabilir. Çimen suyu içermişiz bir ara ne modaydı buğdayı cimlendirmek. Tadını hatırladım gece gece durduk yere
Hahahaha kaptanım kopya çekmişsin ama olmuyor böyleeeHemen yazayım o zman yoksa yine uyuyacam yazışmaları bitirip
33 yaşında hemşireyim 3 oğlum var(11-5-1) yaşlarında. Daha önce cuma takımlarında da çok güzel kilo vermiştim 6.takım olarak burayı oluşturmuştuk ilk sayfa etiketle çağırılan listede görünüyor yani hep bi çabam varmış hamilelikler ve düzensiz beslenme beni bozuyor aslında 60 civarlarında mutlu oluyorum.. Yarişmaci arkadaşlara başarılar diliyorum
Aaaaa ablacım ne kusuru girdin yazdın işte. Sporlar da tamamlanmış harikasınKaptanlarım hepinizden özür diliyorum hafta sonu ve bugün giremedim, menüler gecikmiş oldu ama özellikle sporuma dikkat ettim. Şu andan itibaren yine günlük düzenli yazmaya devam ederim.
Afiyet olsun kaptanim6 aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta, 2 dilim peynir, yarım avakado, yeşillik, 1 dilim tb ekmek
14.30 3 kaşık yoğurt içine, yulaf tahin kakao yaban mersini
18.30 90gr hindi, yeşil salata, 1 bardak ayran 2 wasa
20.00 2 kuru incir
3 litre su 8.900 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3532560
Afiyet olsun canimm6 ocak pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
Sucuklu yumurta (2 yumurta, yarım sucuk), 2 çatal peynir, yarım haşlanmış patates, 1 dilim ekmek.
20.00 akşam
1 kase eristeli tavuk çorbası.
20.30 çay ve üzüm-findik (1 avuç)
Su 2 litre
Spor
Eki Görüntüle 3532567 pilates (sürekli matta yatarak, adım sayımı artırmadı)
Eki Görüntüle 3532570 tüm adım puanlamaya dahil.
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Ne demek girmiş yazmissin her günü tek tek valla süpersin iyi hatırladın maşallah teşekkür ederimKaptanlarım hepinizden özür diliyorum hafta sonu ve bugün giremedim, menüler gecikmiş oldu ama özellikle sporuma dikkat ettim. Şu andan itibaren yine günlük düzenli yazmaya devam ederim.
Teşekkür ederim boncuk kaptanımAaaaa ablacım ne kusuru girdin yazdın işte. Sporlar da tamamlanmış harikasınaslında herkesten beklediğimiz bu.
Not almıştım canım kaptanım o yüzden sıkıntı olmadıAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canimm
Ne demek girmiş yazmissin her günü tek tek valla süpersin iyi hatırladın maşallah teşekkür ederim
İnşallah güzel sonuçlar gelir kaptanım, bende regl öncesi şişkinlik var bakalım ne olacak.Günaydın kızlar
Bakalım tartı sonucu ne gösterecek hepimiz için güzel olsun inşallah genelde salı tartısı hep artı oluyoruz
Tebrik ederim canım, erken tartılmaya rağmen eksi gelmişsinGünaydın herkese .
Temponun içine girmeden kilo bildirimimi yapayım
Cumartesi 73.70
Bugün 73.50
Fark -200 gram
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım harikasın cumartesi ye güzel gelir eksinGünaydın herkese .
Temponun içine girmeden kilo bildirimimi yapayım
Cumartesi 73.70
Bugün 73.50
Fark -200 gram
Tebrik ederim canım senin menüler nerde kiz dovecem seni haaa
Günaydın kızlar
Bakalım tartı sonucu ne gösterecek hepimiz için güzel olsun inşallah genelde salı tartısı hep artı oluyoruz
Aslında 2 ara yapmam ama öğlen yemek yok denecek kadar azdı.Bugunki menume ekledim kaptanim
Insalalh canim
Cok gecmis oldun canim
Rabbim bidaha yasatmasin
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissin
Aksam saati cok gec degil aslinda
afiyet olsun canim
afiyet olsun guzel menu cnm
adiyet olsun canim
nerelisin madimak gordumde menunde
2 ara ogun fazla olmus sqnki canim
aksamda gec olmus sanki
Afijet olsun canim
Bence guzel menu
Insallah cnm
12 yasilda geldim annem babam kardeslerimle aile birlesiminden
sonra burda evlendim
Kucukken geldigim.icin cok sıkınti cekmedim
Afiyet olsun canim guzel.menu
Günaydın kaptanımmmm ben artı değilimGünaydın kızlar
Evet demi insan o kadar emek verip dayanınca sonucu da görmek istiyorSirkeli suyumu aldim bekliyorum. Çarşıya gidip eczaneye gidip tartilmamak icin zor tuttum kendimi. Utanmasam giderdim o kadar çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?