• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5 ocak pazar menüsü
13.00 kahvaltı
1 parça lavaş pizza (avucum kadar), halhali zeytin, domates salatalık, 1 dilim peynir, 2 kaşık patatesli yumurta, çay.

18.00 akşam
3-4 parça haşlanmış brokoli, yoğurtlu ve zeytinyağı-limon soslu.

19.30 ara
Çay ve küçük kase kuruyemiş

Su 2 lt
Spor
1000004253.jpg bu adımları 10.000 kabul edelim, 1500 civarı diğer sporu yaparken eklendi çünkü (mutlaka takip ediyorum)
1000004250.jpg pilates 65 dk

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

Afiyet olsun canm🥰 menüde spor da güzel 😍💓 ilk bakınca çiğ köfte pilav çok gibi görünüyor ama zaten sabah yok ve o arada zamana yayarak yemişsin 👍

Çekilme yoksa hep kötüye gider en azından tartı gününe kadar az da ols frenlersin kendini 😘 yarını mümkün olduğunca hafif ve sebze ağırlıklı geçirmeye calış 🌼

Afiyet olsun 💙 biraz daha sebze ve akşama protein eklesen daha iyi olur 😘

Afiyet olsun canm🥰 Allah kabul etsin 🤲sadece suya biraz daha dikkat etsen daha iyi olur😘

haklısın aşırı saldım geciştirip duruyorum toparliyacagim inşallah

6 ocak pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
Sucuklu yumurta (2 yumurta, yarım sucuk), 2 çatal peynir, yarım haşlanmış patates, 1 dilim ekmek.

20.00 akşam
1 kase eristeli tavuk çorbası.

20.30 çay ve üzüm-findik (1 avuç)

Su 2 litre
Spor
1000004251.jpg pilates (sürekli matta yatarak, adım sayımı artırmadı)
1000004254.jpg tüm adım puanlamaya dahil.

Balıkesir'de Altıeylüldeydik. İlk zamanlar Çarşamba pazarına yakın oturduk. Sonra diş hastanesinin oralara taşındık. Güzel zamanlardi çok. Yazları annem Çanakkaleye gidiyor genelde İzmir'e uğramıyorum böylelikle. Ama eğer İzmir'e ugrarsam why not? ☺️ Diyet şeyler yeme buluşması olabilir. Çimen suyu içermişiz 😂 bir ara ne modaydı buğdayı cimlendirmek. Tadını hatırladım gece gece durduk yere 😂
Ayy ben de Sütlücede oturuyordum evlenene kadar. Annemler hala orada tabii. Böyle hemşehri gibi oluyor insan bir mutlu oluyor yaa. Enerjin de çok hoş geldi iyi ki geldin aramıza :KK36: buluşursak falan salata yeriz smothie içeriz anca ne yapalım :KK50:
Hemen yazayım o zman yoksa yine uyuyacam yazışmaları bitirip 😊
33 yaşında hemşireyim 3 oğlum var(11-5-1) yaşlarında. Daha önce cuma takımlarında da çok güzel kilo vermiştim 6.takım olarak burayı oluşturmuştuk ilk sayfa etiketle çağırılan listede görünüyor yani hep bi çabam varmış hamilelikler ve düzensiz beslenme beni bozuyor aslında 60 civarlarında mutlu oluyorum.. Yarişmaci arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣
Hahahaha kaptanım kopya çekmişsin ama olmuyor böyleee 🤣
Kaptanlarım hepinizden özür diliyorum hafta sonu ve bugün giremedim, menüler gecikmiş oldu ama özellikle sporuma dikkat ettim. Şu andan itibaren yine günlük düzenli yazmaya devam ederim.
Aaaaa ablacım ne kusuru girdin yazdın işte. Sporlar da tamamlanmış harikasın :KK37: aslında herkesten beklediğimiz bu.

6 aralık menü
09.30 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta, 2 dilim peynir, yarım avakado, yeşillik, 1 dilim tb ekmek
14.30 3 kaşık yoğurt içine, yulaf tahin kakao yaban mersini
18.30 90gr hindi, yeşil salata, 1 bardak ayran 2 wasa
20.00 2 kuru incir
3 litre su 8.900 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3532560
Afiyet olsun kaptanim 💙
6 ocak pazartesi menüsü
12.00 kahvaltı
Sucuklu yumurta (2 yumurta, yarım sucuk), 2 çatal peynir, yarım haşlanmış patates, 1 dilim ekmek.

20.00 akşam
1 kase eristeli tavuk çorbası.

20.30 çay ve üzüm-findik (1 avuç)

Su 2 litre
Spor
Eki Görüntüle 3532567 pilates (sürekli matta yatarak, adım sayımı artırmadı)
Eki Görüntüle 3532570 tüm adım puanlamaya dahil.
Afiyet olsun canimm
Kaptanlarım hepinizden özür diliyorum hafta sonu ve bugün giremedim, menüler gecikmiş oldu ama özellikle sporuma dikkat ettim. Şu andan itibaren yine günlük düzenli yazmaya devam ederim.
Ne demek girmiş yazmissin her günü tek tek valla süpersin iyi hatırladın maşallah teşekkür ederim

Aaaaa ablacım ne kusuru girdin yazdın işte. Sporlar da tamamlanmış harikasın :KK37: aslında herkesten beklediğimiz bu.
Teşekkür ederim boncuk kaptanım💕
Afiyet olsun kaptanim 💙

Afiyet olsun canimm

Ne demek girmiş yazmissin her günü tek tek valla süpersin iyi hatırladın maşallah teşekkür ederim
Not almıştım canım kaptanım o yüzden sıkıntı olmadı 💕
Günaydın kızlar 💜
Bakalım tartı sonucu ne gösterecek hepimiz için güzel olsun inşallah genelde salı tartısı hep artı oluyoruz
İnşallah güzel sonuçlar gelir kaptanım, bende regl öncesi şişkinlik var bakalım ne olacak.

Günaydın kızlar 💜
Bakalım tartı sonucu ne gösterecek hepimiz için güzel olsun inşallah genelde salı tartısı hep artı oluyoruz

Sirkeli suyumu aldim bekliyorum. Çarşıya gidip eczaneye gidip tartilmamak icin zor tuttum kendimi. Utanmasam giderdim o kadar çok merak ediyorum

Bugunki menume ekledim kaptanim

Insalalh canim

Cok gecmis oldun canim
Rabbim bidaha yasatmasin

Afiyet olsun canim guzel menu

Afiyet olsun canim gunu hafif gecirmissin

Aksam saati cok gec degil aslinda
afiyet olsun canim

afiyet olsun guzel menu cnm

adiyet olsun canim
nerelisin madimak gordumde menunde

2 ara ogun fazla olmus sqnki canim
aksamda gec olmus sanki

Afijet olsun canim
Bence guzel menu

Insallah cnm
12 yasilda geldim annem babam kardeslerimle aile birlesiminden
sonra burda evlendim
Kucukken geldigim.icin cok sıkınti cekmedim

Afiyet olsun canim guzel.menu
Aslında 2 ara yapmam ama öğlen yemek yok denecek kadar azdı.
Akşam mecbur eve en erken vardığım saat o , ama yoğurt çorba yaptım kayda değer birşey de değil :))
Az az sık yemişim dün :)

Sirkeli suyumu aldim bekliyorum. Çarşıya gidip eczaneye gidip tartilmamak icin zor tuttum kendimi. Utanmasam giderdim o kadar çok merak ediyorum
Evet demi insan o kadar emek verip dayanınca sonucu da görmek istiyor
Bizim ofis yine kır pidesi söyledi kahvaltı için ama ben ı ıhhh diyorum her seferinde 🫢
Şimdi onlar yicek bne pc ye dalıcam

Öpüyorum hepinizi :KK37:

Back