Kaptanim + 1 kilo ile gözümu açtımMavi takımın fitt kızları geçmişi geride bırakıp önümüze bakmalıyız bu gün itibariyle daha dikkatli ve hareketli olup rakiplere fark atmalıyız
Kupa bizim olmalı
@Ilyusa
Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
@Jasminium84
Lavinia_98
@Tesnim1903
Hep birlikte düzenli menü ve spor paylaşımı yapalım
Afiyet olsun kaptanım spor da harika salı kazananı belli gibiHemen bugünkü menumu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir 3 zeytin
Domates biber yeşillik
Ara
1 avuç fıstık
Biraz kuru armut
Akşam
2 kaşık fasulye kavurması
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Bende aynı şeyleri yaşıyorum eğer hiç yemezsen sıkıntı olmuyor ama bir kere yedin mi devamida geliyor2 gün önce akşam yemeğinden sonra 52 gramlık tadelle ve gece 01.00 de 52 gramlık bir tadelle daha yedim. çok sinirim bozuldu. ama gece yatarken sakinledim. moralimi bozmayacağım ve bu durumları düzelteceğim dedim. yeme bozukluğu ve kontrolsüz yeme sorunumuzun üzerine giderek bunu çözeceğiz. konuyla ilgili youtube da çok video var tavsiye ederim.
Canm sakın moralini bozma ve lütfen her gün tartılma sadece tartı günleri tartıya selam ver yoksa durduk yere stres oluyor insanKaptanim + 1 kilo ile gözümu açtım
Dün berbat beslendim
Bugünkü menum
Sabah salatalık dometez ve peynir bir tb ekmek
Akşam bir tabak sebze yemeği üç içli köfte iki bardak ayran
Bunalıma girdim
Boncuk2307
arke
Ellssa
O yüzden kontrollü gitmek lazım tamamen kısınca canımız daha çok istiyor benim listemde geçen hafta çikolata vardı aralarda yedim gözüm gönlüm açıldı şimdi pek aklıma gelmiyorBende aynı şeyleri yaşıyorum eğer hiç yemezsen sıkıntı olmuyor ama bir kere yedin mi devamida geliyor
Benimki de spordan sayılmaz ama işteAfiyet olsun kaptanım spor da harika salı kazananı belli gibineyse benim de extra kalori harcama durumum var geçersem seni ordan geçerim sağolsun üretimi sürekli aktif tutuyor benim ufaklık
Afiyet olsun kuzuİyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su 1 kase kıymalı tarhana çorbası 1 dilim kızarmış ekmek
Ara 1 bardak kefir 1 muz
Öğle 1 kase yoğurt 2 haşlama yumurta
Ara yeşil çay
Akşam 5 köfte biraz turşu bol salata ayran
Gece 1 galeta 1parca peynir
Su 3litre oldu
Afiyet olsun canmİyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah sirkeli su 1 kase kıymalı tarhana çorbası 1 dilim kızarmış ekmek
Ara 1 bardak kefir 1 muz
Öğle 1 kase yoğurt 2 haşlama yumurta
Ara yeşil çay
Akşam 5 köfte biraz turşu bol salata ayran
Gece 1 galeta 1parca peynir
Su 3litre oldu
Sonuç itibariyle hareket canmBenimki de spordan sayılmaz ama işte
Normal hareketi saymasin da lelsie de niye saymıyor ay olmaz öyleSonuç itibariyle hareket canmyediklerini yakarsın
Benim önceki bileklik günlük 22 bin civarında oluyordu şimdi akıllı saat aldım normal hareketi adıma saymıyor o yüzden adım sayım düşük görünüyor henüz ayarları tam kurcalayamadım onu düzeltmem lazım sabahtan beri totom yer görmedi henüz 3 bin anca görünüyor Leslie de felan da saymıyor hareketleri büyük ihtimalle spor ayarı vardır da bakmak lazım bende de o enerji yok
Sinir oldum da bi baktırcam hassaslık derecesi varsa ayarlayacam yoksa böyle devam yapacak bişey yokNormal hareketi saymasin da lelsie de niye saymıyor ay olmaz öyle
Aman yok yok çok sevdim deSinir oldum da bi baktırcam hassaslık derecesi varsa ayarlayacam yoksa böyle devam yapacak bişey yokeşimin hediyesi tek o sebepten değiştireyim desem hevesi kırılır sonraki hediyelerin önünü kapatmış oluruz
Hoş buldum canım bir sürü kilo alıp geldimhoşgeldin canım nasılsın?
İnşallah bu sefer becerebilirim. Tabi önce hiç gözümün yemediği bir ideal kiloya inme faslı varBu yıl boyunca dengeli beslenirsen vücud korumaya gecerse ondan sonraki süreçte daha az kilo alıyor belli bir periyot içinde kalıyor ben 2 yıl boyunca 60 63 arası kalmıştım
Afiyet olsun kaptanim su ne kadar içtinMenüm
12:30
Siyah ve yeşil zeytin
İnce dilim peynir
Yeşil soğan
15:00
1 portakal
1 elma
1 armut
17:30
1.5 tabak nohutlu pırasa
Turp yeşil soğan tere
Sporu sonra atarımBoncuk2307
P Purple58
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?