Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnanmak başarmanın kendisidir canm yaparız biz

Stres maalesef kötü etkiliyor olmayınca kafayı toparlayamazsak daha da kötüye gitmek istiyoruz ama biran önce toparlanmak lazım gerekirse destek almak lazım ben de çok bocaladım baktım durum iyi olmayacak hemen destek almaya başladım imkan varsa tavsiye ederim kaptanım

Eki Görüntüle 3531712
Çok sinirim bozuldu bu hale nasıl geldim diye. Çok fena saldırmam lazım
En azından tartilmaya cesaret etmişsiniz. Var ya tamamen aynı durumdayim. Eskiden ne güzel kilo vermiştim. Şimdi yeniden aldım. Hem de çok. Ben de gruba yeni geldim, haftaya tartilip dürüst bütün başlamayı planladim. Kolaygelsin hepimize

Olabiliyor malesef. Makine değiliz hiçbirimiz. Önemli olan farkedip öyle devam etmemek. İşte böyle gruplar çok işe yarıyor bu anlamda. İyi ki varsınız grubu devam ettirmişsiniz
Birbirine destek olmak böyle zamanlarda çok güzel.

Ah o stres zaten. Beni de mahveden şey. Profesyonel destek almak her zaman mümkün ya da kolay olmayabiliyor ama böyle dayanışma grupları insana yalnız olmadığını hissettiriyor.

Ah canım tamamen benden dolayı.
Bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim

Olsun canm iyileş toparlarsın

Geçmiş olsun biran önce toparlan gel özledik

Afiyet olsun canm suyu da biraz artırabilirsen iftar sahur arasında çok çok güzel olur

Tebrik ederim kaptanım
Sağol canım Allah razı olsun
Bende çok özledim sizleri.

Benim bu grip resmen haberlere çıkmış aylarca sürüyor diye. İnşallah bir an evvel geçer ya

Amin Sağol canım Allah razı olsun

Listeye baktım da eski arkadaşlardan baya bi var
Beni hatırlayan var mı acaba ben bi çoğunuzu hatırlıyorum hepinizi öpüyorum

Ben de girebilir miyim Boncuk2307

2 gün önce akşam yemeğinden sonra 52 gramlık tadelle ve gece 01.00 de 52 gramlık bir tadelle daha yedim. çok sinirim bozuldu. ama gece yatarken sakinledim. moralimi bozmayacağım ve bu durumları düzelteceğim dedim. yeme bozukluğu ve kontrolsüz yeme sorunumuzun üzerine giderek bunu çözeceğiz. konuyla ilgili youtube da çok video var tavsiye ederim.

Ah o stres zaten. Beni de mahveden şey. Profesyonel destek almak her zaman mümkün ya da kolay olmayabiliyor ama böyle dayanışma grupları insana yalnız olmadığını hissettiriyor.
Aynn burası o yüzden güzel birbirimizi motive ediyoruz bu hafta genel bi mod düşüklüğü vardı ama toparlayacaz hep birlikte
Ah canım tamamen benden dolayı.
Bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim
İyi olmana çok sevindim
Sağol canım Allah razı olsun
Bende çok özledim sizleri.

Benim bu grip resmen haberlere çıkmış aylarca sürüyor diye. İnşallah bir an evvel geçer ya
Aynn canm bu seneki grip çok uzun sürdü çoğu hastam aynı şekilde şimdi yeğenimin yanından geldim o kuzucum da bi toparlayamadı 11 aylık dahaca yavrucum sürekli ateşleniyor sesi değişti Allah'ım tüm hastalara şifa versin inşallah

Teşekkür ederim canım bakarım tabiki
Cansın

Korumak çok daha zor bence. Bilinçli olmak lazım. Daha önce kilo verdiğim dönemler oldu ama koruyamadim.
Bu yıl boyunca dengeli beslenirsen vücud korumaya gecerse ondan sonraki süreçte daha az kilo alıyor belli bir periyot içinde kalıyor ben 2 yıl boyunca 60 63 arası kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…