• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet evet biliyorum kaptanım 🎉😍

Ama zor geçti ya bu hafta, motivasyon kaybınız vardı sanki azıcık ya da ben yaşadığım için bana öyle geldi 🤭🤣

Bu haftayı daha kolaylıkla atlatıp yine 1. Olacağız inşallah 🙏🏻 💙🥳🥰
İnanmak başarmanın kendisidir canm yaparız biz 🥰

Öyle kalsaydı keşke. Gece uyandım içimdeki canavar da uyanmıştı. Uzun süredir yaşamamıştım. 1 tane halka tatlı 1 kase erişteli mercimek çorbası 1 kase tuzlu fıstık yedim. Dün çok kötügeçti benim için. Sanırım çıkış yolu bulamayınca içimdeki canavara yenik düştüm gücüm yetmedi çok özür dilerim. Bir mutsuzluk daha eklendi.
Birdaha olmayacak. En azından kendime ben iyi davranmalıymki ruhum karanlıkta kalmasın. Bir daha gece aynı şeyi yaşamak istemiyorum😪😪
Stres maalesef kötü etkiliyor olmayınca kafayı toparlayamazsak daha da kötüye gitmek istiyoruz ama biran önce toparlanmak lazım gerekirse destek almak lazım 😘 ben de çok bocaladım baktım durum iyi olmayacak hemen destek almaya başladım imkan varsa tavsiye ederim kaptanım💙💙

Eki Görüntüle 3531712
Çok sinirim bozuldu bu hale nasıl geldim diye. Çok fena saldırmam lazım
En azından tartilmaya cesaret etmişsiniz. Var ya tamamen aynı durumdayim. Eskiden ne güzel kilo vermiştim. Şimdi yeniden aldım. Hem de çok. Ben de gruba yeni geldim, haftaya tartilip dürüst bütün başlamayı planladim. Kolaygelsin hepimize 🙏

Öyle kalsaydı keşke. Gece uyandım içimdeki canavar da uyanmıştı. Uzun süredir yaşamamıştım. 1 tane halka tatlı 1 kase erişteli mercimek çorbası 1 kase tuzlu fıstık yedim. Dün çok kötügeçti benim için. Sanırım çıkış yolu bulamayınca içimdeki canavara yenik düştüm gücüm yetmedi çok özür dilerim. Bir mutsuzluk daha eklendi.
Birdaha olmayacak. En azından kendime ben iyi davranmalıymki ruhum karanlıkta kalmasın. Bir daha gece aynı şeyi yaşamak istemiyorum😪😪
Olabiliyor malesef. Makine değiliz hiçbirimiz. Önemli olan farkedip öyle devam etmemek. İşte böyle gruplar çok işe yarıyor bu anlamda. İyi ki varsınız grubu devam ettirmişsiniz 🙏
Birbirine destek olmak böyle zamanlarda çok güzel.

Stres maalesef kötü etkiliyor olmayınca kafayı toparlayamazsak daha da kötüye gitmek istiyoruz ama biran önce toparlanmak lazım gerekirse destek almak lazım 😘 ben de çok bocaladım baktım durum iyi olmayacak hemen destek almaya başladım imkan varsa tavsiye ederim kaptanım💙💙
Ah o stres zaten. Beni de mahveden şey. Profesyonel destek almak her zaman mümkün ya da kolay olmayabiliyor ama böyle dayanışma grupları insana yalnız olmadığını hissettiriyor.

Ah canım tamamen benden dolayı.
Bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim

Olsun canm iyileş toparlarsın 😘

Geçmiş olsun 🌼 biran önce toparlan gel özledik 😘

Afiyet olsun canm😘 suyu da biraz artırabilirsen iftar sahur arasında çok çok güzel olur 💙

Tebrik ederim kaptanım 👏🥰
Sağol canım Allah razı olsun 🥰🤲
Bende çok özledim sizleri.

Benim bu grip resmen haberlere çıkmış aylarca sürüyor diye. İnşallah bir an evvel geçer ya🤲

Teşekkürler canımm 😍

Nasılsın bugün 🌸

Geçmiş olsun canım ❤️

İnşallah kaptanımm, teşekkürler 💃🏼🎉🥰

Geçmiş olsun canım 🌸

Evet canımm haklısın ama cumartesileri çok kısmamaya çalışıyorum ki hafta içini rahat geçireyim 🤭🥰

Bu hafta bizim haftamız olsun kaptanımmm 💙🎈🥳🥰🥰
Amin Sağol canım Allah razı olsun 🥰🤲

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİKİLO70'LER LİGİ KİLO
Boncuk2307 Boncuk2307 62.30@Goklerce71.20
@Jasminium8463.05 Ellssa Ellssa 71.90
Lavinia_98 Lavinia_98 64.80@sibel_8473.70
@bnnu65.30@Tesnim190375.90
bluegreeneyes bluegreeneyes 66.80@Mthn8376.60
rockandroll rockandroll 68.70@Cicekbocekkaktus76.80
@Jou69.40@-Murphy-76.90
@Ilyusa78.00
80' LER LİGİKİLO
Tutku44 Tutku44 84.70
@arke85.50
50'LER LİGİ KİLO
@malahit51.80
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 104.80

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (04.01.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:

Listeye baktım da eski arkadaşlardan baya bi var
Beni hatırlayan var mı acaba 🥰 ben bi çoğunuzu hatırlıyorum 🍀 hepinizi öpüyorum 😘

Ben de girebilir miyim Boncuk2307 Boncuk2307

2 gün önce akşam yemeğinden sonra 52 gramlık tadelle ve gece 01.00 de 52 gramlık bir tadelle daha yedim. çok sinirim bozuldu. ama gece yatarken sakinledim. moralimi bozmayacağım ve bu durumları düzelteceğim dedim. yeme bozukluğu ve kontrolsüz yeme sorunumuzun üzerine giderek bunu çözeceğiz. konuyla ilgili youtube da çok video var tavsiye ederim.

Ah o stres zaten. Beni de mahveden şey. Profesyonel destek almak her zaman mümkün ya da kolay olmayabiliyor ama böyle dayanışma grupları insana yalnız olmadığını hissettiriyor.
Aynn burası o yüzden güzel birbirimizi motive ediyoruz bu hafta genel bi mod düşüklüğü vardı ama toparlayacaz hep birlikte 🤍🌼🌼
Ah canım tamamen benden dolayı.
Bugün daha iyiyim çok teşekkür ederim
İyi olmana çok sevindim 💙😘
Sağol canım Allah razı olsun 🥰🤲
Bende çok özledim sizleri.

Benim bu grip resmen haberlere çıkmış aylarca sürüyor diye. İnşallah bir an evvel geçer ya🤲
Aynn canm bu seneki grip çok uzun sürdü çoğu hastam aynı şekilde şimdi yeğenimin yanından geldim o kuzucum da bi toparlayamadı 11 aylık dahaca yavrucum sürekli ateşleniyor sesi değişti 😔 Allah'ım tüm hastalara şifa versin inşallah🤲

2 gün önce akşam yemeğinden sonra 52 gramlık tadelle ve gece 01.00 de 52 gramlık bir tadelle daha yedim. çok sinirim bozuldu. ama gece yatarken sakinledim. moralimi bozmayacağım ve bu durumları düzelteceğim dedim. yeme bozukluğu ve kontrolsüz yeme sorunumuzun üzerine giderek bunu çözeceğiz. konuyla ilgili youtube da çok video var tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım bakarım tabiki
Aynn burası o yüzden güzel birbirimizi motive ediyoruz bu hafta genel bi mod düşüklüğü vardı ama toparlayacaz hep birlikte 🤍🌼🌼

İyi olmana çok sevindim 💙😘

Aynn canm bu seneki grip çok uzun sürdü çoğu hastam aynı şekilde şimdi yeğenimin yanından geldim o kuzucum da bi toparlayamadı 11 aylık dahaca yavrucum sürekli ateşleniyor sesi değişti 😔 Allah'ım tüm hastalara şifa versin inşallah🤲
Cansın ♥️♥️♥️

Korumak çok daha zor bence. Bilinçli olmak lazım. Daha önce kilo verdiğim dönemler oldu ama koruyamadim.
Bu yıl boyunca dengeli beslenirsen vücud korumaya gecerse ondan sonraki süreçte daha az kilo alıyor belli bir periyot içinde kalıyor ben 2 yıl boyunca 60 63 arası kalmıştım

Back
X