• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dukan birası tarifi: 1 kupa Yeşil Çay+ 1 tane Beypazarı soda+ 1 yeşil elma+3-5 dal maydanoz+ 1 çubuk tarçın+1 limon sıkılır ödeme iyi gelsin diye içilir.
(Ben bu tarifi unutmuştum yeniden hatırlattı bir arkadaş, sizle de paylaşayım dedim)

Hemen bugünkü menumu yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir 3 zeytin
Domates biber yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
Biraz kuru armut

Akşam
2 kaşık fasulye kavurması
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Harika
Kaptanim + 1 kilo ile gözümu açtım
Dün berbat beslendim
Bugünkü menum

Sabah salatalık dometez ve peynir bir tb ekmek

Akşam bir tabak sebze yemeği üç içli köfte iki bardak ayran

Bunalıma girdim👈
Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke
Ellssa Ellssa
Bir harika daha
İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm

Sabah sirkeli su 1 kase kıymalı tarhana çorbası 1 dilim kızarmış ekmek

Ara 1 bardak kefir 1 muz

Öğle 1 kase yoğurt 2 haşlama yumurta

Ara yeşil çay

Akşam 5 köfte biraz turşu bol salata ayran

Gece 1 galeta 1parca peynir

Su 3litre oldu
Çok güzel senin menüleri görünce gözüm açılıyor.
Afiyet olsun kaptanim su ne kadar içtin
2 yi geçer yatana kadar

Aynn burası o yüzden güzel birbirimizi motive ediyoruz bu hafta genel bi mod düşüklüğü vardı ama toparlayacaz hep birlikte 🤍🌼🌼

İyi olmana çok sevindim 💙😘

Aynn canm bu seneki grip çok uzun sürdü çoğu hastam aynı şekilde şimdi yeğenimin yanından geldim o kuzucum da bi toparlayamadı 11 aylık dahaca yavrucum sürekli ateşleniyor sesi değişti 😔 Allah'ım tüm hastalara şifa versin inşallah🤲
Amin amin canım.
Ay çocuklarda daha zor oluyor ya.
Çok geçmiş olsun kuzuya🥰🤲
En azından meyve sebze bal süt takviyesi yapıyorum. Bebelerde oda olmuyor benim çocukların burnu tıkalı sümkürmeyi bilmiyorlar nefes nefese geziyorlar😰

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Pazar

Sabah kahve

10.30
1 yumurta
Yarim dilim peynir
1 yk kaymak ,1 yk tahin 1 tk pekmez
1.5 dilim ıspanaklı börek
Patates kizartmasi 20 adet vardir
Yogurtlu patlican salatasi

16.30
Mercimek corba
5 yk yumurtali pazi kavurma
2 yk yogurt
4 tavuk kanat
1 dilim ispanakli börek

Maden suyu
Su bol

Spor
1400 adım
200 ipsiz ziplama

Amin amin canım.
En azından meyve sebze bal süt takviyesi yapıyorum. Bebelerde oda olmuyor benim çocukların burnu tıkalı sümkürmeyi bilmiyorlar nefes nefese geziyorlar😰
Gecmis olsun. Ben okaliptus yagi damlatiyorum yastiga, kiyafetinin yakasina nefesi aciyor. Bir ara şişeyi kaybettik kekik yagi ile yaptim. Koronaviruste ozellikle kekigi icmekten kat kat daha etkili yontem koklamak denmisti ( 1 su bardagi sicaga yakin su , 4 mu 8 mi damla sayisini unuttum kekik yagi, kaynar olmayan buhar solunacak. Buhar yakmasin. )

Bende aynı şeyleri yaşıyorum eğer hiç yemezsen sıkıntı olmuyor ama bir kere yedin mi devamida geliyor 😁
yesek biler ayarsız yiyoruz. halbuki mesela çikolatadan 1-2 kare kadar yesek tamam. 3 paket varsa 3 ünü de yiyorum. bu normal değil

Hoş buldum canım bir sürü kilo alıp geldim :(( ama sizleri görünce daha iyi oldum. Ne güzel devam etmişsiniz. Çocuklar ev iş devam ediyorum öyle. sen nasılsın nasıl gidiyor
maalesef kilo kontrolünü ele alamadık. bıraktık mı kilo alıyoruz. gittikçe yaş da ilerliyor, metabolizma yavaşlıyor.
çok şükür iyiyim canım. iş güç devam ediyoruz. sağlığımız, huzurumuz iyi olsun da çok şükür halimize

beni de bu sıralamaya ekleyebilir misin boncuğum? bu ve aylık hedef tablosu çok hoşuma gidiyor. kilom 82.6
Cumartesi günü herkesi eklerim ablam :KK200:
Kızlar günaydın ben de katılmak istiyorum 🌸 2 sene önce bu grupla baya bi kilo vermiştim 69 a kadar inmiştim. Şimdi 85 kiloyum. Tekrar başlamak istiyorum beni de hazırlığa alır mısınız 🥰
Tabi ki alırız sadece ilk sayfadaki formu doldurursanız tanışmış oluruz bugün de başlangıç sayarız:KK37:
Eki Görüntüle 3531712
Çok sinirim bozuldu bu hale nasıl geldim diye. Çok fena saldırmam lazım
Beraber yolculuğa başlayalım. Gider hepsi

sagol canim

Sagol canim

Afiyet olsun cnm cumartesi icin cok guzel menu bence
Ilac altiyi anlamadim
Bide suyu yazmamissin

Afiyet olsun canim guzel menu

Afiyet olsun cnm guzel menu

Bazlamanin boyutunu merak ettim canim
onun disinda baya bi hafif menu olmus

pisi kucukse 2 tane cumartesi menusu olarak guzel bence

Ara ogunde 3 tane hurma varken kurabiye ye gerek yokmus aslinda
Ama cumartesu odulu olsun
Afiyet olsun cnm

Kolay gelsin canim
Evdzki kalabaligi kaldirinca insana bi ferahlik geliyor

Pisi ve pudin iki odul cok olmus canim
Afiyet olsun
Çapı 18 cm vardır canım yuvarlaklardandı 🌺

Canm sakın moralini bozma ve lütfen her gün tartılma sadece tartı günleri tartıya selam ver yoksa durduk yere stres oluyor insan 😘
Yok hiç tartilmiyorim genelde yarın yine tartilcktim galiba haklısın yarın tartilmayim kalsın 🙄
Harika

Bir harika daha

Çok güzel senin menüleri görünce gözüm açılıyor.

2 yi geçer yatana kadar
Kaptanım hiç harika değil bir kase nesguik yedim kilo yapar mı acaba
yesek biler ayarsız yiyoruz. halbuki mesela çikolatadan 1-2 kare kadar yesek tamam. 3 paket varsa 3 ünü de yiyorum. bu normal değil
Güldürdun beni doyana kadar yiyoruz desene 😂

Merhaba kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 11:30 civarı
Bir kaşarlı tost
İki yumurta tavada
Salatalık domates 6-7zeytin

Ara 16 civarı
1 züber kırmızı meyveli

Akşam 17:30 civarı
Bir kase domates çorbası
Bir porsiyon sebzeli kıymalı fırın yemeği

Su:1.5 lt devam
Adım: 6000 adım
arke arke Ellssa Ellssa

Yazayım menümü de
05.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim karabuğday ekmeği, haşlanmış yumurta sadece sarısı, salatalık, domates, 1 kk peynir, 5 zytin
Ara Öğün 16.00
1 ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 kase Sarma içi yemeği ( egeye özgü bir yemek çiğ sebzeler ve bulgurla yapılıyor.)
2 lt su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Spor yok

Amin amin canım.
Aynn canm zor hepsinin de hastalığı Allah'ım hepsini korusun 🤲

Ben de öyleyim. Duramıyorum başlayınca. Sanki hiç etki etmicekmis gibi geliyor yerken ama ne kadar sağlıksız oysa ki. Ağızda kalan tat da aynı aslında iki kare de yesek iki paket de yesek

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Pazar

Sabah kahve

10.30
1 yumurta
Yarim dilim peynir
1 yk kaymak ,1 yk tahin 1 tk pekmez
1.5 dilim ıspanaklı börek
Patates kizartmasi 20 adet vardir
Yogurtlu patlican salatasi

16.30
Mercimek corba
5 yk yumurtali pazi kavurma
2 yk yogurt
4 tavuk kanat
1 dilim ispanakli börek

Maden suyu
Su bol

Spor
1400 adım
200 ipsiz ziplama
Sabah oldukça fazla kaçmış canm, keşke akşam ya çorba ya börek birini eklemeseymişsin 😘 yarına hafif bir menü bekliyorum yoksa cumartesi yine artı gelir lütfen dikkat edelim canm 🥰
Yazayım menümü de
05.01.2025
Kahvaltı 13.00
2 dilim karabuğday ekmeği, haşlanmış yumurta sadece sarısı, salatalık, domates, 1 kk peynir, 5 zytin
Ara Öğün 16.00
1 ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 kase Sarma içi yemeği ( egeye özgü bir yemek çiğ sebzeler ve bulgurla yapılıyor.)
2 lt su
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes P Purple58
Spor yok
Afiyet olsun canm 👍😘 nasıl oldun daha iyi misin bu gün?

Bu arada sonradan katıldigim için ben kimseyi tanımıyorum. Eğer usenmezseniz bir iki birşey yazar mısınız 🙏 nerden yaş belki meslek çoluk çocuk vs. Valla çok mutlu olurum. Daha yakın hissedince gruba daha çok bağlanıyorum, daha çok paylaşım yapıyorum

Back
X