- 7 Ağustos 2016
- 4.575
- 17.196
- 208
Desteklerin için teşekkür ederizAranızda Beşiktaş logolu birini gördüm. Ben de şu andan itibaren mavi takım destekçisiyimen büyük Beşiktaş ve bir de mavi takım
Ayy ne güzel kar ❄❄ resmen temizliği temsil ediyorGünaydın herkese, karlı bir sabaha uyandım. Benim Pazar yürüyüşü yalan olucak gibi.
Günaydın mutlu pazarlar,Günaydın kızlarrr mutlu pazarlarr
Afiyet olsun kaptanim hiç cumartesi menüsü gibi değil4 ocak menü
10.00 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 2 dilim peynir, 9zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz roka turp
14.00 6 kaşıl yeşil mercimek salatası
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça fırında tavuk but,yarım kase yoğurtlu lahana salatası
20.00 1 porsiyon karışıl meyve tabağı
3 litre su 6400 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3531670
Teşekkür ederim kaptanım haftaya saklıyorum haklarımıAfiyet olsun kaptanim hiç cumartesi menüsü gibi değil
saol canım. evet aynen öyle ferahlıyor insan. evin enerjisini bile etkiliyor onu farkettim. Allan nasip etsin zayıflayayım kıyafetlerimde de yapacağım o ayıklamayı. asıl o zaman süper rahatlama olacakKolay gelsin canim
Evdzki kalabaligi kaldirinca insana bi ferahlik geliyor
beni de bu sıralamaya ekleyebilir misin boncuğum? bu ve aylık hedef tablosu çok hoşuma gidiyor. kilom 82.6LİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Boncuk2307 62.30 @Goklerce 71.20 Jasminium84 63.05 Ellssa 71.90 @Lavinia_98 64.80 @sibel_84 73.70 @bnnu 65.30 @Tesnim1903 75.90 bluegreeneyes 66.80 @Mthn83 76.60 @rockandroll 68.70 Cicekbocekkaktus 76.80 @Jou 69.40 -Murphy- 76.90 @Ilyusa 78.00
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (04.01.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Yukarida minik bir ayak görüyorum, meraklinin biri sanırım
Tabiki canım mavi takıma ekleyelimTakımlara girmek istiyorsan tabi kiEllssa kaptanım ne düşünüyorsun.
Öyle kalsaydı keşke. Gece uyandım içimdeki canavar da uyanmıştı. Uzun süredir yaşamamıştım. 1 tane halka tatlı 1 kase erişteli mercimek çorbası 1 kase tuzlu fıstık yedim. Dün çok kötügeçti benim için. Sanırım çıkış yolu bulamayınca içimdeki canavara yenik düştüm gücüm yetmedi çok özür dilerim. Bir mutsuzluk daha eklendi.Teşekkür ederim canmgenel olarak bir kopma vardı yılbaşı rehaveti diyelim
Afiyet olsun canm önceki günlere göre çok daha iyikitap da aynı tarz bi kitap okuyoruz
Afiyet olsun kaptanımhaftaya güzel giriş yapmışsın tebrik ederim
Bu hafta dikkatli olalım canm o zaman,
Kaptanım çok teşekkür ederimmisafirler anı oldu hemen hazırlık işlerine başladım ettim derken buralarda olamadım hakkını helal et
Kaptanım sabah ekmek biraz fazla kaçmışbu hafta rakibiz ama bol bol eksi görelim listede inşallah
Afiyet olsun canmcumartesiye göre gayet güzel menü
Hepinize geçmiş olsuniyi ol da sporu iyileştiğin zaman yaparsın
Benim yeni saatin ayarlarını henüz tam beceremedim sanırım sabahtan beri ev işi vs totom yer görmedi 6.000 adım anca oldu kaloriyi fazlasıyla tamamlamış görünüyorum ama adım her hareketi saymıyor bı hafta sporda P Purple58 kaptanım öne geçer
Tebrik ederim canmadım da menü de güzel bu hafta daha büyük eksiler göreceğiz
Ben düzeltmiş olabilir miyim acabaGünaydın güzel kızlar fit kızlar tabi en fiti kırmızı takımne guzel olmus içim açıldı siyahtan kurtulmusuz
Tabiki olur canımsayıyı esitlemek için olabilir tabi elisa ok derse yoksa hazırlıkta devam :)
Afiyet olsun kaptanım4 ocak menü
10.00 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 2 dilim peynir, 9zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz roka turp
14.00 6 kaşıl yeşil mercimek salatası
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça fırında tavuk but,yarım kase yoğurtlu lahana salatası
20.00 1 porsiyon karışıl meyve tabağı
3 litre su 6400 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3531670
Daha iyi olduğuna sevindim. Ben de merakla bekliyorum cumartesi tartısınıGünaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.
Günaydın güzel kararlarGünaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.
Afiyet olsunDünkü Menüm
Sabah 9:30
3 yk menemn
3-4 küçük dilim peynir
6 zeytin
1 küçük domates
1 mandalina
Öğle 12:30
1 kase ayran çorbası (yeşil mercimek ve nohut cardı içinde)
3 çatal erişte pilavı
1 muz
Ara 15:30
2 avuç çekirdek
1 mandalina
Akşam 17:30
5 sulu köfte pirinç yok
2 yk yoğurt
Ara 20:00
1 nar
3 parmak kadar kete
5 çiğ fıstık
1 mandalina
Su 2.5 lt
Spor yok
Ellssa
Boncuk2307
HoşgeldinKızlar günaydın ben de katılmak istiyorum2 sene önce bu grupla baya bi kilo vermiştim 69 a kadar inmiştim. Şimdi 85 kiloyum. Tekrar başlamak istiyorum beni de hazırlığa alır mısınız
Hiç sinir bozmaya gerek yok. Hedefine tekrar ulaşırsın inşallahEki Görüntüle 3531712
Çok sinirim bozuldu bu hale nasıl geldim diye. Çok fena saldırmam lazım
Evet evet biliyorum kaptanımDün de mavi takım kazandı yani biz
Yine biz kazanacağız
Ben düzeltmiş olabilir miyim acaba
Tabiki olur canım
Afiyet olsun kaptanım
Daha iyi olduğuna sevindim. Ben de merakla bekliyorum cumartesi tartısını
Teşekkür ederim kaptanımBen düzeltmiş olabilir miyim acaba
Tabiki olur canım
Afiyet olsun kaptanım
Daha iyi olduğuna sevindim. Ben de merakla bekliyorum cumartesi tartısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?