Geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben eskiye göre çok şükür daha iyiyim. Antibiyotik tedavisi gördüm biraz daha iyiyim ama tamamen geçmedi daha. Doktorum bu yıl ki salgın gripler çok inatçı kolay geçmiyor dedi. Bende birde alerji var o dahada zorlaştırıyor işleri
sagol canim
Sagol canim
Afiyet olsun cnm cumartesi icin cok guzel menu bence
Ilac altiyi anlamadim
Bide suyu yazmamissin
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun cnm guzel menu
Bazlamanin boyutunu merak ettim canim
onun disinda baya bi hafif menu olmus
pisi kucukse 2 tane cumartesi menusu olarak guzel bence
Ara ogunde 3 tane hurma varken kurabiye ye gerek yokmus aslinda
Ama cumartesu odulu olsun
Afiyet olsun cnm
Kolay gelsin canim
Evdzki kalabaligi kaldirinca insana bi ferahlik geliyor
Pisi ve pudin iki odul cok olmus canim
Afiyet olsun
HAla kötü ya eskisi daha iyiydiAy çok şükür kurtuldum siyahtan. Neydi öyle ya. Karanlıkta ilerlemeye çalışmak gibiydi
Takımlara girmek istiyorsan tabi kiEllssa kaptanım ne düşünüyorsun.
Olsun canm iyileş toparlarsın
Geçmiş olsunHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Ben eskiye göre çok şükür daha iyiyim. Antibiyotik tedavisi gördüm biraz daha iyiyim ama tamamen geçmedi daha. Doktorum bu yıl ki salgın gripler çok inatçı kolay geçmiyor dedi. Bende birde alerji var o dahada zorlaştırıyor işleri
Afiyet olsun canm4 ocak cumartesi
Oruc tuttum
Sahur yok
Iftarda
1 kepce corba
2tk pirinc pilavi
firinda 1 but
Bol salata
19.00
1 vuc cerez
2 catal kibris tatlisi
Su 1.5 l anca oldu
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3531616
Tebrik ederim kaptanım200 ip atladımBoncuk2307
Günaydın kırmızı kaptanımGünaydın güzel kızlar fit kızlar tabi en fiti kırmızı takımne guzel olmus içim açıldı siyahtan kurtulmusuz
Teşekkürler canımmŞifa olsun canim
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim kaptanım şifayı kaptık maaile
İnşallah kaptanımm, teşekkürlerTebrik ederim canmadım da menü de güzel bu hafta daha büyük eksiler göreceğiz
Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
Evet canımm haklısın ama cumartesileri çok kısmamaya çalışıyorum ki hafta içini rahat geçireyimPisi ve pudin iki odul cok olmus canim
Afiyet olsun
Bu hafta bizim haftamız olsun kaptanımmmMavi takımın fitt kızları geçmişi geride bırakıp önümüze bakmalıyız bu gün itibariyle daha dikkatli ve hareketli olup rakiplere fark atmalıyız
Kupa bizim olmalı
I Ilyusa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Lavinia_98
Tesnim1903
Hep birlikte düzenli menü ve spor paylaşımı yapalım
Evet benimkide siyahti niye oyle oldu kiAy çok şükür kurtuldum siyahtan. Neydi öyle ya. Karanlıkta ilerlemeye çalışmak gibiydi
Tesekkur ederimAfiyet olsun
Anladim.canimCanım o saatlerde insülin direnci için ilaç içiyorum şekerim aniden düşüyor o yüzden ara öğün yapıyorum. Şu 2litre
Haklisin kaptanimAfiyet olsun canmsuyu da biraz artırabilirsen iftar sahur arasında çok çok güzel olur
Afiyet olsun guzel menu kaptanim4 ocak menü
10.00 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 2 dilim peynir, 9zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz roka turp
14.00 6 kaşıl yeşil mercimek salatası
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça fırında tavuk but,yarım kase yoğurtlu lahana salatası
20.00 1 porsiyon karışıl meyve tabağı
3 litre su 6400 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3531670
Dün de mavi takım kazandı yani bizTeşekkürler canımm
Nasılsın bugün
Geçmiş olsun canım
İnşallah kaptanımm, teşekkürler
Geçmiş olsun canım
Evet canımm haklısın ama cumartesileri çok kısmamaya çalışıyorum ki hafta içini rahat geçireyim
Bu hafta bizim haftamız olsun kaptanımmm
Dikkat edersen çıkmazsın canm 3 haneye kilonu korumaya çalışGünaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.
Misafir varken ben de wc ye çok gitmeyeyim diye çok içmiyorum onlar gidince resmen damacanayı hüpletiyorumEvet benimkide siyahti niye oyle oldu ki
Tesekkur ederim
Anladim.canim
Haklisin kaptanim
Misafirim vardi kosusturmacadan pek aklima gelmedi
Afiyet olsun guzel menu kaptanim
Aranızda Beşiktaş logolu birini gördüm. Ben de şu andan itibaren mavi takım destekçisiyimMavi takımın fitt kızları geçmişi geride bırakıp önümüze bakmalıyız bu gün itibariyle daha dikkatli ve hareketli olup rakiplere fark atmalıyız
Kupa bizim olmalı
I Ilyusa
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Jasminium84
Lavinia_98
Tesnim1903
Hep birlikte düzenli menü ve spor paylaşımı yapalım
Hem de nasıll49.u görmeden önce tarti son kozlarını oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?