Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun

Canım o saatlerde insülin direnci için ilaç içiyorum şekerim aniden düşüyor o yüzden ara öğün yapıyorum. Şu 2litre

Olsun canm iyileş toparlarsın
Geçmiş olsun biran önce toparlan gel özledik
Afiyet olsun canm suyu da biraz artırabilirsen iftar sahur arasında çok çok güzel olur
Tebrik ederim kaptanım

4 ocak menü
10.00 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 2 dilim peynir, 9zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz roka turp
14.00 6 kaşıl yeşil mercimek salatası
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça fırında tavuk but,yarım kase yoğurtlu lahana salatası
20.00 1 porsiyon karışıl meyve tabağı
3 litre su 6400 adım
Ellssa Boncuk2307 P Purple58

Şifa olsun canim
Teşekkürler canımm

Nasılsın bugün

Çok teşekkür ederim kaptanım şifayı kaptık maaile
Geçmiş olsun canım

Tebrik ederim canm adım da menü de güzel bu hafta daha büyük eksiler göreceğiz
İnşallah kaptanımm, teşekkürler

Geçmiş olsun canım

Pisi ve pudin iki odul cok olmus canim
Afiyet olsun
Evet canımm haklısın ama cumartesileri çok kısmamaya çalışıyorum ki hafta içini rahat geçireyim

Bu hafta bizim haftamız olsun kaptanımmm

Günaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.

Ay çok şükür kurtuldum siyahtan. Neydi öyle ya. Karanlıkta ilerlemeye çalışmak gibiydi
Evet benimkide siyahti niye oyle oldu ki
Tesekkur ederim
Canım o saatlerde insülin direnci için ilaç içiyorum şekerim aniden düşüyor o yüzden ara öğün yapıyorum. Şu 2litre
Anladim.canim
Afiyet olsun canm suyu da biraz artırabilirsen iftar sahur arasında çok çok güzel olur
Haklisin kaptanim
Misafirim vardi kosusturmacadan pek aklima gelmedi
Afiyet olsun guzel menu kaptanim

Dün de mavi takım kazandı yani biz
Yine biz kazanacağız
Dikkat edersen çıkmazsın canm 3 haneye kilonu korumaya çalış
Evet benimkide siyahti niye oyle oldu ki

Tesekkur ederim

Anladim.canim

Haklisin kaptanim
Misafirim vardi kosusturmacadan pek aklima gelmedi

Afiyet olsun guzel menu kaptanim
Misafir varken ben de wc ye çok gitmeyeyim diye çok içmiyorum onlar gidince resmen damacanayı hüpletiyorum

Aranızda Beşiktaş logolu birini gördüm. Ben de şu andan itibaren mavi takım destekçisiyim en büyük Beşiktaş ve bir de mavi takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…