• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aranızda Beşiktaş logolu birini gördüm. Ben de şu andan itibaren mavi takım destekçisiyim 😂 en büyük Beşiktaş ve bir de mavi takım 👏☺️
Desteklerin için teşekkür ederiz 🥰💙💙💙
Günaydın herkese, karlı bir sabaha uyandım. Benim Pazar yürüyüşü yalan olucak gibi.
Ayy ne güzel kar ❄❄ resmen temizliği temsil ediyor 🥰 keşke buraya da yağsa 🤲
Günaydın kızlarrr mutlu pazarlarr ❤️❤️
Günaydın mutlu pazarlar, 🌼💙

Kolay gelsin canim
Evdzki kalabaligi kaldirinca insana bi ferahlik geliyor
saol canım. evet aynen öyle ferahlıyor insan. evin enerjisini bile etkiliyor onu farkettim. Allan nasip etsin zayıflayayım kıyafetlerimde de yapacağım o ayıklamayı. asıl o zaman süper rahatlama olacak 🤲🏻

LİG SIRALAMASI

60'LAR LİGİKİLO70'LER LİGİ KİLO
Boncuk2307 Boncuk2307 62.30@Goklerce71.20
Jasminium84 Jasminium84 63.05 Ellssa Ellssa 71.90
@Lavinia_9864.80@sibel_8473.70
@bnnu65.30@Tesnim190375.90
bluegreeneyes bluegreeneyes 66.80@Mthn8376.60
@rockandroll68.70 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus 76.80
@Jou69.40 -Murphy- -Murphy- 76.90
@Ilyusa78.00
80' LER LİGİKİLO
@Tutku4484.70
@arke85.50
50'LER LİGİ KİLO
malahit malahit 51.80
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 104.80

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (04.01.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
beni de bu sıralamaya ekleyebilir misin boncuğum? bu ve aylık hedef tablosu çok hoşuma gidiyor. kilom 82.6

Dünkü Menüm
Sabah 9:30
3 yk menemn
3-4 küçük dilim peynir
6 zeytin
1 küçük domates
1 mandalina

Öğle 12:30
1 kase ayran çorbası (yeşil mercimek ve nohut cardı içinde)
3 çatal erişte pilavı
1 muz

Ara 15:30
2 avuç çekirdek
1 mandalina

Akşam 17:30
5 sulu köfte pirinç yok
2 yk yoğurt

Ara 20:00
1 nar
3 parmak kadar kete
5 çiğ fıstık
1 mandalina

Su 2.5 lt
Spor yok

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

IMG_2342.jpeg

Çok sinirim bozuldu bu hale nasıl geldim diye. Çok fena saldırmam lazım

Teşekkür ederim canm🥰 genel olarak bir kopma vardı yılbaşı rehaveti diyelim 😘

Afiyet olsun canm önceki günlere göre çok daha iyi 😘 kitap da aynı tarz bi kitap okuyoruz 🤩

Afiyet olsun kaptanım💙 haftaya güzel giriş yapmışsın tebrik ederim😘💕

Bu hafta dikkatli olalım canm o zaman, 😘

Kaptanım çok teşekkür ederim 🙏🤍🤍 misafirler anı oldu hemen hazırlık işlerine başladım ettim derken buralarda olamadım hakkını helal et 💙🤍

Kaptanım sabah ekmek biraz fazla kaçmış 😘 bu hafta rakibiz ama bol bol eksi görelim listede inşallah 🤲

Afiyet olsun canm🥰 cumartesiye göre gayet güzel menü 😘
Hepinize geçmiş olsun🤲 iyi ol da sporu iyileştiğin zaman yaparsın 🤍💙

Benim yeni saatin ayarlarını henüz tam beceremedim sanırım sabahtan beri ev işi vs totom yer görmedi 6.000 adım anca oldu kaloriyi fazlasıyla tamamlamış görünüyorum ama adım her hareketi saymıyor bı hafta sporda P Purple58 kaptanım öne geçer 🫂

Tebrik ederim canm 🥰 adım da menü de güzel bu hafta daha büyük eksiler göreceğiz 🤍
Öyle kalsaydı keşke. Gece uyandım içimdeki canavar da uyanmıştı. Uzun süredir yaşamamıştım. 1 tane halka tatlı 1 kase erişteli mercimek çorbası 1 kase tuzlu fıstık yedim. Dün çok kötügeçti benim için. Sanırım çıkış yolu bulamayınca içimdeki canavara yenik düştüm gücüm yetmedi çok özür dilerim. Bir mutsuzluk daha eklendi.
Birdaha olmayacak. En azından kendime ben iyi davranmalıymki ruhum karanlıkta kalmasın. Bir daha gece aynı şeyi yaşamak istemiyorum😪😪

Gün planım
10.00
1 kase mercimek çorbası
Yarim dilim ekmek

12.00 kahvaltı
1 dilim peynir
Yarim dilim ekmek
2 zeytin
1 tk tahin pekmez
1 kase yoğurt çorbası

15.30 ara öğün
Meyve
Kahve

18.30 -19.00
akşam yemeği
5-6 yk. Tavuk sote
1 kase salata
3 YK yoğurt

2.5lt su

Günaydın güzel kızlar fit kızlar tabi en fiti kırmızı takım 🤣🤣 ne guzel olmus içim açıldı siyahtan kurtulmusuz
Ben düzeltmiş olabilir miyim acaba
sayıyı esitlemek için olabilir tabi elisa ok derse yoksa hazırlıkta devam :)
Tabiki olur canım
4 ocak menü
10.00 2 yumurta ile yeşillikli omlet, 2 dilim peynir, 9zeytin, 1 dilim ekmek, maydanoz roka turp
14.00 6 kaşıl yeşil mercimek salatası
18.00 2 kepçe çorba, 2 parça fırında tavuk but,yarım kase yoğurtlu lahana salatası
20.00 1 porsiyon karışıl meyve tabağı
3 litre su 6400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58 Eki Görüntüle 3531670
Afiyet olsun kaptanım
Günaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.
Daha iyi olduğuna sevindim. Ben de merakla bekliyorum cumartesi tartısını

Günaydın kızlar mutlu pazarlar. Sirkeli su içildi güzel bir hafta olsun. Bende bu hafta biraz dikkat edicem. 6 öğün yerken kilo gidermi hiç bilmiyorum ama bu haftayı deneme haftası yaptım bakalım cumartesi sabahı eve döndüğümde tartı ne gösterecek. . Kilo vermesemde en az hasar ile bu dönemi atlatmak benim icin iyi. Tekrar 3 haneye geçmekten çok korkuyorum.
Günaydın güzel kararlar 🪄
Bende bekledikçe durdukça kilo alıyorum 90 lardan bir türlü kurtulamadik.

Dünkü Menüm
Sabah 9:30
3 yk menemn
3-4 küçük dilim peynir
6 zeytin
1 küçük domates
1 mandalina

Öğle 12:30
1 kase ayran çorbası (yeşil mercimek ve nohut cardı içinde)
3 çatal erişte pilavı
1 muz

Ara 15:30
2 avuç çekirdek
1 mandalina

Akşam 17:30
5 sulu köfte pirinç yok
2 yk yoğurt

Ara 20:00
1 nar
3 parmak kadar kete
5 çiğ fıstık
1 mandalina

Su 2.5 lt
Spor yok

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun
Kızlar günaydın ben de katılmak istiyorum 🌸 2 sene önce bu grupla baya bi kilo vermiştim 69 a kadar inmiştim. Şimdi 85 kiloyum. Tekrar başlamak istiyorum beni de hazırlığa alır mısınız 🥰
Hoşgeldin
Eki Görüntüle 3531712
Çok sinirim bozuldu bu hale nasıl geldim diye. Çok fena saldırmam lazım
Hiç sinir bozmaya gerek yok. Hedefine tekrar ulaşırsın inşallah

Dün de mavi takım kazandı yani biz 😎😂💙💙
Yine biz kazanacağız 🌼
Evet evet biliyorum kaptanım 🎉😍

Ama zor geçti ya bu hafta, motivasyon kaybınız vardı sanki azıcık ya da ben yaşadığım için bana öyle geldi 🤭🤣

Bu haftayı daha kolaylıkla atlatıp yine 1. Olacağız inşallah 🙏🏻 💙🥳🥰

Back
X