• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hemen bugünkü menumu yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir 3 zeytin
Domates biber yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
Biraz kuru armut

Akşam
2 kaşık fasulye kavurması
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250105_173214.jpg
    20250105_173214.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 3
Mavi takımın fitt kızları geçmişi geride bırakıp önümüze bakmalıyız bu gün itibariyle daha dikkatli ve hareketli olup rakiplere fark atmalıyız :sampiyon:
Kupa bizim olmalı 😘
@Ilyusa
Boncuk2307 Boncuk2307
@Cicekbocekkaktus
@Jasminium84
Lavinia_98 Lavinia_98
@Tesnim1903
Hep birlikte düzenli menü ve spor paylaşımı yapalım 🫂🫂🥰🥰
Kaptanim + 1 kilo ile gözümu açtım
Dün berbat beslendim
Bugünkü menum

Sabah salatalık dometez ve peynir bir tb ekmek

Akşam bir tabak sebze yemeği üç içli köfte iki bardak ayran

Bunalıma girdim👈
Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke
Ellssa Ellssa

Hemen bugünkü menumu yazayım

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir 3 zeytin
Domates biber yeşillik

Ara
1 avuç fıstık
Biraz kuru armut

Akşam
2 kaşık fasulye kavurması
Haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım spor da harika salı kazananı belli gibi 😘 neyse benim de extra kalori harcama durumum var geçersem seni ordan geçerim 🥰 🍼🍼🍼 sağolsun üretimi sürekli aktif tutuyor benim ufaklık 🤣🤣

2 gün önce akşam yemeğinden sonra 52 gramlık tadelle ve gece 01.00 de 52 gramlık bir tadelle daha yedim. çok sinirim bozuldu. ama gece yatarken sakinledim. moralimi bozmayacağım ve bu durumları düzelteceğim dedim. yeme bozukluğu ve kontrolsüz yeme sorunumuzun üzerine giderek bunu çözeceğiz. konuyla ilgili youtube da çok video var tavsiye ederim.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum eğer hiç yemezsen sıkıntı olmuyor ama bir kere yedin mi devamida geliyor 😁

Kaptanim + 1 kilo ile gözümu açtım
Dün berbat beslendim
Bugünkü menum

Sabah salatalık dometez ve peynir bir tb ekmek

Akşam bir tabak sebze yemeği üç içli köfte iki bardak ayran

Bunalıma girdim👈
Boncuk2307 Boncuk2307
arke arke
Ellssa Ellssa
Canm sakın moralini bozma ve lütfen her gün tartılma sadece tartı günleri tartıya selam ver yoksa durduk yere stres oluyor insan 😘

Bende aynı şeyleri yaşıyorum eğer hiç yemezsen sıkıntı olmuyor ama bir kere yedin mi devamida geliyor 😁
O yüzden kontrollü gitmek lazım tamamen kısınca canımız daha çok istiyor benim listemde geçen hafta çikolata vardı aralarda yedim gözüm gönlüm açıldı şimdi pek aklıma gelmiyor😊

İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm

Sabah sirkeli su 1 kase kıymalı tarhana çorbası 1 dilim kızarmış ekmek

Ara 1 bardak kefir 1 muz

Öğle 1 kase yoğurt 2 haşlama yumurta

Ara yeşil çay

Akşam 5 köfte biraz turşu bol salata ayran

Gece 1 galeta 1parca peynir

Su 3litre oldu

Ara 1 bardak kefir 1 muz

Ara yeşil çay

Su 3litre oldu
Afiyet olsun kuzu

Ara 1 bardak kefir 1 muz

Ara yeşil çay

Su 3litre oldu
Afiyet olsun canm😘🥰

Benimki de spordan sayılmaz ama işte 🤣
Sonuç itibariyle hareket canm 😘 yediklerini yakarsın 🥰
Benim önceki bileklik günlük 22 bin civarında oluyordu şimdi akıllı saat aldım normal hareketi adıma saymıyor o yüzden adım sayım düşük görünüyor henüz ayarları tam kurcalayamadım onu düzeltmem lazım sabahtan beri totom yer görmedi henüz 3 bin anca görünüyor Leslie de felan da saymıyor hareketleri büyük ihtimalle spor ayarı vardır da bakmak lazım bende de o enerji yok 😏

Sonuç itibariyle hareket canm 😘 yediklerini yakarsın 🥰
Benim önceki bileklik günlük 22 bin civarında oluyordu şimdi akıllı saat aldım normal hareketi adıma saymıyor o yüzden adım sayım düşük görünüyor henüz ayarları tam kurcalayamadım onu düzeltmem lazım sabahtan beri totom yer görmedi henüz 3 bin anca görünüyor Leslie de felan da saymıyor hareketleri büyük ihtimalle spor ayarı vardır da bakmak lazım bende de o enerji yok 😏
Normal hareketi saymasin da lelsie de niye saymıyor ay olmaz öyle 😂

Normal hareketi saymasin da lelsie de niye saymıyor ay olmaz öyle 😂
Sinir oldum da bi baktırcam hassaslık derecesi varsa ayarlayacam yoksa böyle devam yapacak bişey yok 😌 eşimin hediyesi tek o sebepten değiştireyim desem hevesi kırılır sonraki hediyelerin önünü kapatmış oluruz 🤣🤣

Bu yıl boyunca dengeli beslenirsen vücud korumaya gecerse ondan sonraki süreçte daha az kilo alıyor belli bir periyot içinde kalıyor ben 2 yıl boyunca 60 63 arası kalmıştım
İnşallah bu sefer becerebilirim. Tabi önce hiç gözümün yemediği bir ideal kiloya inme faslı var

Back
X