- 5 Haziran 2021
- 4.755
- 20.643
- 258
Afiyet olsun bugün cok acikirsin amaHayırlı akşamlar
12.30
1 h yumurta
3yk yoğurt
16.00
2 h yumurta
Salata (karnımı salatayla doyurdum)
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
2lt su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bugün cok acikirsin amaHayırlı akşamlar
12.30
1 h yumurta
3yk yoğurt
16.00
2 h yumurta
Salata (karnımı salatayla doyurdum)
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
2lt su
Bu mavi don olayı ne aşkoMavi don giymeye ramak kaldıpek meraklı çıktın ha
Canım çok geçmiş olsunKızlar ben 2 gündür çok kötüyüm afedersiniz ishal kusma halsizlik boğaz ağrısı, hiç enerjim yok gözlerimi açamıyorum kusura bakmayın yazamadım bir türlü size![]()
Ellssa
Öyle çok acıkmış gibi değilde içimde Bi boşluk varmış gibi hissediyorum.Afiyet olsun bugün cok acikirsin ama
Ay süper yaaa
Anladım kuzumm öğrendim iyi olduKuzum bazı ilaçların etkisini 2 3 katına çıkartıyormuş. Özellikle belli bir yaşin üstünde şeker ,tansiyon, kalp ,kan sulandırıcı gibi ilaç kullananların tüketmemesi lazımmış.
Çok geçmiş olsun yaaIyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım
Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik
Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina
Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber
Yoğurtlu kabak salatası ve normal salata
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
Jou
Özet geçeyimBu mavi don olayı ne aşkobenide aydinlat
Kaç gündür yazamadım, turşu baya ödem yapar tuzlu olduğu içinaaaa turşu ödem mi yapıyor
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Sen iyi ol önce geçmiş olsun
Duman içeceği nedir acaba![]()
Canım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Yaa çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin bizleri habersiz bırakmaCanım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Geçen Elhan hocam ile kısa konuştuk. Onunda cenazesi vardı. Abisini kaybetti. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bir hafta kadar oldu herhalde
Tsh lari düzene sokmadan diyet yapmaninda bir anlami yok canım. Boşuna kürek çekiyor gibi birşey olacağım. Tsh değerim 8 küsur çıktı. Kilo vermem bu değerle yok gibi birşey.Yaa çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin bizleri habersiz bırakma
Elhan abladan da haberim yoktu üzüldüm şimdi özelden yazarım ona da
Çok geçmiş olsun canım, Allâh yardımcın olsun. Umarım beklediğinden çok daha kolay geçer bu gece.Iyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım
Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik
Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina
Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber