Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım ☺️
Kaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.
Bugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı🥴)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım 🫣
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Jou Jou
Sinir vs migrenini uyandırıyor olabilir mi? Bu aralar sık olduğu için aklıma geldi. Bi de başın döne döne ip mi atladın. Düzelince yapardın 🥺
Afiyet olsun canım :KK60:
Teşekkür ederim kaptanımmm 😘😘

Kaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.
Teşekkürler canımm, yok değilim yani bildiğim kadarıyla değilim :KK43:

içtim az önce limonlu su canım, öğlen yemeğinde de sarımsaklı yoğurtlu patlıcanım var :)

Canı geçmiş olsun dikkat et tansiyon yüksekliği takipte tut
teşekkürler canımm, yarın tansiyon aletimi yanıma alıp takip edeceğim

GÜÜÜ NAAAYY DIIIIIIN🤍
Güzel bir hafta olsun, kadınlar kulübünün tatlı kadınları 😍🍰

Dünün menüsü (22 Aralık)
Dün bir arkadaşımın doğum gününe davetliydim. O yüzden evde bir şey yemedim pek.

11:00
2 hurma 5-6 badem

15:00
Minimal gün tabağı, ama yağlı ağır hiçbir şey yoktu. Hepsi de ufak ufaktır. İşte mercimek köftesi 1 tane, makarna salatası 1 kaşık gibi. Ufak bir poğaça vs, pasta yarım dilim

19:00
Nohut yemeği 1 tabak
2 dilim ekmek.

1.5 lt su

ADIM: 15.881

Artık önümüzdeki günlerde tamamen kendimle kalıp, mecburiyetten yedim, gibi bir durumla karşılaşma ihtimalimi en aza indiriyorum. Arkdaşlar" @rockandroll nerdesiin? Haydi gel senin diyeti bozacak aktiviteler hazırladık." Derlerse YOOOOOK kardeş. Ben neler çekiyorum şu menüleri yazarken, kızlara olan mahçubiyetimi anlayamazsınız. Haaaaaaydi size iyi eğlenceler, diyip çaaaaat telefonu kapatıp limonlu suyumu içmeye devam edeceğim. 😻 Ehehe öptüm.

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Gayette iyi az az olduysa kalorisine göre daha olur zatenn iyi etmissinn yoksa yemeyip daha çok yerdinn🥰🥰

Canım kızlar ve canım takım kaptanım Jou Jou iki gündür menü yazamadim çok üzgünüm ev biraz kalabalık ama menülerim gayet güzel kaptanım, şimdi aldim teli elime ama çok yorgunum söz sabah işe gidince menülerimi yazacağım ❤️
Canım benimm kendine güvenip güzel beslendiysen ne mutlu bana bekliyorumm🤗

Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummm😘😘😘😘 benii hafife almağğıınnn heeemmiii 🫡🫡 erim erim eriyeceğuuuzzzz 🩱 suna bakın şu güzel mayo veya 👙 şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii 🥺 yoksaa ensenizden tutaaarrr şu 🩳 mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz 🤓

Sem2024 Sem2024
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
@Tutku44
G Goklerce
@Purple58
@Makaron23
Ellssa Ellssa
@rockandroll
Jasminium84 Jasminium84

Hemmen mükemmel menümu yazayım 😂😂

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
Biraz lor biraz tulum peyniri
5 zeytin
1 tk bal
Avuç içi kasar lavaş

Valla dedim sabah iyi yedim ödül oldu daha yemem cenaze miz vardı cenaze yemeği geldi sıcak sicakkk etli pideeeeee nasi da güzelll kokuyor neyse bir dilim yiyim tabi irademe tukureyim bir dilim yiyince dururmuyum 3 4 dilim.yedim valla

Bide üstüne akşam Arnavut ciğeri yedimmi ayran ile işte bu kadar 😂😂 karnım davul gibi sis e alışkın değil bu kadar yemeye napsin yazık bayram etti bugün

Ama bugün temizlik de yaptım hiç de oturmadım iste fakir tesellisi belki bi kısmı yanmistir 😂😂

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Sivaslı ve etliekmek 😋😋😋

Bugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı🥴)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım 🫣
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Jou Jou
Ahhh canım benimm yaa çok kötü vertigo migren arkadaşımdada var allah yardımcın olsun🥲
Aslında çok birsey yokk çoğu kuruyemiş ama genede oda kalori yapar dikkat edersin ben begendimm yemek olayıda güzell dengeli😘

Hayırlı geceler

Tüm gün hiç oturmadım yeni attım kendimi yatağa

Yemeğe misafirim vardı.

2.30
Tost
Meyveli içeçek

20.00
3.4 sarma
3 sıkım köfte
Soğan dolması 2 tane
2 yk pilav
salata

İrmik helvası 4 yk
Bugun olmadı hesapta misafir yoktu tek öğün yapacaktım ondan tost yedim. Böyle oldu kusuruma bakmayın
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Yarım saatten fazla yürüyüş yaptım
Tamam canımm dün geçmis olsunn bugünden düzenli yapalımm sabah sirkeli suyla baayalimkii ödem gitsin 🥰

Hak ediyorlar tabi o gün canım çıktı ağrıdan 🥴 adetimin ilk günüydü bir de çok kötüydü

Ben de severim misafir ağırlamayı ama haberim olsa daha güzel olacak 😂

Daha yaparsa olacağı o zaten ya da sipariş verecek 😂

Spor en az 6000 adım, başka spor olmadığı için bugünü cezalı olarak yazıyoruz çiçeğim 🌸 yarın yürüyüşü 10.000 adıma tamamlarsan cezanı sileriz

Bugun inşallah 10.000 adımı planliyorum.:KK200:
Dogru duzgun misafir ağırlamayan biri olarak cabani takdir ediyorum. Ne guzel hevesle yapıyorsun herseyi. Esin de yardimci oluversin veya dedigin gibi haber versinler. Bu isin üstesinden grlecegini düşünüyorum hamarat kız :KK39:

Geçmiş olsun gezegenim şimdi nasılsın
Hala ödemliyim, yemek hazırlamaya fırsat bulamıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum diye ertelediğim, gitmem gereken yerlere gitmeye çalışıyorum, birikiyor yoksa 😔
Gittiğim zaman ikramlıklardan yiyorum, sokakta olduğum için su az içiyorum 😔
Geçen gün tartılıyım dedim, insan 5 günde 4 kilo artı görmek için ne yemiş olabilir ki 🥴

X