Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanı bluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (4 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)

Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri de Ellssa kaptanıma ileteceğim.

Ellerine sağlık canımmm

Eline sağlık

Hemen bildirimimi yapayım
Mutsuz değilim çünkü bu hafta hiç olmadığı kadar dikkat ettim
Regl şişkinliği ya da su tuttu bilemiyorum hiç regl menüsü yapıp da çikolatalara yeme krizlerine gömülmedim ama +çıktım haftaya bakalım
Geçen hafta: 65.6
Bugün: 66.4
Fark: +800 gr
Yüzde: -1.22
Ellssa
Jasminium84 kaptanım harika bir haftaydı ilgine emeğine sağlık , senden bildirim geldikçe mutlu oluyordum :))

Emeğine sağlık harika olmuş

Biraz da olsa destek olabildiysem ne mutlu bana, asıl ben teşekkür ederim, hiç kötü bir menüyle gelmedin, çok güzel emek verdin

Artı için bence de üzülme regl bambaşka bir olay kadın vücudu için bütün dengemizi bozuyor, haftaya çok güzel bir eksiyle geleceğine eminim

Teşekkür ederim canm çikolata hakkımı yıl sonu hedefine saklıyorum

Kaptanııım izinli oluncada kupa hakkım oluyormuuu çünkü aylık hedefim olan 74 ü tutturdum dahada günü var inşallah biraz daha düşmeyi planlıyorum

Canım benim güzelce dinlen, kendini tekrar motive etmeye çalış bu süreçte. Buradan zaten kopma, koparsan dönmek de zor oluyor, kiloyu korumak da . Elimden geldiğince destek olmaya çalıştım, inşallah ufak da olsa faydası olmuştur.

Benzetmene bayıldım

Bilişsel bir şey yaparken zihnimiz enerji harcıyor ve bunu da en kolay yoldan şeker ve karbonhidrattan almak istiyor canım. O yüzden beynimizi kullandığımız işler sırasında da atıştırma isteği yükseliyor. Biz oraya sağlıklı şeyler koymalıyız ve porsiyon kontrolü yapabilmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…