- 9 Temmuz 2024
- 1.184
- 7.748
- 24
Ellerine sağlık canımmmSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanıbluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (4 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)
Eki Görüntüle 3524110
Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri deEllssa kaptanıma ileteceğim.
Eline sağlıkSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Bir haftanın daha sonuna geldik bu haftanın kazanıbluegreeneyes oluyooorr veee hem kendine hem takımına +1 puan kazandırıyor. Bizden de 1adet ETİ KARAM GURME kazanıyor (istediğin çikilatayla değiştirebilirsin şekerim) azminden dolayı tebrik ediyoruz. Pembe şerit eksiksiz menü, gri işaretli yerler eksiksiz spor paylaşımını belirtiyor canımlar. (4 kişi eksiksiz spor yapmış ayrıca tebrik ediyorum sizleri)
Eki Görüntüle 3524110
Canımlar tabloda anlayamadığınız yer varsa sorun. Hazırlığa alınacak isimleri deEllssa kaptanıma ileteceğim.
Emeğine sağlık harika olmuşSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Eki Görüntüle 3524110
Teşekkür ederimEmeğine sağlık harika olmuş
Biraz da olsa destek olabildiysem ne mutlu bana, asıl ben teşekkür ederim, hiç kötü bir menüyle gelmedin, çok güzel emek verdinHemen bildirimimi yapayım
Mutsuz değilim çünkü bu hafta hiç olmadığı kadar dikkat ettim
Regl şişkinliği ya da su tuttu bilemiyorum hiç regl menüsü yapıp da çikolatalara yeme krizlerine gömülmedim ama +çıktım haftaya bakalım
Geçen hafta: 65.6
Bugün: 66.4
Fark: +800 gr
Yüzde: -1.22
Ellssa
Jasminium84 kaptanım harika bir haftaydı ilgine emeğine sağlık , senden bildirim geldikçe mutlu oluyordum :))
Eki Görüntüle 3524113
Teşekkür ederim canmSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİİ
Eki Görüntüle 3524110
Sen bilirsin canikom hakkındırTeşekkür ederim canmçikolata hakkımı yıl sonu hedefine saklıyorum
Kaptanııım izinli oluncada kupa hakkım oluyormuuu çünkü aylık hedefim olan 74 ü tutturdum dahada günü var inşallah biraz daha düşmeyi planlıyorumGünaydın
Geçen hafta 77.9
Bugün 76.8
Fark 1.1 kg
Ben hazirlikta kalsam olur mu
Hiç aktif bir üye olamadım. Kimene ben ne yemişim demi.
Buradan kopmak iyi gelmiyor
O yüzden hazirlikta kalmak istiyorum
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Tebrikler canımm
Canım benim güzelce dinlen, kendini tekrar motive etmeye çalış bu süreçte. Buradan zaten kopma, koparsan dönmek de zor oluyor, kiloyu korumak da . Elimden geldiğince destek olmaya çalıştım, inşallah ufak da olsa faydası olmuştur.Kaptanım öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim
Ayrıca menülerime veya diğer mesajlarıma her zaman yorum yaptın yanlız bırakmadın bende birkaç hafta izne ayrılmak istiyorumEllssa kaptanım mesajlarıma etiketlerime dönmüyor tabii kaptanlığı üstlendi zor ve yorucu gözden kaçırması normal sana ve Boncuk2307 kaptanıma söylemiş olayım müsadenizle birkaç hafta izinli olmak istiyorum ama tabii hergün buradayım seviliyorsunuz ve iyi ki varsınız zaten kovsanızda gitmem
LenaG kaptaniçemi de rahatsız etmemek için etiketlemiyorum
Canımm tebrikler çok güzel kilo vermişsin ancak sevgili kırmızı takımla veEki Görüntüle 3524125Jasminium84 kaptanim fazla aktif olup menulerimi yazamadım ama dikkatli beslendim
SSalı 98.1 kg
cumartesi 97.2 kg
FFark -900 gr
Jou
Ellssa Boncuk2307
Sağ olasın canımAblam normalde 12.30 kilo bildirimi son saati ama genelde daha geç bitiyor hadi herkes bildirsin diye bekleniyor. Ellssa kaptanım tablo yapacak sonra Kaptan seçilip takımlar kurulur 13.30 - 14.00 yi bulur belki. Geçebilir de
Benzetmene bayıldımHarika olur. Ben son dönem kitap okuma alışkanlığımi geliştirmeye calisiyorum. Az okuyorum kitaplar da bitmiyor. Okumam gereken cok kitap var. Hizli okuma derslerini takip ediyorum.
Bahsetmiştim pomodoro tekniği diye. Son donem ev duzeni planlama derken sira kitap- kuran okuma-Almanca calismaya geldi.
Lafi uzatmayin şöyle bir sorunum var
Bilişsel birsey yaparken odaklananilmek icin mi stresten mi kendimi motive etmek icin mi bilmiyorum atistirmam artti
Offf gündelik hayat yorgan gibi sanki ... Omzum üşümesin diye çekersem ayağım acikta kaliyor
Sigamadim şu yorganın icine