- 17 Ekim 2021
- 11.402
- 37.835
- 38
Tartı rengi ne güzel. Pembiş.Günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapıp mükellef kahvaltıya geceyim
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 105.5
Fark 1.1 kg
Ellssa Boncuk2307 arke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartı rengi ne güzel. Pembiş.Günaydın kızlar hemen kilo bildirimi yapıp mükellef kahvaltıya geceyim
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 105.5
Fark 1.1 kg
Ellssa Boncuk2307 arke
Günaydın hanımlar. Ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum. Mini tatil planınız var. Bir sonraki hafta görüşmek üzere inşallah
Geçen hafta 62.3
Bu cumartesi 61.1
Fark -1.1
Eki Görüntüle 3524043
Ellssa arke
Tebrikler ve iyi tatillerTeşekkürler canımm
Geçmis olsunKizlarcım ben kaçıyorum oğlan hastaydı kızında ağzı burnu akmaya başladı onlarla ilgileniyim . Bu hafta regli haftam en azından sabit kalma hedefim var . Çünkü her reglide +1 kg oluyorum . Sabit kalabilirsen süper olucak. Bu haftanın Kaptanı olacak arkadaşlar ona göre beni tercih ederler en son tercih olmam iyi olur onlar icin
Evet hala aynı bugün kurulacak takımlarTamam canım sağ olasın.
Kağıda yazmayı unutmuşum. Böyle de kabul olur sanırım.
Takımlar cumartesi kuruluyordu en son. Değişiklik olmadıysa hadi hayirli olsun.
LenaG
Eki Görüntüle 3524075
Ablam normalde 12.30 kilo bildirimi son saati ama genelde daha geç bitiyor hadi herkes bildirsin diye bekleniyor. Ellssa kaptanım tablo yapacak sonra Kaptan seçilip takımlar kurulur 13.30 - 14.00 yi bulur belki. Geçebilir de
Hiç rahatsız etmezsin canım beniKaptanım öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim
Ayrıca menülerime veya diğer mesajlarıma her zaman yorum yaptın yanlız bırakmadın bende birkaç hafta izne ayrılmak istiyorum Ellssa kaptanım mesajlarıma etiketlerime dönmüyor tabii kaptanlığı üstlendi zor ve yorucu gözden kaçırması normal sana ve Boncuk2307 kaptanıma söylemiş olayım müsadenizle birkaç hafta izinli olmak istiyorum ama tabii hergün buradayım seviliyorsunuz ve iyi ki varsınız zaten kovsanızda gitmem
LenaG kaptaniçemi de rahatsız etmemek için etiketlemiyorum
Vuhuuu neler görüyorum çok güzel eksi gelmiş canım tebrik ederimKızlar tartı bildirimi yapiyim
Geçen cumartesi 89.60
Bu cumartesi 88.20
fark -1.40kg Jasminium84 , Ellssa , Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524031
Geçmiş olsunKizlarcım ben kaçıyorum oğlan hastaydı kızında ağzı burnu akmaya başladı onlarla ilgileniyim . Bu hafta regli haftam en azından sabit kalma hedefim var . Çünkü her reglide +1 kg oluyorum . Sabit kalabilirsen süper olucak. Bu haftanın Kaptanı olacak arkadaşlar ona göre beni tercih ederler en son tercih olmam iyi olur onlar icin
Geçmiş olsun
Yaaaa bu çok iyi geldi bana hiç gitmicem hergün buradayım sende çabuk dön kaptaniçem sensin olmaazHiç rahatsız etmezsin canım beni
bir dinlenme molası iyi gelir canım ama baakk gözlemelere çok yüklenmek yook
Kendine iyi bak öpüyorum çok
İyidir canım senden naberNaber jasmin?
Regle rağmen eksisin canım tebriklerBen de yazayım kilo bildirimimi.
Geçen cumartesi : 64.35
Bugün : 64.15
-200 gr regl dolayısıyla böyle
Ellssa arke Jasminium84
Tebrikler kaptanımm
Üzülme kuzum ufacık bir artı haftaya eminim ki çok daha iyi olacak herşey
Canımmm tebrikler süpersinnnGünaydın
Geçen hafta 77.9
Bugün 76.8
Fark 1.1 kg
Ben hazirlikta kalsam olur mu
Hiç aktif bir üye olamadım. Kimene ben ne yemişim demi.
Buradan kopmak iyi gelmiyor
O yüzden hazirlikta kalmak istiyorum
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307