Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlarcım ben kaçıyorum oğlan hastaydı kızında ağzı burnu akmaya başladı 😔onlarla ilgileniyim . Bu hafta regli haftam en azından sabit kalma hedefim var . Çünkü her reglide +1 kg oluyorum . Sabit kalabilirsen süper olucak. Bu haftanın Kaptanı olacak arkadaşlar ona göre beni tercih ederler en son tercih olmam iyi olur onlar icin 🤲
Geçmis olsun

arke arke Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Gecen hafta 77.7
Bugun 78.0
+300 malesef

IMG-20241221-WA0009.jpg

Kaptanım öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim 🙏
Ayrıca menülerime veya diğer mesajlarıma her zaman yorum yaptın yanlız bırakmadın bende birkaç hafta izne ayrılmak istiyorum Ellssa Ellssa kaptanım mesajlarıma etiketlerime dönmüyor tabii kaptanlığı üstlendi zor ve yorucu gözden kaçırması normal sana ve Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanıma söylemiş olayım müsadenizle birkaç hafta izinli olmak istiyorum ama tabii hergün buradayım seviliyorsunuz ve iyi ki varsınız zaten kovsanızda gitmem :KK60:
LenaG kaptaniçemi de rahatsız etmemek için etiketlemiyorum 🥺:KK74:
Hiç rahatsız etmezsin canım beni 😘
bir dinlenme molası iyi gelir canım ama baakk gözlemelere çok yüklenmek yook 🤭
Kendine iyi bak öpüyorum çok 😘

Kizlarcım ben kaçıyorum oğlan hastaydı kızında ağzı burnu akmaya başladı 😔onlarla ilgileniyim . Bu hafta regli haftam en azından sabit kalma hedefim var . Çünkü her reglide +1 kg oluyorum . Sabit kalabilirsen süper olucak. Bu haftanın Kaptanı olacak arkadaşlar ona göre beni tercih ederler en son tercih olmam iyi olur onlar icin 🤲
Geçmiş olsun 🙏🏻

İyidir canım senden naber 🥰

Ben de yazayım kilo bildirimimi.
Geçen cumartesi : 64.35
Bugün : 64.15
-200 gr regl dolayısıyla böyle 🥴
Ellssa Ellssa arke arke Jasminium84 Jasminium84
Regle rağmen eksisin canım tebrikler 🥰

Kilo bildirimi
Geçen cumartesi 85.8
Bugün 85.3
Fark 0.5 kg
Oran% 0.58
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
Tebrikler kaptanımm 🥳🥰

Üzülme kuzum ufacık bir artı haftaya eminim ki çok daha iyi olacak herşey 🥰

Günaydın ♥️
Geçen hafta 77.9
Bugün 76.8
Fark 1.1 kg
Ben hazirlikta kalsam olur mu
Hiç aktif bir üye olamadım. Kimene ben ne yemişim demi.
Buradan kopmak iyi gelmiyor ❤️
O yüzden hazirlikta kalmak istiyorum 😘
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307
Canımmm tebrikler süpersinnn 🎉🥳😍

Çok güzel kilo vermişsin sadece aktif olamadığın için mi hazırlığa geçmek istiyorsun sen bilirsin tabii ama bence iyi gidiyorsun, pasif de değilsin bana göre takımlarla devam etsen şahane olur senin için ❤️

X