- 23 Ağustos 2020
- 4.256
- 7.711
- 34
Akşam bayağı karışık ve yoğun olmuş gibi canım ya da ben açlık yüzünden emin olamıyorum
Cumartesiye göre eksi olmak tek başına harika zaten, bence yarına Salıdan da eksi olursun senKuzum ben cumartesiye göre eksi , salıya göre artıyım karnim daha doğrusu midem çok şiş , sanırım çiğ sebzeyi vücudum kabul etmiyor öğütmüyor. Yarın sabah salıya göre sabit olup, cumartesiye göre eksi olarak uyanmayı umuyorum. Baya karışık oldu galiba
Yoğurt daha büyük ihtimal gibi geldi bana.Bilmiyorum ki canım ya sebze yapiyor yada yogurttan şüpheleniyorum.
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallahOğlusumun doğum günü için iki kişilik pasta yaptırdık eşim de dikkat ediyor benimle birliktebakma bir dilim yazdığıma tadımlık sayılır düşün o pastayı 4 kişi bitirmedik bu gün kalanı okuldan gelince çocuklar yiyecek nasıl dilimledimse artık bu arada cumartesi kesin eksideyim kaptanım sıkıntı yok
Gözün aydın canım, anne kavuşmaları en güzeliSelamlar canlar, nasılsınız dün hasta ziyaretine gittim bugün de annemler geliyor, baya yoğun geçiyor günler
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü19.12.24
08.30
3 YK yoğurt, üzerine azcik granola ,2 ceviz
12.30
2 yumurta ile çökelekli yumurta, 1 kare bitter, kollajen kahve
19.30
Avokado salatası, az balık, 1 dilim ekmek
Az nar
Şu:2 ltarke Ellssa Boncuk2307
Ayy seninki daha kötü, önümde bir şeyler yok en azından. Ama dışarda her gördüğüm vitrine yutkunuyorum resmen. Neyse ki şu an daha iyiyim. Sen de tut kendini olur mu canım, yarın cıslı bir şeyler yeriz artıkson gün benimde canım birseyler istiyor bide evde pişi var oglumun kalan krepleri var poşete koyup dügüm attımm
Kesinlikle öyle canım, ben tek başıma motive olamıyorum mesela.Selamlar burada aktif olursam az yiyorum gelmezsem normal kafama göre gidiyor
Kişisel motive olan insanları takdir ediyorum zor
canımm bu hafta her gün tartıldım, gr gr ama cidden gr gr öyle 100 gr falan da değil, azalıyorum o yüzden ciddi bir eksi olmayacak gibiSabrediyorum canım, şimdi lazer görüşmesine geldim orda sade kahve içtim de bastırdı biraz şükürler olsun.. Yarın için nasıl hissediyorsun güzel bir eksi geliyor mu kaptanım
afiyet olsun canımmBugün menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
5 zeytin
1/4 avokado
1 kaşık mıhlama
Öğle
1 kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim tbe
Ara
2 kuru kayısı
1 mandalina
5 çiğ fındık
Yeşil çay soda ile
Akşam ( planlı )
3 köfte
1 dilim tbe
Yeşillik
Ellssa Jasminium84
Adım sayım
Bisiklet de yapıyorum onu da gece paylaşırım
Yeme de bariSelamlar canlar, nasılsınız dün hasta ziyaretine gittim bugün de annemler geliyor, baya yoğun geçiyor günler
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Şimdi daha iyisindir umarım
Afiyet olsun canım
Kötü olmuş ama sen farkındasın zaten. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun
Geçmiş olsun kaptanım
Akşam bayağı karışık ve yoğun olmuş gibi canım ya da ben açlık yüzünden emin olamıyorum
Cumartesiye göre eksi olmak tek başına harika zaten, bence yarına Salıdan da eksi olursun sen
Yoğurt daha büyük ihtimal gibi geldi bana.
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah
Gözün aydın canım, anne kavuşmaları en güzeli
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü
afiyet olsun canımm, günü erken de kapatmışsın, yarını güzel karşılayacağız inşallah20 aralik cuma
Sabah menemen , minik parça krep, kasar
ara öğün şekersiz turk kahvesi , minik bir parça browni
16.30da 4 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık nohut yemeği, 3 kaşık kavrulmuş et , acı biber turşusu , küçük kase yoğurt 1 muz
2 lt su. maden suyu
Jasminium84 Ellssa
afiyet olsun canımm, günü erken de kapatmışsın, yarını güzel karşılayacağız inşallah
Az olsun öz olsun canım. Bence ikisi de etkilemiştir senin kiloyu. Artiya gecmesen o bile yeter.canımm bu hafta her gün tartıldım, gr gr ama cidden gr gr öyle 100 gr falan da değil, azalıyorum o yüzden ciddi bir eksi olmayacak gibi
neden bilmiyorum, sanırım bu hafta spora başladım acaba onun mu şişliği oldu ya da daha 1 hafta var ama reglin şişliği oldu bilemedim
sende durumlar nasıl
afiyet olsun canımm
Kesinlikle kurallar uygulansın canım, burayı ciddiye almazsak hedeflerimize de ulaşamayız.UYARII
Hanımlar bugün son gün. Yarın hazırlığa alınanlar kırılmasın darılmasın. Hafta başında kurallar tek tek yazıldı paylaşıldı. Tekrar soran herkese cevap verildi. Ama yine de menü paylaşmayanlar hazırlığa alınacak. 1 hafta boyunca aynı durum devam ederse tekrar listelere alınmayacak. Eksik menülerinizi paylaşmak için son gününüz. Kurallar bizi motive edecek. Lütfen uyalım
# Bir de bugün spor yapma zorunluluğunuz yok, yaparsanız sizin karınıza. Ama ödem yapmasın diye yapmak istemeyebilirsiniz o yüzden bugün serbest isteyen yapabilir isteyen yapmayabilir. Tercih sizin
Laktoz çoğu kişide benzer sorunlar yaratıyor. Ben davul gibi oluyorum mesela. Laktozsuz olanları deneyebilirsin belki canım.Evet canim yoğurttan şüpheliyim . Çünkü bugün ciğ sebze yok yoğurt yedim resmen midem yumru gibi oldu . Çalışmıyor. Haftaya hiç yoğurt yemiyecegim
Afiyet olsun canım akşam yemeği yerine atıştırmalık olmuş o yüzden kurabiye çok gelmedi banaMerhabalar
10.30
2 kayısı 1 avuç kuruyemiş
12.30
Yumurtalı mantar 4yk
3 dilim peynir
Domates biber
16.00
2hurma topu,
10 tane kadar Ntep fıstık
1 kurabiye
Filtre kahve
2 lt su
Ellssa arke Boncuk2307
Saatleri yazarsan kaçta günü kapattığını görebiliriz canım daha sağlıklı olur. Mecnun'u beğendim afiyet olsunIyi akşamlar herkese menumu yazayım daha erken kapattım günü aslinda ama anca gelebildim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor biraz tulum peyniri
7 zeytin
1 tk bal
Ara
1 avuç fıstık
1 portakal
Akşam
Ispanak kavurma yumurtalı
Yogurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanim bu hafta için tesekkur ederim kendi adıma emeklerin için
Kahvaltı 10 da ara ogun 1.30 2 arası idi akşam 4 30 da kapattım günüAfiyet olsun canım akşam yemeği yerine atıştırmalık olmuş o yüzden kurabiye çok gelmedi bana
Saatleri yazarsan kaçta günü kapattığını görebiliriz canım daha sağlıklı olur. Mecnun'u beğendim afiyet olsun