Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tbe
1 dilim peynir
5 zeytin
1/4 avokado
1 kaşık mıhlama

Öğle
1 kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim tbe

Ara

2 kuru kayısı
1 mandalina
5 çiğ fındık
Yeşil çay soda ile

Akşam ( planlı )
3 köfte
1 dilim tbe
Yeşillik

Ellssa Jasminium84

Adım sayım
Bisiklet de yapıyorum onu da gece paylaşırım

Eklentiler

• IMG_9591.jpeg
    102 KB · Görüntüleme: 9
Akşam bayağı karışık ve yoğun olmuş gibi canım ya da ben açlık yüzünden emin olamıyorum
Cumartesiye göre eksi olmak tek başına harika zaten, bence yarına Salıdan da eksi olursun sen
Bilmiyorum ki canım ya sebze yapiyor yada yogurttan şüpheleniyorum.
Yoğurt daha büyük ihtimal gibi geldi bana.
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah
Selamlar canlar, nasılsınız dün hasta ziyaretine gittim bugün de annemler geliyor, baya yoğun geçiyor günler
Gözün aydın canım, anne kavuşmaları en güzeli
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü

son gün benimde canım birseyler istiyor bide evde pişi var oglumun kalan krepleri var poşete koyup dügüm attımm
Ayy seninki daha kötü, önümde bir şeyler yok en azından. Ama dışarda her gördüğüm vitrine yutkunuyorum resmen. Neyse ki şu an daha iyiyim. Sen de tut kendini olur mu canım, yarın cıslı bir şeyler yeriz artık

Sabrediyorum canım, şimdi lazer görüşmesine geldim orda sade kahve içtim de bastırdı biraz şükürler olsun.. Yarın için nasıl hissediyorsun güzel bir eksi geliyor mu kaptanım
canımm bu hafta her gün tartıldım, gr gr ama cidden gr gr öyle 100 gr falan da değil, azalıyorum o yüzden ciddi bir eksi olmayacak gibi
neden bilmiyorum, sanırım bu hafta spora başladım acaba onun mu şişliği oldu ya da daha 1 hafta var ama reglin şişliği oldu bilemedim

sende durumlar nasıl

afiyet olsun canımm

UYARII
Hanımlar bugün son gün. Yarın hazırlığa alınanlar kırılmasın darılmasın. Hafta başında kurallar tek tek yazıldı paylaşıldı. Tekrar soran herkese cevap verildi. Ama yine de menü paylaşmayanlar hazırlığa alınacak. 1 hafta boyunca aynı durum devam ederse tekrar listelere alınmayacak. Eksik menülerinizi paylaşmak için son gününüz. Kurallar bizi motive edecek. Lütfen uyalım
# Bir de bugün spor yapma zorunluluğunuz yok, yaparsanız sizin karınıza. Ama ödem yapmasın diye yapmak istemeyebilirsiniz o yüzden bugün serbest isteyen yapabilir isteyen yapmayabilir. Tercih sizin

Daha iyiyim çok şükür teşekkür ederim sorduğun için kaptanım

Evet canim yoğurttan şüpheliyim . Çünkü bugün ciğ sebze yok yoğurt yedim resmen midem yumru gibi oldu . Çalışmıyor. Haftaya hiç yoğurt yemiyecegim

afiyet olsun canımm, günü erken de kapatmışsın, yarını güzel karşılayacağız inşallah

Iyi akşamlar herkese menumu yazayım daha erken kapattım günü aslinda ama anca gelebildim

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Biraz lor biraz tulum peyniri
7 zeytin
1 tk bal

Ara
1 avuç fıstık
1 portakal

Akşam
Ispanak kavurma yumurtalı
Yogurt

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanim bu hafta için tesekkur ederim kendi adıma emeklerin için

Eklentiler

• 20241220_164417.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 6
Az olsun öz olsun canım. Bence ikisi de etkilemiştir senin kiloyu. Artiya gecmesen o bile yeter.

Benim durum belli değil, aç karnına tartilmadim. Bu akşam eve gelince tartıldım Cumartesiye göre 100 gr eksiydi. Gün ortasında böyleyse yarın az da olsa eksi gelir diye düşünüyorum.

Kesinlikle kurallar uygulansın canım, burayı ciddiye almazsak hedeflerimize de ulaşamayız.

Afiyet olsun canım akşam yemeği yerine atıştırmalık olmuş o yüzden kurabiye çok gelmedi bana
Saatleri yazarsan kaçta günü kapattığını görebiliriz canım daha sağlıklı olur. Mecnun'u beğendim afiyet olsun

Kahvaltı 10 da ara ogun 1.30 2 arası idi akşam 4 30 da kapattım günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…