- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.916
7.5 ayda gaz sorunu oluyor mu abla napmam lazım? Vallahi kafamı vuracağım duvarlara ona da kızamıyorum demin babası bağırdı bebeğe yeter diye babasına da sinirlendim. Sabahtandır ağlıyor kucağımda gıkım çıkmadı bebeğe, akşam gelmiş iki dakikada hemen bağırdı bebeğime salak ya. Bu hastalık başladığından beri gece uykusu mahvoldu oğlumun yaCanım geçen hastanede tahlil yapılmıştı değil mi hamdolsun bir sorunda yok gazı olabilir oda çok bağırtır sancı yapar tüh keşke yardım edebilsek
Ne kadarlık bebeğin canım senin?Kızlar çıldırmak üzereyim bebek asla uyumuyor. Anason içirdim kefir yoğurt… ayetel kürsü felak naz hiç etki etmiyor gözlerimin içi yanıyor uykusuzluktanyarın Cevşen mi alsam şu anda dokunsanız ağlayacağım
7 aylık canımNe kadarlık bebeğin canım senin?
Doktor ne dedi hastanede? Benim oğlum da böyle olmuştu 7-8 aylıkken. Bronşiolit olduğundan nefes alıp veremiyordu rahat. Sonra hava verdiler hastanede. Evde de ventolin devam ettim iyi geldi. Sıkıntısı neymiş bebeğin?7.5 ayda gaz sorunu oluyor mu abla napmam lazım? Vallahi kafamı vuracağım duvarlara ona da kızamıyorum demin babası bağırdı bebeğe yeter diye babasına da sinirlendim. Sabahtandır ağlıyor kucağımda gıkım çıkmadı bebeğe, akşam gelmiş iki dakikada hemen bağırdı bebeğime salak ya. Bu hastalık başladığından beri gece uykusu mahvoldu oğlumun yabende hata ben resim paylaştım sosyal medyada. Bebeğin dişi çıkınca parti yaptım paylaştım o gün zaten nazar oldu diye düşünüyorum
Viral enfeksiyon dedi sonra ben mesaj attım düzelmedi diye . Şu an 4 diş birden çıkartıyor 2 alt 2 üst diş sancısı dedi calpol verelim demiş. Ama bebeğe şu bir haftada o kadar ilaç verddiler ki açıkçası karaciğeri yorulmasın diye calpol vermedimDoktor ne dedi hastanede? Benim oğlum da böyle olmuştu 7-8 aylıkken. Bronşiolit olduğundan nefes alıp veremiyordu rahat. Sonra hava verdiler hastanede. Evde de ventolin devam ettim iyi geldi. Sıkıntısı neymiş bebeğin?
Bana da ventolin verdi bir doktor. İyileşmeyince biz doktor değiştirdik ventolin verme dediDoktor ne dedi hastanede? Benim oğlum da böyle olmuştu 7-8 aylıkken. Bronşiolit olduğundan nefes alıp veremiyordu rahat. Sonra hava verdiler hastanede. Evde de ventolin devam ettim iyi geldi. Sıkıntısı neymiş bebeğin?
7.5 aylık ta da gaz sorunu olur tabi canım ama rahatsızlığı diş çıkartmaktanda olur napsan ne desem inan yanımda olsa o kadar yardımcı olmak isterdim tüh babasınada sinirlenip moral bozma sabret inşallah biran önce sancısı geçerde uyur bebeğin7.5 ayda gaz sorunu oluyor mu abla napmam lazım? Vallahi kafamı vuracağım duvarlara ona da kızamıyorum demin babası bağırdı bebeğe yeter diye babasına da sinirlendim. Sabahtandır ağlıyor kucağımda gıkım çıkmadı bebeğe, akşam gelmiş iki dakikada hemen bağırdı bebeğime salak ya. Bu hastalık başladığından beri gece uykusu mahvoldu oğlumun yabende hata ben resim paylaştım sosyal medyada. Bebeğin dişi çıkınca parti yaptım paylaştım o gün zaten nazar oldu diye düşünüyorum
Calpol ver canım rahatlatsın dozajı aşma yeterViral enfeksiyon dedi sonra ben mesaj attım düzelmedi diye . Şu an 4 diş birden çıkartıyor 2 alt 2 üst diş sancısı dedi calpol verelim demiş. Ama bebeğe şu bir haftada o kadar ilaç verddiler ki açıkçası karaciğeri yorulmasın diye calpol vermedim
Ventolin şurup olan. Havayı roncotol verdi o da hastanede zaten. Evde devam ettirmedik. Uyumuyor ve sürekli ağlıyorsa calpol ver canım, evde hava makinası varsa serum fizyolojik koyup yapabilirsin o da çok rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun.Bana da ventolin verdi bir doktor. İyileşmeyince biz doktor değiştirdik ventolin verme dedi
Geçmiş olsun canm Dr ver dediyse ver canm ağrıdan daha da huzursuzlanır dişi için de papatya ve karanfil yağı iyi geliyor biraz rahatlatır ama sadece damağa sür uyuşturuyor sürülen yeriViral enfeksiyon dedi sonra ben mesaj attım düzelmedi diye . Şu an 4 diş birden çıkartıyor 2 alt 2 üst diş sancısı dedi calpol verelim demiş. Ama bebeğe şu bir haftada o kadar ilaç verddiler ki açıkçası karaciğeri yorulmasın diye calpol vermedim
Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel duşların için7.5 aylık ta da gaz sorunu olur tabi canım ama rahatsızlığı diş çıkartmaktanda olur napsan ne desem inan yanımda olsa o kadar yardımcı olmak isterdim tüh babasınada sinirlenip moral bozma sabret inşallah biran önce sancısı geçerde uyur bebeğin
artık bugünden sonra da devam ederse vereyim 1 tatlı kaşığıCalpol ver canım rahatlatsın dozajı aşma yeter
Teşekkür ederim canımVentolin şurup olan. Havayı roncotol verdi o da hastanede zaten. Evde devam ettirmedik. Uyumuyor ve sürekli ağlıyorsa calpol ver canım, evde hava makinası varsa serum fizyolojik koyup yapabilirsin o da çok rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun.
Papatya suyu muGeçmiş olsun canm Dr ver dediyse ver canm ağrıdan daha da huzursuzlanır dişi için de papatya ve karanfil yağı iyi geliyor biraz rahatlatır ama sadece damağa sür uyuşturuyor sürülen yeri
Papatya yağı canm onu aktardan alabilirsin karanfil yağı da ben evde kendim yapıyorum küçücük bir kabın içine biraz karanfil koyup üzerini geçecek kadar hakiki zeytin yağı koyuyorum 3 gün bekletip yağı süzüyorum diş döneminde damaklara sürüyorum karanfil diş ağrılarında da çok etkili zatenTeşekkür ederim canım
Papatya suyu mu
3 gün buzdolabında mı bekleteyim canımPapatya yağı canm onu aktardan alabilirsin karanfil yağı da ben evde kendim yapıyorum küçücük bir kabın içine biraz karanfil koyup üzerini geçecek kadar hakiki zeytin yağı koyuyorum 3 gün bekletip yağı süzüyorum diş döneminde damaklara sürüyorum karanfil diş ağrılarında da çok etkili zaten
Yanlız olmadığıma sevindimBende öyle yapıyorum çaktırma
Hayırdır canımm neyin var kim kızdırdı seni bu kadarBugün saçma bir menü oldu sinirimde tepemde ne yemek yaptım nede temizlikneyse menüye gelecek olursak
18 aralik carsamba
Sabah 11de 3 haslanmis yumurta sarısı , havuç, az zeytinyagda kavrulmuş 1 kasik patlican biber, 1 adet sebzeli pogaca , yeşil zeytin , kasar
ara 1 dilim limonlu kek , kahve
aksam 18.00da 2 tane kaygana , kasar , az zeytinyaginda patlican biber kavurmasi
2.5 lt su
Jasminium84 Ellssa
Afiyet olsun canım menün de adımların da çok iyiKızlar menüm
Saat 10.00 papatya çayı
Saat 11.00 2 yumurta ile menemen 6 zeytin 10 fındık 1 parça peynir
Saat 14.00 kahve +1 kare bitter
Saat 17.30 3 küçük tavuk baget 1 kase çoban salata
Saat 18.00 maden suyu iciyorum
Su 2litre 10.637adjm Eki Görüntüle 3522760
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Yeşillik harici hiç sebzen yok canım kabızlığa yol açmaması için biraz daha sebze eklersen şahane olur, afiyet olsun canımBugünün menüsü
Kahvaltı
Omlet tbe 1 dilim
1 dilim peynir 5 zeytin yeşillik
Ara
1 dilim tatlı :-/
Akşam
6 tane tavuk kanat
1 kase çorba
4 kaşık pilav
Spor yok kaç gündür spor olmayınca aç hissediyorum kendime not
Jasminium84 Ellssa
Ahhh kıyamamm çok geçmiş olsun yaHayırlı akşamlar kızlar bebeğim inanılmaz ağlıyor ve ben hiç bir şeye yetişemiyorumAteş düştü ama ağrısı var heralde asla uyumuyor da mahvoldum
Kahvaltı: 1 cennet hurması 1 yk tahin 1 bardak çay 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle sade Türk kahvesi 2 kuru kayısı
Ara 15.30: 1 tabak bulgur + salata 1 bardak ayran
Akşam: 2 kuru incir 1 Türk kahvesi
Ellssa Jasminium84
Canım menün güzel olmuş sporun da çok iyi afiyet olsun18 Aralık çarsamba menüsü
10.30 kahvaltı
10 tuzlu fıstık, 3 adet yer kirazı kurusu
11.30 öğle
3 kaşık tavuk (göğüs) yemeği (4-5 küp patatesinden yedim, susuz bir yemek), 1 kepçe ezogelin çorbası.
12.30 ara
1 kuru kayısı, 1 ceviz, birkaç çıtır leblebi
(Bu saate asla doygunluk hissedemedim, neyse ki yoldan çıkmadım)
13.00 kahve
18.00 akşam
1 kepçe mercimek çorbası, 250 gr civarı tavuk, 1 kase salata.
Ellssa Jasminium84
Su 2 litre
Spor
Eki Görüntüle 3522895 tamamı yürüyüş
Eki Görüntüle 3522896 pilates (karın)
Eki Görüntüle 3522897 pilates (iç bacak)
Pilates yaparken adım sayım artmadı kaptanımBoncuk2307
Afiyet olsun tatlımm adımlar yine şahane18 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 3 kaşık yoğurt içine 3 kaşık nar 12 badem
14.30 1 salatalık 1 kabak yağsız sote üzerine 3 kaşık yoğurt
16.00 1 fincan kiraz sapı çayı, 1 kivi
18.30 2 kase detox çorba, 1 bardak yoğurt
3 litre su 19.000 adım Eki Görüntüle 3522899
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Afiyet olsun kuzummAnca girdim ben de eve, hemen tuvalete attım kendimimenümü yazayım bildirimleri gireyim pc ye
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı Öğle Yemeği Bir Arada oldu 15.00
1 tb unundan krep arasına mantar ve kaşar peyniri, 2 salatalık, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.30
Yarım ayva, 2 ceviz
Akşam Yemeği 19.30
Tam buğday unundan yaptığım bohça kebabı tavuklu (avuç içi kadardı yarısını yedim), bir kase mercimek çorbası, 2 yk yoğurt
2lt su, 1 lt dukan kiraz saplı ve ananas çaylı
SPOR
45 dk eliptik (15kmyol)
330 ip atlama
2626 adım
LenaG arke Jasminium84