Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım geçen hastanede tahlil yapılmıştı değil mi hamdolsun bir sorunda yok gazı olabilir oda çok bağırtır sancı yapar tüh keşke yardım edebilsek
7.5 ayda gaz sorunu oluyor mu abla napmam lazım? Vallahi kafamı vuracağım duvarlara ona da kızamıyorum demin babası bağırdı bebeğe yeter diye babasına da sinirlendim. Sabahtandır ağlıyor kucağımda gıkım çıkmadı bebeğe, akşam gelmiş iki dakikada hemen bağırdı bebeğime salak ya. Bu hastalık başladığından beri gece uykusu mahvoldu oğlumun ya bende hata ben resim paylaştım sosyal medyada. Bebeğin dişi çıkınca parti yaptım paylaştım o gün zaten nazar oldu diye düşünüyorum

Doktor ne dedi hastanede? Benim oğlum da böyle olmuştu 7-8 aylıkken. Bronşiolit olduğundan nefes alıp veremiyordu rahat. Sonra hava verdiler hastanede. Evde de ventolin devam ettim iyi geldi. Sıkıntısı neymiş bebeğin?

Viral enfeksiyon dedi sonra ben mesaj attım düzelmedi diye . Şu an 4 diş birden çıkartıyor 2 alt 2 üst diş sancısı dedi calpol verelim demiş. Ama bebeğe şu bir haftada o kadar ilaç verddiler ki açıkçası karaciğeri yorulmasın diye calpol vermedim

Bana da ventolin verdi bir doktor. İyileşmeyince biz doktor değiştirdik ventolin verme dedi

7.5 aylık ta da gaz sorunu olur tabi canım ama rahatsızlığı diş çıkartmaktanda olur napsan ne desem inan yanımda olsa o kadar yardımcı olmak isterdim tüh babasınada sinirlenip moral bozma sabret inşallah biran önce sancısı geçerde uyur bebeğin

Calpol ver canım rahatlatsın dozajı aşma yeter

Bana da ventolin verdi bir doktor. İyileşmeyince biz doktor değiştirdik ventolin verme dedi
Ventolin şurup olan. Havayı roncotol verdi o da hastanede zaten. Evde devam ettirmedik. Uyumuyor ve sürekli ağlıyorsa calpol ver canım, evde hava makinası varsa serum fizyolojik koyup yapabilirsin o da çok rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canm Dr ver dediyse ver canm ağrıdan daha da huzursuzlanır dişi için de papatya ve karanfil yağı iyi geliyor biraz rahatlatır ama sadece damağa sür uyuşturuyor sürülen yeri

Amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel duşların için
Calpol ver canım rahatlatsın dozajı aşma yeter
artık bugünden sonra da devam ederse vereyim 1 tatlı kaşığı

18 Aralık çarsamba menüsü
10.30 kahvaltı
10 tuzlu fıstık, 3 adet yer kirazı kurusu

11.30 öğle
3 kaşık tavuk (göğüs) yemeği (4-5 küp patatesinden yedim, susuz bir yemek), 1 kepçe ezogelin çorbası.

12.30 ara
1 kuru kayısı, 1 ceviz, birkaç çıtır leblebi
(Bu saate asla doygunluk hissedemedim, neyse ki yoldan çıkmadım)

13.00 kahve

18.00 akşam
1 kepçe mercimek çorbası, 250 gr civarı tavuk, 1 kase salata.

Ellssa Jasminium84

Su 2 litre
Spor
tamamı yürüyüş

pilates (karın)

pilates (iç bacak)

Pilates yaparken adım sayım artmadı kaptanım Boncuk2307

Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canm Dr ver dediyse ver canm ağrıdan daha da huzursuzlanır dişi için de papatya ve karanfil yağı iyi geliyor biraz rahatlatır ama sadece damağa sür uyuşturuyor sürülen yeri
Papatya suyu mu

18 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 3 kaşık yoğurt içine 3 kaşık nar 12 badem
14.30 1 salatalık 1 kabak yağsız sote üzerine 3 kaşık yoğurt
16.00 1 fincan kiraz sapı çayı, 1 kivi
18.30 2 kase detox çorba, 1 bardak yoğurt
3 litre su 19.000 adım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Teşekkür ederim canım

Papatya suyu mu
Papatya yağı canm onu aktardan alabilirsin karanfil yağı da ben evde kendim yapıyorum küçücük bir kabın içine biraz karanfil koyup üzerini geçecek kadar hakiki zeytin yağı koyuyorum 3 gün bekletip yağı süzüyorum diş döneminde damaklara sürüyorum karanfil diş ağrılarında da çok etkili zaten

Anca girdim ben de eve, hemen tuvalete attım kendimi menümü yazayım bildirimleri gireyim pc ye
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı Öğle Yemeği Bir Arada oldu 15.00
1 tb unundan krep arasına mantar ve kaşar peyniri, 2 salatalık, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.30
Yarım ayva, 2 ceviz
Akşam Yemeği 19.30
Tam buğday unundan yaptığım bohça kebabı tavuklu (avuç içi kadardı yarısını yedim), bir kase mercimek çorbası, 2 yk yoğurt
2lt su, 1 lt dukan kiraz saplı ve ananas çaylı
SPOR
45 dk eliptik (15kmyol)
330 ip atlama
2626 adım
LenaG arke Jasminium84

Eklentiler

• 1000030602.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000030601.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000030595.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000030593.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 7
3 gün buzdolabında mı bekleteyim canım

Hayırdır canımm neyin var kim kızdırdı seni bu kadar

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım menün de adımların da çok iyi

Yeşillik harici hiç sebzen yok canım kabızlığa yol açmaması için biraz daha sebze eklersen şahane olur, afiyet olsun canım

Ahhh kıyamamm çok geçmiş olsun ya

Afiyet olsun canımm

Canım menün güzel olmuş sporun da çok iyi afiyet olsun

Afiyet olsun tatlımm adımlar yine şahane

Afiyet olsun kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…