- 31 Ekim 2013
- 21.184
- 70.727
- 40
Hayırdır canımm neyin var kim kızdırdı seni bu kadar
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım menün de adımların da çok iyi
Yeşillik harici hiç sebzen yok canım kabızlığa yol açmaması için biraz daha sebze eklersen şahane olur, afiyet olsun canım
Ahhh kıyamamm çok geçmiş olsun ya
Afiyet olsun canımm
Canım menün güzel olmuş sporun da çok iyi afiyet olsun
Afiyet olsun tatlımm adımlar yine şahane
Afiyet olsun kuzumm
Bugün feci yoldan çıktım
18.12.2024
10.00
1 kıymalı krep börek
5 badem şekeri
1 kare çikolata
14.30
1 dürüm çiğ köfte
1 elma
17.00
1 portakal
20.00
3 mandalina
21.00
1 küçük sandviç ekmeği (ilk defa denedim nasıl olmuş diye bakayım dedim)
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.267 adım
Eki Görüntüle 3522925
Ellssa arke Boncuk2307
Kuşum öğlen yediklerin sıkıntılı değil zaten, ekmek yemedim diyorsun. Pırasa kalorisiz denilen yiyeceklerden, tabi nasıl pişirdiğin önemli ama yine de sakınca yaratacak gibi durmuyor. Sabah ne yediğine menünden bakacağım birazdan. Diyet sürecinde bazen motivasyonu kaybetmek normal, hayâl kırıklığı ümitsizlik pes etme aşamasına getiriyor ama bu sabır göstermemiz gereken bir süreç. Sonradan pişman olacağını düşünüp kendini sağlıklı yiyeceklere yönlendirmeye çalış. Canın burger çektiyse gidip ızgara köfte ye mesela, böyle yöntemler bulmamız lazımSlm kizlar aclik cekiyorum. Yiyorum doymuyorum. Duygusal acligin yanında midem de kazanıyor
Bir kac gundur sabahları az yiyip akşamları cozurtuyordum. Bugun sabah iyi yiyim dedim, istedigimdrm biraz fazla yedim , sabah cozurttum yani
Öğlen pirasa yogurt muz 6 badem yedim . Ekmrksiz ama az degil .1 de yedim 4 gibi midem kazındıcantamda fistik vardi onu yedim.
Bu arada yürüyüş yapıyorum. Kisa yoldan mi donsem , kahve yetmez yiyecek birsey mi alsam diye epeyce düşündüm
Kahve yaninda çikolata...burger yeme fikirleri ucustu aklimda.
Sütlü filtre kahve aldim. Umarim bugun akşamı ve bundan sonrakileri hafif atlatabilirim
Tartı canını sıkmıştır ama vazgeçmek yok canım. Kiloda dalgalanmalar yaşamak çok normal. Menün de gayet güzel olmuş. Cumartesi günü de artı gelırsen yapacak bir şey yok canım, canımız sağolsun yeterSelamlar kizlar nasılsınız menumu yazayım niyeyse benim motivasyon bi bozuldu ki sormayın dünkü tartı dan sonra neyse toparlarım inşallah
Sabah
Lorlu omlet
5 zeytin
Peynir
1 avuç fıstık
1 tk bal
Ara
Yarim portakal
1 elma
Akşam
4 kaşık barbunya
Yesil salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanim artı gelirsem çok üzgünüm cumartesi muhtemelen öyle olacak gibi görünüyor
Bugün herkese ne oldu böyle, kimsenin keyfi yok..Bugün saçma bir menü oldu sinirimde tepemde ne yemek yaptım nede temizlikneyse menüye gelecek olursak
18 aralik carsamba
Sabah 11de 3 haslanmis yumurta sarısı , havuç, az zeytinyagda kavrulmuş 1 kasik patlican biber, 1 adet sebzeli pogaca , yeşil zeytin , kasar
ara 1 dilim limonlu kek , kahve
aksam 18.00da 2 tane kaygana , kasar , az zeytinyaginda patlican biber kavurmasi
2.5 lt su
Jasminium84 Ellssa
Canım çoban salatada çiğ kuru soğan var mıydı.Kızlar nedense yemekten sonra midem inanılmaz şişiyor neden acaba . Az yediğim halde midem sıkışıyor kaskatı oluyor. yani yemesem daha iyi.
Yapma böyle, vücudunun dengesini iyice bozarsın canım. Dengeli ve düzenli beslen, bu hafta eksi görmesen bile sonra mutlaka eksiler gelecek.Ben cumartesiye kadar yemicem
Dönem dönem hormonlarımızdan mıdır nedir yaşıyoruz böyle şeyler ne yazık kiRuhsal olarak çöküntüdeyim sürekli bir ağlama hissi ve tahammülüm yok kimseye böyle durumlarda kendimi yemeğe veriyordum da neyseki onu yapmıyorum da yoksa daha cokuntuye ugrardim sanırım
Sağol canımm ayarlayacağım inşallahAfiyet olsun arada kendimizi de şımartmak lazım yarın ona göre ayarlarsın yediklerini
Afiyet olsun canımmBugünkü menüm sabah 10.30
Yulaf chia tohumu elma süt karışımı bir yumurta bir dilim ekmek aslında yumurta ve ekmek yoktu da felaket acıktım
Akşam 17.00
Kadınbudu köfte 6 tane yoğurt
Ara
Maden suyu
Aslında sabah la öğlen arası biseyler yedim sanki ama hatırlayamadım
Şu 2 lt
Spor Leslie 1 mil
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Kuşum öğlen yediklerin sıkıntılı değil zaten, ekmek yemedim diyorsun. Pırasa kalorisiz denilen yiyeceklerden, tabi nasıl pişirdiğin önemli ama yine de sakınca yaratacak gibi durmuyor. Sabah ne yediğine menünden bakacağım birazdan. Diyet sürecinde bazen motivasyonu kaybetmek normal, hayâl kırıklığı ümitsizlik pes etme aşamasına getiriyor ama bu sabır göstermemiz gereken bir süreç. Sonradan pişman olacağını düşünüp kendini sağlıklı yiyeceklere yönlendirmeye çalış. Canın burger çektiyse gidip ızgara köfte ye mesela, böyle yöntemler bulmamız lazım
Tartı canını sıkmıştır ama vazgeçmek yok canım. Kiloda dalgalanmalar yaşamak çok normal. Menün de gayet güzel olmuş. Cumartesi günü de artı gelırsen yapacak bir şey yok canım, canımız sağolsun yeter
Bugün herkese ne oldu böyle, kimsenin keyfi yok..
Canım çoban salatada çiğ kuru soğan var mıydı.
Yapma böyle, vücudunun dengesini iyice bozarsın canım. Dengeli ve düzenli beslen, bu hafta eksi görmesen bile sonra mutlaka eksiler gelecek.
Doğru diyosun kaptanım önümüzdeki hafta düzenli besleniyim çünkü akşam yemeği sabah kahvaltı haftada sadece 2 üç gün yer oldum bu iki gün bu şekilde idare edeyimde önümüzdeki hafta düzenli besleniyimKuşum öğlen yediklerin sıkıntılı değil zaten, ekmek yemedim diyorsun. Pırasa kalorisiz denilen yiyeceklerden, tabi nasıl pişirdiğin önemli ama yine de sakınca yaratacak gibi durmuyor. Sabah ne yediğine menünden bakacağım birazdan. Diyet sürecinde bazen motivasyonu kaybetmek normal, hayâl kırıklığı ümitsizlik pes etme aşamasına getiriyor ama bu sabır göstermemiz gereken bir süreç. Sonradan pişman olacağını düşünüp kendini sağlıklı yiyeceklere yönlendirmeye çalış. Canın burger çektiyse gidip ızgara köfte ye mesela, böyle yöntemler bulmamız lazım
Tartı canını sıkmıştır ama vazgeçmek yok canım. Kiloda dalgalanmalar yaşamak çok normal. Menün de gayet güzel olmuş. Cumartesi günü de artı gelırsen yapacak bir şey yok canım, canımız sağolsun yeter
Bugün herkese ne oldu böyle, kimsenin keyfi yok..
Canım çoban salatada çiğ kuru soğan var mıydı.
Yapma böyle, vücudunun dengesini iyice bozarsın canım. Dengeli ve düzenli beslen, bu hafta eksi görmesen bile sonra mutlaka eksiler gelecek.
Dönem dönem hormonlarımızdan mıdır nedir yaşıyoruz böyle şeyler ne yazık ki
Ama tabii yaşanmışlıkların verdiği bir birikimse şu andaki tahammülsüzlüğün sakın içine atma canım, bu haline sebep olan kimse onunla paylaş muhakkak içine attıkça içten çürümeye başlıyorsun çünkü, ve o çürüğü kesip atmadıkça da gün sonunda çöpe atılan sen oluyorsun bunu yapma kendine olur mu
Sağol canımm ayarlayacağım inşallah
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım menü de spor da harikaİyi akşamlar hanımlar
10.00
2 yumurta
30 gr peynir
2 hindi füme
1 muz, 2 kaşık tb unu, 1 yumurtadan pankek ( hepsini yedim)
18.00
1 adet somon
Bol salata
2.5 litre su, 2 adet maden suyu
Spor Eki Görüntüle 3522807
Eki Görüntüle 3522809
97 dakika ağırlık antremanı
3 dk plank
36 şınav
Boncuk2307 arke Ellssa
Sabahki ekmek fazlalığı haricinde günü çok güzel geçirmişsin canım tebrik ederimarke Ellssa Boncuk2307
Çarşamba
8.30
4 d ekmek
1.5 d kaşar
1 kofte, 1 kofte kadar tavuk
Donates az
Öğlen 13
6 yk pirasa
3 yk yogurt
1 muz
6 badem
16
6 kabuklu fistik
17
Sütlü filtre kahve
18
2 kayisi , 6 cig badem
Spor. 10.582 adim
Eki Görüntüle 3522846
Ahh canım ya keşke bir şey yapabilsek ya da neyi olduğunu anlayabilsek. İhtimaller gaz sancısı, diş çıkarma ağrısı, belki kabızlık falan olabilir. Ağlarken ellerine kulaklarına götürüyor mu, götürüyorsa kulak ağrısı yaşıyor olabilir. Mümkünse biraz hava aldırmaya çıkar belki o da sakinleştirir.Kızlar çıldırmak üzereyim bebek asla uyumuyor. Anason içirdim kefir yoğurt… ayetel kürsü felak naz hiç etki etmiyor gözlerimin içi yanıyor uykusuzluktanyarın Cevşen mi alsam şu anda dokunsanız ağlayacağım
Kızlar çıldırmak üzereyim bebek asla uyumuyor. Anason içirdim kefir yoğurt… ayetel kürsü felak naz hiç etki etmiyor gözlerimin içi yanıyor uykusuzluktanyarın Cevşen mi alsam şu anda dokunsanız ağlayacağım
O birikimlerden geçtiğimiz hafta ben kendimi yıktım geçtim ama akıllandım mı tabii ki hayırO zaman yıkılır buralar :) Haklisin birikim belkide regl de eklenince kim tutar beni
Afiyet olsun kaptanım güzel menü, harika sporlarAnca girdim ben de eve, hemen tuvalete attım kendimimenümü yazayım bildirimleri gireyim pc ye
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı Öğle Yemeği Bir Arada oldu 15.00
1 tb unundan krep arasına mantar ve kaşar peyniri, 2 salatalık, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.30
Yarım ayva, 2 ceviz
Akşam Yemeği 19.30
Tam buğday unundan yaptığım bohça kebabı tavuklu (avuç içi kadardı yarısını yedim), bir kase mercimek çorbası, 2 yk yoğurt
2lt su, 1 lt dukan kiraz saplı ve ananas çaylı
SPOR
45 dk eliptik (15kmyol)
330 ip atlama
2626 adım
@LenaGarke Jasminium84
Afiyet olsun canım olur bazen böyle şeyler, kalan günlerde temiz beslenirsin, adımlar çok güzelBugün feci yoldan çıktım
18.12.2024
10.00
1 kıymalı krep börek
5 badem şekeri
1 kare çikolata
14.30
1 dürüm çiğ köfte
1 elma
17.00
1 portakal
20.00
3 mandalina
21.00
1 küçük sandviç ekmeği (ilk defa denedim nasıl olmuş diye bakayım dedim)
Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.267 adım
Eki Görüntüle 3522925
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet olsun canım akşam biraz karbonhidratli olmuş ama genel olarak büyük bir sıkıntı yok.Hayırlı geceler
Tüm gün ayaktaydım.
Misafirlerim vardı. Evi sil süpür ikramlık hazırla, yemek yap, bulaşık yıka misafir ağırla, misafir sonrası topla yıka derken bu saat oldu. Telefonu yanıma almadım tüm gün adım sayım az kaydetti. Hiç oturmadım neredeyse
9.30
2 kayısı
12.30
1,5 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 cay k biber salça
20.00
Misafirlerle oturdum yedim
4 sıkım köfte
1 dilim yoğurtlu patates salata
1 dilim hurmalı muhallebi
Ellssa arke Boncuk2307
Suyu hesaplıyamadım
Ruhsal olarak çöküntüdeyim sürekli bir ağlama hissi ve tahammülüm yok kimseye böyle durumlarda kendimi yemeğe veriyordum da neyseki onu yapmıyorum da yoksa daha cokuntuye ugrardim sanırım
Kendini yemeğe vermemekle iyi yapmışsın canım, dert üstüne dert ekleme. Dolunay mi bilmem ama bugünlerde çoğu kişide ruhsal sıkıntılar var canım, geçici bir süreç olduğunu düşünüp kendini sıkma. Bazen ağlamak da iyi gelir, iç temizlik gibi düşün.Dolunay mi var ne var vallahi psikoloji pert neyse düzelsin hemen:)
Birkaç gün abartılı yiyip sonraki birkaç gün abartılı aç gezince malesef sadece al ver yapmış oluyorsun. Gerekirse yavaş gitsin ama kalıcı gitsin canım. Listelerde değilsin, tartı gerginliğin olmasın.Doğru diyosun kaptanım önümüzdeki hafta düzenli besleniyim çünkü akşam yemeği sabah kahvaltı haftada sadece 2 üç gün yer oldum bu iki gün bu şekilde idare edeyimde önümüzdeki hafta düzenli besleniyimsağol kaptanım
Sen nasıl oldu canım, düzeldi mi bir şeyler.O birikimlerden geçtiğimiz hafta ben kendimi yıktım geçtim ama akıllandım mı tabii ki hayır
Regl zaten başlı başına bir depresyon sebebi ya olsa bi dert olmasa bi dert
Rabbim gönlüne ferahlık versin bitanemmm, kafanın içindeki tüüümmmm düğümler kolaylıkla çözülsün inşallah
Sen bitanesin cansın. Çok doğru söylüyorsun canım, ısrarla ertelediğimiz ve kendimize azap çektirdiğimiz durumlar daha da büyüyüp içinden çıkılmaz hale alıyor. Ömrümüz boyunca bazı gıdaları tamamen hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, onları da mümkün olduğunca sağlıklı bir şekilde tüketmek sürdürülebilir olması açısından önemli.Kızlar, düşük karbonhidratlı beslenme, tatlı yememe mutsuzluk ve depresifler yapar. Çünkü bağırsak floramız onların beslediği bakteriler tarafından ele geçirilmiş durumda. Bağırsaklar ikinci beyindir ve oradaki bakteriler mutsuz olduğunda bizi de mutsuz eder. Eğer kendinizi kontrolsüz, gergin ve mutsuz hissediyorsunuz abartmadan tatlı yemenizi öneririm.
Ballı yulaf kaseleri, ballı salep, bal, kakao ve sütle çikolatalı süt. Bizim en istediğimiz şey kilo vermek evet ama psikolojimizin ve vücudumuzun da ne istediği önemli. Haftada bir-iki kere istediğimiz bir şeyi yemek ne kilo vermemizi engeller ne de kilo almamıza neden olur.
İlk diyete başladığımda inanılmaz düzenli ve sağlıklıydı ne olduysa 1 iki aydır çozuttum resmen aç duruyorum kesintisiz 7 ay oldu sanırım biraz yoruldum bundan galiba ama bir 69 u göreyim nasipse biraz yavaşlıcamKendini yemeğe vermemekle iyi yapmışsın canım, dert üstüne dert ekleme. Dolunay mi bilmem ama bugünlerde çoğu kişide ruhsal sıkıntılar var canım, geçici bir süreç olduğunu düşünüp kendini sıkma. Bazen ağlamak da iyi gelir, iç temizlik gibi düşün.
Birkaç gün abartılı yiyip sonraki birkaç gün abartılı aç gezince malesef sadece al ver yapmış oluyorsun. Gerekirse yavaş gitsin ama kalıcı gitsin canım. Listelerde değilsin, tartı gerginliğin olmasın.
Sen nasıl oldu canım, düzeldi mi bir şeyler.
Sen bitanesin cansın. Çok doğru söylüyorsun canım, ısrarla ertelediğimiz ve kendimize azap çektirdiğimiz durumlar daha da büyüyüp içinden çıkılmaz hale alıyor. Ömrümüz boyunca bazı gıdaları tamamen hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, onları da mümkün olduğunca sağlıklı bir şekilde tüketmek sürdürülebilir olması açısından önemli.
geçmiş olsun canımm şimdi nasıl kızın
Çok sağ olun kızlar, bugün iyiydi okula götürdüm sonra akşam okuldan aldım bu kez de sesi gitmiş, eve geldik bakım bademcikleri kabarmış, sonra köye gittik babaanneyi getirelim diye ordan da geç döndük, sesi kötü kızın iki gün dinlensin dedik babanneyi köyden evine getirdik...geldim duş al vs anca yatacağımAfiyet olsun canım menün çok güzel, adımlar da iyi. Su hala az, biliyorum kışın içmek zor geliyor ama bir yolunu bulman lazım.
Afiyet olsun canım, akşam bayağı çeşitli olmuş, adımların çok güzel.
Çok güldüm buna yaa, iyi yapmış annen. Onu ye bunu ye derken sana yazık olacak.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidir.
Afiyet olsun canım akşam protein ekleseydin çok güzel olurdu.
Aman canım dikkat et, özellikle belini falan zorlama.