Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün feci yoldan çıktım

18.12.2024

10.00
1 kıymalı krep börek
5 badem şekeri
1 kare çikolata

14.30
1 dürüm çiğ köfte
1 elma

17.00
1 portakal

20.00
3 mandalina

21.00
1 küçük sandviç ekmeği (ilk defa denedim nasıl olmuş diye bakayım dedim )

Su: 3 lt
Spor: 50 dk yoga ve 11.267 adım

Ellssa arke Boncuk2307

Hayırlı geceler

Tüm gün ayaktaydım.
Misafirlerim vardı. Evi sil süpür ikramlık hazırla, yemek yap, bulaşık yıka misafir ağırla, misafir sonrası topla yıka derken bu saat oldu. Telefonu yanıma almadım tüm gün adım sayım az kaydetti. Hiç oturmadım neredeyse

9.30
2 kayısı

12.30
1,5 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 cay k biber salça

20.00
Misafirlerle oturdum yedim
4 sıkım köfte
1 dilim yoğurtlu patates salata
1 dilim hurmalı muhallebi

Ellssa arke Boncuk2307
Suyu hesaplıyamadım

Eklentiler

• 1000021645.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 11

Ruhsal olarak çöküntüdeyim sürekli bir ağlama hissi ve tahammülüm yok kimseye böyle durumlarda kendimi yemeğe veriyordum da neyseki onu yapmıyorum da yoksa daha cokuntuye ugrardim sanırım

Afiyet olsun arada kendimizi de şımartmak lazım yarın ona göre ayarlarsın yediklerini

Kuşum öğlen yediklerin sıkıntılı değil zaten, ekmek yemedim diyorsun. Pırasa kalorisiz denilen yiyeceklerden, tabi nasıl pişirdiğin önemli ama yine de sakınca yaratacak gibi durmuyor. Sabah ne yediğine menünden bakacağım birazdan. Diyet sürecinde bazen motivasyonu kaybetmek normal, hayâl kırıklığı ümitsizlik pes etme aşamasına getiriyor ama bu sabır göstermemiz gereken bir süreç. Sonradan pişman olacağını düşünüp kendini sağlıklı yiyeceklere yönlendirmeye çalış. Canın burger çektiyse gidip ızgara köfte ye mesela, böyle yöntemler bulmamız lazım
Tartı canını sıkmıştır ama vazgeçmek yok canım. Kiloda dalgalanmalar yaşamak çok normal. Menün de gayet güzel olmuş. Cumartesi günü de artı gelırsen yapacak bir şey yok canım, canımız sağolsun yeter
Bugün herkese ne oldu böyle, kimsenin keyfi yok..
Kızlar nedense yemekten sonra midem inanılmaz şişiyor neden acaba . Az yediğim halde midem sıkışıyor kaskatı oluyor. yani yemesem daha iyi.
Canım çoban salatada çiğ kuru soğan var mıydı.
Ben cumartesiye kadar yemicem
Yapma böyle, vücudunun dengesini iyice bozarsın canım. Dengeli ve düzenli beslen, bu hafta eksi görmesen bile sonra mutlaka eksiler gelecek.

Bugünkü menüm sabah 10.30
Yulaf chia tohumu elma süt karışımı bir yumurta bir dilim ekmek aslında yumurta ve ekmek yoktu da felaket acıktım
Akşam 17.00
Kadınbudu köfte 6 tane yoğurt
Ara
Maden suyu
Aslında sabah la öğlen arası biseyler yedim sanki ama hatırlayamadım
Şu 2 lt
Spor Leslie 1 mil
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307

Ruhsal olarak çöküntüdeyim sürekli bir ağlama hissi ve tahammülüm yok kimseye böyle durumlarda kendimi yemeğe veriyordum da neyseki onu yapmıyorum da yoksa daha cokuntuye ugrardim sanırım
Dönem dönem hormonlarımızdan mıdır nedir yaşıyoruz böyle şeyler ne yazık ki

Ama tabii yaşanmışlıkların verdiği bir birikimse şu andaki tahammülsüzlüğün sakın içine atma canım, bu haline sebep olan kimse onunla paylaş muhakkak içine attıkça içten çürümeye başlıyorsun çünkü, ve o çürüğü kesip atmadıkça da gün sonunda çöpe atılan sen oluyorsun bunu yapma kendine olur mu

Afiyet olsun arada kendimizi de şımartmak lazım yarın ona göre ayarlarsın yediklerini
Sağol canımm ayarlayacağım inşallah

Afiyet olsun canımm

Dolunay mi var ne var vallahi psikoloji pert neyse düzelsin hemen:)

Doğru diyosun kaptanım önümüzdeki hafta düzenli besleniyim çünkü akşam yemeği sabah kahvaltı haftada sadece 2 üç gün yer oldum bu iki gün bu şekilde idare edeyimde önümüzdeki hafta düzenli besleniyim sağol kaptanım

O zaman yıkılır buralar :) Haklisin birikim belkide regl de eklenince kim tutar beni

Afiyet olsun canım menü de spor da harika
Sabahki ekmek fazlalığı haricinde günü çok güzel geçirmişsin canım tebrik ederim adımların da çok güzel.
Ahh canım ya keşke bir şey yapabilsek ya da neyi olduğunu anlayabilsek. İhtimaller gaz sancısı, diş çıkarma ağrısı, belki kabızlık falan olabilir. Ağlarken ellerine kulaklarına götürüyor mu, götürüyorsa kulak ağrısı yaşıyor olabilir. Mümkünse biraz hava aldırmaya çıkar belki o da sakinleştirir.

hergun yıkıyor musun su çok rahatlatiyor. benim kızda öyle olduğu zamanlarda hemen sıcak bir düş aldırır sonra yüzüne ayağına masaj yapar öyle uyuturdum. özellikle dışten dolayı ağrısı olduğu için yanaklarına yapmak baya rahatlatirdi.

O zaman yıkılır buralar :) Haklisin birikim belkide regl de eklenince kim tutar beni
O birikimlerden geçtiğimiz hafta ben kendimi yıktım geçtim ama akıllandım mı tabii ki hayır

Regl zaten başlı başına bir depresyon sebebi ya olsa bi dert olmasa bi dert

Rabbim gönlüne ferahlık versin bitanemmm, kafanın içindeki tüüümmmm düğümler kolaylıkla çözülsün inşallah

Kızlar, düşük karbonhidratlı beslenme, tatlı yememe mutsuzluk ve depresifler yapar. Çünkü bağırsak floramız onların beslediği bakteriler tarafından ele geçirilmiş durumda. Bağırsaklar ikinci beyindir ve oradaki bakteriler mutsuz olduğunda bizi de mutsuz eder. Eğer kendinizi kontrolsüz, gergin ve mutsuz hissediyorsunuz abartmadan tatlı yemenizi öneririm.

Ballı yulaf kaseleri, ballı salep, bal, kakao ve sütle çikolatalı süt. Bizim en istediğimiz şey kilo vermek evet ama psikolojimizin ve vücudumuzun da ne istediği önemli. Haftada bir-iki kere istediğimiz bir şeyi yemek ne kilo vermemizi engeller ne de kilo almamıza neden olur.

Afiyet olsun kaptanım güzel menü, harika sporlar
Afiyet olsun canım olur bazen böyle şeyler, kalan günlerde temiz beslenirsin, adımlar çok güzel
Afiyet olsun canım akşam biraz karbonhidratli olmuş ama genel olarak büyük bir sıkıntı yok.

Dolunay mi var ne var vallahi psikoloji pert neyse düzelsin hemen:)
Kendini yemeğe vermemekle iyi yapmışsın canım, dert üstüne dert ekleme. Dolunay mi bilmem ama bugünlerde çoğu kişide ruhsal sıkıntılar var canım, geçici bir süreç olduğunu düşünüp kendini sıkma. Bazen ağlamak da iyi gelir, iç temizlik gibi düşün.
Birkaç gün abartılı yiyip sonraki birkaç gün abartılı aç gezince malesef sadece al ver yapmış oluyorsun. Gerekirse yavaş gitsin ama kalıcı gitsin canım. Listelerde değilsin, tartı gerginliğin olmasın.
Sen nasıl oldu canım, düzeldi mi bir şeyler.
Sen bitanesin cansın. Çok doğru söylüyorsun canım, ısrarla ertelediğimiz ve kendimize azap çektirdiğimiz durumlar daha da büyüyüp içinden çıkılmaz hale alıyor. Ömrümüz boyunca bazı gıdaları tamamen hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil, onları da mümkün olduğunca sağlıklı bir şekilde tüketmek sürdürülebilir olması açısından önemli.

9:00

Tavada yumurta 1 adet, 1 damla yağ

11:00

Yarım simit, şekersiz çay

13:00

Az tavuk çorbası 1dilim ekmek

Yarım trabzon hurması

15: 00

yarım muzlu süt

3 yemek kaşığı haşlanmış nohut

19:00

Tavuk yemeği, 1 dilim ekmek, 3 kaşıl bulgur pilavı, 1 kaşıl yoğurt, biraz lahana salatası

Su: 1 lt

İçememişim bugün

Adım:6.179

Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2131.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 6
İlk diyete başladığımda inanılmaz düzenli ve sağlıklıydı ne olduysa 1 iki aydır çozuttum resmen aç duruyorum kesintisiz 7 ay oldu sanırım biraz yoruldum bundan galiba ama bir 69 u göreyim nasipse biraz yavaşlıcam

geçmiş olsun canımm şimdi nasıl kızın

Çok sağ olun kızlar, bugün iyiydi okula götürdüm sonra akşam okuldan aldım bu kez de sesi gitmiş, eve geldik bakım bademcikleri kabarmış, sonra köye gittik babaanneyi getirelim diye ordan da geç döndük, sesi kötü kızın iki gün dinlensin dedik babanneyi köyden evine getirdik...geldim duş al vs anca yatacağım

Kaptanım dün akşam kendim için birşey yapmaya çok enerjim yoktu öyle idare ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…