Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sem2024 bence de 3 çeşit yapacaksın daha ne olsun. ben de katılıyorum bunlar sohbete mi geliyorlar yemeğe mi? insan yemek davetinde bile ne bulursa onu yer. istediğini evde kendi alır yapar yer. hiç kafana takma canım.

ayy kuzum çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. çok şaşırdım hiç duymadığım birşey. çok dikkat et

Ah canim bende başıma gelince öğrendim sizler benjm gibi yaşayarak öğrenmeyin inşallah ama dikkat edin

Ay bugün donuyorum. Alt kat boşaldı. Kiraya vereceklermis. Yakmiyorlar da yemin ederim ayaklarımı yere basamiyorum. Bu gibi her yer.
Biz çorap artı terlikle geziyoruz alt da boş üst de ama ben çok mutluyum böyle 3 erkek çocuklar kimsenin dirdirini cekemezdim gerçi aksam 10dan sonra çit çıkmıyor evde ama gün içindeki kosturmalar biraz fazla oluyor

O üç bebee bende de var. Ama Erzurum gibi bir yerde alt boş olunca ısınmak sıkıntı oluyor canım. O değil hasta olacaklar diye de ödüm kopuyor.

O üç bebee bende de var. Ama Erzurum gibi bir yerde alt boş olunca ısınmak sıkıntı oluyor canım. O değil hasta olacaklar diye de ödüm kopuyor.
Gerçi oranın soğuğunda da haklısın inşallah tez zamanda alt kata sıcağı seven birileri gelir de faydası olur size de

Eki Görüntüle 3512714
Ben de geldim.
Takımlara da girmek istiyorum.
Ocak 1 hedefim 69 olsun. @Mthn83 LenaG
Hoşgeldin tekrar canım
Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var
Kolay gelsin canım
LenaG kaptanım sonuçlara göre salı tartısını geri getirebilirim diyordun, kararın nedir?

@Mthn83 canım bu cumartesi 87.6 geldim, Aralık sonu hedefim 84 olsun diyorum.
Canım aslına bakarsan kararsız kaldım amaa başlangıçtan beri olan birşeyi de değiştirmek istemiyorum. 1 hafta deneyelim olmadan diye düşündüm çok da bir fark olmadı kilo açısından da bir de heyecan katıyordu açıkçası tam 50/50 olmasaydı daha kolay olurdu işim
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin

Ya kızlar Salı tartısında vallahi de kararsız kaldım yaa aslına bakarsanız bir fark olmadı gayet de güzel herkes temkinli gitti ama bir de heyecanı vardı ve başlangıçtan beri süregelen bir kontrol tartısı var onu da bozmak istemiyorum açıkçası oyy ben nedem

Bu hafta daha net belli olur canım.
Ama benim düşüncemi söyleyeyim salı tartısının ayrı bir heyecanı vardı. Bu hem kaptanlar için hem de takımdaki diğer kişiler için de geçerli. Zaten buraya girerken de bunları kabul ederek girdik. Bence bu topuğu bu kadar ayakta tutan şey bu şekilde disiplinli gitmemizdi .

LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
İyi Akşamlar

11:00 1kabak, 2yk.yulaf ezmesi, 2yumurta ile kabak tost, 10 zeytin, 50 gr.az yağlı lor, 1yk.reçel, 1adet wasa

13:00 şekersiz çay

16:00 komşumun getirdiği pasta tabağından az büyük gözleme, 4 ceviz

17:15 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

Akşamda aynı kahveden içerim
Yürüyüş marketleri gezdim geldim az olduğu için eklemedim
Adım 1797
Su 2.5 litre

Geçmiş olsun canım. Sağlıklı bir şekilde hayatına devam etmeni dilerim. yasadiklarina çok üzüldüm.

Canım çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzgünüm bundan sonra çok daha güzel olucak yeter ki buna inan

Tabiki yeter menun zaten harika trk badina gozleme bile yeter insanlar 5 6 hatta abartip dsha fazla cesit yapinca iyi bisey yspmiyokar aslinda gelen kisi kendini mecbur hissediyor aynisina. böyle böyle uzaklasiyoruz

Menun güzel yesillik, salata bunlar da olsa dahs iyi olacak . Afitet olsun❤

Tabiki yeter menun zaten harika trk badina gozleme bile yeter insanlar 5 6 hatta abartip dsha fazla cesit yapinca iyi bisey yspmiyokar aslinda gelen kisi kendini mecbur hissediyor aynisina. böyle böyle uzaklasiyoruz

Evet canim gitti misafirlerim gelirken tatlı almışlar onuda koydum. hepsi gözleme ve kısıra gömüldü inanki tatlı ve kek kaldı. Rabbım bereketini arttırsın

Afiyet olsun canım menün harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…