Kız bu insanlar nasıl yemek yapmış diye mi geliyor muhabbet hoş sohbete mimisafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, çekirdek çaya bile memnun olmaları lazım, sen üç çeşit malzeme yapıyorsun bir de meyve çıkarırım diyorsun yeter yani fazla bile. Memnun olmazlarsa dediğin gibi davet etme bir daha
Ay gerçekten ya böyle yemekten memnun olmamak falan ne kadar ayıp, sırf bu yüzden insanlar misafir ağırlamaktan korkar oldu, eskiden arkadaşı öylesine çağırır vay çekirdek yapılırdı..hazırlık vs gerçekten çok yorucu her sfeerinde ve insanlar uzaklaşıyor birbirinden
ayy kuzum çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. çok şaşırdım hiç duymadığım birşey. çok dikkat et
Biz çorap artı terlikle geziyoruz alt da boş üst de ama ben çok mutluyum böyleAy bugün donuyorum. Alt kat boşaldı. Kiraya vereceklermis. Yakmiyorlar da yemin ederim ayaklarımı yere basamiyorum. Bu gibi her yer.
O üç bebee bende de var. Ama Erzurum gibi bir yerde alt boş olunca ısınmak sıkıntı oluyor canım. O değil hasta olacaklar diye de ödüm kopuyor.Biz çorap artı terlikle geziyoruz alt da boş üst de ama ben çok mutluyum böyle3 erkek çocuklar kimsenin dirdirini cekemezdim gerçi aksam 10dan sonra çit çıkmıyor evde ama gün içindeki kosturmalar biraz fazla oluyor
Gerçi oranın soğuğunda da haklısın inşallah tez zamanda alt kata sıcağı seven birileri gelir de faydası olur size deO üç bebee bende de var. Ama Erzurum gibi bir yerde alt boş olunca ısınmak sıkıntı oluyor canım. O değil hasta olacaklar diye de ödüm kopuyor.
Hoşgeldin tekrar canımEki Görüntüle 3512714
Ben de geldim.
Takımlara da girmek istiyorum.
Ocak 1 hedefim 69 olsun. @Mthn83LenaG
Kolay gelsin canımGünaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfenbuzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var
Canım aslına bakarsan kararsız kaldım amaa başlangıçtan beri olan birşeyi de değiştirmek istemiyorum. 1 hafta deneyelim olmadan diye düşündüm çok da bir fark olmadı kilo açısından da bir de heyecan katıyordu açıkçası tam 50/50 olmasaydı daha kolay olurdu işim
Canım çok geçmiş olsunKuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Bu hafta daha net belli olur canım.Ya kızlar Salı tartısında vallahi de kararsız kaldım yaa aslına bakarsanız bir fark olmadı gayet de güzel herkes temkinli gitti ama bir de heyecanı vardı ve başlangıçtan beri süregelen bir kontrol tartısı var onu da bozmak istemiyorum açıkçası oyy ben nedem
İnşallah canım...Gerçi oranın soğuğunda da haklısın inşallah tez zamanda alt kata sıcağı seven birileri gelir de faydası olur size de
Geçmiş olsun canım. Sağlıklı bir şekilde hayatına devam etmeni dilerim.Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Canım çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzgünüm bundan sonra çok daha güzel olucak yeter ki buna inanKuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Geçmiş olsun canım. Sağlıklı bir şekilde hayatına devam etmeni dilerim.yasadiklarina çok üzüldüm.
Canım çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzgünüm bundan sonra çok daha güzel olucak yeter ki buna inan
Tabiki yeter menun zaten harika trk badina gozleme bile yeter insanlar 5 6 hatta abartip dsha fazla cesit yapinca iyi bisey yspmiyokar aslinda gelen kisi kendini mecbur hissediyor aynisina. böyle böyle uzaklasiyoruzKızlar çaya misafirim geliyor hamur mayaladım yinekıymalı gözleme +ıslak kek +birde kısır yaparim yeter dimi. meyvede çıkartırım. Ben misafir icin fazla çeşit yapınca bu seferde ben ona gittiğimde aynı şekilde çok çeşit yapmak zorunda bırakıyormuş gibi hissediyorum.
Menun güzel yesillik, salata bunlar da olsa dahs iyi olacak . Afitet olsun❤Selamlar hanımlar
10.00
100 gr kavurma
2 yumurta
1 avokado
17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase süzme yoğurt
2 litre su ama 750 ml şişemi şimdi doldurdum, onu da bitiririm. Ayrıca 2 adet de maden suyu.
Spora gidemedim maalesef.
Adım 3450
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Tabiki yeter menun zaten harika trk badina gozleme bile yeter insanlar 5 6 hatta abartip dsha fazla cesit yapinca iyi bisey yspmiyokar aslinda gelen kisi kendini mecbur hissediyor aynisina. böyle böyle uzaklasiyoruz
Selamlar hanımlar
10.00
100 gr kavurma
2 yumurta
1 avokado
17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase süzme yoğurt
2 litre su ama 750 ml şişemi şimdi doldurdum, onu da bitiririm. Ayrıca 2 adet de maden suyu.
Spora gidemedim maalesef.
Adım 3450
LenaG Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?