HoşbuldumHoşgeldin tekrar canım
Kolay gelsin canım
Canım aslına bakarsan kararsız kaldım amaa başlangıçtan beri olan birşeyi de değiştirmek istemiyorum. 1 hafta deneyelim olmadan diye düşündüm çok da bir fark olmadı kilo açısından da bir de heyecan katıyordu açıkçası tam 50/50 olmasaydı daha kolay olurdu işim
Canım çok geçmiş olsunAllah bir daha göstermesin
Evde yoktu ondan böyle oldu bugünMenun güzel yesillik, salata bunlar da olsa dahs iyi olacak . Afitet olsun
Menun güzel , senin de yeşillik eksik. Diger gunlerde ara ara hayvansal proteinli öğünun de olursa harika olur❤afiyet olsunÖğlen
40 gr karabuğday ekmeği
1 dilim peynir
7 zeytin
Akşam
1 kase yoğurt
2 tk keten tohumu
2 tk chia tohumu
3 ceviz
2.5 lt su
5000 adım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Merhabalar kızlar bugün menumu yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Biber
Ogle
Elmalı tarçınlı yoğurt
Akşam
Firinda somon ve bolca salata
Su 3 lt
LenaG Boncuk2307 Sem2024
çok şükür diyeyimİyiyim kuzum sen de iyi misin
Tamamdır, Saol kaptanımMenun güzel , senin de yeşillik eksik. Diger gunlerde ara ara hayvansal proteinli öğünun de olursa harika olur❤afiyet olsun
Bu sabah gayet güzel kalktım, şunu farkettim,Canım karın açlığından bahsetmiyorum, yemediğin zaman kan değerlerin düşüşe geçmiştir demek istemiştim ama inşallah benim düşündüğüm gibi değildir. Hep iyi olmanı isterim fezacım
Pek güzel olur, benim açlıklar artarak devam ediyor, size kolay gelsin, bana koskolay gelsinHaftaya bomba gibi basliycaz kızlar müsait olan varsa bizim detoks şenliklerimize katılsın derimşöyle yeni yıla daha zayıf daha zarif daha seksi girsek kötümü olur yahu
Çok geçmiş olsun canımIyi aksamlar arkadaslar bugun kusma ve ishal olmusum dogrusu bisey yiyemedim ne yazacagmi bilemedimLenaG @Ceeeeeeeeeeee
19:00 de 3yk.makarna yedimLenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
İyi Akşamlar
11:00 1kabak, 2yk.yulaf ezmesi, 2yumurta ile kabak tost, 10 zeytin, 50 gr.az yağlı lor, 1yk.reçel, 1adet wasa
13:00 şekersiz çay
16:00 komşumun getirdiği pasta tabağından az büyük gözleme, 4 ceviz
17:15 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
Akşamda aynı kahveden içerim
Yürüyüş marketleri gezdim geldim az olduğu için eklemedim
Adım 1797
Su 2.5 litre
Epey uğraştım enakdarların ne olduğunu çözdümGüle güle kullanın canım. Hayırlı olsun.Enakdarlari saklamaya gidiyorum.
Tatlım esim karavan hediye edecekse ben tamamim.Çok teşekkür ederim sizler yaşamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?