• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ama çok daha gerçekçi bir plan yaptım kendime. Ketojenik diyeti çok seviyorum ama tek tek saymak, sürdürmek, devamlılığını sağlamak çok zor oluyor ve tolere edilemiyor yapılan hata sonrası. Bunun yerine daha önce hiç denemediğim ama işe yaradığından emin olduğum, bir çeşit low carb diyetine benzeyen karatay beslenmesi deneyeceğim. Öğle araları en az 40 dk yürüyüş planlayacağım, akşam yemekten önce kardiyomu mutlaka yapcağım. Bu sefer kilo vermek için baharı beklemek yok, baharda kilomu vermiş ve korumaya geçmiş olacağım. Bir de en kötü özelliğim tez canlılığım, hemen olsun istiyorum ama olmuyor işte, artık zamana yayacağım. Ayda 6-8 kiloyu öpüp başıma koyacağım

Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen 🤣🤣 buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var 🥲
Canım 1/2 yemek kaşığı kıymayı kavur karnıbahara ekle yanına biraz yoğurt al sana mantı😃

Kete ve çiğköfte ikisini de o kadar severim kii 😍😍😍
İkisi de çok güzel namıssızların :bicak:
Uzun süredir canım çiğköfte istiyordu bugün yedim ve aralık bir itibari ile bir aylık hedefe yürüyüşüm başladı. Sen neler yapıyorsun canım ❤️
Bizde haftada bir kere mutlaka yapılıyor canım, yani ben yapıyorum. Eşim ve oğlum çok seviyor. Fazla yapıp dolaba koyuyorum, iki üç gün gidip gelip yiyorlar.

Kızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attım 🙈Kısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Hayırlı olsun canım, çok güzel anılar biriktirin🥰

Bende hiç yapamam bir deneyeyim demiştim facia ile sonuçlanmıştı😂bir haftada artı 2 kilo şoku ile oturmuştum😃
Detokslarda verilen kilolar gerçekçi değil zaten, normal yeme düzenine geçince verdiğini zannettiğin kilonun büyük bir kısmı geri geliyor, tecrübeyle sabit. Ama duran kilolar ve metabolizmalar için kısa süreli denenebilir bence.

Ay yok kuzum yemem ya. Dün hakkımı doldurdum yaza kadar zayıflamam kan değerlerimi düzeltmem şart . Nisan veya Mayısta beyin emarım var kötü çıkarsa tekrar ameliyat vs olursa kilo hastane sürecinde köstek oluyor 1 aydan önce çıkamıyorum hastaneden. İyi çıkarsa ( inşallah 🤲) eşim yaz boyu karavan ile gezdireceğim seni dedi. o zamanda zayıf olursam çocuklarım ile güzel resimlerim olsun , anneleri ile güzel anıları olsun istiyorum hastalık sürecinde eşimde çocuklarda çok yıprandı , herşeyden mahrum kaldılar benim yüzümden 🤲.
RABBİM şifa versin kaptanım💐
İnşallah kan değerlerin ve beyin emarın çok iyi çıkar hiç bir işleme gerek kalmaz🤲

Detokslarda verilen kilolar gerçekçi değil zaten, normal yeme düzenine geçince verdiğini zannettiğin kilonun büyük bir kısmı geri geliyor, tecrübeyle sabit. Ama duran kilolar ve metabolizmalar için kısa süreli denenebilir bence.
Aynen canım çok doğru. Bazen detoks yapıyordum ertesi sabah güzel eksi geliyordu ama normal yeme şekline geçince fazlasıyla artıya geçiyordum.

Hiç sesimi çıkarasım gelmiyor ama kaçış yok,

30 kasım c.tesi sabah 10.00
Börekler çörekler kekler yedim 🫣

Akşam 18.30
1 lahmacun salata ve ayran

Su:1,5 lt

Sem2024 Sem2024 LenaG LenaG
Afiyet olsun canım
Ben cumartesi artı geldiğim için ödül yapmadım. Bakalım Salı gününü nasıl etkiyecek.
Kaç aydır cumartesileri hep ödül olarak tatlı tüketiyordum.

Afiyet olsun canım
Ben cumartesi artı geldiğim için ödül yapmadım. Bakalım Salı gününü nasıl etkiyecek.
Kaç aydır cumartesileri hep ödül olarak tatlı tüketiyordum.
Benim diyetlerimde hiç ödül yok kuzum, belki bu nedenle bir bahane bulunca hemen cayıyorum diyetten. Bu sefer bende değiştireceğim bakalım mantığı, tabiki bu şekilde değil, bu biraz aç gözlülük oldu😅 aslında azıcık zaman ayırabilsem o kadar sağlıklı atıştırmalık tarifi var ki… belki öyle bişeyler olabilir

Teşekkür ederim canım ikisi birden hem de parçalı oluyo zorluyor beni 🥴
Ooooo hepsi birden desene, gerçekten çok zor. benim de böyleydi, hormonlu spiral taktırarak kurtuldum.
Afiyet olsun kabul edilebilir bir c.tesi menüsü olmuş ayrıca spor da güzel ❤️🥰
❤️
Sporu da sırf yediklerimi eritmek için akşam yemeğinden sonra yaptım canım, çünkü hemen pişmanlık yüklendi. Sabah kaçamak yapma gibi bir planım yoktu ama akşam eşime eşlik etmiş oldum.

İspanakli kek de yapaydin tam olacağğdi :rolleyes:

Mayis ayi dün gibi😯 ben 20 Nisanda 79a düşmüştüm. Ağustos 82 ile yine bir kilo verme motivasyon arayışı ama Eylul 85.7 oldum. Yani demem o ki istikrar önemli. Kilo alacağıma kilo verseydim 35 kilo olmasa da bir 15-20 kilo daha azdim. Saglikli beslenmeden uzaklasip 1 haftayi kilo alarak geçirmek, o kiloyu da vermek zorunda oldugumuz icin , en az 2 hafta kayip demek :KK43:

Valla tekrar taktir ettim seni .:nazar:

Güle gule kullanin 🤗

Afiyet olsun cumartesi icin uygun❤

Afiyet olsun guzel bir cts menusu❤

Tamam cabim 3000 adim yaklasik yarim saat eder. Saat ile evde bakinca ev isleri dahil oluyor o zaman az . Ama telefon genelde ev isi yaparken üstümuzde olmuyor net 3000 adim asgarimiz. ❤

Tamamdır. LenaG LenaG kaptanim takimda değişiklik olacak mi?

Sporun da cts diyetin de guzel 😊 afiyet olsun ❤
Sağol kaptanım :KK68: :KK200:

Ooo teşekkür ederim kaptanım, aynı motivasyon hafta boyu devam eder inşallah ❤️ 😍

Canısı,yumurtalı kahvaltımı yaptım, oglden sonra kahve meyve falan yaparım, akşama da kıymalı bamya yapmayı planlıyorum 😍

Belki de dunyann bu kadar kötü olması, gerçekten çok etkiliyor beni bir de hayat kosturmacasi hiçbir şeye zaman bulamama ne bileyim bazı şeyleri çok sorguluyorum

Yaaa gerçekten çok kötü insann baya morali bozuluyor 🙄

İstediğin kiloya gelince yine yersin sen karnbahara yoğurdu dök mis gibi 💪😍
Diyetisyen listesi uyguluyorum, çok güzel bir karnıbahar tarifi vermiş, ilk kez böyle deneyeceğim çok lezzetli olacak gibi.

Karnabahar mantisi yap sende
Altta Karbabahar, ustu sarimsakli yogurt, ustu kıyma, en uste salcali sos.

Veya
3-4 yk gercek mantıdan da yiyebilirsin
Yanina 4 kasik karnabahar
Salata
3 dolu kasik yogurt , baharat vs
Kaptanım diyetisyen çok güzel bir tarif vermiş onu yapacağım, çok lezzetli olacak gibi. Mantıdan sadece iki üç tane tadına bakmak için alırım, başka yemem.

Ay yok kuzum yemem ya. Dün hakkımı doldurdum yaza kadar zayıflamam kan değerlerimi düzeltmem şart . Nisan veya Mayısta beyin emarım var kötü çıkarsa tekrar ameliyat vs olursa kilo hastane sürecinde köstek oluyor 1 aydan önce çıkamıyorum hastaneden. İyi çıkarsa ( inşallah 🤲) eşim yaz boyu karavan ile gezdireceğim seni dedi. o zamanda zayıf olursam çocuklarım ile güzel resimlerim olsun , anneleri ile güzel anıları olsun istiyorum hastalık sürecinde eşimde çocuklarda çok yıprandı , herşeyden mahrum kaldılar benim yüzümden 🤲.
İnşallah mr sonucun çok güzel çıkacak canım, içini ferah tut, asla olumsuzu düşünme. Bu yaz o güzel karavanla o güzel tatil yapılacak, hastane süreci falan olmayacak. Amiinnnnnn.

Kızlar çaya misafirim geliyor hamur mayaladım yine 🙈 kıymalı gözleme +ıslak kek +birde kısır yaparim yeter dimi. meyvede çıkartırım. Ben misafir icin fazla çeşit yapınca bu seferde ben ona gittiğimde aynı şekilde çok çeşit yapmak zorunda bırakıyormuş gibi hissediyorum.
Sen yemeyecen demi bunlardan 😂😂
Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen 🤣🤣 buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var 🥲
Sorma sorma bende pizza yaptım miss gibi koktu ama yiyemedimmm😂

Dönüşümlü yaptım çok rahat alıştım ama artık beynim ile ilgili sağlık sorunlarım var şiddetli baş ağrısı yaptı o yüzden bıraktım. Zaten hiç tavsiye etmiyorum tüm kan değerlerim zarar verdi. Direnç kilosunu kırmak için yapılabilir bur kaç gün
canım ne sağlık sorunun var?

Çok güzel olur, harika olur, fevkalade olur 🥰
O zaman yarış başlasın.

Canım bu arada senin kilon 87.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
Canım 1/2 yemek kaşığı kıymayı kavur karnıbahara ekle yanına biraz yoğurt al sana mantı😃
Bir dahaki sefere bu tarifi yaparım canım ama bugünkü tarifim diyetisyen tarafından verildi, onu uygulayacağım. Çooook teşekkür ederim çok güzel fikir.
Aynen canım çok doğru. Bazen detoks yapıyordum ertesi sabah güzel eksi geliyordu ama normal yeme şekline geçince fazlasıyla artıya geçiyordum.
Ben bu yüzden çok zorda kalmadıkça detoks yapmamaya çalışıyorum.
Sen yemeyecen demi bunlardan 😂😂

Sorma sorma bende pizza yaptım miss gibi koktu ama yiyemedimmm😂
Offf o da çok zorlar yaa, karnıbahar pizza yapılıyormuş hiçi denedin mi.

Back