• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız bu insanlar nasıl yemek yapmış diye mi geliyor muhabbet hoş sohbete mi 🤔 misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, çekirdek çaya bile memnun olmaları lazım, sen üç çeşit malzeme yapıyorsun bir de meyve çıkarırım diyorsun yeter yani fazla bile. Memnun olmazlarsa dediğin gibi davet etme bir daha 🥴
Ay gerçekten ya böyle yemekten memnun olmamak falan ne kadar ayıp, sırf bu yüzden insanlar misafir ağırlamaktan korkar oldu, eskiden arkadaşı öylesine çağırır vay çekirdek yapılırdı..hazırlık vs gerçekten çok yorucu her sfeerinde ve insanlar uzaklaşıyor birbirinden
Sem2024 Sem2024 bence de 3 çeşit yapacaksın daha ne olsun. ben de katılıyorum bunlar sohbete mi geliyorlar yemeğe mi? insan yemek davetinde bile ne bulursa onu yer. istediğini evde kendi alır yapar yer. hiç kafana takma canım.

ayy kuzum çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. çok şaşırdım hiç duymadığım birşey. çok dikkat et

Ah canim bende başıma gelince öğrendim sizler benjm gibi yaşayarak öğrenmeyin inşallah 🤲 ama dikkat edin

Ay bugün donuyorum. Alt kat boşaldı. Kiraya vereceklermis. Yakmiyorlar da yemin ederim ayaklarımı yere basamiyorum. Bu gibi her yer.
Biz çorap artı terlikle geziyoruz alt da boş üst de ama ben çok mutluyum böyle 🤣 3 erkek çocuklar kimsenin dirdirini cekemezdim gerçi aksam 10dan sonra çit çıkmıyor evde ama gün içindeki kosturmalar biraz fazla oluyor

Biz çorap artı terlikle geziyoruz alt da boş üst de ama ben çok mutluyum böyle 🤣 3 erkek çocuklar kimsenin dirdirini cekemezdim gerçi aksam 10dan sonra çit çıkmıyor evde ama gün içindeki kosturmalar biraz fazla oluyor
O üç bebee bende de var. Ama Erzurum gibi bir yerde alt boş olunca ısınmak sıkıntı oluyor canım. O değil hasta olacaklar diye de ödüm kopuyor.

O üç bebee bende de var. Ama Erzurum gibi bir yerde alt boş olunca ısınmak sıkıntı oluyor canım. O değil hasta olacaklar diye de ödüm kopuyor.
Gerçi oranın soğuğunda da haklısın inşallah tez zamanda alt kata sıcağı seven birileri gelir de faydası olur size de 💚

Eki Görüntüle 3512714
Ben de geldim.
Takımlara da girmek istiyorum.
Ocak 1 hedefim 69 olsun. @Mthn83 LenaG LenaG
Hoşgeldin tekrar canım ❤️
Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen 🤣🤣 buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var 🥲
Kolay gelsin canım ❤️
LenaG LenaG kaptanım sonuçlara göre salı tartısını geri getirebilirim diyordun, kararın nedir?

@Mthn83 canım bu cumartesi 87.6 geldim, Aralık sonu hedefim 84 olsun diyorum.
Canım aslına bakarsan kararsız kaldım amaa başlangıçtan beri olan birşeyi de değiştirmek istemiyorum. 1 hafta deneyelim olmadan diye düşündüm çok da bir fark olmadı kilo açısından da bir de heyecan katıyordu açıkçası tam 50/50 olmasaydı daha kolay olurdu işim
Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Canım çok geçmiş olsun 🙏 Allah bir daha göstermesin

Ya kızlar Salı tartısında vallahi de kararsız kaldım yaa aslına bakarsanız bir fark olmadı gayet de güzel herkes temkinli gitti ama bir de heyecanı vardı ve başlangıçtan beri süregelen bir kontrol tartısı var onu da bozmak istemiyorum açıkçası oyy ben nedem :KK35:

Ya kızlar Salı tartısında vallahi de kararsız kaldım yaa aslına bakarsanız bir fark olmadı gayet de güzel herkes temkinli gitti ama bir de heyecanı vardı ve başlangıçtan beri süregelen bir kontrol tartısı var onu da bozmak istemiyorum açıkçası oyy ben nedem :KK35:
Bu hafta daha net belli olur canım.
Ama benim düşüncemi söyleyeyim salı tartısının ayrı bir heyecanı vardı. Bu hem kaptanlar için hem de takımdaki diğer kişiler için de geçerli. Zaten buraya girerken de bunları kabul ederek girdik. Bence bu topuğu bu kadar ayakta tutan şey bu şekilde disiplinli gitmemizdi .

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
İyi Akşamlar

11:00 1kabak, 2yk.yulaf ezmesi, 2yumurta ile kabak tost, 10 zeytin, 50 gr.az yağlı lor, 1yk.reçel, 1adet wasa

13:00 şekersiz çay

16:00 komşumun getirdiği pasta tabağından az büyük gözleme, 4 ceviz

17:15 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

Akşamda aynı kahveden içerim
Yürüyüş marketleri gezdim geldim az olduğu için eklemedim
Adım 1797
Su 2.5 litre

Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Geçmiş olsun canım. Sağlıklı bir şekilde hayatına devam etmeni dilerim. :dua:yasadiklarina çok üzüldüm. 🥺

Canım çok geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzgünüm bundan sonra çok daha güzel olucak yeter ki buna inan

Kızlar çaya misafirim geliyor hamur mayaladım yine 🙈 kıymalı gözleme +ıslak kek +birde kısır yaparim yeter dimi. meyvede çıkartırım. Ben misafir icin fazla çeşit yapınca bu seferde ben ona gittiğimde aynı şekilde çok çeşit yapmak zorunda bırakıyormuş gibi hissediyorum.
Tabiki yeter menun zaten harika trk badina gozleme bile yeter insanlar 5 6 hatta abartip dsha fazla cesit yapinca iyi bisey yspmiyokar aslinda gelen kisi kendini mecbur hissediyor aynisina. böyle böyle uzaklasiyoruz

Selamlar hanımlar

10.00

100 gr kavurma
2 yumurta
1 avokado

17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase süzme yoğurt

2 litre su ama 750 ml şişemi şimdi doldurdum, onu da bitiririm. Ayrıca 2 adet de maden suyu.

Spora gidemedim maalesef.

Adım 3450

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Menun güzel yesillik, salata bunlar da olsa dahs iyi olacak . Afitet olsun❤

Tabiki yeter menun zaten harika trk badina gozleme bile yeter insanlar 5 6 hatta abartip dsha fazla cesit yapinca iyi bisey yspmiyokar aslinda gelen kisi kendini mecbur hissediyor aynisina. böyle böyle uzaklasiyoruz

Evet canim gitti misafirlerim gelirken tatlı almışlar onuda koydum. hepsi gözleme ve kısıra gömüldü inanki tatlı ve kek kaldı. Rabbım bereketini arttırsın

Selamlar hanımlar

10.00

100 gr kavurma
2 yumurta
1 avokado

17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase süzme yoğurt

2 litre su ama 750 ml şişemi şimdi doldurdum, onu da bitiririm. Ayrıca 2 adet de maden suyu.

Spora gidemedim maalesef.

Adım 3450

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Afiyet olsun canım menün harika

Back