• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sabah bir şey yemedim
4 gibi makarna salatası 1 kase
Tatlı börek ve poça vardı. Misafirim vardı malum gün menüsü. Onlardan birer dilim yedim. Sağlıksız bir gün oldu. Ama çok kalori yaktım. Yediğim içtiğim çıktı benden. Dün de bu kadar yakmıştım. Tansiyonum çok düşük ilginç bir şekilde. İlk kez düşük tansiyon ağrısı yaşıyorum
İyi geceler ❤️
Geçmiş olsun canım ❤️💐

Merhabalar
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
✅️Regl nedeniyle ertelenen diyetdışı cezamı bugün tamamladım.
Dışarıda 30 dak. yürüyüş yaptım.
Adımlarım:6153
1000075456.jpg

2 Şubat,Pazar günü,
Öğlen 1/2 kıymalı gözleme,çay,
Arada,cafe latte, 2 mandalina,1 yerli muz,
Akşam 3 ızgara köfte,1 dilim ekmek yedim. Su:1 lt.
Benim de reglim çok yoğun Chocolita Chocolita Allahtan ilk zamanlardaki karın ağrıları, bel tutukluğu geçti;ama çok halsizim.
Dilerim düşük tansiyonun normale döner,daha iyi hissedersin kendini ve kısa sürede iyileşirsin inşallah.🙏💐:nazar:
İyi geceler.🌺🌸💐

Hayırlı sabahlar hanımlar
2 şubat pazar menüm
Sabah:
*bir tane haşlanmış yumurta
*4 dilim peynir ve zeytin
*bolca yeşillik
*Ara öğün yapmadım
*öğlen yemeği yemedi
* saat 4 de kuru fasulye ve 3 yemek kaşığı pilav yanında salata yedim
*2 litre su içti yarim saat lesli yaptım.

Hayırlı akşamlar Kizlar Ben yeme işlemini bitirdim 😁
Kahvaltıda yumurta salatası bir bardak yeşil çay tükettim.
Arada sade türk kahvesi içtim
Öğlen yemeği yok
Saat 5 de akşam yemeği yedim iki yemek kaşığı makarna iki tane fırında tavuk bud yedim bir tabak salata yanında ( bu arada diyete başladığımdan beri sıfır ekmek tuketiyorum)
Bugün sadece bir litre su içebildim 🙁
Yarım saat lesli yaptım 15 dk da karın egzersizi yaptım🌼

İyi akşamlar bugün sessizdi grup nerdesiniz kızlar 🤗
Menüm
Sabah 1 yumurta peynir 1kozlenmis kapya biber yeşillik iki karabuğday patlağı

Öğlen 3kasik yogurt 3kasik granola 2ceviz

Ara sade türk kahvesi 7 8 badem

Akşam ciger sote salata 1dilim ekmek

Spor 30dk leslie
Şu 3lt

Canım grip oldum ya giremedim siteye
Notlarımı aldım kızlar. Acayip bir baş ağrısı yaşıyorum. Çok yoruldum. Regl de üstüne oldu. Dinlenmem gerekiyor. Sonrasında dönücem. Tartı göndermeyen 2 kişi var Sismaniye Sismaniye E Esmusum
Esmusum bugün göndereceğini söylemiştin gelmedi. Annenden döndün mü?
Şişmaniye menüler yok. Ve başka uyarı hakkı kalmadı. En son ne zaman menü yazmıştın? Mesajlardan geçmişe bakamıyorum sitede silindiği

Menümü paylaşayım
Sabah 2 dilim pide
Öğlen azcık yufka ekmek arası sarımsak koydum
Türk kahvesi
Akşam yemek yemedim kayısı çekirdeği yedim biraz şimdi mandalina elma yerım suyumuiçiyorum Chocolita Chocolita Bonus Bonus
E Esmusum tartı gelmediği için 1 uyarı geldi canım 2. Uyarı oldu
Sismaniye Sismaniye liste dışından katılmaya devam edebilirsin. Güzel kilo veriyorsun inşallah hedefine ulaşırsın

Yeni bakabiliyorum kızlar. Kilo ayrıca diz ağrısı yapmaya başladı bende bugün bunu fark ettim. Her zaman yaptığım yürüyüşü zorlanarak yaptım. Moralim bozuldu. Sağlık anlamında sıkıntıya sokuyordu o ayrı, ilk kez fiziksel sıkıntı yaşıyorum. Hayat kalitesini acayip düşüren bir şey. Ciddiye almak lazım

Yeni bakabiliyorum kızlar. Kilo ayrıca diz ağrısı yapmaya başladı bende bugün bunu fark ettim. Her zaman yaptığım yürüyüşü zorlanarak yaptım. Moralim bozuldu. Sağlık anlamında sıkıntıya sokuyordu o ayrı, ilk kez fiziksel sıkıntı yaşıyorum. Hayat kalitesini acayip düşüren bir şey. Ciddiye almak lazım
Az az da olsa yürüyüş u birakmamak en iyisi chocom.

Gecen 2,5 saat yurudum.
Gece diz agrisindan uyandim bende.
Abartmayip hergun yurusek en iyisi

✨️ Bu hafta gidelimkaptan gidelimkaptan ⚔️ Bierfi Bierfi karşılaşmamız vardı. Şampiyon çıkaramadık. Bu sefer böyle oldu, modumuzu düşürmeyelim. Zaten egzersizlerimiz olacak tam gaz devam ediyoruz arkadaşlar. Belki kafadan yeniden başlıyoruz. Sıfırdan. Ama başlıyoruz. Bırakmak yok. Yaza 4 Ay var. Bizim için tam ideal zaman. Şu anda başlamamız gerekiyor

Tartı egzersizi yapacak olanlar
Chocolita Chocolita 🙋‍♀️
Bierfi Bierfi (aylık sonuç aldık, x2 egzersiz veya adım)
gidelimkaptan gidelimkaptan

Pembe Lotus Pembe Lotus sen ara vereli 1 ay olmuş o yüzden yeni başlangıç yaptım
asliogretmen asliogretmen devam edecek misin canım

Chocolita Chocolita canım sana özelden attım ama bildirimler olmadıgı için goremedin sanırım. bende bu hafta izin isteyecektim. Biraz daraldım acıkcası bu hafta da ilk haftam olacak işteki o nedenle cok aktif buralara bakamayabilirim. Dikkat de edemeyebilrim. tartım da anca gelir vs derken oyle dusundum
Tamam canım görüşmek üzere

Hayırlı akşamlar Kizlar Ben yeme işlemini bitirdim 😁
Kahvaltıda yumurta salatası bir bardak yeşil çay tükettim.
Arada sade türk kahvesi içtim
Öğlen yemeği yok
Saat 5 de akşam yemeği yedim iki yemek kaşığı makarna iki tane fırında tavuk bud yedim bir tabak salata yanında ( bu arada diyete başladığımdan beri sıfır ekmek tuketiyorum)
Bugün sadece bir litre su içebildim 🙁
Yarım saat lesli yaptım 15 dk da karın egzersizi yaptım🌼
👏💜

Back