• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin tekrar canım ❤️

Kolay gelsin canım ❤️

Canım aslına bakarsan kararsız kaldım amaa başlangıçtan beri olan birşeyi de değiştirmek istemiyorum. 1 hafta deneyelim olmadan diye düşündüm çok da bir fark olmadı kilo açısından da bir de heyecan katıyordu açıkçası tam 50/50 olmasaydı daha kolay olurdu işim

Canım çok geçmiş olsun 🙏 Allah bir daha göstermesin
Hoşbuldum :KK200:

Canım karın açlığından bahsetmiyorum, yemediğin zaman kan değerlerin düşüşe geçmiştir demek istemiştim ama inşallah benim düşündüğüm gibi değildir. Hep iyi olmanı isterim fezacım 🥰
Bu sabah gayet güzel kalktım, şunu farkettim,
Ben zencefil, limon içeli ya hasta olmuyorum, yada hastalığın eşiğinden dönüyorum😃
Bağışıklığı düşük olanlara şiddetle tavsiye ederim 👍🏼

Haftaya bomba gibi basliycaz kızlar müsait olan varsa bizim detoks şenliklerimize katılsın derim 💃💃şöyle yeni yıla daha zayıf daha zarif daha seksi girsek kötümü olur yahu😁🤣
Pek güzel olur, benim açlıklar artarak devam ediyor, size kolay gelsin, bana koskolay gelsin 😂

LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307
İyi Akşamlar

11:00 1kabak, 2yk.yulaf ezmesi, 2yumurta ile kabak tost, 10 zeytin, 50 gr.az yağlı lor, 1yk.reçel, 1adet wasa

13:00 şekersiz çay

16:00 komşumun getirdiği pasta tabağından az büyük gözleme, 4 ceviz

17:15 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve

Akşamda aynı kahveden içerim
Yürüyüş marketleri gezdim geldim az olduğu için eklemedim
Adım 1797
Su 2.5 litre
19:00 de 3yk.makarna yedim 🐥

12.30
1 haşlanmış yumurta, az patates, avokado salatası, 9 zeytin, 2 dilim ekmek az tahin pekmez

17.00
3 ceviz, sade kahve, 2 kare bitter, 1 mandalina

21.00 yoğurt biraz
Şu:1.5 lt LenaG LenaG Sem2024 Sem2024

İştahım yoktu yiyemedim, canım sıkkın biraz ama şimdi açım en iyisi yatıp uyuyayım
Hayrolsun

1 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
11.00 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 9 zeytin, bolca yeşillik, 1 tk tahin pekmez, 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.00 6 kaşık yeşil mercimekle salata, 1 bardak ayran
18.30 8-9 kaşık kapuska, 4 kaşık yoğurtlu semizotu salatası
20.00 6 badem
3 litre su 30 dk yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Boncuk2307 Boncuk2307

Back