planlı ilerlemek en güzeliAma çok daha gerçekçi bir plan yaptım kendime. Ketojenik diyeti çok seviyorum ama tek tek saymak, sürdürmek, devamlılığını sağlamak çok zor oluyor ve tolere edilemiyor yapılan hata sonrası. Bunun yerine daha önce hiç denemediğim ama işe yaradığından emin olduğum, bir çeşit low carb diyetine benzeyen karatay beslenmesi deneyeceğim. Öğle araları en az 40 dk yürüyüş planlayacağım, akşam yemekten önce kardiyomu mutlaka yapcağım. Bu sefer kilo vermek için baharı beklemek yok, baharda kilomu vermiş ve korumaya geçmiş olacağım. Bir de en kötü özelliğim tez canlılığım, hemen olsun istiyorum ama olmuyor işte, artık zamana yayacağım. Ayda 6-8 kiloyu öpüp başıma koyacağım
Haşlanmış karnıbaharları tepsiye dizip bardakla yassı hale getiriyoruz. Üzerine zeytinyağı, sarımsak, köri, kimyon, susam, tuz ve rendelenmiş tulum ile oluşturduğumuz bir sostan döküp fırında kızartıyoruz. Bence güzel bir tat ortaya çıkacak.tarif nasıl canım?
Kız bu insanlar nasıl yemek yapmış diye mi geliyor muhabbet hoş sohbete miDur bakalım canim 3 çeşit ile gelenler memnun olacaklar mi. ? Olmazlarsa da bir daha davet etmem zaten.
Yok hiç denemedim valla bi denemek lazım karnibahar kısır denemiştim de pek sevmemiştimO zaman yarış başlasın.
Canım bu arada senin kilon 87.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
Bir dahaki sefere bu tarifi yaparım canım ama bugünkü tarifim diyetisyen tarafından verildi, onu uygulayacağım. Çooook teşekkür ederim çok güzel fikir.
Ben bu yüzden çok zorda kalmadıkça detoks yapmamaya çalışıyorum.
Offf o da çok zorlar yaa, karnıbahar pizza yapılıyormuş hiçi denedin mi.
Bende merak ediyorum onu ya salı tartısı geri geldimi
Kolay gelsin canımKızlar benim mantı mesaisi başlıyor. Hepinizi öpüyorum, akşam uğrarım.
canım ne sağlık sorunun var?
Sen yemeyecen demi bunlardan
Sorma sorma bende pizza yaptım miss gibi koktu ama yiyemedimmm
İnşallah bitanemİnşallah mr sonucun çok güzel çıkacak canım, içini ferah tut, asla olumsuzu düşünme. Bu yaz o güzel karavanla o güzel tatil yapılacak, hastane süreci falan olmayacak. Amiinnnnnn.
Teşekkür ederim hep birlikte olsunGünaydın kraliçem mutlu pazarların olsun
Tamam canım başlangıcın hayırlı olsun
Günaydın morum bereketim mutlu pazarlar
Günaydın kaptanımmutlu pazarlar oo sabah sabah işler yapmışız ellerine sağlık
Ee takımda değilsem de günaydınını ve öpücüğü üstüme alındım
Günaydın canım
Günaydın çiçeemm mutlu pazarların olsun
Günaydın canım sana da güzel bir pazar olsun
RABBİM şifa versin kaptanım
İnşallah kan değerlerin ve beyin emarın çok iyi çıkar hiç bir işleme gerek kalmaz
Canım kolaylıklar diliyorum, inşallah kısa sürede feraha erersiniz.
Yaaaa çok sevindim, gerçekten adamın günahını almışsın. Bi de o gün bir sürü şirinlik yaptı sana affetmen için. Hayalini gerçekleştirmeye çalışması muhteşem, şimdiden çok keyifli geziler diliyorum.
Cok ama çok geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş çok şükür de bir daha gostermesin rabbimKuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Gerçekten çok haklısın.Yemek için geliyorlar ise memnun olmazlar canım. Ama beraber vakit geçirmek sohbet etmek için geliyorlar ise fazla bile inan. Bir kahve ile saatlerce oturduğumuz arkadasliklarimiz oldu. Yeme içme olmadan da güzel vakit geçiriliyor.
Ooo hadi bakalım tadını beğenirsen bize de ayDiyetisyen listesi uyguluyorum, çok güzel bir karnıbahar tarifi vermiş, ilk kez böyle deneyeceğim çok lezzetli olacak gibi.
Ay gerçekten ya böyle yemekten memnun olmamak falan ne kadar ayıp, sırf bu yüzden insanlar misafir ağırlamaktan korkar oldu, eskiden arkadaşı öylesine çağırır vay çekirdek yapılırdı..hazırlık vs gerçekten çok yorucu her sfeerinde ve insanlar uzaklaşıyor birbirindenKız bu insanlar nasıl yemek yapmış diye mi geliyor muhabbet hoş sohbete mimisafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, çekirdek çaya bile memnun olmaları lazım, sen üç çeşit malzeme yapıyorsun bir de meyve çıkarırım diyorsun yeter yani fazla bile. Memnun olmazlarsa dediğin gibi davet etme bir daha
Çok geçmiş olsun canım, Allah yaşatmasın tekrar, kendini güzel kolla sana senden başkasından fayda yok...eşinin suprizi de hayırlı olsun bol bol gezmeli musmutlu günleriniz olsun inşallahKuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Cok ama çok geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş çok şükür de bir daha gostermesin rabbim
Ooo hadi bakalım tadını beğenirsen bize de ay
Ay gerçekten ya böyle yemekten memnun olmamak falan ne kadar ayıp, sırf bu yüzden insanlar misafir ağırlamaktan korkar oldu, eskiden arkadaşı öylesine çağırır vay çekirdek yapılırdı..hazırlık vs gerçekten çok yorucu her sfeerinde ve insanlar uzaklaşıyor birbirinden
Çok geçmiş olsun canım, Allah yaşatmasın tekrar, kendini güzel kolla sana senden başkasından fayda yok...eşinin suprizi de hayırlı olsun bol bol gezmeli musmutlu günleriniz olsun inşallah
ayy kuzum çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. çok şaşırdım hiç duymadığım birşey. çok dikkat etKuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
bu tarif brokoli ile de yapılıyor. güzel olurHaşlanmış karnıbaharları tepsiye dizip bardakla yassı hale getiriyoruz. Üzerine zeytinyağı, sarımsak, köri, kimyon, susam, tuz ve rendelenmiş tulum ile oluşturduğumuz bir sostan döküp fırında kızartıyoruz. Bence güzel bir tat ortaya çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?