Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

planlı ilerlemek en güzeli

tarif nasıl canım?
Haşlanmış karnıbaharları tepsiye dizip bardakla yassı hale getiriyoruz. Üzerine zeytinyağı, sarımsak, köri, kimyon, susam, tuz ve rendelenmiş tulum ile oluşturduğumuz bir sostan döküp fırında kızartıyoruz. Bence güzel bir tat ortaya çıkacak.

Dur bakalım canim 3 çeşit ile gelenler memnun olacaklar mi. ? Olmazlarsa da bir daha davet etmem zaten .
Kız bu insanlar nasıl yemek yapmış diye mi geliyor muhabbet hoş sohbete mi misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, çekirdek çaya bile memnun olmaları lazım, sen üç çeşit malzeme yapıyorsun bir de meyve çıkarırım diyorsun yeter yani fazla bile. Memnun olmazlarsa dediğin gibi davet etme bir daha

Yok hiç denemedim valla bi denemek lazım karnibahar kısır denemiştim de pek sevmemiştim
LenaG kaptanım sonuçlara göre salı tartısını geri getirebilirim diyordun, kararın nedir?

Mthn83 canım bu cumartesi 87.6 geldim, Aralık sonu hedefim 84 olsun diyorum.
Bende merak ediyorum onu ya salı tartısı geri geldimi
Kızlar benim mantı mesaisi başlıyor. Hepinizi öpüyorum, akşam uğrarım.
Kolay gelsin canım

canım ne sağlık sorunun var?

Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.

Teşekkür ederim hep birlikte olsun

Hiç sesimi çıkarasım gelmiyor ama kaçış yok,

30 kasım c.tesi sabah 10.00
Börekler çörekler kekler yedim

Akşam 18.30
1 lahmacun salata ve ayran

Su:1,5 lt

Sem2024 LenaG

Çok fena kuzum düne sünger çekiyoruz bugünden itibaren kendimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız kötülük kendimize

Evet canim sağolsun o da telaş etmiş sanayide bastıralım diye . Allah razı olsun

Cok ama çok geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş çok şükür de bir daha gostermesin rabbim

Gerçekten çok haklısın.

Diyetisyen listesi uyguluyorum, çok güzel bir karnıbahar tarifi vermiş, ilk kez böyle deneyeceğim çok lezzetli olacak gibi.
Ooo hadi bakalım tadını beğenirsen bize de ay
Ay gerçekten ya böyle yemekten memnun olmamak falan ne kadar ayıp, sırf bu yüzden insanlar misafir ağırlamaktan korkar oldu, eskiden arkadaşı öylesine çağırır vay çekirdek yapılırdı..hazırlık vs gerçekten çok yorucu her sfeerinde ve insanlar uzaklaşıyor birbirinden
Çok geçmiş olsun canım, Allah yaşatmasın tekrar, kendini güzel kolla sana senden başkasından fayda yok...eşinin suprizi de hayırlı olsun bol bol gezmeli musmutlu günleriniz olsun inşallah

Cok ama çok geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş çok şükür de bir daha gostermesin rabbim

Amin canım amin sizlerde dikkat edin spor yaparken özelliklede belden uyuşmalı sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar yıllar geçse bile anı harekette sorun olabiliyor

Amin canım çok haklısın canımızın kıymetini bilmemiz lazım insanlar sadece vahhh vahh diyor

ayy kuzum çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. çok şaşırdım hiç duymadığım birşey. çok dikkat et

bu tarif brokoli ile de yapılıyor. güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…