• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bu menüye bir de egzersiz eklesen tepeleme sarmayı hiç düşünmezsin yanar gider bol da su, tartıya da yansıtmaz. Neyse ki dediğin gibi sabah aç olduğun için dengelemiş. Erken yemende iyi olmuş

Gerçekten dümdüz kıskançlık. Bana da zayıfla zayıfla dediler zayıfladım bu sefer sen ne kadar çöktün güzelliğin gitmiş dediler :) halbuki 55 olmam gerekirken 60 kiloydum
Her yerde var bu tarz insanlar demek.
İnsanın hayat enerjisini emiyorlar.

Evet kendi yapamadıklarını başkası yapınca hoşlarına gitmiyor bazı insanların. Yalan yol üzüldüm gerçekten çirkinleştim mi diye eşime sordum..
Ama mutluyum,istediğim bedendeyim.

Böyle konuşan insanları da hiç bir zaman anlamayacağım.
Siz dünyanın en güzel kadını da olsanız onu söyleyen bunu asla anlamayacak. Boşuna üzülmüşsünüz.

Herkesin çevresinde var bunlardan maalesef. :( ben direk cevap veriyorum artık vallahi 😀
Biri bana kilo aldın dediğinde kaşın mı dökülmüş saçın mı beyazlamış aaaa gözlerin çökmüş falan diyorum tabiii bir süre sonra hahahaha

Sabah uyanıp hazırlanmaya başlayıp oyalanmadan evden çıkmam ve mesai bitimi eve tekrar dönmem arasında 12 saat var bu da beni o kadar yoruyor ki 🥲 bende aslında istiyorum egzersiz yapmayı ama hem kilolu psikolojisiyle egzersiz bana zulüm gibi geliyor hem de en azından hafta içi egzersiz yapacak enerjiyi bulamıyorum kendimde 😬 Şuan pek içimden gelmiyor ama ilerleyen süreçte umarım egzersiz de katarım düzenime 😇
Mesai saatleri içinde de iyi kalori yakarsınız. Akıllı saat kullanıyor musunuz? Ona baktıkça motive olursunuz

Siz dünyanın en güzel kadını da olsanız onu söyleyen bunu asla anlamayacak. Boşuna üzülmüşsünüz.

Herkesin çevresinde var bunlardan maalesef. :( ben direk cevap veriyorum artık vallahi 😀
Biri bana kilo aldın dediğinde kaşın mı dökülmüş saçın mı beyazlamış aaaa gözlerin çökmüş falan diyorum tabiii bir süre sonra hahahaha
Valla ben diyemiyorum ya. Morali bozulur üzülür kırılır diye falan.
Ben böyle seviyorum,ben böyle istiyorum,ben böyle mutluyum diyorum. 🤭

İyi akşamlar
Sabah haşlanmış yumurta sarısı birkaç patates zeytin peynir bı dilim ekmek
Öğlen bir dilim pide
Akşam kabak tarator tavuk döner 3 kaşık ekmeksiz yedim
Umreden gelmiş komşu ona çıktık kek yedim bir dilim 4tane de hurma
Sütlü kahve içtim orda bı de
Suyumu da içtim Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Mesai saatleri içinde de iyi kalori yakarsınız. Akıllı saat kullanıyor musunuz? Ona baktıkça motive olursunuz
Saati aksesuar olarak kullanıyorum şu anda da kış diye saat kullanmıyorum gözükmüyor 😅 eski fabrikamda günde 23-25 bin adım attığım bile oluyordu ama burada daha çok masa başı çalışıyorum yoğun günlerimde belki 10-12 bin adım atıyorum günlük, sakin günlerde de 6-7. Aslında fiziksel olarak çok çalıştığım bir işim yok şu anda ama akşama kadar gerçekten yoruluyorum sanırım erken uyanmak ve tüm günün stresi insanı yoruyor. Eski işyerimde mesela doğrudan fiziksel olarak yoruluyordum. En geç 10-10:30 gibi uyurdum hatta adına uyumak değil bayılmak denilebilir 🥲

Merhabalar
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
🌸16 Ocak,Perşembe günü
Kahvaltı yapmadım.
Öğlearasında arkadaşlarımla dışarıda yemek yedim. Et döner, 1/4 tırnak pide, 2 kaşık pilav yedim.
1 fincan Türk kahvesi içtim.
Akşam yemeğinde, kıymalı ıspanak yemeği,3 y.k. yoğurt ve 1 ince dilim peynirli börek yedim.
🌸Su: Bugün suyum az oldu. 1 lt. içtim.
* Öğlen 30 dak. tempolu yürüyüş yaptım.
🌸Adımlarım:5998 adım
:KK24:💕İyi geceler.

Eklentiler

• 1000072838.jpg
    1000072838.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 0
Öyle bi baktım hızlıca mesajlarınızı aynı şeylerle boğuşan çok yorgun biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum asla yalnız değilsiniz bilin isterim.

Sitede uzun yıllar 90 lar grubundaydım sonra takımlarda bulundun başardığım zamanlar da oldu başaramadığım zamanlar da.

Bir miktar doğum biraz da antidepresanla 90 kiloya çıkanlardandım.

Hayatımda kendime sıkıntı ettiğim şeyler bana 100 kiloyu getirdi sonra 110 derken bir daha önünü alamadım daha da üstünü gördüm. Vazgeçtim vermeye uğraşmaktan.
Dr lara gittim listelerim vardı ama devam etmedim tabi keşke etseydim.

İyi güzel vermim böyle yaşim diyemiyosun sağlık sorunları bırakmıyor yakanı. Neredeyse dişin ağrısa kilo ver diyecekler öyle bir yük.

2 Ay olmuştur heralde en son tartılalı kaldırdım zaten tartıyı.
Bu gruba da motive olmak için geldim.

Böyleyken böyle :))

Allah kolaylık versin hepimize 🤲🏻
Bonus Bonus Sağolasın canım 🤗💕🌺🌸💐 Birlikte başaracağız inşallah, ben inanıyorum.🥰🙏 Birbirimize bu yolda yol arkadaşı olacağız inşallah. :KK19:💕 Allah sağlık versin🙏 her güçlüğün üstesinden geliriz elbet.
İyi ki varsın.:KK5:

Back