• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ama çok daha gerçekçi bir plan yaptım kendime. Ketojenik diyeti çok seviyorum ama tek tek saymak, sürdürmek, devamlılığını sağlamak çok zor oluyor ve tolere edilemiyor yapılan hata sonrası. Bunun yerine daha önce hiç denemediğim ama işe yaradığından emin olduğum, bir çeşit low carb diyetine benzeyen karatay beslenmesi deneyeceğim. Öğle araları en az 40 dk yürüyüş planlayacağım, akşam yemekten önce kardiyomu mutlaka yapcağım. Bu sefer kilo vermek için baharı beklemek yok, baharda kilomu vermiş ve korumaya geçmiş olacağım. Bir de en kötü özelliğim tez canlılığım, hemen olsun istiyorum ama olmuyor işte, artık zamana yayacağım. Ayda 6-8 kiloyu öpüp başıma koyacağım
planlı ilerlemek en güzeli :KK200:

tarif nasıl canım?
Haşlanmış karnıbaharları tepsiye dizip bardakla yassı hale getiriyoruz. Üzerine zeytinyağı, sarımsak, köri, kimyon, susam, tuz ve rendelenmiş tulum ile oluşturduğumuz bir sostan döküp fırında kızartıyoruz. Bence güzel bir tat ortaya çıkacak.

Dur bakalım canim 3 çeşit ile gelenler memnun olacaklar mi. ? Olmazlarsa da bir daha davet etmem zaten 😉.
Kız bu insanlar nasıl yemek yapmış diye mi geliyor muhabbet hoş sohbete mi 🤔 misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, çekirdek çaya bile memnun olmaları lazım, sen üç çeşit malzeme yapıyorsun bir de meyve çıkarırım diyorsun yeter yani fazla bile. Memnun olmazlarsa dediğin gibi davet etme bir daha 🥴

O zaman yarış başlasın.

Canım bu arada senin kilon 87.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.

Bir dahaki sefere bu tarifi yaparım canım ama bugünkü tarifim diyetisyen tarafından verildi, onu uygulayacağım. Çooook teşekkür ederim çok güzel fikir.

Ben bu yüzden çok zorda kalmadıkça detoks yapmamaya çalışıyorum.

Offf o da çok zorlar yaa, karnıbahar pizza yapılıyormuş hiçi denedin mi.
Yok hiç denemedim valla bi denemek lazım karnibahar kısır denemiştim de pek sevmemiştim
LenaG LenaG kaptanım sonuçlara göre salı tartısını geri getirebilirim diyordun, kararın nedir?

Mthn83 Mthn83 canım bu cumartesi 87.6 geldim, Aralık sonu hedefim 84 olsun diyorum.
Bende merak ediyorum onu ya salı tartısı geri geldimi
Kızlar benim mantı mesaisi başlıyor. Hepinizi öpüyorum, akşam uğrarım.
Kolay gelsin canım

canım ne sağlık sorunun var?

Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.

Günaydın kraliçem mutlu pazarların olsun ❤️🥰

Tamam canım başlangıcın hayırlı olsun ❤️

Günaydın morum bereketim mutlu pazarlar ❤️

Günaydın kaptanım ❤️ mutlu pazarlar oo sabah sabah işler yapmışız ellerine sağlık ❤️

Ee takımda değilsem de günaydınını ve öpücüğü üstüme alındım 🥰🥰🥰

Günaydın canım ❤️

Günaydın çiçeemm mutlu pazarların olsun ❤️

Günaydın canım sana da güzel bir pazar olsun ❤️
Teşekkür ederim hep birlikte olsun🥰

Hiç sesimi çıkarasım gelmiyor ama kaçış yok,

30 kasım c.tesi sabah 10.00
Börekler çörekler kekler yedim 🫣

Akşam 18.30
1 lahmacun salata ve ayran

Su:1,5 lt

Sem2024 Sem2024 LenaG LenaG

Çok fena kuzum düne sünger çekiyoruz bugünden itibaren kendimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız kötülük kendimize 🌺

Canım kolaylıklar diliyorum, inşallah kısa sürede feraha erersiniz.

Yaaaa çok sevindim, gerçekten adamın günahını almışsın. Bi de o gün bir sürü şirinlik yaptı sana affetmen için. Hayalini gerçekleştirmeye çalışması muhteşem, şimdiden çok keyifli geziler diliyorum.

Evet canim sağolsun o da telaş etmiş sanayide bastıralım diye . Allah razı olsun 🌺

Kuzum omiriliğim yırtılmış beynimdeki bos (beyin omirilik) sıvısı boşalmış biraz geç teşhis konduğu için yüksek kafa basıncından dolayı beynimde kalınlaşma vs oldu. Omiligimden 2 kere yama işlemi yapıldı 1 ay hastanede 3 ay evde kımıldamadan yan bile dönmeden yatalak yattım . Şimdi takip ediliyorum spor vs o yüzden yapamiyorum çünkü 40 50 kere omiriligime giriş çıkış yapıldı korkuyorum yapmaya birsey olur diye sürekli temkinliyim.
Cok ama çok geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş çok şükür de bir daha gostermesin rabbim

Yemek için geliyorlar ise memnun olmazlar canım. Ama beraber vakit geçirmek sohbet etmek için geliyorlar ise fazla bile inan. Bir kahve ile saatlerce oturduğumuz arkadasliklarimiz oldu. Yeme içme olmadan da güzel vakit geçiriliyor.
Gerçekten çok haklısın.

Diyetisyen listesi uyguluyorum, çok güzel bir karnıbahar tarifi vermiş, ilk kez böyle deneyeceğim çok lezzetli olacak gibi.
Ooo hadi bakalım tadını beğenirsen bize de ay 😍
Kız bu insanlar nasıl yemek yapmış diye mi geliyor muhabbet hoş sohbete mi 🤔 misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş, çekirdek çaya bile memnun olmaları lazım, sen üç çeşit malzeme yapıyorsun bir de meyve çıkarırım diyorsun yeter yani fazla bile. Memnun olmazlarsa dediğin gibi davet etme bir daha 🥴
Ay gerçekten ya böyle yemekten memnun olmamak falan ne kadar ayıp, sırf bu yüzden insanlar misafir ağırlamaktan korkar oldu, eskiden arkadaşı öylesine çağırır vay çekirdek yapılırdı..hazırlık vs gerçekten çok yorucu her sfeerinde ve insanlar uzaklaşıyor birbirinden
Çok geçmiş olsun canım, Allah yaşatmasın tekrar, kendini güzel kolla sana senden başkasından fayda yok...eşinin suprizi de hayırlı olsun bol bol gezmeli musmutlu günleriniz olsun inşallah ❤️

Cok ama çok geçmiş olsun canım geçmiş gitmiş çok şükür de bir daha gostermesin rabbim

Amin canım amin sizlerde dikkat edin spor yaparken özelliklede belden uyuşmalı sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar yıllar geçse bile anı harekette sorun olabiliyor

Ooo hadi bakalım tadını beğenirsen bize de ay 😍

Ay gerçekten ya böyle yemekten memnun olmamak falan ne kadar ayıp, sırf bu yüzden insanlar misafir ağırlamaktan korkar oldu, eskiden arkadaşı öylesine çağırır vay çekirdek yapılırdı..hazırlık vs gerçekten çok yorucu her sfeerinde ve insanlar uzaklaşıyor birbirinden

Çok geçmiş olsun canım, Allah yaşatmasın tekrar, kendini güzel kolla sana senden başkasından fayda yok...eşinin suprizi de hayırlı olsun bol bol gezmeli musmutlu günleriniz olsun inşallah ❤️

Amin canım çok haklısın canımızın kıymetini bilmemiz lazım insanlar sadece vahhh vahh diyor

ayy kuzum çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. çok şaşırdım hiç duymadığım birşey. çok dikkat et

Haşlanmış karnıbaharları tepsiye dizip bardakla yassı hale getiriyoruz. Üzerine zeytinyağı, sarımsak, köri, kimyon, susam, tuz ve rendelenmiş tulum ile oluşturduğumuz bir sostan döküp fırında kızartıyoruz. Bence güzel bir tat ortaya çıkacak.
bu tarif brokoli ile de yapılıyor. güzel olur

Back