• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Acayip uykum var. Hava buz gibi. Yatağa geçip ısınmak istiyorum.
Tatlışım nispet olmasın da sıcaktan yuruyemedim eve döndüm. Bu havanın da bir ayarı yok. En kalın esofmanimi giyip çıkmıştım. :cry:Erzurum'a gonderebilsem birazını :KK37:

Esnek olması çok güzel. :super: Hadi şu bir haftada harika bir motivasyon yakalayalim. :KK5:
Ay inşallah hocam. Güzel bir eksi ile bitirelim İnşallah. Ben yarın tartılıp cumartesiye kadar tartılmamayi da düşünüyorum
Tatlışım nispet olmasın da sıcaktan yuruyemedim eve döndüm. Bu havanın da bir ayarı yok. En kalın esofmanimi giyip çıkmıştım. :cry:Erzurum'a gonderebilsem birazını :KK37:
Güneş var ama kendini ısıtmıyor inan hocam. Her yer bembeyaz daha yeni temizleme işine başladı belediye. Her yer buz tuttu.

Çatıdan sarkan buzlar. Bayağı erimis ama elimizle uzanipp alabiliyorduk 😁😁

Eklentiler

• IMG_20241201_124818.jpg
    IMG_20241201_124818.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 16
Süpersin canım cumartesinin Best çıtırı senin
Ooo teşekkür ederim kaptanım, aynı motivasyon hafta boyu devam eder inşallah ❤️ 😍
@tomrs @Ankee @Makaron23 @Tutku44 @FitVenus G Goklerce @bnnu @Asya89 @Pembepilates @Ceeeeeeeeeeee @gezegenfeza @Lotus1234 @Beyaz leylak Hallederiz Hallederiz @Purple58 @s i d e l y a

Günaydın mavi takımın sultanları günün planını sabahtan yapalım haydi tabana kuvvet hepicinizi öpüyorum bal yanaklardan . Ya ayrilmiyorda kırmızı takımdakileride çok seviyorum onlarida öpelim dimi
Eki Görüntüle 3512655
Canısı,yumurtalı kahvaltımı yaptım, oglden sonra kahve meyve falan yaparım, akşama da kıymalı bamya yapmayı planlıyorum 😍
Canım ara ara bende de oluyor. Evde sıkılıyorum dışarda sıkılıyorum kış mevsimi oldu için mi
Yoksa dünyada gidişatın bu kadar kötü olması mı etkiliyor bende çözemedim
Belki de dunyann bu kadar kötü olması, gerçekten çok etkiliyor beni bir de hayat kosturmacasi hiçbir şeye zaman bulamama ne bileyim bazı şeyleri çok sorguluyorum
İnan 2 kiloyu nasıl aldım çözemedi

Ozaman nasıl heyecan ile tartıya çıkmıştım
Tek aklımda kalan +2 kilo ile yaşadığım kötü anıydı
Yaaa gerçekten çok kötü insann baya morali bozuluyor 🙄
Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen 🤣🤣 buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var 🥲
İstediğin kiloya gelince yine yersin sen karnbahara yoğurdu dök mis gibi 💪😍

Yeter cabim işte. Kırk çeşit olacak halı yok. İnsan kısırla bile tıkanıyor. Gözleme de yapıyormuşsun. Tatlı da kek var yeterli bence.

Bende öyle düşündüm canım aslinda sonra aile sosyal medyaya baktım 20 çeşit yapıyorlarmış tereddüt ettim tuhaf mı olur diye. Ben istesemde yetiştirmem zaten o kadar şeyi 😄. O kadar hamarat değilim

Ooo teşekkür ederim kaptanım, aynı motivasyon hafta boyu devam eder inşallah ❤️ 😍

Canısı,yumurtalı kahvaltımı yaptım, oglden sonra kahve meyve falan yaparım, akşama da kıymalı bamya yapmayı planlıyorum 😍

Belki de dunyann bu kadar kötü olması, gerçekten çok etkiliyor beni bir de hayat kosturmacasi hiçbir şeye zaman bulamama ne bileyim bazı şeyleri çok sorguluyorum

Yaaa gerçekten çok kötü insann baya morali bozuluyor 🙄

İstediğin kiloya gelince yine yersin sen karnbahara yoğurdu dök mis gibi 💪😍

Oooohhhhh şifa bal olsun canımmm. Bamya ya bayılırım. :kk77:

Kuzu ben kendi menumu hergun sabahtan yazıyim fikir olur sana ayni gün olmasada gider günlere

Saat 08.00 sirkeli su
Saat 09.00 kolajenli kahve
Saat 11.30 1.5 haşlama yumurta 2 kaşık lor peyniri 6 zeytin bol yeşillik ( yeşillik üzerine keten tohumu tozu çörekotu) çay 7 8 tane çiğ findik veya badem

Saat 13.00 probiyotikli yesil cay
Saat 15.00 ayran

Saat 18.00 1 tabak ıspanak ( pirinç yok) 1 kase yoğurt
Saat 19.00 maden suyu
3litre su
@ lenaG
Vay vay vayyy rakip kaptanim epeyce dikkat ediyoreee, ama misafirleri gelecek plan yatti belki de 🤪
Günaydın canım kaptanım :KK60:
Bu kolacenli gayfeni özelden paylaşabilir misin:confused:yorumunu da rica ediyorum çok teşekkür ederim. :KK15:
Yasak degilse bize de soylesin:KK3:
Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen 🤣🤣 buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var 🥲
Karnabahar mantisi yap sende
Altta Karbabahar, ustu sarimsakli yogurt, ustu kıyma, en uste salcali sos.

Veya
3-4 yk gercek mantıdan da yiyebilirsin
Yanina 4 kasik karnabahar
Salata
3 dolu kasik yogurt , baharat vs

Bende öyle düşündüm canım aslinda sonra aile sosyal medyaya baktım 20 çeşit yapıyorlarmış tereddüt ettim tuhaf mı olur diye. Ben istesemde yetiştirmem zaten o kadar şeyi 😄. O kadar hamarat değilim
20 çeşit nedir ya. Abartı ve israf. Hangi birinin tadına baksın gelecek kişi. Hepsinden bir ısırık alsa patlar.

Vay vay vayyy rakip kaptanim epeyce dikkat ediyoreee, ama misafirleri gelecek plan yatti belki de 🤪

Yasak degilse bize de soylesin:KK3:

Karnabahar mantisi yap sende
Altta Karbabahar, ustu sarimsakli yogurt, ustu kıyma, en uste salcali sos.

Veya
3-4 yk gercek mantıdan da yiyebilirsin
Yanina 4 kasik karnabahar
Salata
3 dolu kasik yogurt , baharat vs

Ay yok kuzum yemem ya. Dün hakkımı doldurdum yaza kadar zayıflamam kan değerlerimi düzeltmem şart . Nisan veya Mayısta beyin emarım var kötü çıkarsa tekrar ameliyat vs olursa kilo hastane sürecinde köstek oluyor 1 aydan önce çıkamıyorum hastaneden. İyi çıkarsa ( inşallah 🤲) eşim yaz boyu karavan ile gezdireceğim seni dedi. o zamanda zayıf olursam çocuklarım ile güzel resimlerim olsun , anneleri ile güzel anıları olsun istiyorum hastalık sürecinde eşimde çocuklarda çok yıprandı , herşeyden mahrum kaldılar benim yüzümden 🤲.

20 çeşit nedir ya. Abartı ve israf. Hangi birinin tadına baksın gelecek kişi. Hepsinden bir ısırık alsa patlar.

Dur bakalım canim 3 çeşit ile gelenler memnun olacaklar mi. ? Olmazlarsa da bir daha davet etmem zaten 😉.

Dur bakalım canim 3 çeşit ile gelenler memnun olacaklar mi. ? Olmazlarsa da bir daha davet etmem zaten 😉.
Yemek için geliyorlar ise memnun olmazlar canım. Ama beraber vakit geçirmek sohbet etmek için geliyorlar ise fazla bile inan. Bir kahve ile saatlerce oturduğumuz arkadasliklarimiz oldu. Yeme içme olmadan da güzel vakit geçiriliyor.

Günaydın kızlar. Çocuğu kursa bıraktım, 1 saatim var kendime ayıracak. Dıdımın dıdısının kız istemesi varmış, uzaktan yakından akrabalar geldiler. Sanırım salı gününden itibaren çocuğumla sıradan ama sakin hayatıma kavuşacağım. Dün diyeti bir bozmuşum… sabah annem kahvaltıya davetliydi, ‘bırakıp döneyim’ teklifime sıcak yaklaşmadılar🫣 akşamda avmdeydik, offff of.

Kaptanım çok özür diliyorum ben dikkat edemiyorum bu ara ailevi problemlerim var canım sıkıldıkça yemeğe vuruyorum kendimi tabi canm bide yediğim için sıkılıyor en kısa zamnda kendimi toparlayıp döneceğim aranıza 😔
Canım kolaylıklar diliyorum, inşallah kısa sürede feraha erersiniz.
Kızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attım 🙈Kısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Yaaaa çok sevindim, gerçekten adamın günahını almışsın. Bi de o gün bir sürü şirinlik yaptı sana affetmen için. Hayalini gerçekleştirmeye çalışması muhteşem, şimdiden çok keyifli geziler diliyorum.

Back