- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Canım 1/2 yemek kaşığı kıymayı kavur karnıbahara ekle yanına biraz yoğurt al sana mantıGünaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfenbuzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var
İkisi de çok güzel namıssızlarınKete ve çiğköfte ikisini de o kadar severim kii
Bizde haftada bir kere mutlaka yapılıyor canım, yani ben yapıyorum. Eşim ve oğlum çok seviyor. Fazla yapıp dolaba koyuyorum, iki üç gün gidip gelip yiyorlar.Uzun süredir canım çiğköfte istiyordu bugün yedim ve aralık bir itibari ile bir aylık hedefe yürüyüşüm başladı. Sen neler yapıyorsun canım
Hayırlı olsun canım, çok güzel anılar biriktirinKızlar bu arada geçenlerde eşim bizi kapıda bırakıp sanayiye acele gitmiş demiştim baya carlamıştım . Veeeee eşimin sürprizi. Karavan hayalim vardı evlilik yildönümü hediyem . Boşuna fırça attımKısmetse yarın devir alıcam içini yaptırıcam. Bu yaz hepinize yakın olucam şehir şehir gezicem inşallah Eki Görüntüle 3512528
Detokslarda verilen kilolar gerçekçi değil zaten, normal yeme düzenine geçince verdiğini zannettiğin kilonun büyük bir kısmı geri geliyor, tecrübeyle sabit. Ama duran kilolar ve metabolizmalar için kısa süreli denenebilir bence.Bende hiç yapamam bir deneyeyim demiştim facia ile sonuçlanmıştıbir haftada artı 2 kilo şoku ile oturmuştum
RABBİM şifa versin kaptanımAy yok kuzum yemem ya. Dün hakkımı doldurdum yaza kadar zayıflamam kan değerlerimi düzeltmem şart . Nisan veya Mayısta beyin emarım var kötü çıkarsa tekrar ameliyat vs olursa kilo hastane sürecinde köstek oluyor 1 aydan önce çıkamıyorum hastaneden. İyi çıkarsa ( inşallah) eşim yaz boyu karavan ile gezdireceğim seni dedi. o zamanda zayıf olursam çocuklarım ile güzel resimlerim olsun , anneleri ile güzel anıları olsun istiyorum hastalık sürecinde eşimde çocuklarda çok yıprandı , herşeyden mahrum kaldılar benim yüzümden .
Aynen canım çok doğru. Bazen detoks yapıyordum ertesi sabah güzel eksi geliyordu ama normal yeme şekline geçince fazlasıyla artıya geçiyordum.Detokslarda verilen kilolar gerçekçi değil zaten, normal yeme düzenine geçince verdiğini zannettiğin kilonun büyük bir kısmı geri geliyor, tecrübeyle sabit. Ama duran kilolar ve metabolizmalar için kısa süreli denenebilir bence.
Afiyet olsun canım
Benim diyetlerimde hiç ödül yok kuzum, belki bu nedenle bir bahane bulunca hemen cayıyorum diyetten. Bu sefer bende değiştireceğim bakalım mantığı, tabiki bu şekilde değil, bu biraz aç gözlülük olduAfiyet olsun canım
Ben cumartesi artı geldiğim için ödül yapmadım. Bakalım Salı gününü nasıl etkiyecek.
Kaç aydır cumartesileri hep ödül olarak tatlı tüketiyordum.
Ooooo hepsi birden desene, gerçekten çok zor. benim de böyleydi, hormonlu spiral taktırarak kurtuldum.Teşekkür ederim canım ikisi birden hem de parçalı oluyo zorluyor beni
Sporu da sırf yediklerimi eritmek için akşam yemeğinden sonra yaptım canım, çünkü hemen pişmanlık yüklendi. Sabah kaçamak yapma gibi bir planım yoktu ama akşam eşime eşlik etmiş oldum.Afiyet olsun kabul edilebilir bir c.tesi menüsü olmuş ayrıca spor da güzel
Sağol kaptanımİspanakli kek de yapaydin tam olacağğdi
Mayis ayi dün gibiben 20 Nisanda 79a düşmüştüm. Ağustos 82 ile yine bir kilo verme motivasyon arayışı ama Eylul 85.7 oldum. Yani demem o ki istikrar önemli. Kilo alacağıma kilo verseydim 35 kilo olmasa da bir 15-20 kilo daha azdim. Saglikli beslenmeden uzaklasip 1 haftayi kilo alarak geçirmek, o kiloyu da vermek zorunda oldugumuz icin , en az 2 hafta kayip demek
Valla tekrar taktir ettim seni .
Güle gule kullanin
Afiyet olsun cumartesi icin uygun❤
Afiyet olsun guzel bir cts menusu❤
Tamam cabim 3000 adim yaklasik yarim saat eder. Saat ile evde bakinca ev isleri dahil oluyor o zaman az . Ama telefon genelde ev isi yaparken üstümuzde olmuyor net 3000 adim asgarimiz. ❤
Tamamdır.LenaG kaptanim takimda değişiklik olacak mi?
Sporun da cts diyetin de guzelafiyet olsun ❤
Diyetisyen listesi uyguluyorum, çok güzel bir karnıbahar tarifi vermiş, ilk kez böyle deneyeceğim çok lezzetli olacak gibi.Ooo teşekkür ederim kaptanım, aynı motivasyon hafta boyu devam eder inşallah
Canısı,yumurtalı kahvaltımı yaptım, oglden sonra kahve meyve falan yaparım, akşama da kıymalı bamya yapmayı planlıyorum
Belki de dunyann bu kadar kötü olması, gerçekten çok etkiliyor beni bir de hayat kosturmacasi hiçbir şeye zaman bulamama ne bileyim bazı şeyleri çok sorguluyorum
Yaaa gerçekten çok kötü insann baya morali bozuluyor
İstediğin kiloya gelince yine yersin sen karnbahara yoğurdu dök mis gibi
Kaptanım diyetisyen çok güzel bir tarif vermiş onu yapacağım, çok lezzetli olacak gibi. Mantıdan sadece iki üç tane tadına bakmak için alırım, başka yemem.Karnabahar mantisi yap sende
Altta Karbabahar, ustu sarimsakli yogurt, ustu kıyma, en uste salcali sos.
Veya
3-4 yk gercek mantıdan da yiyebilirsin
Yanina 4 kasik karnabahar
Salata
3 dolu kasik yogurt , baharat vs
İnşallah mr sonucun çok güzel çıkacak canım, içini ferah tut, asla olumsuzu düşünme. Bu yaz o güzel karavanla o güzel tatil yapılacak, hastane süreci falan olmayacak. Amiinnnnnn.Ay yok kuzum yemem ya. Dün hakkımı doldurdum yaza kadar zayıflamam kan değerlerimi düzeltmem şart . Nisan veya Mayısta beyin emarım var kötü çıkarsa tekrar ameliyat vs olursa kilo hastane sürecinde köstek oluyor 1 aydan önce çıkamıyorum hastaneden. İyi çıkarsa ( inşallah) eşim yaz boyu karavan ile gezdireceğim seni dedi. o zamanda zayıf olursam çocuklarım ile güzel resimlerim olsun , anneleri ile güzel anıları olsun istiyorum hastalık sürecinde eşimde çocuklarda çok yıprandı , herşeyden mahrum kaldılar benim yüzümden .
nasılsın ElhanımTatlışım nispet olmasın da sıcaktan yuruyemedim eve döndüm. Bu havanın da bir ayarı yok. En kalın esofmanimi giyip çıkmıştım.Erzurum'a gonderebilsem birazını
Sen yemeyecen demi bunlardanKızlar çaya misafirim geliyor hamur mayaladım yinekıymalı gözleme +ıslak kek +birde kısır yaparim yeter dimi. meyvede çıkartırım. Ben misafir icin fazla çeşit yapınca bu seferde ben ona gittiğimde aynı şekilde çok çeşit yapmak zorunda bırakıyormuş gibi hissediyorum.
Sorma sorma bende pizza yaptım miss gibi koktu ama yiyemedimmmGünaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfenbuzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var
tarif nasıl canım?Kaptanım diyetisyen çok güzel bir tarif vermiş onu yapacağım, çok lezzetli olacak gibi. Mantıdan sadece iki üç tane tadına bakmak için alırım, başka yemem.
canım ne sağlık sorunun var?Dönüşümlü yaptım çok rahat alıştım ama artık beynim ile ilgili sağlık sorunlarım var şiddetli baş ağrısı yaptı o yüzden bıraktım. Zaten hiç tavsiye etmiyorum tüm kan değerlerim zarar verdi. Direnç kilosunu kırmak için yapılabilir bur kaç gün
O zaman yarış başlasın.Çok güzel olur, harika olur, fevkalade olur
Bir dahaki sefere bu tarifi yaparım canım ama bugünkü tarifim diyetisyen tarafından verildi, onu uygulayacağım. Çooook teşekkür ederim çok güzel fikir.Canım 1/2 yemek kaşığı kıymayı kavur karnıbahara ekle yanına biraz yoğurt al sana mantı
Ben bu yüzden çok zorda kalmadıkça detoks yapmamaya çalışıyorum.Aynen canım çok doğru. Bazen detoks yapıyordum ertesi sabah güzel eksi geliyordu ama normal yeme şekline geçince fazlasıyla artıya geçiyordum.
Offf o da çok zorlar yaa, karnıbahar pizza yapılıyormuş hiçi denedin mi.Sen yemeyecen demi bunlardan
Sorma sorma bende pizza yaptım miss gibi koktu ama yiyemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?