Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ama çok daha gerçekçi bir plan yaptım kendime. Ketojenik diyeti çok seviyorum ama tek tek saymak, sürdürmek, devamlılığını sağlamak çok zor oluyor ve tolere edilemiyor yapılan hata sonrası. Bunun yerine daha önce hiç denemediğim ama işe yaradığından emin olduğum, bir çeşit low carb diyetine benzeyen karatay beslenmesi deneyeceğim. Öğle araları en az 40 dk yürüyüş planlayacağım, akşam yemekten önce kardiyomu mutlaka yapcağım. Bu sefer kilo vermek için baharı beklemek yok, baharda kilomu vermiş ve korumaya geçmiş olacağım. Bir de en kötü özelliğim tez canlılığım, hemen olsun istiyorum ama olmuyor işte, artık zamana yayacağım. Ayda 6-8 kiloyu öpüp başıma koyacağım

Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var
Canım 1/2 yemek kaşığı kıymayı kavur karnıbahara ekle yanına biraz yoğurt al sana mantı

Kete ve çiğköfte ikisini de o kadar severim kii
İkisi de çok güzel namıssızların
Uzun süredir canım çiğköfte istiyordu bugün yedim ve aralık bir itibari ile bir aylık hedefe yürüyüşüm başladı. Sen neler yapıyorsun canım
Bizde haftada bir kere mutlaka yapılıyor canım, yani ben yapıyorum. Eşim ve oğlum çok seviyor. Fazla yapıp dolaba koyuyorum, iki üç gün gidip gelip yiyorlar.

Hayırlı olsun canım, çok güzel anılar biriktirin

Bende hiç yapamam bir deneyeyim demiştim facia ile sonuçlanmıştıbir haftada artı 2 kilo şoku ile oturmuştum
Detokslarda verilen kilolar gerçekçi değil zaten, normal yeme düzenine geçince verdiğini zannettiğin kilonun büyük bir kısmı geri geliyor, tecrübeyle sabit. Ama duran kilolar ve metabolizmalar için kısa süreli denenebilir bence.

RABBİM şifa versin kaptanım
İnşallah kan değerlerin ve beyin emarın çok iyi çıkar hiç bir işleme gerek kalmaz

Aynen canım çok doğru. Bazen detoks yapıyordum ertesi sabah güzel eksi geliyordu ama normal yeme şekline geçince fazlasıyla artıya geçiyordum.

Hiç sesimi çıkarasım gelmiyor ama kaçış yok,

30 kasım c.tesi sabah 10.00
Börekler çörekler kekler yedim

Akşam 18.30
1 lahmacun salata ve ayran

Su:1,5 lt

Sem2024 LenaG
Afiyet olsun canım
Ben cumartesi artı geldiğim için ödül yapmadım. Bakalım Salı gününü nasıl etkiyecek.
Kaç aydır cumartesileri hep ödül olarak tatlı tüketiyordum.

Afiyet olsun canım
Ben cumartesi artı geldiğim için ödül yapmadım. Bakalım Salı gününü nasıl etkiyecek.
Kaç aydır cumartesileri hep ödül olarak tatlı tüketiyordum.
Benim diyetlerimde hiç ödül yok kuzum, belki bu nedenle bir bahane bulunca hemen cayıyorum diyetten. Bu sefer bende değiştireceğim bakalım mantığı, tabiki bu şekilde değil, bu biraz aç gözlülük oldu aslında azıcık zaman ayırabilsem o kadar sağlıklı atıştırmalık tarifi var ki… belki öyle bişeyler olabilir

Teşekkür ederim canım ikisi birden hem de parçalı oluyo zorluyor beni
Ooooo hepsi birden desene, gerçekten çok zor. benim de böyleydi, hormonlu spiral taktırarak kurtuldum.
Afiyet olsun kabul edilebilir bir c.tesi menüsü olmuş ayrıca spor da güzel
Sporu da sırf yediklerimi eritmek için akşam yemeğinden sonra yaptım canım, çünkü hemen pişmanlık yüklendi. Sabah kaçamak yapma gibi bir planım yoktu ama akşam eşime eşlik etmiş oldum.

Sağol kaptanım

Diyetisyen listesi uyguluyorum, çok güzel bir karnıbahar tarifi vermiş, ilk kez böyle deneyeceğim çok lezzetli olacak gibi.

Karnabahar mantisi yap sende
Altta Karbabahar, ustu sarimsakli yogurt, ustu kıyma, en uste salcali sos.

Veya
3-4 yk gercek mantıdan da yiyebilirsin
Yanina 4 kasik karnabahar
Salata
3 dolu kasik yogurt , baharat vs
Kaptanım diyetisyen çok güzel bir tarif vermiş onu yapacağım, çok lezzetli olacak gibi. Mantıdan sadece iki üç tane tadına bakmak için alırım, başka yemem.

İnşallah mr sonucun çok güzel çıkacak canım, içini ferah tut, asla olumsuzu düşünme. Bu yaz o güzel karavanla o güzel tatil yapılacak, hastane süreci falan olmayacak. Amiinnnnnn.

Sen yemeyecen demi bunlardan
Günaydın güzellikler. Bugünkü imtihanım için bana kolaylıklar dileyin lütfen buzluk için mantı yapacağız, evdekilere de akşam yemeği olacak birazı. Benim listemde karnıbahar var
Sorma sorma bende pizza yaptım miss gibi koktu ama yiyemedimmm

canım ne sağlık sorunun var?

Çok güzel olur, harika olur, fevkalade olur
O zaman yarış başlasın.

Canım bu arada senin kilon 87.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
Canım 1/2 yemek kaşığı kıymayı kavur karnıbahara ekle yanına biraz yoğurt al sana mantı
Bir dahaki sefere bu tarifi yaparım canım ama bugünkü tarifim diyetisyen tarafından verildi, onu uygulayacağım. Çooook teşekkür ederim çok güzel fikir.
Aynen canım çok doğru. Bazen detoks yapıyordum ertesi sabah güzel eksi geliyordu ama normal yeme şekline geçince fazlasıyla artıya geçiyordum.
Ben bu yüzden çok zorda kalmadıkça detoks yapmamaya çalışıyorum.
Sen yemeyecen demi bunlardan

Sorma sorma bende pizza yaptım miss gibi koktu ama yiyemedimmm
Offf o da çok zorlar yaa, karnıbahar pizza yapılıyormuş hiçi denedin mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…