- 7 Ağustos 2016
- 4.368
- 16.302
Ben yaptım attımEllerine sağlık canım
Bu hafta kim hangi kilo grubunda listesi yapmadın mi
70 ler Ligi'nde kimler var bakayım dedim
Rahata ne çabuk alisiyoruz yaa iyi ki varsın
Hafta içi okulda sasirtalim o zamanVücudu şaşırmak gibi birşey yoksa bendw de öyle birgün çok kacirayim artı geliyor ama sonrasında gidiyor o denemde de erken saatlerde yemek lazım tabiki vede ozellikle lifli yada et tavuk tuketil.eli sanki bu benim fikrim ama bugün hiiiic diyet düşünmedim çok güzel yedim ödül gibi bu sey yarın diyete devam tabiki hadi bakım inşallah eksilirsin muhtemelen vücut kendini kitlesi bırakır bir anda eksilirsin canm yeni haftamiz verimli geçer inşallah
Eline sağlık canım ben tekrardan 70 lere geçtim.LİG SIRALAMASI
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ dolar milyoneri 61.50 sibel_84 70.05 tomrs 64.30 G Goklerce 70.40 Azmet5255 65.05 Jou 72 D Deltavealfa 66.05 @Tesnim1903 72 trueliving_ 66.10 Sitare55 72.30 @Lavinia_98 66.20 bluegreeneyes 72.70 Makaron23 67.50 @Beklenen2 74.30 Boncuk2307 69.25 gezegenfeza 76.50 A Asya89 77.60
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO @Cicekbocekkaktus 81.70 @Lotus1234 92.90 @yazarhanim35 82.20 Sem2024 94.65 @urfaktefek 82.90 Efenin_Annesi 97.45 Beyaz leylak 83.50 @Cakinin Gelini 83.70 Fit mutlu anne 84 Tutku44 84.30 @60kiloyum 86 LenaG 89.10
ÇITIRLAR LİGİ KİLO yosunlupapatya 51.40 @malahit 56.70 TÜY KADAR HAFİFLER LİGİ KİLO nurovic 49.80 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım
Lig tablosu etap sonunda (05.10.2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
İnşallah canımBence regldendir o arti cunku cok yakinmis en az 1.5 kilo farkediyor sıkma canını
ayol makarna turmaladi o kabulum ama dolma niye turmalasin köfteden farki yokki hem yesilligide var gercekten bulgur toplasan 1 kasik olmaz
Uuuu masallah 80 ler ligine dogru emin adimlarla
Kiloluda degilsinki kilodan agriyo diyelim fibromiyalji de sebebi bilinmeyen hastaliklardan degil mi?Allah sifa versin canım
Vaaay haftaya mukemmel giris
Olsun yine de gel bekleme artiyi falan
Hadi Tutkucum destan yazalim bu hafta ya ben de oldugum yerde saydimama hirslandim bu hafta icin baya
Şimdi mavi takım miyim?
Kaptancığım artık çok geçBenim kıymetli kırmızı takım arkadaşlarım
Takımıma hoşgeldiniz canlarım
Bu haftayi aktif kalarak menülerimizi yazarak ve suyumuzu yeşil çayımızı güzelce içerek bol bol hareket ederek geçireceğiz. Sizlere güveniyorum beraber bu haftayı birinci olarak kapatacağız
Kaptan olacağımı verdigim kilodan tahmin ettiğim için bugün ödül günü yapmadım.
Salı günü için çalışmalara bugünden başladım yani
Sizden ricam bu hafta lütfen kaçamak yapmayalım, yemeden önce bir kez daha bir kez daha düşünüp öyle yiyelim. Özellikle aksami erken kapatalım ki sabaha kadar açlık saati uzun olsun canlarım emi guzellerimmmm
Hadi bakalım başlasın süper haftamız
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Olmaz o bizim kaptanımız
Amiiiğğnnn amiinn
Geçerem baaakkkaayy inşaallahh ya abamdayım vallahi zor diyet ediyorum evimde bukadar zorlanmadım
Yaz tatilinde olsa seve seve kabul ederdim de yarın benim belirsiz ama olur da yürürsem seni etiketlerim
Sen bu ligin ne tarafındasın de bakiyimEllerine sağlık canım
Bu hafta kim hangi kilo grubunda listesi yapmadın mi
70 ler Ligi'nde kimler var bakayım dedim
Rahata ne çabuk alisiyoruz yaa iyi ki varsın
Çok az ablacım yaa 100 gram versen yine girersin 60 lar ligineHafta içi okulda sasirtalim o zaman
Eline sağlık canım ben tekrardan 70 lere geçtim.
İnşallah canım
Şimdi mavi takım miyim?
Ana oğul birbirlerine tıslayıp duruyorlarAfiyet şifa olsun
Allah kolaylık versin ikisi oynamıyor mu
Duş alabilirsem ne mutluKızlar yarın kendimize bakım günü yapalım mı?
Ten bakımi
Cilt bakımı peeling maske
Kese köpük
Nemlendirici serum balsam
Vücut yüz dudak göz kremi
Ayaklara tuzlu ılık su
Saçlara bakım
Pırıl pırıl misss
İyice ışıldayalim.Yeni haftaya tazelenmiş başlayalım.
Hadi bakalım inşallahOlmaz o bizim kaptanımız
Amiiiğğnnn amiinnhedefim 71 i görmefen 70. bi şey görmek
Geçerem baaakkk
Yaz tatilinde olsa seve seve kabul ederdim de yarın benim belirsiz ama olur da yürürsem seni etiketlerim
Sen bu ligin ne tarafındasın de bakiyim
Okey rakibem benden de 64,3 den 63bucuk fena olmaz , kapisalim canm iyi gelirKendime rakip ariyorumvar mi bana yan bakan 81.7 yim , bu hafta 1 kilo vererek 80.7 olabilirim, 80.5 da fena olmaz. Dengelemek , yiyerek zayiflamak, 5-10 bin adim yuruyus yapmak , günu erken kapatmak planlarim. Belki bu hafta ağırlık da kaldırırım (3-4 hareket )
Adaylarimi bekliyorum
Ah canim benim ne guzel yazmissin duzenli olarak hic aksatmadan ysptigim tek bakim diş firçalamakKızlar yarın kendimize bakım günü yapalım mı?
Ten bakımi
Cilt bakımı peeling maske
Kese köpük
Nemlendirici serum balsam
Vücut yüz dudak göz kremi
Ayaklara tuzlu ılık su
Saçlara bakım
Pırıl pırıl misss
İyice ışıldayalim.Yeni haftaya tazelenmiş başlayalım.
Ben ben ben
Ben ben benKendime rakip ariyorumvar mi bana yan bakan 81.7 yim , bu hafta 1 kilo vererek 80.7 olabilirim, 80.5 da fena olmaz. Dengelemek , yiyerek zayiflamak, 5-10 bin adim yuruyus yapmak , günu erken kapatmak planlarim. Belki bu hafta ağırlık da kaldırırım (3-4 hareket )
Adaylarimi bekliyorum
Ne zaman evine geçiyorsun cnm sen, aman diyim diyetine sadık ol. Evine geç hatta senaayy inşaallahh ya abamdayım vallahi zor diyet ediyorum evimde bukadar zorlanmadım
Cooook isterdim bunu ama benim ufaklık izin vermiyor buna. Evde denedim bı ara basim donduydu
Yulaflı bisküvi dediğin bir tanecik mi paket mi çok geç saatte yemisin5 Ekim menü
08.45 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 galeta 1 kuru incir
10.30 kefirli smoothie
13.00 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 mandalina 6 badem
16.00 1 fincan süt artırıcı bitki çayı 1 galeta 1 havuç
18.00 yarım kase çorba, 8 zeytinyağlı sarma, 4 kaşık kabak yemeği, 6 kaşık yoğurtlu salata(kabak, havuç, marul) yarım dilim soğuk baklava
21.00 1 fincan ikisi bir arada kahve, 1 çikolatalı yulaflı bisküvi
3 litre su spor yok emzirmeye devam
Gün içinde de misafirlerden önce bolca hareketli müzikle dans ettik çocuklarla
LenaG nurovic
Aslansin kaplansinKaptancığım artık çok geçama yarın dengeleyeceğim söz.
Yaparım bilirsin deliyim gözü kara deliyimkendi kendime gazda verdiğime göre yarın ola hayrola
Güne çok erken basliyorum benFit mutlu anne nurovic pazar sabahi niye ayaktasiniz siz saat 7 bile degil bu saatlerde mesajlarima reaksiyon gelmesine alisik degilim hep yalniz dolasiyorum aksamlari (benim aksamim ) buralarda
Günaydın kaptanım kızımı denemeye götürecwm bende kahvaltımı vaktinde yapayımGünaaaaydıiiinnnn kırmızı takımın gülleri
Güne 2 bardak su içerek başlıyoruz.
Sirkeli limonlu sevenler öyle içsin.
Coookkkkk güzel bir pazar olsun
herbiriniz çok ozelsiniz
benim kızlarım bu günü kazasız kacamaksiz tam motive konsantre geçirecek
NErde hareket orda bereket
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes