- 18 Mart 2018
- 30.520
- 121.353
- 34
Yatmadan önce misafirimiz olan torun beyin wc sini, mamasını, suyunu oturma odasına koyup kapıyı kapattıkAfiyet olsun canımcumartesi menüsü ama kııaazzz 3 dilim su böreği yağlı gelmedi miii
Afiet olsun gayet güzel menü
Afiyet olsun ne güzeltabaklar meyveye hiç takılmıyorum cumartesi günü diye normalde de hep böylemisindir sunumlar falan sana misafirliğe gelesim geldi
Afiyet olsunöğlenki pilav biraz fazla maks.4 kaşık yeterli gelir ammaaa c.tesi kıyağı diyorum
Afiyet olsun gayet de güzel olmuş
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsunevet ödül günü c.tesi de biraz fazla kaçmış canım hem tatlı hem tantuni neyse ki akşamı hafif geçirmişsin
ne o öyle ağlayan surat genciz bizzz orta yaş bana göre 55 ler falan
Afiyet olsun fırın makarna çok severim c.tesi ok ama normalde olsa makarna 1 dilim yanına şöyle koca bir salata eksik kalmış derdim (ama bak demiyoruuuummm)
Artık geçen haftayı geride bırakalım canım bu haftaya odaklan
Bence çok güzel olmuş
Vaay çok güzel menüafiyet olsun
Bazen böyle bir çümbüş olur ya ben seviyorum onu şöyle bir uzaktan bak hallerine kediler tepişiyor, torun bir alem hayatın güzellikleri
Harika bir fikirbugün ben de saçlarımı boyayacağım artık baya uzadılar 3 tüp gidiyor dolayısıyla oksidanla birleşince boğuluyorum başka da rengi beğenmediğim için sonucu düşünüp idare ediyorum
Afiyet olsunbaya karb.olmuş ammaa misafirliktesin diye bişi demiyorum bir de tabi c.tesiye eyvallah diyoruz
Kıııaaazz benim kızçemsin sennnn
SağolsunBoncuk2307 yaptı bu hafta
Afiyet olsunbugünün ödülü sarma sanırım baya kaçmış ama olsun
Evvettt mavisiinnn
Afiyet olsun ölçülü bir ödül günü olmul gayet güzel
Günooo mutlu pazarlaaarrr
Günoo lotus cum
Süper plan bozmadan şaşmadan devam lotus cum
Geeeel80 kere yol alıyorum
Olabilir ama hamburgerin olayı et yaBence et girmeyen eve bile uygun. Bide gluten olayları da olabilir
Bence de miss gibi et varken başka proteinn aranı mıBunlar özel tarifler bence. Veganlar icin olabilir glutensiz diye olabilir. Kurufasulye yemekten , piyazdan , barbunya pilakiden pek farki yok. Hsmburgerde problem , beyaz ekmek, yeşillik azligi , yanindaki kola ve patates. Yap izgara köfteni koy tb ekmegin icine, yanina ayran , salata misss
Kıaazz yarışacak mıyız aşkoKaptancığım artık çok geçama yarın dengeleyeceğim söz.
Yaparım bilirsin deliyim gözü kara deliyimkendi kendime gazda verdiğime göre yarın ola hayrola
Sen de onlara tıslaAna oğul birbirlerine tıslayıp duruyorlar
Tamam yarışıyoruz o zaman kaybeden bir günlüğüne kazananın istediği bir şeyi yapar kabul nuBen ben benama oyle 20 b8n falan yspamsm maksimum yuruyusum 14 bindi
Rakibemi geçmekCooook isterdim bunu ama benim ufaklık izin vermiyor buna. Evde denedim bı ara basim donduyduhedef varmı ?
Günaydın kaptanıııımmmmmmGünaaaaydıiiinnnn kırmızı takımın gülleri
Güne 2 bardak su içerek başlıyoruz.
Sirkeli limonlu sevenler öyle içsin.
Coookkkkk güzel bir pazar olsun
herbiriniz çok ozelsiniz
benim kızlarım bu günü kazasız kacamaksiz tam motive konsantre geçirecek
NErde hareket orda bereket
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Ben de dinleyecem şimdievetyaaa uzun zmaan oldu dinlemeyeli bugün açem
Şifa olsunkahvemleee günooo gençleeerrr
nurovic Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3487264
ilkkez bi bardakla içem dedim ay ne güzel oluyomuş
Manzaraya düştüğğğğmmmmmmGünaydın mutlu sabahlar . Sirkeli ılık sularımızEki Görüntüle 3487274 hazır
Teşekkür ederim can kaptanımAfiyet olsun gayet de güzel olmuş
Kız olmaz bu hafta o kaptan, kızdırmayalım yoksa sınıf tekrarı yapar
Kaptanım ben işte o kadarKız olmaz bu hafta o kaptan, kızdırmayalım yoksa sınıf tekrarı yapar
Diyet yapan arkadaşlarım var. Proteinli yoğurt alıyorlar, geçen aldım bence verdiğim paraya değmezOlabilir ama hamburgerin olayı et ya
Bence de miss gibi et varken başka proteinn aranı mı
Kıaazz yarışacak mıyız aşko
Sen de onlara tısla
Tamam yarışıyoruz o zaman kaybeden bir günlüğüne kazananın istediği bir şeyi yapar kabul nu
Rakibemi geçmekevde yürümeyi ben de sevmiyorum ya
Günaydın kaptanıııımmmmmm
Ben de dinleyecem şimdi
Şifa olsun
Manzaraya düştüğğğğmmmmmm
Şifa olsun canım
Teşekkür ederim can kaptanım
Akıllı olun aklınızı alırım diyorsunKaptanım ben işte o kadar
Kötü yola düşmek üzetesin bacım hemen U dönüşü yapma vakti hadi gel menü vermeye80 kere yol alıyorum
Günaydın kaptaniçemGünaydın masterfit in çıtır kraliçeleriiii hepinize mutlu pazarlar
Yok ben yağlarınızı alacam canımAkıllı olun aklınızı alırım diyorsun
Kahvaltımı yaptım kızımı denemeye bıraktım hızımı alamadım gittim bir 9000 adım attım daha da atarım bu kadarla kalmam sanırımKahvaltılar bitti mi canlarım
Ben mis gibi kahvaltımı yaptim,
Çayımı içiyorum şimdi
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Afiyet olsun kaptanım. Biz kahvaltı ve öğle yemeğini birlikte yapıyoruz. Şimdilik 2 kahve içtim. Benim küçük gece hiç uyumadı bu gün acile götüreceğiz çocukları. Allah yardımcımız olsunKahvaltılar bitti mi canlarım
Çayımı içiyorum şimdi
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
evvveeeyytttttt ben simdi su içmeye devamKahvaltılar bitti mi canlarım
Çayımı içiyorum şimdi
Fit mutlu anne
Sitare55
Makaron23
Efenin_Annesi
D Deltavealfa
bluegreeneyes
A Asya89
G Goklerce
Jou
Boncuk2307
yosunlupapatya
Azmet5255
Sem2024
dolar milyoneri
Tutku44
Olmaz canısı yolun yol değil. Geri dön hemen. 80 olmak kolayda 60 olmak zor80 kere yol alıyorum
Afiyet olsun canımKahvaltımı yaptım kızımı denemeye bıraktım hızımı alamadım gittim bir 9000 adım attım daha da atarım bu kadarla kalmam sanırım
dolar milyoneri Beyaz leylak
Erkekler ah ahh.Afiyet olsun kaptanım. Biz kahvaltı ve öğle yemeğini birlikte yapıyoruz. Şimdilik 2 kahve içtim. Benim küçük gece hiç uyumadı bu gün acile götüreceğiz çocukları. Allah yardımcımız olsun
artık kaç saat sonra sıra gelir bilinmez.
Ya bu erkekler niye böyle perşembe günü ortanca hastalandı, eşime dedim çocuk doktorumuzu ara randevu al çocuğu götür hem diğerlerine bulaşmadan hem hafta sonu araya girmeden diye. Yok ya abartma alt tarafı bir grip dedi, şimdi küçüğe bulaştı mecbur bu gün acile gideceğiz artık kaç saat bekleriz
Kahvaltı diye girdim konu nereye geldi aşırı dolmuşum yaw
Geçmiş olsun neyin var ki acaba,Günaydın kızlar.
Kendimi son bir hafta on gündür aşırı halsiz hissediyorum. Geceleri uykumu alamıyorum maalesefgece kafamı yastığa koyduğumda yine uyuyamayacağım diye sanki midem bulanıyor