- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Afiyet olsun canımerkenden menu vereyim
Sabah 11
1 kase yulaf + 1 muz + 1 avuç çiğ kuruyemis
Ara
2 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
1 kupa yesilcay
akşam 17 00
10 tane fırında kucuk balık
1 kase salata
1 lokma ekmek tam buğday hemen elimin ucuyla kopardım
su 2lt oldu şimdiye yatana 3u geçer
@Zipzip-
E Elif_Eylul
@madamhd
Hahaaaaaaa ne yaptın sen şimdi bende 38 im yaşlı yaptın bizi38yasindayim canim yasliyim ben
Tüh yaaa genç sanmıştim oydaki seniHahaaaaaaa ne yaptın sen şimdi bende 38 im yaşlı yaptın bizi
O yulafın nasıl yedin giii içine neler koydum tövbe yarabbi yine yiyemedimerkenden menu vereyim
Sabah 11
1 kase yulaf + 1 muz + 1 avuç çiğ kuruyemis
Ara
2 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
1 kupa yesilcay
akşam 17 00
10 tane fırında kucuk balık
1 kase salata
1 lokma ekmek tam buğday hemen elimin ucuyla kopardım
su 2lt oldu şimdiye yatana 3u geçer
@Zipzip-
E Elif_Eylul
@madamhd
Benim ruhum genç ondandırTüh yaaa genç sanmıştim oydaki seni
Masallah canim ya ben buranın şaklabaniyim genelde şaka yaparimBenim ruhum genç ondandır
Yılafı pişirerek yiyom samanotu gibi oluyor pişirmeden yeninceO yulafın nasıl yedin giii içine neler koydum tövbe yarabbi yine yiyemedim
Yeni çıkan yulaf var hibuskus ve bademli onu al yogurtla dene tavsiye ederim cok guzel tadi var hem öğütülmüşO yulafın nasıl yedin giii içine neler koydum tövbe yarabbi yine yiyemedim
Deatte 5-byou de Battleanime izleyenler,anime önerisi varmi yeni biseylere baslayasim var
Guzel bir enerjin var sevdimMasallah canim ya ben buranın şaklabaniyim genelde şaka yaparim
çok geçmiş olsun inşallah iyileşir çıkar hastanedenEltimin annesi babası dün hastaneydeydi korona olmuşlar bugün pozitif olduklarını öğrendik adam KOAH hastası ciğerleri enfeksiyon sarmış
Bakayım canım normal yulaf denedim süt yogur muz hiç biriyle tuketemedimYeni çıkan yulaf var hibuskus ve bademli onu al yogurtla dene tavsiye ederim cok guzel tadi var hem öğütülmüş
Pişince de yenmiyor kuzu benim miydem çok fena oldu ondanYılafı pişirerek yiyom samanotu gibi oluyor pişirmeden yenince
Teşekkür ederim canım karsilikliGuzel bir enerjin var sevdim
Geçmiş olsun Allah şifa versin.Eltimin annesi babası dün hastaneydeydi korona olmuşlar bugün pozitif olduklarını öğrendik adam KOAH hastası ciğerleri enfeksiyon sarmış
izlemediysen Kimetsu no Yaiba izle ilk sezondan başla 3. sezonu yeni başladı sezon bitince başlıycam :)
Ben yulafi yoğurdun içine koyuyorum. 1 saat bekliyor. Yulaf yumuşayınca tarci ekliyorum. Kuru kayısı ya da muz ya da incir doğruyorum. Efsane oluyor. Yulaf yumuşak olmalı ya da öğütülmüş. Yoksa ben de yiyemiyorum.Pişince de yenmiyor kuzu benim miydem çok fena oldu ondan
Peki ben aranıza böyle menüler le katilabilirmiiyim yassam günlük atarmisin beni yazmadigimda menü değilde daha doğrusu spor için rakibe ihtiyacım varTeşekkür ederim canım karsilikli
Spor için rakip mi istiyorsun? Emin misin?Peki ben aranıza böyle menüler le katilabilirmiiyim yassam günlük atarmisin beni yazmadigimda menü değilde daha doğrusu spor için rakibe ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?