• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

hahaha haaaa filize kalsa yaşlısınız, benim yaşıma gelseniz bir ayağınız çukurda pirpirim , mefkuremle , birde kıdemlim elhan var onların yaşın da da hayaletsiniz demektir :KK70:
bu arada hoş geldin gülüm :KK19:
Sen kacyasindaydin yavvvvv 40larda degilmi🤔

Ben yulafi yoğurdun içine koyuyorum. 1 saat bekliyor. Yulaf yumuşayınca tarci ekliyorum. Kuru kayısı ya da muz ya da incir doğruyorum. Efsane oluyor. Yulaf yumuşak olmalı ya da öğütülmüş. Yoksa ben de yiyemiyorum.
ben de süt muz tarçın birazda chia tohumu kattım yulafa bekletiyorum yumuşasın diye

Abla cok istiyorum. Ama dayanabilir miyim nasil olur hiç bilmiyorum. Haftaya denesemmi acaba ya
gülüm ben 5 sene oldu neredeyse günde 2 öğün ve sadece acıkınca yiyorum (genel de) ilk başta alışkanlıktan aralarda elim bir şeylere gidiyordu sonra işi çözdüm eğer sağlıklı ve yeterince yemek yiyip sofradan kalkarsan zaten en az 5-6 saat acıkmıyorsun , beden açlıkla susuzluğu sürekli karıştırıyor o yüzden o arada aç hissedersen su içip 5 dk bekleyip açlığın yok olduğun da rahatça arasız deresiz 2 öğünü yapabilirsin

Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00

Ara 3ceviz 1 erik

Saat 15:00
1 tabak dolusu m.corbası

Ara 7 çiğ badem
15 sarı üzüm

Karışık bitki çayı

Su: 2 lt
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia madamhd madamhd

Eklentiler

• F54C5E1F-48A0-4F4C-9ABE-8072235E61FE.jpeg
    F54C5E1F-48A0-4F4C-9ABE-8072235E61FE.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 22
Aman nebilim yaş aliyor başinı gidiyor🥲
ama insan hücrelerinin yüzyıllarca yıl yaşayacak şekilde tasarlandığını bilmeyenler azıcık yaş alınca yaşlandığını düşünerek yaşlanırlar be gülüm
artık gerçeği biliyorsun yüzyıllarca yaşayabilirsin :)

ama insan hücrelerinin yüzyıllarca yıl yaşayacak şekilde tasarlandığını bilmeyenler azıcık yaş alınca yaşlandığını düşünerek yaşlanırlar be gülüm
artık gerçeği biliyorsun yüzyıllarca yaşayabilirsin :)
Dinozor cinsindeniz dime ondan :KK70: :KK45:

Back