- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Saol canımAllah kabul etsin canim
evde 2 kabak kalmış ,ben de kıymalı kabak yaptım fırında:)))Bende karar vermedim
Evde 1-2 tane kabak vardi kendime onu yaparim belki:)
öyle karar verdi teyzesi hafta sonu dinlenecekmiş:)Her gün giderse iyi olmaz :) haftada 2 gün falan kaslari dinlendirmesi lazim
Sabahları 15 dk yürüyom evden çarşya kadar 3000 adım oluyoSabah akşam eve gidişler de iki durak önce in kuzu.. ikide yürü ofiste akşam da ev işi yaptinmi oldu bu iş
Benimde var 3yasina giricek arti oglan arti bela kocavar ama burayada zaman ayirmak zorundayiz 2senedir burdayim Allah saglik verdikce burdayiz sende gel istersen aradada olsaSaol canımvakitte yok zaten benim . kurs 2 yaşında kız da var atarsınız beni topikten devamsızlık tan
seni vermez kiBeni veriyor.Gidiyom.
30 dakikaya çıkar sen onuSabahları 15 dk yürüyom evden çarşya kadar 3000 adım oluyo
Böyle kabul ediyorsanız seve seve gelirimBenimde var 3yasina giricek arti oglan arti bela kocavar ama burayada zaman ayirmak zorundayiz 2senedir burdayim Allah saglik verdikce burdayiz sende gel istersen aradada olsa
Üzülme kuzu yaaa kimse senden vazgeçemez bak Mecnun oldum yollara düştüm
Hırslilari severizBöyle kabul ediyorsanız seve seve gelirimisterimde sizinle yarışmak hırslı biriyimdir sadece sohbet için bile gelebilirim
Üzülme kuzu yaaa kimse senden vazgeçemez bak Mecnun oldum yollara düştüm
gülüm sen bilirsin ama bence yapabiliyorsan 16-8 yapSelam. Sabah kosturmacasi ancak bitti. Geçmişe bakamadim.
Ben yine artiyim bana bir yol yordam gosterin nerde hata yapiyorum ben. Aralikli oruc denemek istiyorum ama ben ara ogunsuz yapamiyorum. 14 saat aclik 10 saat yemek şeklinde denesemmi sonra sonra 16 8 yapsamdestek bekliyorum arkadaşlar, moralimi bozup kendimi yemeye vermek istemiyorum son 8 kg kaldi
kore dizisi var onun playfull kiss :)İtazura na kiss
38yasindayim canim yasliyim benÜzme kankamiyaş kaç bu arada filiz 8 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?