• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saol canım 🤗vakitte yok zaten benim . kurs 2 yaşında kız da var atarsınız beni topikten 😅 devamsızlık tan
Benimde var 3yasina giricek arti oglan arti bela kocavar ama burayada zaman ayirmak zorundayiz 2senedir burdayim Allah saglik verdikce burdayiz sende gel istersen aradada olsa🥰

Benimde var 3yasina giricek arti oglan arti bela kocavar ama burayada zaman ayirmak zorundayiz 2senedir burdayim Allah saglik verdikce burdayiz sende gel istersen aradada olsa🥰
Böyle kabul ediyorsanız seve seve gelirim 🤗 isterimde sizinle yarışmak hırslı biriyimdir sadece sohbet için bile gelebilirim 😅

Selam. Sabah kosturmacasi ancak bitti. Geçmişe bakamadim.
Ben yine artiyim bana bir yol yordam gosterin nerde hata yapiyorum ben. Aralikli oruc denemek istiyorum ama ben ara ogunsuz yapamiyorum. 14 saat aclik 10 saat yemek şeklinde denesemmi sonra sonra 16 8 yapsam☹️ destek bekliyorum arkadaşlar, moralimi bozup kendimi yemeye vermek istemiyorum son 8 kg kaldi
gülüm sen bilirsin ama bence yapabiliyorsan 16-8 yap
aralarda hiç yemeyip 2 öğün acıkınca sadece yiyerek de yapsan olmaz mı saate çok da takılmasan yani , beden aklıyla zayıflama yöntemi :)

erkenden menu vereyim
Sabah 11
1 kase yulaf + 1 muz + 1 avuç çiğ kuruyemis

Ara
2 karabugday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
1 kupa yesilcay

akşam 17 00
10 tane fırında kucuk balık
1 kase salata
1 lokma ekmek tam buğday hemen elimin ucuyla kopardım:D
su 2lt oldu şimdiye yatana 3u geçer
Zipzip- Zipzip-