• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben yulafi yoğurdun içine koyuyorum. 1 saat bekliyor. Yulaf yumuşayınca tarci ekliyorum. Kuru kayısı ya da muz ya da incir doğruyorum. Efsane oluyor. Yulaf yumuşak olmalı ya da öğütülmüş. Yoksa ben de yiyemiyorum.
Bende yulaf kakaolu falan yapiliyor ya onu bile zor yedim 1 2 kere

Peki ben aranıza böyle menüler le katilabilirmiiyim yassam günlük atarmisin beni yazmadigimda menü değilde daha doğrusu spor için rakibe ihtiyacım var 😅
Valla kimseyi atmadik bugune kadar herkes kendi istegiyle gitti :KK70: :KK70:

Afiyet olsun canım 💕
teşekkür ederim 💕
O yulafın nasıl yedin giii içine neler koydum tövbe yarabbi yine yiyemedim 😏
ben bayılarak yiyorum 😃😃cidden
Deatte 5-byou de Battle
ben bunu izledim dün başladım bu gün bitti vavv olmasa da fena değildi
bunu duymadım
izlemediysen Kimetsu no Yaiba izle ilk sezondan başla 3. sezonu yeni başladı sezon bitince başlıycam :)
aboo bilmez miyim onu

gülüm sen bilirsin ama bence yapabiliyorsan 16-8 yap
aralarda hiç yemeyip 2 öğün acıkınca sadece yiyerek de yapsan olmaz mı saate çok da takılmasan yani , beden aklıyla zayıflama yöntemi :)
Abla cok istiyorum. Ama dayanabilir miyim nasil olur hiç bilmiyorum. Haftaya denesemmi acaba ya

Abla cok istiyorum. Ama dayanabilir miyim nasil olur hiç bilmiyorum. Haftaya denesemmi acaba ya
Sen sürekli açım derken onu yapabilirmisin bir onu düşün ilk once canim aç yatmaklada kilo veremezsin

Sen sürekli açım derken onu yapabilirmisin bir onu düşün ilk once canim aç yatmaklada kilo veremezsin
İşte o düşündürüyor beni. Nerdeyse sürekli açım. Midem çabuk öğütüyor sanki. Keşke diyetisyenle devam edebilseydim ah ah. Cok guzel ilgiliydi herşeyi konuşuyoduk

İşte o düşündürüyor beni. Nerdeyse sürekli açım. Midem çabuk öğütüyor sanki. Keşke diyetisyenle devam edebilseydim ah ah. Cok guzel ilgiliydi herşeyi konuşuyoduk
Oyuzden dedim iste sen yapamazsin,benim listem cidden doyurucu 2 ara 2 ana ögün bence sende böyle gidebilirsin yada 3 ara 3 ana yapabilirsin hersekilde kilo verirsin

21 ekim menüm

09.30
Tavada peynirli 3 yumurta(cocuklarla)
Yarim kapya
4 5 zeytin
Salata
Nescafe

12 30
2 hurma topu chia tohumluymuş
Yarim protein bar
Turk kahvesi

15 20
Yeşilçay
1 dilim ekmek uzerine 1 tk fistik ezmesi çeyrek muz

18.00
Kabak mantar kapya sote
3 YK yoğurt
Salata

Suyu arttirmaya çalıştım. İçmeye devam edicem adimlari gece paylasirim

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul

21 ekim menüm

09.30
Yarim kapya
4 5 zeytin
Salata
Nescafe

12 30
Yarim protein bar
Turk kahvesi

15 20
Yeşilçay

18.00
Kabak mantar kapya sote
3 YK yoğurt
Salata

Afiyet olsun canım 💕

Oyuzden dedim iste sen yapamazsin,benim listem cidden doyurucu 2 ara 2 ana ögün bence sende böyle gidebilirsin yada 3 ara 3 ana yapabilirsin hersekilde kilo verirsin
Bu şekilde devam edicem galiba. Ama akşamlari süt bile içmeyerek artik akşam ara öğünü yapmayarak

21 ekim menüm

09.30
Yarim kapya
4 5 zeytin
Salata
Nescafe

12 30
Yarim protein bar
Turk kahvesi

15 20
Yeşilçay

18.00
Kabak mantar kapya sote
3 YK yoğurt
Salata

Aralarda yesil cay icmek yerine
Ekmegi aksama al,1kase yogurt,yulaf,meyve
Yada 1meyve,1paket form,3ceviz
Yada,2galeta,1meyve,1bardak ayran yada süt burda hep doyurucu seyler koy ki aksama cok acikmazsin bak ben yedim 6da bidaha kahve icers iççem yani bitki caylarini herzaman icebilirsin
Dün oglende aksamda yulaf yogurt yedim tok tuttu ekside gordum sabah

Back