- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Yok onlar citos oluyor çitoslari sevmiyorum50 kilo alti girebiliyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onlar citos oluyor çitoslari sevmiyorum50 kilo alti girebiliyormu
Seninkisi benden korkar ama sor istersen
Müracaat nereye gelmişken iki kilo vereyim bariHerkese kapimiz açık canim
Menuleri yazmaya basla kac kilosun onu de hele 50 dersen kışkışMüracaat nereye gelmişken iki kilo vereyim bari
Nerde 59 kiloyumMenuleri yazmaya basla kac kilosun onu de hele 50 dersen kışkış
Koşuyorlar çekirge gibiler hepsi maşallah
Sen kaplumbağa gibisin kız ben yurudugumde en az 18 bin yapıyordumKoşuyorlar çekirge gibiler hepsi maşallah
Ne gibi eski cuma takımlar mı açılıyor off vedaları hiç sevmemHastalık, cenaze vb.bircok sıkıntılar yaşanıyor. Fakat bunları takip etmek değişiklik yapmak karar vermek gerekir. Bunlar çok zor şeyler. Tutkunun cenazesi vardı misal onu çıkarmadık. Cenaze önemli değil hastalık mı önemli yorumları gelebilir. Bunlar hepsi çok zor denge kurmak çok zor. Eski takım yarışlarında olduğu gibi devam etmeye karar verdik kaptanlara. Cuma gece 23.59 itibari ile listede olan herkes her koşulda listede kalır...
Korona ya da hastanelik ya da evde ama cok ağır bunların takibini şahsen ben yapamam. Bu sorumluluğu ben alırım, kimi listeden çıkaracağız kimi çıkarmayacağız ben karar veririm diyen varsa o kişiye görev verebiliriz belki @Zipzip- E Elif_Eylul
Hadi hayırlı olsun canımBir tane yumurtam döllenmiş ve yarın transfer edeceklermiş bizimle konuşup diğerlerini de donduracaklarmışmevlam sizlerden razı olsun yüzbin kere
Kaçan kaçanaAaa ayparedemi sizden kacti
Ne gibi eski cuma takımlar mı açılıyor off vedaları hiç sevmem
Sen kaplumbağa gibisin kız ben yurudugumde en az 18 bin yapıyordum
Ben yetişemiyom valla haSen kaplumbağa gibisin kız ben yurudugumde en az 18 bin yapıyordum
İnşallah tutar canım. Gelir minik bebiş.Bir tane yumurtam döllenmiş ve yarın transfer edeceklermiş bizimle konuşup diğerlerini de donduracaklarmışmevlam sizlerden razı olsun yüzbin kere
Ben şuanda 11120 bakalim akşama kadar kaça çıkacazAynıyız ben 9554
Eski takım kuralları unuttum masterfite alıştım iki haftadir ama kararlar sizin tabi siz ne derse emri başüstüne efendim :)
Allah kabul etsin canimNerde 59 kiloyum
oruç tutuyorum ben ama üç öğün beslenme yok
Haklısın ne diyeyimHastalık, cenaze vb.bircok sıkıntılar yaşanıyor. Fakat bunları takip etmek değişiklik yapmak karar vermek gerekir. Bunlar çok zor şeyler. Tutkunun cenazesi vardı misal onu çıkarmadık. Cenaze önemli değil hastalık mı önemli yorumları gelebilir. Bunlar hepsi çok zor denge kurmak çok zor. Eski takım yarışlarında olduğu gibi devam etmeye karar verdik kaptanlara. Cuma gece 23.59 itibari ile listede olan herkes her koşulda listede kalır...
Korona ya da hastanelik ya da evde ama cok ağır bunların takibini şahsen ben yapamam. Bu sorumluluğu ben alırım, kimi listeden çıkaracağız kimi çıkarmayacağız ben karar veririm diyen varsa o kişiye görev verebiliriz belki @Zipzip- E Elif_Eylul
Sabah akşam eve gidişler de iki durak önce in kuzu.. ikide yürü ofiste akşam da ev işi yaptinmi oldu bu işBen yetişemiyom valla ha
11120 adımdayım9.510 adım.
Canim zaten herkes bilerek ve isteyerek giriyor sonradan çikan hastalik,cenaze gibi şeyleri hiçbirimiz bilemedigimiz icin yapicak birsey yok bu sekilde devam edicekHastalık, cenaze vb.bircok sıkıntılar yaşanıyor. Fakat bunları takip etmek değişiklik yapmak karar vermek gerekir. Bunlar çok zor şeyler. Tutkunun cenazesi vardı misal onu çıkarmadık. Cenaze önemli değil hastalık mı önemli yorumları gelebilir. Bunlar hepsi çok zor denge kurmak çok zor. Eski takım yarışlarında olduğu gibi devam etmeye karar verdik kaptanlara. Cuma gece 23.59 itibari ile listede olan herkes her koşulda listede kalır...