Afiyet olsun kaptanım.5 Eylül Menü ve Spor Bildirimi
08.00 1 şekersiz kahve
13.00 2 dilim peynir, 2 kaşık yoğurtlu semizotu salatası, 2 zeytin, 1 dilim domates, 1 dilim karpuz, 2 küçük sigara böreği, 2 erik
(Okulun kahvaltısı vardı. Açık büfe olan bir yere gittik. Sağlıklı şeyler yemeye çalıştım. Hatırladıklarım bunlar.)
18.00 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt
3 litre su
7000 adım
Elhan Jou
Afiyet olsun Ekürim. Seninle özdeşleştirdigim bir etkinlikti tarçınlı, Hindistan cevizi yağlı kahveGünaydınlar hanımlartarçınlı kahve içiyorum bende şimdi.
Hosbulduk ablacimO zaman seni tedaviye alacağız demektir
Hoş geldin tatlım.
Ama güzel ediyosun vermen çok normal semizotuyla yedin onunda kalorisi epey düşükk şahanee vallahaaa
Sigara boreği 2 tanemi yiyilir loo5 Eylül Menü ve Spor Bildirimi
08.00 1 şekersiz kahve
13.00 2 dilim peynir, 2 kaşık yoğurtlu semizotu salatası, 2 zeytin, 1 dilim domates, 1 dilim karpuz, 2 küçük sigara böreği, 2 erik
(Okulun kahvaltısı vardı. Açık büfe olan bir yere gittik. Sağlıklı şeyler yemeye çalıştım. Hatırladıklarım bunlar.)
18.00 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt
3 litre su
7000 adım
Elhan Jou
Dikkat etmezsem geri gelecek yoksa 16 kilo vermiştim 7 ayda.Maşallah gayet iyi kg dasin
Çok sağol çıtırım ne içtik demi kahveyide,içmeye başladım bende hemen sende hazırlayıp içmrn lazım devam edecepğiz kahveyeAfiyet olsun Ekürim. Seninle özdeşleştirdigim bir etkinlikti tarçınlı, Hindistan cevizi yağlı kahvehemen eşlik etmeliyim unutmuşum
Günaydın tatlım. Darısı hepimizin başına inşallah. Birlikten kuvvet doğar demişlerHosbulduk ablacim
Günaydın herkese ,maşallah ne güzel incelenler var, daim olsun inşallah.
Sabah granül içmiştim ilk kahve saatinde aklımda tatlım. Çok faydasını görmüştüm birlikte devam ederiz .Dikkat etmezsem geri gelecek yoksa 16 kilo vermiştim 7 ayda.
Çok sağol çıtırım ne içtik demi kahveyide,içmeye başladım bende hemen sende hazırlayıp içmrn lazım devam edecepğiz kahveye
Aklama doğru içersin olmazsa açlığıda bastırır,hep berabercene devam kahveyeSabah granül içmiştim ilk kahve saatinde aklımda tatlım. Çok faydasını görmüştüm birlikte devam ederiz .
Babama dedim bana 1 torba getir köydenAma güzel ediyosun vermen çok normal semizotuyla yedin onunda kalorisi epey düşükk şahanee vallahaaa
Hahahahaha vallahaa cok iyii yaa bende diyeyim kocise alsın boll semizotlarıBabama dedim bana 1 torba getir köydensemizotunu
Cok guzel gidiyorr cok sevindim azmine bayıldımm iyice başlamişken bozmayalımm bozunca sonra hep üzülüyoruz iyice başladıysan durmak yok devam
Bugün diyetimin 25 günü ve 5 kilo verdim 5 gün sonra 6-7 kilo olarak tamamlamayı düşünüyorum Bir ay içerisinde Vermiş olduğum kiloyuCok guzel gidiyorr cok sevindim azmine bayıldımm iyice başlamişken bozmayalımm bozunca sonra hep üzülüyoruz iyice başladıysan durmak yok devam
Benceee 1ayda 5 kilo gayet iyi verilmiss en ideal öyleBugün diyetimin 25 günü ve 5 kilo verdim 5 gün sonra 6-7 kilo olarak tamamlamayı düşünüyorum Bir ay içerisinde Vermiş olduğum kiloyu
Süper vermissiniz, bu şekilde devamBugün diyetimin 25 günü ve 5 kilo verdim 5 gün sonra 6-7 kilo olarak tamamlamayı düşünüyorum Bir ay içerisinde Vermiş olduğum kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?