- 25 Ağustos 2019
- 61.169
- 114.393
- 698
- 30
He calışıyorsun ozaman iyi ediyorsunniş yerinde olunca kahvaltı yok maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He calışıyorsun ozaman iyi ediyorsunniş yerinde olunca kahvaltı yok maalesef
Dışarı çıkmam gerekti canım. Normal keki yemişsindir sanırım.Ölcüleride versen iyi olur ablacım
Tatlım bizim hastaligimizin adı buymuşAy sende bendensin Elhan banada yağmur çamur olsun ayy bugün sözde izmir gok gürültü yağmur vardı ne sevindim ama nerdeee başka yerlere yagdi burada bir nem bir nem ay bayılacak gibiyim
Ceeee diyip gitmeyeceksen buyur gel tabi kiMerhabalar kızlar yine aranıza katılabilir miyim
Hoşgeldiiinnnn cuma gunü tartı resmi bildirimleriyleee burda ollMerhabalar kızlar yine aranıza katılabilir miyim
Dunden beri pek iyi degilim midem rahatsiz ama iyi haber birsey yiyemiyorum
Çok sağol ablacım evet normal kekten 1 dilim yedim ama bu tarifi kaydedip deniycem teşekkür ederimDışarı çıkmam gerekti canım. Normal keki yemişsindir sanırım.
Tarifimiz şu şekilde
Bir yumurta
Bir bardak süt veya yoğurt
Yarım çay bardağı kuru üzüm
Üç dört kuru kayisi/ kuru dut / hurma hiçbiri yoksa bir elma rendele veya muz ez. Amacımız tatlılık vermesi
Bir bardak yulaf ezmesi öğütülmüş
Bir paket kabartma tozu
İsteğe göre vanilya
Bir yemek kaşığı tahin yoksa tereyağı
Bir yemek kaşığı yulaf ezmesi ( iri olan) de yagladigin kek kalıbının kenarlarina yapistiracaksin .
Hepsini karistir kalıba dök pişir...
Uzun gibi görünüyor ama çok basit bir
Tatlı şeyler koymazsan onun yerine lor , peynir, zeytin koyup ekmege dönüştürüyorsun tamamen hayal gücüne kalmış.
Geçmiş olsunDunden beri pek iyi degilim midem rahatsiz ama iyi haber birsey yiyemiyorum
Yiyemeemen bile üzüyo kuzum duzen önemli neden rahatsız midenDunden beri pek iyi degilim midem rahatsiz ama iyi haber birsey yiyemiyorum
Geçmiş olsun canım. Geçen yıl mide beni çok yordu. İnşallah sağlığına kavuşursun. Öyle deme güçten düşersin canım benim.Dunden beri pek iyi degilim midem rahatsiz ama iyi haber birsey yiyemiyorum
Regli olmama rağmen gidiyor kaptancimMuhteşemsin bebeğimmm
Aaaa cok iyi ozamann kızzz bak inan hedefine ulaş cok daha guzel hissrdiceksin iyiki başladım diceksin simdi böyle başlamışken hiç bozmayalımmRegli olmama rağmen gidiyor kaptancim
Tesekkur ederimGeçmiş olsun
Bilemiyorum hazimsizlik siskinlik agri var kotu beslenmenin sonuclari bi ara gecmistiYiyemeemen bile üzüyo kuzum duzen önemli neden rahatsız miden
Tesekkur ederim kaptanim evet cok halsizim vucudumda kirginGeçmiş olsun canım. Geçen yıl mide beni çok yordu. İnşallah sağlığına kavuşursun. Öyle deme güçten düşersin canım benim.