• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ölcüleride versen iyi olur ablacım :KK36:
Dışarı çıkmam gerekti canım. Normal keki yemişsindir sanırım. :confused:
Tarifimiz şu şekilde
Bir yumurta
Bir bardak süt veya yoğurt
Yarım çay bardağı kuru üzüm
Üç dört kuru kayisi/ kuru dut / hurma hiçbiri yoksa bir elma rendele veya muz ez. Amacımız tatlılık vermesi
Bir bardak yulaf ezmesi öğütülmüş
Bir paket kabartma tozu
İsteğe göre vanilya
Bir yemek kaşığı tahin yoksa tereyağı
Bir yemek kaşığı yulaf ezmesi ( iri olan) de yagladigin kek kalıbının kenarlarina yapistiracaksin .
Hepsini karistir kalıba dök pişir...
Uzun gibi görünüyor ama çok basit bir 🍰
🌸🌸🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼
Tatlı şeyler koymazsan onun yerine lor , peynir, zeytin koyup ekmege dönüştürüyorsun tamamen hayal gücüne kalmış. :KK60:

Ay sende bendensin Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. banada yağmur çamur olsun ayy bugün sözde izmir gok gürültü yağmur vardı ne sevindim ama nerdeee başka yerlere yagdi burada bir nem bir nem ay bayılacak gibiyim
Tatlım bizim hastaligimizin adı buymuş
Screenshot_2023-09-05-19-21-18-216-edit_com.opera.browser.jpg
🤩🤩🤩🤩

Dışarı çıkmam gerekti canım. Normal keki yemişsindir sanırım. :confused:
Tarifimiz şu şekilde
Bir yumurta
Bir bardak süt veya yoğurt
Yarım çay bardağı kuru üzüm
Üç dört kuru kayisi/ kuru dut / hurma hiçbiri yoksa bir elma rendele veya muz ez. Amacımız tatlılık vermesi
Bir bardak yulaf ezmesi öğütülmüş
Bir paket kabartma tozu
İsteğe göre vanilya
Bir yemek kaşığı tahin yoksa tereyağı
Bir yemek kaşığı yulaf ezmesi ( iri olan) de yagladigin kek kalıbının kenarlarina yapistiracaksin .
Hepsini karistir kalıba dök pişir...
Uzun gibi görünüyor ama çok basit bir 🍰
🌸🌸🌸🌸🌸🌼🌼🌼🌼
Tatlı şeyler koymazsan onun yerine lor , peynir, zeytin koyup ekmege dönüştürüyorsun tamamen hayal gücüne kalmış. :KK60:
Çok sağol ablacım evet normal kekten 1 dilim yedim ama bu tarifi kaydedip deniycem teşekkür ederim 🥰🥰

Tesekkur ederim
Yiyemeemen bile üzüyo kuzum duzen önemli neden rahatsız miden😒
Bilemiyorum hazimsizlik siskinlik agri var kotu beslenmenin sonuclari bi ara gecmisti
Geçmiş olsun canım. Geçen yıl mide beni çok yordu. İnşallah sağlığına kavuşursun. Öyle deme güçten düşersin canım benim. :KK43:
Tesekkur ederim kaptanim evet cok halsizim vucudumda kirgin

Back