• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

5 Eylül Menü ve Spor Bildirimi

08.00 1 şekersiz kahve

13.00 2 dilim peynir, 2 kaşık yoğurtlu semizotu salatası, 2 zeytin, 1 dilim domates, 1 dilim karpuz, 2 küçük sigara böreği, 2 erik

(Okulun kahvaltısı vardı. Açık büfe olan bir yere gittik. Sağlıklı şeyler yemeye çalıştım. Hatırladıklarım bunlar. 🙃)

18.00 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt

3 litre su

7000 adım 🏃🏼‍♀️

💙 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. 💙 Jou Jou 💙
Afiyet olsun kaptanım. :KK60: Seçimlerin güzel. :KK68:

5 Eylül Menü ve Spor Bildirimi

08.00 1 şekersiz kahve

13.00 2 dilim peynir, 2 kaşık yoğurtlu semizotu salatası, 2 zeytin, 1 dilim domates, 1 dilim karpuz, 2 küçük sigara böreği, 2 erik

(Okulun kahvaltısı vardı. Açık büfe olan bir yere gittik. Sağlıklı şeyler yemeye çalıştım. Hatırladıklarım bunlar. 🙃)

18.00 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt

3 litre su

7000 adım 🏃🏼‍♀️

💙 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. 💙 Jou Jou 💙
Sigara boreği 2 tanemi yiyilir loo🤣🤣

Maşallah gayet iyi kg dasin
Dikkat etmezsem geri gelecek yoksa 16 kilo vermiştim 7 ayda.
Afiyet olsun Ekürim. Seninle özdeşleştirdigim bir etkinlikti tarçınlı, Hindistan cevizi yağlı kahve :KK72:hemen eşlik etmeliyim :rapci:unutmuşum :confused:
Çok sağol çıtırım ne içtik demi kahveyide,içmeye başladım bende hemen sende hazırlayıp içmrn lazım devam edecepğiz kahveye :KK60: :KK200:

Dikkat etmezsem geri gelecek yoksa 16 kilo vermiştim 7 ayda.

Çok sağol çıtırım ne içtik demi kahveyide,içmeye başladım bende hemen sende hazırlayıp içmrn lazım devam edecepğiz kahveye :KK60: :KK200:
Sabah granül içmiştim ilk kahve saatinde aklımda tatlım. Çok faydasını görmüştüm birlikte devam ederiz . :KK5:

Sabah granül içmiştim ilk kahve saatinde aklımda tatlım. Çok faydasını görmüştüm birlikte devam ederiz . :KK5:
Aklama doğru içersin olmazsa açlığıda bastırır,hep berabercene devam kahveye :KK71:
Markete gidecem domates kovalayım biraz daha gelirim gene

20230906_104148.jpg

Kahvaltim

Cok guzel gidiyorr cok sevindim azmine bayıldımm iyice başlamişken bozmayalımm bozunca sonra hep üzülüyoruz iyice başladıysan durmak yok devam🥰🥰🥰🤩🤩
Bugün diyetimin 25 günü ve 5 kilo verdim 5 gün sonra 6-7 kilo olarak tamamlamayı düşünüyorum Bir ay içerisinde Vermiş olduğum kiloyu

Back