• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynenn öyle evdede hareketli oldu hem dışarı hem ev süper
Küçük kızım hasta, 2 haftadır. Öksürüğü gecmedi. Ondan evden çalısıyorum, aslında hiç sevmiyorum evden çalışmayı ama. Bakıcımız kızımla ilgilenirken yemek yapıyorum işime ara verince filan, buyuk kızkmı da erken alıyırum okuldan iyi oluyor. Çalışmak zor oluyır o ayrı 😝

Küçük kızım hasta, 2 haftadır. Öksürüğü gecmedi. Ondan evden çalısıyorum, aslında hiç sevmiyorum evden çalışmayı ama. Bakıcımız kızımla ilgilenirken yemek yapıyorum işime ara verince filan, buyuk kızkmı da erken alıyırum okuldan iyi oluyor. Çalışmak zor oluyır o ayrı 😝
geçmiş olsun ve kolay gelsin, çalışırken iki çocuğa birden yetişmek gerçekten zor.

Selamlar ben de yavastan menumu yazıp alistirma yapayım.

Sabah 10
Sutlu filtre kahve

Oğlu 14
2 dilim tt ekmek
Yeşil fasulye yoğurt
Bol salata
Karpuz az dilim
Bi dilim elma
Bi Kaktus incir

Içinde 17.30
Üzüm az
Elma Yarım

Su 2 olur
Adım 7.000
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Maşaallahh canımm geçmiş olsun🥰

Lonely aciktigin zaman ye ama sağlıklı bir şeyler olsun.
Yemekten önce hafif kıyafetlerle tartilmalisin. İki günde 2.5 kilo artı geleceğini sanmam. Motivasyonun daim olsun istersen yapabileceğine inanıyorum.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Derdimiz keyifle ama birazcık da disiplinle kilo verebilmek. Diğer diyet zayıflama gruplarından biraz farklıyız. Bu sayfanın kurucuları belli kurallar koymuş yarış haline dönüştürmüs. Günlük gibi veya sadece sohbet muhabbet arasında kilomu da söyleyeyim gibi bir işleyişimiz yok. Daha doğrusu önceliğimiz yok diyeyim. Görev , sorumluluklarimizi yaptıktan sonra elbette günün telaşını mutluluğunu sıkıntısını paylaşıp dertlesebiliyoruz canım. Senin işin hayat tarzin kaynaklı biraz sorunlar yaşıyoruz zamanında bildirim yapmıyorsun yapamıyorsun.
Cuma ve pazartesi sabahları öğleye kadar (bazen öğleden sonraları bile olabiliyor esnetiyorum çoğunlukla) tartı bildirimlerimiz var. Düzenli menü paylaşımı da şart.
Hazırlık bölümünde olman senin için avantaj ama bildirim olmadığı için listeye çoğu kişiyi eklemiyorum.
.
Yok listede olmak gibi bi niyetim yok zaten çünkü dediğiniz gibi çalışma saatlerim çok berbat haftanın 2 günü 12 saat çalışıyorum uyku nedir bilmiyoruz zaten bir hafta akşam bir hafta gece bir hafta sabah karma karışık aldığın paraya degiyor mu tabiki de değmiyor zaten 3000 tl yol parası veriyorum Allah ta.n babamlarla kalıyorum da ev kirası falan yok. Ben biraz yalnız hissediyorum kendimi . İtiraf etmeliyim ki kilo vermekten çok şöyle bir muhabbet ortamı olması açısından burayı istiyorum ha derseniz ki mesajları okuyabiliyor musun nerdeee😊
Zaten iki gündür iştah patlaması günüm. Yememeye çalıştıkça ağlayasım geliyor dayanamıyorum yemek istiyorum abur cubur tuzlu şeyler şu an öyleyim mesela ağlamak üzereyim ramak kaldı dayanamıyorum sanki 5 gündür yemek yemedim og bir olmadı gitti maalesef olsa kesilecek iştahım da

Yok listede olmak gibi bi niyetim yok zaten çünkü dediğiniz gibi çalışma saatlerim çok berbat haftanın 2 günü 12 saat çalışıyorum uyku nedir bilmiyoruz zaten bir hafta akşam bir hafta gece bir hafta sabah karma karışık aldığın paraya degiyor mu tabiki de değmiyor zaten 3000 tl yol parası veriyorum Allah ta.n babamlarla kalıyorum da ev kirası falan yok. Ben biraz yalnız hissediyorum kendimi . İtiraf etmeliyim ki kilo vermekten çok şöyle bir muhabbet ortamı olması açısından burayı istiyorum ha derseniz ki mesajları okuyabiliyor musun nerdeee😊
Zaten iki gündür iştah patlaması günüm. Yememeye çalıştıkça ağlayasım geliyor dayanamıyorum yemek istiyorum abur cubur tuzlu şeyler şu an öyleyim mesela ağlamak üzereyim ramak kaldı dayanamıyorum sanki 5 gündür yemek yemedim og bir olmadı gitti maalesef olsa kesilecek iştahım da
Abur cuburlar çok aciktiriyor ne yapıp edip kurtulman lazım ama nasıl :confused: kız duygusal açlık mi yaşıyorsun acaba. 🥺 Bu yazılarını okuyan ağır yasamdakilere benzer biri zanneder seni ama çok şükür çok kilolu değilsin. Dikkatini güzel şeylere çekmek lazım. Bir ara sahilde ne güzel yürüyüşler yapıyordun? İş çıkışıydi değil mi?
Yalnız hissetme gel bizimle konuş mutlaka birileri vardır burada :KK5:

Kızlar selam, ben de pazartesi günü diyetisyene uğradım.
Yağ oranımın azalmaması sorun bende, verdiğim yağdan gitmiyor tamamen. güzel bir liste oluşturdu yine eskisine benzer.
Bir sürü takviye vitamin tabi:) Bakalım neler olacak
Kan değerlerine bakıldı mi canım?

asliogretmen asliogretmen Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Açkarna; tarçınlı türk kahve,zencefilli sirkeli su

12.30
2 kepçe tarhana çorbası(181 kalori)
1 dilim çavdar

19.00
2 kepçe Mercimek çorba bol acılı(137 kalori
1 dilim çavdar
Kıvırcık salata

2litre su

Screenshot_20230906-211134_Pedometer Step Counter.jpg

Back