- 28 Kasım 2020
- 1.818
- 8.923
- 108
- 38
Vallahiii al bendende okadarr 1 tencere bile yerim oderece cok severimm ama yeme amann sonra pişman oluyoruz boşver ya
benim aklıma akşam böyle şeyler gelince, nerede benim kabağım diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahiii al bendende okadarr 1 tencere bile yerim oderece cok severimm ama yeme amann sonra pişman oluyoruz boşver ya
Küçük kızım hasta, 2 haftadır. Öksürüğü gecmedi. Ondan evden çalısıyorum, aslında hiç sevmiyorum evden çalışmayı ama. Bakıcımız kızımla ilgilenirken yemek yapıyorum işime ara verince filan, buyuk kızkmı da erken alıyırum okuldan iyi oluyor. Çalışmak zor oluyır o ayrıAynenn öyle evdede hareketli oldu hem dışarı hem ev süper
geçmiş olsun ve kolay gelsin, çalışırken iki çocuğa birden yetişmek gerçekten zor.Küçük kızım hasta, 2 haftadır. Öksürüğü gecmedi. Ondan evden çalısıyorum, aslında hiç sevmiyorum evden çalışmayı ama. Bakıcımız kızımla ilgilenirken yemek yapıyorum işime ara verince filan, buyuk kızkmı da erken alıyırum okuldan iyi oluyor. Çalışmak zor oluyır o ayrı
sagol canim, su okruluk bi gecse sukur baska derdimiz yokgeçmiş olsun ve kolay gelsin, çalışırken iki çocuğa birden yetişmek gerçekten zor.
Maşaallahh canımm geçmiş olsunKüçük kızım hasta, 2 haftadır. Öksürüğü gecmedi. Ondan evden çalısıyorum, aslında hiç sevmiyorum evden çalışmayı ama. Bakıcımız kızımla ilgilenirken yemek yapıyorum işime ara verince filan, buyuk kızkmı da erken alıyırum okuldan iyi oluyor. Çalışmak zor oluyır o ayrı
Hahaha güzel taktikk yedinmi kabaklarıbenim aklıma akşam böyle şeyler gelince, nerede benim kabağım diyorum
Yok listede olmak gibi bi niyetim yok zaten çünkü dediğiniz gibi çalışma saatlerim çok berbat haftanın 2 günü 12 saat çalışıyorum uyku nedir bilmiyoruz zaten bir hafta akşam bir hafta gece bir hafta sabah karma karışık aldığın paraya degiyor mu tabiki de değmiyor zaten 3000 tl yol parası veriyorum Allah ta.n babamlarla kalıyorum da ev kirası falan yok. Ben biraz yalnız hissediyorum kendimi . İtiraf etmeliyim ki kilo vermekten çok şöyle bir muhabbet ortamı olması açısından burayı istiyorum ha derseniz ki mesajları okuyabiliyor musun nerdeeeLonely aciktigin zaman ye ama sağlıklı bir şeyler olsun.
Yemekten önce hafif kıyafetlerle tartilmalisin. İki günde 2.5 kilo artı geleceğini sanmam. Motivasyonun daim olsun istersen yapabileceğine inanıyorum.
Derdimiz keyifle ama birazcık da disiplinle kilo verebilmek. Diğer diyet zayıflama gruplarından biraz farklıyız. Bu sayfanın kurucuları belli kurallar koymuş yarış haline dönüştürmüs. Günlük gibi veya sadece sohbet muhabbet arasında kilomu da söyleyeyim gibi bir işleyişimiz yok. Daha doğrusu önceliğimiz yok diyeyim. Görev , sorumluluklarimizi yaptıktan sonra elbette günün telaşını mutluluğunu sıkıntısını paylaşıp dertlesebiliyoruz canım. Senin işin hayat tarzin kaynaklı biraz sorunlar yaşıyoruz zamanında bildirim yapmıyorsun yapamıyorsun.
Cuma ve pazartesi sabahları öğleye kadar (bazen öğleden sonraları bile olabiliyor esnetiyorum çoğunlukla) tartı bildirimlerimiz var. Düzenli menü paylaşımı da şart.
Hazırlık bölümünde olman senin için avantaj ama bildirim olmadığı için listeye çoğu kişiyi eklemiyorum.
.
ayy canım yaa haftaya çok hızlı bir giriş yaptım. yoğunluk ve yorgunluktan giremedim buralara. ama pazartesi sabah 81.4 mü 81.6 mı öyle bir şey çıktıydım.Hazırlık @Cookiie
Hazırlık 60kiloyum
@s i d e l y a
Hazırlık Lonely single girl
Hazırlık @gezegenfeza
Kizlar pazartesi tablosu hazırlık aşamasında
Bildirimleriniz bekleniyor
Abur cuburlar çok aciktiriyor ne yapıp edip kurtulman lazım ama nasıl kız duygusal açlık mi yaşıyorsun acaba. Bu yazılarını okuyan ağır yasamdakilere benzer biri zanneder seni ama çok şükür çok kilolu değilsin. Dikkatini güzel şeylere çekmek lazım. Bir ara sahilde ne güzel yürüyüşler yapıyordun? İş çıkışıydi değil mi?Yok listede olmak gibi bi niyetim yok zaten çünkü dediğiniz gibi çalışma saatlerim çok berbat haftanın 2 günü 12 saat çalışıyorum uyku nedir bilmiyoruz zaten bir hafta akşam bir hafta gece bir hafta sabah karma karışık aldığın paraya degiyor mu tabiki de değmiyor zaten 3000 tl yol parası veriyorum Allah ta.n babamlarla kalıyorum da ev kirası falan yok. Ben biraz yalnız hissediyorum kendimi . İtiraf etmeliyim ki kilo vermekten çok şöyle bir muhabbet ortamı olması açısından burayı istiyorum ha derseniz ki mesajları okuyabiliyor musun nerdeee
Zaten iki gündür iştah patlaması günüm. Yememeye çalıştıkça ağlayasım geliyor dayanamıyorum yemek istiyorum abur cubur tuzlu şeyler şu an öyleyim mesela ağlamak üzereyim ramak kaldı dayanamıyorum sanki 5 gündür yemek yemedim og bir olmadı gitti maalesef olsa kesilecek iştahım da
Cuma bildiriminde inşallah eksi gelirsin iyi bir motivasyon olur.ayy canım yaa haftaya çok hızlı bir giriş yaptım. yoğunluk ve yorgunluktan giremedim buralara. ama pazartesi sabah 81.4 mü 81.6 mı öyle bir şey çıktıydım.
Afiyet olsun canım5 Eylül Salı:
12:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak fasulye yemeği
1 kase cacık
16:30
1/2 simit
19:00
1/4 sucuk
1 tabak fasulye yemeği
1 kase yoğurt
20:00
1 züber granola
Elhan asliogretmen
Yavaştan güzel menü çikarmişsin hanimcim Afiyet olsun.Selamlar ben de yavastan menumu yazıp alistirma yapayım.
Sabah 10
Sutlu filtre kahve
Oğlu 14
2 dilim tt ekmek
Yeşil fasulye yoğurt
Bol salata
Karpuz az dilim
Bi dilim elma
Bi Kaktus incir
Içinde 17.30
Üzüm az
Elma Yarım
Su 2 olur
Adım 7.000
Elhan
Kan değerlerine bakıldı mi canım?Kızlar selam, ben de pazartesi günü diyetisyene uğradım.
Yağ oranımın azalmaması sorun bende, verdiğim yağdan gitmiyor tamamen. güzel bir liste oluşturdu yine eskisine benzer.
Bir sürü takviye vitamin tabi:) Bakalım neler olacak
Afiyet olsun canımasliogretmen Elhan
Açkarna; tarçınlı türk kahve,zencefilli sirkeli su
12.30
2 kepçe tarhana çorbası(181 kalori)
1 dilim çavdar
19.00
2 kepçe Mercimek çorba bol acılı(137 kalori
1 dilim çavdar
Kıvırcık salata
2litre su
Eki Görüntüle 3297260
Bugün hep dışardaydımvallaha pertim çıktı kizAfiyet olsun canım
Evet bakıldı biraz d falan düşük çıktı. Bir de kolesterol yüksek maalesef ablaKan değerlerine bakıldı mi canım?