- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
Semizotu baş rolde bence güzel menu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Semizotu baş rolde bence güzel menu
Peynirli makarna olmadı ama fena karbonhidrat varSemizotu baş rolde bence güzel menu
Yaniii amaa çorba diyetine başlayacam sanırımmkilom durdu hep aynı gidince şimdi farklı yöntemler yapmaya çalışıyorum aşkommBenim de dikkatimi çekti. Akşamdan öğleye çekilebilir ille olacaksa
Akşamları çorba , salata olabilir. Kahvaltı olacak mı?Yaniii amaa çorba diyetine başlayacam sanırımmkilom durdu hep aynı gidince şimdi farklı yöntemler yapmaya çalışıyorum aşkomm
Küçücük bir kase ile öğlene cek bisersey olmazPeynirli makarna olmadı ama fena karbonhidrat var
Hala kahvaltı etmedim ama kahvaltılarda bitti akşama sıkı alışveriş edeceğim bebeğim çorba içecegim birazdan tarhanaAkşamları çorba , salata olabilir. Kahvaltı olacak mı?
Yokyaa cok severim makarnayi yesem hep yemek isticem oyuzden o riske atmıyorummKüçücük bir kase ile öğlene cek bisersey olmaz
bu hafta gayet iyi gidiyorum bkalim, eminim cumaya eksi gelecekMenun gayet iyi canım onemli olan ölçüsü aşırı miktarını kaçmayarak
sagol kaptancimKim olsa beğenir böyle bir menüyü Şifa olsun canım
Hissediyorumm ve sana güveniyorumm ama yürüyüş yapabileceğin varmı canım o olmasa bazen cok zor gidiyorbu hafta gayet iyi gidiyorum bkalim, eminim cumaya eksi gelecek
bugun yine bisiklet olacak ama spor da ekleyecegim soz . en azinda 8dk tabata filan. Yuryus genelde cocuklarla yapiyorum gunluk 5-7 bin adim oluyor ama onu saymiyorum. cocuklari okula birak okuldan al filan, ya da markete git. gunluk aktiviteler olarak.Hissediyorumm ve sana güveniyorumm ama yürüyüş yapabileceğin varmı canım o olmasa bazen cok zor gidiyor
Bence gene de hareket halindesin çok güzell bu okul bazen işe yarıyorbugun yine bisiklet olacak ama spor da ekleyecegim soz . en azinda 8dk tabata filan. Yuryus genelde cocuklarla yapiyorum gunluk 5-7 bin adim oluyor ama onu saymiyorum. cocuklari okula birak okuldan al filan, ya da markete git. gunluk aktiviteler olarak.
Valla git gel hareket oluyor en azındanBence gene de hareket halindesin çok güzell bu okul bazen işe yarıyor
Aynenn öyle evdede hareketli oldu hem dışarı hem ev süperValla git gel hareket oluyor en azından
Vallahiii al bendende okadarr 1 tencere bile yerim oderece cok severimm ama yeme amann sonra pişman oluyoruz boşver yaBen akşam makarna yersem kendimi durduramayabilirim