Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkur ederim

Bilemiyorum hazimsizlik siskinlik agri var kotu beslenmenin sonuclari bi ara gecmisti

Tesekkur ederim kaptanim evet cok halsizim vucudumda kirgin
Hava değişiminden olabilirr bende şu dunden beri ne spor ne birşey ediyorum yürüyüş yapmaya bile şeyim yok nazaramı geldim ne saçma sapan şeyler yiyorum detox bile yapamıyorum birşey oldu bana anlamadım

süpersin canım
teşekkürler

teşekkürler kaptanım

Az zamanda verdiğim şu 3 kilo bile beni o kadar rahatlattı ki anlatamam, kıyafetler üzerimde daha iyi durmaya başladı. bir 3 kilo daha verince ne olacak bakalım.
çok çok güzel olacak ozym
afiyet olsun canım
5 eylül
Su;2.5 litre şu an 3.5 a tamamlamaya çalışcam
Adım;8 bin
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. asliogretmen
afiyet olsun canım
5 Eylül Menüm
14.30 mercimek çorbası, 1 şeftali
16.00 ton balığı salata
19.30 5 köfte biraz yoğurt çeyrek ekmek
Spor: karın egzersizi, trambolinde 10 dk zıplama
Su 1.5 litre
asliogretmen
afiyet olsun canım

Maviş Takımın menüleri süperrrrr
Dunden beri pek iyi degilim midem rahatsiz ama iyi haber birsey yiyemiyorum
Çok geçmiş olsun Zeynepçiğim

5 Eylül Menü ve Spor Bildirimi

08.00 1 şekersiz kahve

13.00 2 dilim peynir, 2 kaşık yoğurtlu semizotu salatası, 2 zeytin, 1 dilim domates, 1 dilim karpuz, 2 küçük sigara böreği, 2 erik

(Okulun kahvaltısı vardı. Açık büfe olan bir yere gittik. Sağlıklı şeyler yemeye çalıştım. Hatırladıklarım bunlar. )

18.00 3 yk bulgur pilavı, 2 yk yoğurt

3 litre su

7000 adım

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Jou

Keleş hanım günaydın afiyet olsun yahu sen zaten zayıfsın tarçınlı değil çikolatalı içsen kafi
Günaydınlar geçen sene diyet bitiş kilomdu silmiyorum ki gaz versin bana diye,şu anda 55,5 filanım dikkat ediyorum gene hemen alıyorum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…