- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yine istediğim gibi spor yapamadım canım, kızım 2 haftadır çok kötü öksürüyor. İşten gelince evdeydim hep. Ama menüm çok kötü sayılmazAsiretlerriimmm herşey yolundamı
@s i d e l y a
@zeyneppk
Efenin_Annesi
@Zeytur
@Lavinia_98
DeryaOnDiet
Sagol canım, begenmene cok sevındımÇok güzel beslenmişsin Tebrikler canım
Genel cerrahiden randevu al Zeynepcim. İhmal etme mide çok önemli.Tesekkur ederim
Bilemiyorum hazimsizlik siskinlik agri var kotu beslenmenin sonuclari bi ara gecmisti
Tesekkur ederim kaptanim evet cok halsizim vucudumda kirgin
Kim olsa beğenir böyle bir menüyüSagol canım, begenmene cok sevındım
Menun gayet iyi canım onemli olan ölçüsü aşırı miktarını kaçmayarakYine istediğim gibi spor yapamadım canım, kızım 2 haftadır çok kötü öksürüyor. İşten gelince evdeydim hep. Ama menüm çok kötü sayılmaz
Hava değişiminden olabilirr bende şu dunden beri ne spor ne birşey ediyorum yürüyüş yapmaya bile şeyim yok nazaramı geldim ne saçma sapan şeyler yiyorum detox bile yapamıyorum birşey oldu bana anlamadımTesekkur ederim
Bilemiyorum hazimsizlik siskinlik agri var kotu beslenmenin sonuclari bi ara gecmisti
Tesekkur ederim kaptanim evet cok halsizim vucudumda kirgin
O zaman seni tedaviye alacağız demektirKızlar Selamlar tatil bitti kurs başladı ama ben kilo almisim da alıyorum da.
Afiyet olsun canım5 Eylül
10:30
1 yumurtadan omlet
Salatalık
Maydanoz
Çay
15:00
2 dilim kek
6 adet çiğköfte
Ayran
1 adet poğaca
18:00
Türk kahvesi
3 kare çikolata
2lt su
4.000 adım
asliogretmen Elhan
çok çok güzel olacak ozymteşekkürler
teşekkürler kaptanım
Az zamanda verdiğim şu 3 kilo bile beni o kadar rahatlattı ki anlatamam, kıyafetler üzerimde daha iyi durmaya başladı.bir 3 kilo daha verince ne olacak bakalım.
afiyet olsun canım5 Eylül
10:30
1 yumurtadan omlet
Salatalık
Maydanoz
Çay
15:00
2 dilim kek
6 adet çiğköfte
Ayran
1 adet poğaca
18:00
Türk kahvesi
3 kare çikolata
2lt su
4.000 adım
asliogretmen Elhan
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım5 Eylül Menüm
14.30 mercimek çorbası, 1 şeftali
16.00 ton balığı salata
19.30 5 köfte biraz yoğurt çeyrek ekmek
Spor: karın egzersizi, trambolinde 10 dk zıplama
Su 1.5 litre
asliogretmen
Çok geçmiş olsun ZeynepçiğimDunden beri pek iyi degilim midem rahatsiz ama iyi haber birsey yiyemiyorum
Keleş hanım günaydın afiyet olsunGünaydınlar hanımlartarçınlı kahve içiyorum bende şimdi.
Günaydınlar geçen sene diyet bitiş kilomdu silmiyorum ki gaz versin bana diye,şu anda 55,5 filanım dikkat ediyorum gene hemen alıyorum yoksa.Keleş hanım günaydın afiyet olsunyahu sen zaten zayıfsın tarçınlı değil çikolatalı içsen kafi
Maşallah gayet iyi kg dasinGünaydınlar geçen sene diyet bitiş kilomdu silmiyorum ki gaz versin bana diye,şu anda 55,5 filanım dikkat ediyorum gene hemen alıyorum yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?